Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

Здравейте на всички!

Забелязах че във всички сайтове когато кликна където има някакъв текст,ми излиза вертикална чертичка все едно мога да пиша текст,но всъщност не мога.Много е дразнещо.Не знам дали аз направих нещо на браузъра или е някакъв бъг на версията.Как да го оправя?

Ето давам два скрийншота,до името на потребителя iBonev

Дори до името на самият сайт:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 438,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

Натисни F7.

Буквално :)

https://browserhow.com/how-to-disable-the-blinking-text-cursor-in-chrome/#:~:text=Select Settings from the drop,turn off the blinking cursor.

cursor showing inside page - Google Search

Тази чертичка се нарича курсор и е основен елемент в навигацията и взаимодействието с операционни системи като DOS :)

преди 8 часа, iBonev написа:

Здравейте!

Под някои новинарски сайтове може да се коментира, но за целта в обозначени полета трябва да си попълниш данни като име и имейл адрес. Назад във времето съм коментирал и сега като цъкна въху полето ми излиза запаметено името и имейла. Искам да изчистя тази информация.

Маркираш въпросния текст (името и мейла) със стрелките нагоре/надолу на клавиатурата и след това даваш Shift+Delete... така можеш да триеш само конкретни записи един по един.

• 1 месец по-късно...
преди 1 час, Fashion Lover написа:

Някой знае ли какво става с YouTube

От един час зарежда само черен екран.

Както на Хром,така и на Мозила

Сега се оправи след като деинсталирах Касперски,но самата страница на YouTube в Хром през няколко секунди ми праща съобщение че е блокирала.

Инсталирах BITDEFENDER а отделно в момента сканирам с Eset online scanner

Моля дайте идеи какво става.

Сканера засега е изтрил един обект.

Каква приставка/разширение за Хром да ползвам за блокиране на рекламите?

Сега съм съм с Уин10 и AdGuard ама той нещо не се справя.Преди на Уин8.1 работеше перфектно.

преди 1 минута, ivan_pop написа:

Сега съм съм с Уин10 и AdGuard ама той нещо не се справя.

А малко повече инфо! И аз съм с тази комбинация и нямам грижи

преди 8 минути, ivan_pop написа:

Сега съм съм с Уин10 и AdGuard ама той нещо не се справя.Преди на Уин8.1 работеше перфектно.

Това използвайте https://chrome.google.com/webstore/detail/scriptsafe/oiigbmnaadbkfbmpbfijlflahbdbdgdf?hl=en-GB

преди 15 минути, цър-вул написа:

А малко повече инфо! И аз съм с тази комбинация и нямам грижи

Това инфо дали е достатъчно?

Преди като му дам да блокира рекламите за съответния сайт, блокира всичко.Сега като му кажа да блокира, иска да му маркирам елемент.

reklama.jpg

reklama1.jpg

преди 17 часа, ivan_pop написа:

uBlock Origin - Уеб магазин на Chrome (google.com)

Преминах от хром към майкрософт Edge и съм много доволен, много добър браузер и с едно огромно за мен предимство. Тъй като работя с тъмни теми, всичко ми е тъмни теми на компа и като работя вечер на приглушена светилна, това много щади зрението. При хрома като отварям браузера или нов таб и съм му избрал тъмна тема, той в първия момент светва чисто бяло за част от секундата и това е като фенер в лицето да го ева и много неприятно. При Edge няма този проблем, работи бързо и не отстъпва по функции. 👍

преди 25 минути, bipbip написа:

Преминах от хром към майкрософт Edge и съм много доволен,

аз на лаптопа от мозила преминах на edge и 2 месеца съм много доволен изобщо не забива и идеален за работа . 

ОС е Уин10.При всяко ново отваряне на Гугъл и/или на нова страница в интернет, ми излизат тези две съобщения.Винаги се съгласявам но те продължават да досаждат.Как да се избавя от тях?

1.jpg

2.jpg

преди 2 часа, ivan_pop написа:

ОС е Уин10.При всяко ново отваряне на Гугъл и/или на нова страница в интернет, ми излизат тези две съобщения.Винаги се съгласявам но те продължават да досаждат.Как да се избавя от тях?

1.jpg

2.jpg

Кой браузър ползваш ? ако е EDGE това идва след почистване на кеша или ако ъпдейтва и синхронизирва данните .

преди 4 минути, adersa написа:

Кой

Темата е Google Chrome! За Microsoft Edge си има тема:

Ама си трябва и да се мисли - нещо, което на теб не ти се отдава, а не само да се лае месечината и да се пишат глупости!

преди 4 часа, цър-вул написа:

Включих ги.Сега ще следя какво става.Май и аз не мога да мисля, трябваше да се сетя.До сега си влизам в Гугъл профила и без да излизам, при следващо включване на машината съм излязал.

преди 7 минути, ivan_pop написа:

при следващо включване на машината съм излязал

Аз пак държа на моята версия , че може да е синхронизирвало данните .В понеделник , когато пуснах моята машина влизам в EDGE и кво да видя в всеки сайт ми иска пак да влизам , а аз не помня да съм излизал ръчно . Като си свърша работата затварям EDGE и толкова .

Ако сте пипали настройките за чистене на бисквитки, кеш, история и т. н. при затваряне на браузера или сте ползвали някоя "оптимизираща програма", може да се получи въпросния ефект.

Включих бисквитките и резултата беше нулев.Отидох пак в настройките да видя каква е ситуацията.Оказа се, че е включена тази функция.Изключих я и вече съм доволен.

bisquit.jpg

на 16.07.2022 г. в 18:05, Joss Bomon написа:

Ако сте пипали настройките за чистене на бисквитки, кеш, история и т. н. при затваряне на браузера

@ivan_pop, @Joss Bomon е направил точното предположение за проблема!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.