Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

на 16.07.2022 г. в 18:05, Joss Bomon написа:

Ако сте пипали настройките за чистене на бисквитки, кеш, история и т. н. при затваряне на браузера или сте ползвали някоя "оптимизираща програма", може да се получи въпросния ефект.

Верно беше ми на пръстите да го напиша ама цървула ще каже пак да съм в джаза 

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 447,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

Дали ако го беше написал щях да роптая? Нещо мноого си се объркал! Ти 'га трябва не си траеш....а ся чак щял бил..пак си в изцепка - по-добре да не го беше писал.

Тъпия Гугъл не ми разгъва един Полски форум.Картинки 1 и 3 са от гугъл без и със логване съответно.Картинка 2 е от IE.

Къде е проблема?

https://lpg-forum.pl/

1.jpg

2.jpg

3.jpg

преди 4 минути, ivan_pop написа:

Тъпия Гугъл

това е проблем на блокер, а не на Гугъл

Пропуснах, ОС е Уин10/64 LTSB.Преди с Уин 8.1 нямах грижи.

преди 1 минута, дръндю написа:

И как се решава проблема?

преди 8 минути, дръндю написа:

Верно бе.Като изключа блокера всичко е наред.Остава въпроса какво да правя с блокера AdGuard?

преди 6 минути, ivan_pop написа:

Пропуснах, ОС е Уин10/64 LTSB.Преди с Уин 8.1 нямах грижи.

И как се решава проблема?

с настройки на блокера, а ако не знаеш как, просто изключи разширението 

преди 4 минути, ivan_pop написа:

Верно бе.Като изключа блокера всичко е наред.Остава въпроса какво да правя с блокера AdGuard?

Виж лога на adguard и изключвай блокирането за сайта едно по едно, докато намериш неправилно блокирания елемент
Adguard>Open filtering log>Blocked>reload page

преди 3 минути, цър-вул написа:

Виж лога на adguard и изключвай блокирането за сайта едно по едно, докато намериш неправилно блокирания елемент
Adguard>Open filtering log>Blocked>reload page

Изключих блокера за този сайт и това ме удовлетворява.Там няма много реклами, не ми е проблем.

• 2 седмици по-късно...

Започнах оплакванията за Гугъл хроме от 104 страница, на 28,11,2021 г. Проблема беше, че браузъра се рестартираше и нулираше всякакви настройки. Мина доста време и проблема се задълбочи. Сутринта го намирам рестартиран. Сърфирам и изключвам след време. Същия ден надвечер вкл компа и пак браузъра рестартиран. Какво ли не четох, какво ли не прилагах. Омръзна ми и направих Опера основен браузър. Не е лоша Опера,та, но имам причини да се оправи Гугъл громе.

Дайте някаква идея, насочете ме към някаква проверка, чакам.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,

На Google Chrome (104.0.5112.102) искам да изчистя всичко за сайта Youtube. Всякакви истории, биксвитки, кеш, предложения за гледане и т. н.. Тоест, все едно за първи път влизам от този компютър. 

Влязох в История, в търсачката написах "youtube" и изтрих всички резултати, затворих браузъра и на ново заредих тубата, но все едно нищо не е станало и продължава да ми показва видеа на теми, които съм търсил.

Не искам да занулявам настройките в браузъра, а само контретно за Youtube. Може би има някакъв инструмент, знам ли?

преди 35 минути, iBonev написа:

Не искам да занулявам настройките в браузъра, а само контретно за Youtube. Може би има някакъв инструмент, знам ли?

Пробвай с Ccleaner 

Google chrome само на андройд  работи отлично на декстоп е голяма боза веднъж го ползвах и не се върнах повече .

преди 18 минути, adersa написа:

Пробвай с Ccleaner 

Не помогна, но видях, че в настройки в профила в YouTube има „Вашите данни в YouTube“, както и възможност за изключване на „История на гледане в YouTube“ и История на търсенията в YouTube“, и опция за изчистване. След тези настройки, резултата ме устройва напълно. :)

И аз имам едно питане за хрома.
Понеже работим двама души на компа и имаме два гугъл хрома които са портабъл версии с различни настройки на всеки. Синхронизирането с гугъл е изцяло изключено. Та въпросът ми е.
В кои файлове на портабъл програмата се съхранява историята къде сме влизали? Защото искам да изстрия версиите и да ги сложа на ново поради ред причини, но без да губя цялата история.
За мозила знам как са нещата, но за хрома ще съм много благодарен ако някой каже кои са файловете които трябва да си копирам преди тоталното затриване.

преди 3 минути, Ivan Zangagolev написа:

Понеже работим двама души на компа и имаме два гугъл хрома

В подобни условия, аз щях да си направя два акаунта и всеки да си се логва в своя.

преди 6 минути, Ivan Zangagolev написа:

кои са файловете които трябва да си копирам преди тоталното затриване.

запазваш папката User Data

преди 8 минути, Ivan Zangagolev написа:

В кои файлове на портабъл програмата се съхранява историята къде сме влизали?

Google Chrome history location and details
Chrome history is stored in an SQLite database, the filename is History and can be found in the following locations:

Microsoft Windows Vista, 7, 8, 10
C:\Users\<username>\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default

Linux/Unix
/home/<username>/.config/google-chrome/Default

macOS
/Users/<username>/Library/Application Support/Google/Chrome/Default

Ако няма там нищо четете във форума има питанка вече и са отговорили. https://portableapps.com/node/22199

преди 10 часа, дръндю написа:

запазваш папката User Data

Няма такава папка. В Google Chrome Portable има папка data, а в нея друга папка Profile където е и профила. Но аз не искам да пазя целия профил, иначе това знам как става като копирам папката Profile и после я сложа отново. Но профила е счупен и има други проблеми заради едни токови удари и затова искам да зануля всичко, но да запазя само историята къде е влизано.

преди 18 минути, Ivan Zangagolev написа:

но да запазя само историята къде е влизано.

ами закачи ги като отметки и после ги експортирай
на мен история не ми е трябвала до сега
каквото ме интересува, всичко е закачено като отметки

• 2 седмици по-късно...
на 23.08.2022 г. в 21:16, Ivan Zangagolev написа:

И аз имам едно питане за хрома.
Понеже работим двама души на компа и имаме два гугъл хрома които са портабъл версии с различни настройки на всеки. Синхронизирането с гугъл е изцяло изключено. Та въпросът ми е.
В кои файлове на портабъл програмата се съхранява историята къде сме влизали? Защото искам да изстрия версиите и да ги сложа на ново поради ред причини, но без да губя цялата история.
За мозила знам как са нещата, но за хрома ще съм много благодарен ако някой каже кои са файловете които трябва да си копирам преди тоталното затриване.

https://chrome.google.com/webstore/detail/export-chrome-history/dihloblpkeiddiaojbagoecedbfpifdj

Защо не ползвате просто два профила и синхро с Google? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.