Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за Kingsoft Antivirus Free/ IS 2010

Featured Replies

Не очаквай чудеса от програмката, наистина е зле в откриването на гадини.:cool:)Иначе ме радва, че си има "облаче" и дефиницийки и е безплатна.:)

Спокойно, не е само тя зле, Rising е същата. :cool:

• Отговори 302
  • Прегледи 33,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Спокойно, не е само тя зле, Rising е същата. :offtopic_s:

Една идея по-добра е Rising.Има доста повече настройки, които позволяват по-голям контрол върху защитата на системата.:)

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Не очаквай чудеса от програмката, наистина е зле в откриването на гадини.:lol6:)Иначе ме радва, че си има "облаче" и дефиницийки и е безплатна.:lol6:)

Не и през ум не ми минава,но все си мисля,че трябва все пак да задминава някой от безплатните и събратя,ама май не виждам да има подобни шансове или греша? :offtopic_s:

P.s. Много остатъци много нещо след деинстала остават,чудо просто :)

Една идея по-добра е Rising.Има доста повече настройки, които позволяват по-голям контрол върху защитата на системата.

Да, но и доста товари. На машина с 512 RAM е малко тежка. :offtopic_s:

А наистина има много настройки. Има да ровичкаш .. цял ден. :) Интерфейса също е добър, даже има 3 интерфейса. Говоря за IS. :lol6:

Не и през ум не ми минава,но все си мисля,че трябва все пак да задминава някой от безплатните и събратя,ама май не виждам да има подобни шансове или греша?

Ами щом не открива eicar и не може да го изтрие няма никакъв шанс.

Може да пробваш Twister Anti-TrojanVirus. :lol6:

При мене удържа на всичко, само на файла където ти заключва компа изгърмя.

P.s. Много остатъци много нещо след деинстала остават,чудо просто :offtopic_s:

Мда, затова, преди да инсталирам някаква програма за защита, си правя incremental image back-up и после restore.:)

Сега имах от по-рано през деня и не ми се налага, направо restore ще направя по някое време.:lol6:

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Мда, затова, преди да инсталирам някаква програма за защита, си правя incremental image back-up и после restore.:)

Сега имах от по-рано през деня и не ми се налага, направо restore ще направя по някое време.:)

:)

Не е ли по- лесно с CTM. :rolleyes:

:offtopic_s:

При мене удържа на всичко, само на файла където ти заключва компа изгърмя.

Да и точно на това руско изобретение изгърмя при мен и DW ,просто ме предаде и се наложи да преинсталирам снощи!

Свален файла,без предварително да е посочен като недоверен го стартирай,пробвай в темата и пиши! :)

Ето файла за улеснение:

http://www.skatafka.com/download.php?file=f4f88e9b90fd587d992b2e0b226a4293

Да и точно на това руско изобретение изгърмя при мен и DW ,просто ме предаде и се наложи да преинсталирам снощи!

Свален файла,без предварително да е посочен като недоверен го стартирай,пробвай в темата и пиши! :rolleyes:

Ето файла за улеснение:

http://www.skatafka.com/download.php?file=f4f88e9b90fd587d992b2e0b226a4293

• Файла автоматично е НЕдоверен.
  • След като рестартираш комп. DW спира всички НЕдоверени процеси/приложения. :)
  • Пробвал съм лично. Така е и при GeSWall. :)

Но.. айде пак ще пробвам :offtopic_s:

Свален файла,без предварително да е посочен като  недоверен го стартирай,пробвай в темата и пиши! 

mihnev_sz , разбери бе човек DW не се занимава с доверени файлове.Важно е какво се случва и как се справя с недоверените.

mihnev_sz , разбери бе човек DW не се занимава с доверени файлове.Важно е какво се случва и как се справя с недоверените.

Да видим клипа на колегата как се справя с този файл: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=145992&pid=1789353&st=1260&#entry1789353

:)

Не е ли по- лесно с CTM. :rolleyes:

:offtopic_s:

Амиии, малко ме е шубе от CTM.Особено, когато стане въпрос да се ъпдейтва или деинсталира.Освен това се оказа, че CTM е уязвима към MBR rootkit и не е в състояние да възстанови системата при подобна зараза( http://www.wilderssecurity.com/showpost.php?p=1704893&postcount=26 )

.Това, последното, не следя доколко е актуално още, но и сам си забялязал, вероятно, че отдавна не съм писал в темата за Comodo Time Machine.:)

• 4 месеца по-късно...

Ето и поредният безплатен "облак"!

От всяко дърво свирка не става!

Много е зле,тествайте и констатирайте!

Не разбирам защо всеки почна да прави антивируси-облаци..... и то ужасно незавършени и дори трагични. Примери - IOBIT,KingSoft..

Защото не мислиш, примерно?! Поради бързото разрастване на пазара за облако-базирани антивирусни решения, никой не иска да изостава спрямо конкуренцията и логично решение е да пусне свое собствено решение. Резултатите са красноречиви - не се инвестират достатъчно пари и труд в тях, но пък е нужно и време, а чудесата отнемат малко повече време. Това е относително нова ниша на пазара, така че не можем да очакваме идеалните продукти, още.

• 1 година по-късно...

Момчета, някакви впечатления от 2012?В момента я използвам с Касперски и се сработват прекрасно.Използва нищожно малко ресурси, около 10-15 mb.

Редактирано от exhausted (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Публикувано изображение

Kingsoft Antivirus 2012 SP4.0 Released

What's new?

1. Vul Fix - Check system vulnerabilities and update latest patches, to prevent potiential risks like exploiting and hijacking from hackers and other attacks.

2. Engine updated - Fix engine issue (Oops! message) when start scanning, support couple of new threats of invalid startup.

3. Fix bug of installing chinese package when choosing "reinstall to fix errors" on Uinstall Wizard.

3. Other minor bugs fix

Download Link: http://softdl.pcdoct...n/kav_setup.exe

Редактирано от G DATA (преглед на промените)

А дали са го договорили ? Или ще е налице поредния скандал за дефиниции?

А дали са го договорили ? Или ще е налице поредния скандал за дефиниции?

Не мога да кажа към момента, но следя нещата изкъсо ;)
  • 3 седмици по-късно...

Kingsoft Antivirus 2012 SP5.0.081323 може да работи инсталиран заедно и с други защитни програми. Руснаци твърдят, че може безконфликтно да се ползва заедно дори със Synamtec Endpoint и с Trend Micro Titanium Internet Security. Доволни са от безплатния китаец.

Kingsoft Antivirus 2012 SP5.0.081323 може да работи инсталиран заедно и с други защитни програми. Руснаци твърдят, че може безконфликтно да се ползва заедно дори със Synamtec Endpoint и с Trend Micro Titanium Internet Security. Доволни са от безплатния китаец.

Дам, така е!Използвам го редом със Симантек и се сработват чудесно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.