Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бар "Нашественици" (19.00 - 00.00)

Featured Replies

За малките зелени човечета! Наздраве! :)biggrin.gif

• Отговори 6,3k
  • Прегледи 212,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Е тая вечер се начетох на бисери :)

Ааа-не си-има и още biggrin.gif например :

цялата тази тема

+

Искам да сляза на улицата и да "нашляпам" некви момичета ....КОИТО НЕСПИРАТ ДА ПИЩЪТ!!!!

+

постовете от тук нататък

+

http://en.wikipedia.org/wiki/Super_Large_Hadron_Collider Ако не умрем от сегашния адронен колайдер, през 2012 ще е готов новия ;) Вече има още една причина да умрем пррез 2012 г. :) :)

ohmy.gif

Офффф :P че се сетих за един куриоз на работа днес-имахме ли тема за смешни случки от работното място ?Върти ми се в главата, че имаше една такава тема...... biggrin.gif

Аха...Изпращяха хората,баси... biggrin.gif Толкова глупости за една вечер в тоя форум не бях виждал... biggrin.gif

Аха...Изпращяха хората,баси... biggrin.gif Толкова глупости за една вечер в тоя форум не бях виждал... biggrin.gif
К'во пак пропускам :beer: Абе защо на извънземните им викат зелени човечета?!

Данчо, кво стана с теб бре, големия град те озлоби... а беше миролюбив. :lol6:

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

К'во пак пропускам biggrin.gif Абе защо на извънзелните им викат зелени човечета?

Ми то веднъж кат кажат,че сестра ти е к*рва,върви доказвай,че нямаш сестра...Та така...Дошло веднъж едно извънземно,ама кацнало във Владивосток към 5-6 следобед,а там по това време всички са горе на черешата. То било голямо и бледорозово на цвят,ама свидетелите на другата сутрин имали огромни бели петна в паметта...Мислили,мислили,и решили,че е било малко и зелено,с антенки. Та оттам...Честно да ти кажа,и аз не ги харесвам. С тези гадните антенки ми смущават сигнала от сателитната чиния и не мога да си гледам мача като хората... Плюс това кучетата откачат като ги видят и се скъсват да лаят по цяла нощ. Е живот ли е това ми кажи... :beer:

biggrin.gif

К'во пак пропускам :beer: Абе защо на извънземните им викат зелени човечета?!

ohmy.gif Ти не си ли ги виждала ? Зелени са бе.И пият Зелена бира biggrin.gif Ние с Данчо си мислехме, че всеки тук си има поне по един "духовен наставник" и очаква Русия, Китай и САЩ да се съюзят против извънземните laugh.gif

А им викат "зелени" човечета, заради тъпите SF-филни от 60-те години. В тях всички извънземни за зелени и ниски-та от там е станало нарицателно biggrin.gif

p.s.намерих темата :lol6:laugh.gif

А аз си мислех, че е защото са били изложени на криптонитно влияние... ама от сигурни източници знам, че криптонита всъщност не е зелен на цвят. Ама ще ви оставя да живеете в невежество защото е строго секретно и ако ви кажа ще трябва да ви убия. biggrin.gif

Явно и ти си от наште...Знам го аз тва за криптонита laugh.gif Всичко знам. Преди време като ми предложиха да избирам между синьото и червеното хапче,аз избрах бутилката гроздова. Оттогава съм така... biggrin.gif

Малиии, тртебе да забранят алкохола в тази тема....видно е че на някой клавиатури, че и задклавиатурни устройства не им понася добре. Ама щом сте толкоз навътре в нещата я кажете какво има между крака ми и теракота?

Ем... Док каза снощи, че не знам си коя личност я нямало и затова sad.gif

Ем... Док каза снощи, че не знам си коя личност я нямало и затова sad.gif

Хахах о боже biggrin.gif

Аз ще си сипя едно, ти искаш ли нещо?355282K.jpg

Къркочкате ли,аааа

biggrin.gif

Хеееее да му се невиди, намерил се кой да ми преави забелешка за правописа.............

Къркочкате ли,аааа

biggrin.gif

Мдам, ти искаш ли да се присъединиш ;)

Хеееее да му се невиди, намерил се кой да ми преави забелешка за правописа.............

Кажи на човека със забележката, че утре тръгваш на училище :)

Абе, къде е Джеронимо sad.gif

Хахах въобще няма се занимавам да му се обяснявам на тоя, най малко пък за првописа ми biggrin.gif тва си е лично мой проблем biggrin.gif

mda, na 15.09 се омъжих, как ще го забравя тоя ден ....

Линда, ти ще пийнеш ли нещо?

бяло вино, имам и неква китайка манджа

cheers diadia,

and cheers everyone ;)

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)

Ко правите, бре biggrin.gif

чакаме некви хора и животни

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.