Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 3 - Antivirus, Internet Security-част 1

Featured Replies

Ако не е толкова досадна като преди я слагам на жената дирекно :rolleyes: Само да не играе точилката после :cool:

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 118,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Пенсиите са много далече...Значи ли, че би приел оценка за "мазето на неговите познания" за каквото и да било!?...Какво би могъл да ми "препоръча" той или някой като него!? Наборе, замисли се - пръв щ

• Новият им продукт е абсолютна глупост, а също и този System Cleaner. Не могат да си напрегнат мозъчните клетки върху CIS, тръгнали с такива неща да се занимават. Работа ли си нямат... Нито е добре реа

• В сайта на Комодо се препоръчва да се остави на Training mode защото има правила които са за Системата и Windows-а изобщо които трябва Комодо да им направи правилата в съотвествие на това кое ти трябв

Публикувани изображения

Това е като да дадеш на дете автомат Калашников.По-добре да си остане с NIS 2010

Ако не е толкова досадна като преди я слагам на жената дирекно ;) Само да не играе точилката после :)

Защо,като минат всички приложения през нея без цифров подпис и се създадат необходимите правила за тях(изисква се от потребителя),спира да досажда все едно я няма инсталирана.Пък и има БГ превод,защо не се възползваш?

Например ти си сигурен, че компютъра и е чист,ами казваш и да разрешава всичко, което я пита стената,след няколко дни хвърляш едно око на правилата и вече може да си спокоен,че няма да обърка нещата.

То си го пише ясно с препоръка за действие,макар че колегата @ess твърди обратното,че не предоставя такава:

fH030565.jpg

Надявам се че ще се надгради както винаги са процедирали досега!!!

Няма начин, защото опцията за ъпгрейд е изключена в сегашната, актуална бета-> 8f05d6ebe0035f26.png

... и по-добре, защото често така стават най-големите зулуми.:angry:)

п.п.Дори не се тюхкам дали мога да си запазя настройките или не, защото до финалната версия, моите със сигурност няма да са актуални.Щом се пуснат всички features, програмата ще изглежда и работи коренно различно от сега.:(

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Няма начин, защото опцията за ъпгрейд е изключена в сегашната, актуална бета-> 8f05d6ebe0035f26.png

... и по-добре, защото често така стават най-големите зулуми.:speak:)

п.п.Дори не се тюхкам дали мога да си запазя настройките или не, защото до финалната версия, моите със сигурност няма да са актуални.Щом се пуснат всички features, програмата ще изглежда и работи коренно различно от сега.:)

Ех, настройките се запазват има опция за експорт на настройките и запис на файл. Последната тройка има опция тия опции ги има само във финалните версии доколкото съм запознат аз.

Защо,като минат всички приложения през нея без цифров подпис и се създадат необходимите правила за тях(изисква се от потребителя),спира да досажда все едно я няма инсталирана.Пък и има БГ превод,защо не се възползваш?

Имам впредвид цялостният интегриран пакет,не в комбинация с друг антивирус.Обаче ми прави впечатление,че Бетата и по тромава от последната финална версия. Натежава при стартиране. Тук пак ще повторя понеже един все не е разбрал и пише небивалици.

Касперски 2010 се инсталира коректно след инсталиране на Комодо+(без антивируса)

Имам впредвид цялостният интегриран пакет,не в комбинация с друг антивирус.

И аз това имах на в предвид,поне така се разбира от предния ти пост.

<br /> Имам впредвид цялостният интегриран пакет,не в комбинация с друг антивирус.Обаче ми прави впечатление,че Бетата и по тромава от последната финална версия. Натежава при стартиране. Тук пак ще повторя понеже <u><b>един </b></u> все не е разбрал и пише небивалици.<br /><br /> <b>Касперски 2010 се инсталира коректно след инсталиране на  Комодо+(без антивируса)</b><br />

Имаш късмет че се здобих с ключове за KWS

15hkk8w.png

та сега се занимавам с него. Как ти се струват тези 77 придобивки за по 329 дни ?

Касперски 2010 предложи ли ти да премахне COMODO преди да започне инсталацията му ?

Утре на служебния компютър ще направя клип за да видят всички нагледно че казвам истината.

Ех, настройките се запазват има опция за експорт на настройките и запис на файл. Последната тройка има опция тия опции ги има само във финалните версии доколкото съм запознат аз.

Имаше проблем със запазването на настройките при преминаване от 3.13 към 3.14, камо ли сега, когато се добавят или развиват цели модули.Все ще се бъгне нещо.Не бих опитвал дори, да си сейвна сегашните настройки и да ги импортна във финалната версия.

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.