Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Питбули - Официална тема

Featured Replies

То без стопанина ли се е разхождало

:lol6:

• Отговори 87
  • Прегледи 34,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Преди да премине към стъпката да отглежда куче в дома си като домашен любимец, в градска среда, човек трябва да си отговори на няколко много важни въпроса: - Дали има нужната финансова възможност да осигури-храна, медикаменти, и най-различни аксесоари необходими за отглеждането на това куче? - Дали пространството, с което разполага е достатъчно за породата, която е избрал? - Дали тази порода е подходяща за него, ще се справи ли с обучението, ще може ли да отделя нужното време за упражнения? Трябва да се подхожда с нужната отговорност и сериозно отношение, това не е лесна работа, особено при някои породи. За много породи ранната социализация е от изключително значение, от най-ранна възраст те трябва да бъдат запознати с деца(ако няма дете в семейството), с други хора, с други домашни любимци (било то кучета, котки и тн.)-това е задължение на стопанина- няма кучета, които по природа да мразят децата, напротив точно обратното е, правилно социализираното куче много добре разбира по-специалния статуса на детето. Повечето хора се умиляват като видят малко дете и му се радват, тава е инстинктивно заложено и при кучетата. Разбира се има и изключения. В крайна сметка е въпрос на възпитание. Разбира се агресивното поведение понякога може да се дължи и на някакво заболяване.

Случило се, не защото кучето е пит, а защото стопанина му е дръвник.

За пореден път- няма лоши кучета, има лоши стопани.

+1

Никога не съм гледала питбул, но знам, че могат да бъдат непредвидими и много опасни.

Като не си гледала от къде знаеш?

От книгите за кучета и новините. :yanim:

Кучетата (не само питбулите) не си мисли че само те са агресивни,когато се създаде по-близък контакт до човек който е как да кажа...кучемраз айде....,кучетата изпадат много често,но (не винаги) до неконтролируемо състояние,водещо най-често до агресия към този, човек(ако мога така да го нарека)!

Ако ти дойдеш близо до мен и разбера т.е. ми покажеш по някакъв начин че ме мразиш т.е. в случая копнееш да ми видиш сметката,мислиш ми най-лошото,на момента ще те захапя за вратлето,че ако ми хареса може и да повторя! :yanim:....образно казано!

P.s. Но иначе в случая не ги оправдавам,ако моето куче(не дай си боже) само да го усетя безпричинно (понеже много често те биват провокирани),че има агресия към дете или изобщо към човек ще го застрелям на момента,колкото и да го обичам!

От книгите за кучета и новините. :yanim:

Куджо е маматаситрака,мдам

:yanim:

Публикувано изображение

От тази убийка ме полазиха тръпки :cool:

Редактирано от yanakinn (преглед на промените)

Аз пък си гледам ето този "роден убиец" (по-точно убийка)! :cool:

Гледала съм и добермани.

Един представител на агресивните породи....,само аз си знам и тези които го познават колко е агресивен

Почти на 40години съм и досега ме е хапало куче само веднъж и то беше мини пинчер :biggrin:

Почти на 40години съм и досега ме е хапало куче само веднъж и то беше мини пинчер :biggrin:

Мини пинчерите са перфектни пазачи и трудно допускат в дома или до себе си непознати.

Мини пинчерите са перфектни пазачи и трудно допускат в дома или до себе си непознати.

Ухапа ме на улицата звяра http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Изотзад ме изненада :biggrin:

Ухапа ме на улицата звяра http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Изотзад ме изненада :biggrin:

Добре, че са дребни и не могат да направят големи поразии!

Пинчерите също не бива да се пускат да се разхождат свободно, защото освен хора, понякога нападат и кучета от големите породи и има опасност да пострадат.

Пинчерката командваше покойната ни доберманка - страшни кученца са!

Никога няма да забравя,как 2 пинчера се бяха настървили на една мечка :biggrin: от тия дето ги развеждаха циганите с гъдулките.То сега всички са в Белица,но преди години ги имаше много :ph34r:

От тази убийка ме полазиха тръпки :cool:

Що бре-виж каква е сладурка,и ушите й какви са хубави

:P

Що бре-виж каква е сладурка,и ушите й какви са хубави

:P

За зъбите нищо не казваш :cool::P

Хайде да се върнем на темата.

Ето един стар случай. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Публикувано изображение

Не бих искала който и да било да усети тези зъби!

Преди време и снимка на нашето куче бяха изтипосали под подобен текст. А, кученце вече беше покойник. Изключително неприятно беше за нас. Да ти имам източниците Мойра, всеки попаднал в Новините, знае колко всъщност струват те.

dindi , съжалявам, че съм засегнала чувствата ти, но откъде бих могла да знам, кой как ще реагира на някаква снимка или новина?!

Никога не публикуват снимки на кучетата, извършили някакво нападение, а ползват снимки на кучета от нета. Масова практика.

А колкото до източниците ми, те са съвсем легални, а дали всичко в тях е истина, едва ли знае някой. Новините са такива, каквито ни ги поднасят!

За зъбите нищо не казваш :rolleyes::ph34r:

Аз за това не й ходя на гости на Мойра

:engagementring3:

Куджо е маматаситрака,мдам

:engagementring3:

Публикувано изображение

Куджо пък е представител на една от най-хрисимите породи. Сигурно Кинг е целял да покаже метаморфозата как нещо хрисимо и добричко по природа, селектирано с цел да спасява човешки живот, се превръща в звяр.

А иначе за долния малкия дзвер, е достатъчно само да погледнеш в очите му и те побиват тръпки.

Мисля, че ще и харесаш! :engagementring3:

Браво бре,направо ма сготви ти-

пиши рецепта у Кулинар Хайдушки кокали по пинчерски

:rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.