Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

преди 1 час, Joss Bomon написа:

С цъкането на папката се дава само опция за отваряне на страничния панел, дори и да е празна

Не се изказвай неуверен - ако няма съдържание, тази папка просто не съществува като такава!!!!!

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 438,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

преди 3 минути, цър-вул написа:

Не се изказвай неуверен - ако няма съдържание, тази папка просто не съществува като такава!!!!!

Не се изказвай без да си видял хубаво картинката от поста ми, където ясно се вижда, че "папката" е празна!!!!!!!!

Ами, не видях такава картинка.

преди 1 час, Joss Bomon написа:

точно по начина който съм дал.

Боже, колко важно всички да следваме стъпките ти точно.

Добро Утро !

Първо да се извиня,че отворих кутията на Пандора с моя въпрос.След като изтрих всички отметки от въпросната папка всичко стана по метода на "Joss Bomon".

Сега въпроса е ,защо при комбинация "[Ctrl]+[Shift]+[O]" при мен се появява панелче в дясно с данни за RAM,CPU и т.н., но не и панел в ляво с отметки ???

image.png

• 2 месеца по-късно...

питам в тази тема,но при мен е същото и на файерфох и на едж.

кратките клипове в Тубата изглеждат така

image.png.44fd006f3970a563ace248e451f24433.png

при вас същото ли е?

това положение е от днес.

• 1 месец по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

За премахването на бутона (новия) относно sidebar-a (под X-са) в последния update на браузъра при MS Edge:

reg add "HKLM\Software\Policies\Microsoft\Edge" /v "HubsSidebarEnabled" /t REG_DWORD /d "0" /f
reg add "HKLM\Software\Policies\Microsoft\Edge" /v "SearchInSidebarEnabled" /t REG_DWORD /d "2" /f
reg add "HKLM\Software\Policies\Microsoft\Edge" /v "StandaloneHubsSidebarEnabled" /t REG_DWORD /d "0" /f

Източника:

https://www.elevenforum.com/t/remove-sidebar-icon-on-edge-toolbar.22606/

При мен сработи.

• 1 месец по-късно...

Подобно на новата версия на FF е желателно спешно да си обновите и Google Chrome / MS Edge или каквото там ползвате базирано на Chromium, защото и там са оправени сериозни пропуски в сигурността.

https://www.tenable.com/plugins/nessus/192478

преди 38 минути, цър-вул написа:

Microsoft Edge 123.0.2420.53

Е същия де, дойде снощи към 04.00 сабалян при мен. Затова казвам, че за Edge е по-спешно потребителите да обновят, защото кръпките винаги идват с 2-3 дена закъснение спрямо Chrome-a.

Така да, ама се беше забутала назад и малко не ми се търсеше. Според мен трябва да се закачат подобни сравнително важни теми, защото като не се пише в тях известно време и потъват назад. :)

Google Chrome 123.0.6312.86/.87 Stable Channel Update for Desktop

Цитат

The Stable channel has been updated to 123.0.6312.86/.87 for Windows and Mac and 123.0.6312.86 to Linux which will roll out over the coming days/weeks.

This update includes 7 security fixes.

• 1 месец по-късно...

Chromium базираният браузър Arc вече е наличен за Windows и е много по-добър от Chrome:
https://www.zdnet.com/home-and-office/work-life/arc-browser-is-now-available-for-windows-and-its-so-much-better-than-chrome
Още един анализ:
https://www.toolify.ai/ai-news/the-untold-truth-of-the-arc-browser-175640
Сваляне за любопитни

• 3 седмици по-късно...
  • 2 месеца по-късно...
преди 10 минути, MZ/X написа:

В chrome web store е някакво клане на adblocker-и.
По-читавите са получили жълт картон:
6ufGOt7.png 

Къде ги гледате тия неща. Аз ли недовиждам:

VsBSX0u.png

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.