Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 3 - Antivirus, Internet Security-част 1

Featured Replies

Изтегли този CFP_3_File_Registry_Cleaner.zip ,разархивирай го на дектопа.

Влез задължително в режим safe mode и стартирай от дектопа CFP 3 File+Registry Cleaner, изчакай да си свърши работата,рестартирай и кажи засича ли се вече.

Това е почистващ инструмент от остатъци в регистрите след де-инсталация, взет и препоръчан от форума на Comodo.Сега не ми се търси,затова ти го качвам директно от моя компютър.

Успех!

Благодаря :ph34r::help::wors:

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 116,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Пенсиите са много далече...Значи ли, че би приел оценка за "мазето на неговите познания" за каквото и да било!?...Какво би могъл да ми "препоръча" той или някой като него!? Наборе, замисли се - пръв щ

• Новият им продукт е абсолютна глупост, а също и този System Cleaner. Не могат да си напрегнат мозъчните клетки върху CIS, тръгнали с такива неща да се занимават. Работа ли си нямат... Нито е добре реа

• В сайта на Комодо се препоръчва да се остави на Training mode защото има правила които са за Системата и Windows-а изобщо които трябва Комодо да им направи правилата в съотвествие на това кое ти трябв

Публикувани изображения

Български превод на COMODO Internet Security 4.0.129536.679 BETA

28d9d54d19974ecf.png

Благодаря на Кирил Кирилов, който и да е той.:)

http://www.skatafka.com/download.php?file=3c07a6b02a22e367b3fb8670ece3d5b3

Уау! Браво! Уникална работа! Дано са преведени правилно термините и да е разбираемо

Уау! Браво! Уникална работа! Дано са преведени правилно термините и да е разбираемо

На пръв поглед, доста добър превод.:sobbing:Не съм задълбавал още, пък и версията е бета, със сигурност ще има промени.

На пръв поглед, доста добър превод.:sobbing:Не съм задълбавал още, пък и версията е бета, със сигурност ще има промени.

Дано финала да е добър!!!

А има ли БГ превод само на защитната стена?

Не,но няма проблем,тествал съм инсталатора и само за инсталирани отделни модули,виж шотовете, които съм дал.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=146687&st=0

Ко стаа тука бря !?!

Edit:Много хубаво, но какво е накарало момченцата с косми между пръстите да цъкат пак червеното бутонче ? 

Редактирано от -TEN4O- (преглед на промените)

Ко стаа тука бря !?!

Според теб какво става? ЕСЕТ дава FP, очевидно е.:rolleyes:

Тук ще покажа фактите поради които се отказвам завинаги от Comodo.И за да има възможно най-малко превратни тълкувания  ще кажа че това не са бъгове на бета версия - не това е просто посоката в която се движи продукта.

Тук ще покажа фактите поради които се отказвам завинаги от Comodo.И за да има възможно най-малко превратни тълкувания  ще кажа че това не са бъгове на бета версия - не това е просто посоката в която се движи продукта.

Ха-ха, друго няма какво да ти кажа.:) Всеки е свободен да ползва каквото му е кеф, в крайна сметка.

<br />Тук ще покажа фактите поради които се отказвам завинаги от Comodo.И за да има възможно най-малко превратни тълкувания  ще кажа че това не са бъгове на бета версия - не това е просто посоката в която се движи продукта.<br /><br />      <br />

Разбира се че все още е бъгава,това са елементарни тестове.

да, но сам ти каза в един друг форум, че след 3.0.25 са я развалили и започнала да пропуска.

Кое по-точно са и развалили?

Горе споменатото става въпрос за CIS4 beta2,а това е нормално,все пак е в тестов период!? И Avast!5 ,когато беше beta1 пропусна елементарно заразяване.

ми до колкото си спомням ставаше въпрос за 3.1.13 и че стената била пропуснала conficker.

Мдаа последните версии на Комодо са ги о...ли не случайно подписа ми води към тази стара версия която и в режим 27y8nt0.jpg ще спре заразата.

Добре че новата версия 4 ще има „сандък” и всеки непознат/нов файл ако бъде стартиран ще е в изолирана среда.

Редактирано от The Graverobber (преглед на промените)

Че, какво пречи в последствие да се вдигне нивото?

Не случайно хората обновяват софтуера си периодично.Един бъг или несъвместимост може да доведе до фатални последствия.

Да ти кажа, начел съм се на подобни коментари,без никакви аргументи и не ми правят впечатление просто.

Кое по-точно са и развалили?

Горе споменатото става въпрос за CIS4 beta2,а това е нормално,все пак е в тестов период!? И Avast!5 ,когато беше beta1 пропусна елементарно заразяване.

Да се присъединя и аз към лафчето :D

Току що инсталирах последната бета на CIS_4.0.129536.679_x86_BETA(само стената) след това инсталирах и Антивирус Касперского 2010_9.0.0.736 CF2(14.11.2009) просто за да видя има ли проблеми и какви. Комодо не се обади изобщо при инсталиране на Касперски Антивирус,последният от своя страна няма забележки към Комодо :down:

Чудесно :D

Сега по делово - очаквам препоръки в настройките на Комодо,както и какви тестове да направя. Определено не ми харесва обаче новият вид на Комодо - старата визия беше по яка :P

Комодо е добавена сега като изключение на Проактивната защита за да няма екцесии.

Че, какво пречи в последствие да се вдигне нивото?

Не случайно хората обновяват софтуера си периодично.Един бъг или несъвместимост може да доведе до фатални последствия.

Да ти кажа, начел съм се на подобни коментари,без никакви аргументи и не ми правят впечатление просто.

@ mihnev_sz ако наричаш снимков материал с тестове създадени в най-добрия случай преди 4-5 години никакви аргументи би ли казал тук веднъж завинаги какви трябва да бъдат аргументите че да приемеш действителноста !

И нека да те цитирам още веднъж -  "Един бъг или несъвместимост може да доведе до фатални последствия. "

@ mihnev_sz ако наричаш снимков материал с тестове създадени в най-добрия случай преди 4-5 години никакви аргументи би ли казал тук веднъж завинаги какви трябва да бъдат аргументите че да приемеш действителноста !

И нека да те цитирам още веднъж - "Един бъг или несъвместимост може да доведе до фатални последствия. "

@-TEN4O-

Май четеш м/у редовете,кой се съмнява в твоя снимков материал?

Коментирам версия 3 на Comodo!

За версия 4 beta,относно твоя коментар, вече писах по- горе:

Програмата има все още доста бъгове в интерфейса но работи стабилно. Комбинацията с Касперски е убиец :lol6:

Това което Комодо не блокира или не реагира бива директно местено в карантината или блокирано :lol6:

1339485u.jpg

1339486M.jpg

1339487U.jpg

1339488W.jpg

1339489d.jpg

1339490K.jpg

1339491s.jpg

Ето как се представи на някои тестове. Очаквам Вашите коментари,както и препоръки за настройки. Всичко е подразбиране.

Вчера COMODO ми разказа играта :mad:

Свалям си файлчетата от темата за подпомагането и другите тестови и в един момент данлоуд менажера Internet Download Manager ми изчезва от трея.

Пробвах да го стартирам отново но Windows не намери пътя към изпълнимото ексе. Отварям папката на Internet Download Manager в програмните файлове да ама exe-то го няма там ;) Полудях от яд. Помислих си,че Касперски го е прибрал тихомълком,както направи и с други файлове - имам впредвид тестчетата,които правих. Да но файла не фигурираше никъде в отчетите на Касперски.

Преинсталирах данлоуд менажера стартирах го и пак изчезна от трея и т.н...:huh:

Преди това обаче предвидливо си копирах ексето на декстопа. Затворих Касперски и копирах файла където му е мястото. Пуснах Internet Download Manager и отново .... изчезва бре хора :eek: Отварям Комодо и в отчетите на Проактивната защита намирам какво е вършил напоследък. Оказа се,че трябва да го добавя като доверено приложение,че да не ми го трие непрекъснато.

Как така ще ми трие IDM (стената плюс HIPS-а само е инсталиран), без да попита,без да му дадено да прави такива неща.

Хипса не трябва ли да анализира и после да предприема евентуално действие - което не включва триене на файлове или антивируса макар и не инсталиран си работи скрито ...

При финалната версия такива изцепки не съм срещал. Ще го оставя единствено да видя има ли проблем с KAV или не.

Определено тази програма ме отблъсна. Ще ми трие файловете стената ... ;)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Определено тази програма ме отблъсна.

Много бързо бре,все още е в тестов период,не че това я оправдава напълно, но не е само тя с гафовете все пак ;)

Радвай се ,че си води стриктни логове,което е голям +

Много бързо бре,все още е в тестов период,не че това я оправдава напълно, но не е само тя с гафовете все пак ;)

Радвай се ,че си води стриктни логове,което е голям +

Като стена ми хареса. Но с това триене на файловете ;) Снощи до три часа се ядосвах :eek:

Въпроса ми е защо и кой прави това - да ми трие легитимните файлове.

Като стена ми хареса. Но с това триене на файловете ;) Снощи до три часа се ядосвах ;)

Ползвай download master!!!

Като стена ми хареса. Но с това триене на файловете ;) Снощи до три часа се ядосвах :eek:

Защо не докладваш във форума им,все пак е в тестови период?Поне със сигурност,ще ти обърнат внимание. Ако ти се занимава де.

P.s. За explorer.exe предполагам се сещаш преди време за грешната сигнатура, в кого беше причината,аз бях един от потърпевшите тогава ;) ,така че гафове винаги е имало и ще има,въпроса е да се реагира и докладва навреме.С Avast! също се случи нещо подобно съвсем скоро,даже се наложи да я деинсталирам,но бързо оправиха проблема.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.