Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 3 - Antivirus, Internet Security-част 1

Featured Replies

Не съм сигурен...

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 116,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Пенсиите са много далече...Значи ли, че би приел оценка за "мазето на неговите познания" за каквото и да било!?...Какво би могъл да ми "препоръча" той или някой като него!? Наборе, замисли се - пръв щ

• Новият им продукт е абсолютна глупост, а също и този System Cleaner. Не могат да си напрегнат мозъчните клетки върху CIS, тръгнали с такива неща да се занимават. Работа ли си нямат... Нито е добре реа

• В сайта на Комодо се препоръчва да се остави на Training mode защото има правила които са за Системата и Windows-а изобщо които трябва Комодо да им направи правилата в съотвествие на това кое ти трябв

Публикувани изображения

2j5kqqb.jpg   2ykb34l.jpg Какво по дяволите е това??????

norton спира и програмите от giveawayoftheday.com

Не съм сигурен...

SONAR-a на Norton e много чуствителен. Затова го приема като заплаха. Не може да искаме изключителни резултати при истинските заплахи и в същото време да искаме никакви фалшиви аларми. Не е болка за умиране...

Прав си :ph34r:

2j5kqqb.jpg2ykb34l.jpg Какво по дяволите е това??????

Иване,не знам как си го получил,но щом го видях вчера веднага го изпратих на Symantec.Те ми отговориха,че не получават грешка или съобщение от каквото и да е и инсталацията е успешна.След това и аз опитах и при мен абсолютно нищо-програмата си се инсталира успешно.Нямаш представа като какъв глупак се почувствах,че един вид съм ги излъгал.Никаква грешка няма и COMODO Cloud scanner си се инсталира нормално.Нищо,няма значение. :)

Редактирано от The_final_countdown (преглед на промените)

Иване,не знам как си го получил,но щом го видях вчера веднага го изпратих на Symantec.Те ми отговориха,че не получават грешка или съобщение от каквото и да е и инсталацията е успешна.След това и аз опитах и при мен абсолютно нищо-програмата си се инсталира успешно.Нямаш представа като какъв глупак се почувствах,че един вид съм ги излъгал.Никаква грешка няма и COMODO Cloud scanner си се инсталира нормално.Нищо,няма значение. :)

При мен се получи същия резултат.Не става дума за никаква грешка, а за реално FP.

Ето ти шотове.Оставих датата и часа, за да видиш, че и сега се засича:

a1ef935b49defe6b.pngc41de2e7cf9a5e04.png

Да вземат от Symantec да пробват на aggressive.

894c45c29515649f.png

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Е при теб как става инсталирането, а при мен Сонара го засича и изтрива.Наистина това си е много смешна при това фалшива аларма.Да засича вирус в инсталация в продукт на антивирусна компания.Това не е ли доста смешно?Не съм проверявал с Касперски да видя и неговата реакция.Може ли някой, който е с КИС 2010 да свали продукта на Комодо, да видим реакцията на Касперски?Надявам се скоро време Симантек да оправят грешката.Може ли някой да ми каже имейл адреса, на който може да се свържа с тях?

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

Е при теб как става инсталирането, а при мен Сонара го засича и изтрива.Наистина това си е много смешна при това фалшива аларма.Да засича вирус в инсталация в продукт на антивирусна компания.Това не е ли доста смешно?Не съм проверявал с Касперски да видя и неговата реакция.Може ли някой, който е с КИС 2010 да свали продукта на Комодо, да видим реакцията на Касперски?Надявам се скоро време Симантек да оправят грешката.Може ли някой да ми каже имейл адреса, на който може да се свържа с тях?

Кое му е смешното.CIS засичаше инсталационните файлове на нортън също(NIS&NAV 2010), още когато бяха в бета стадий.Изобщо не е някакъв прецедент това.Засичат се по някаква причина, а не случайно.

Не съм проверявал с Касперски да видя и неговата реакция.Може ли някой, който е с КИС 2010 да свали продукта на Комодо, да видим реакцията на Касперски?

Никаква реакция от КИС 2009/ 2010

Кое му е смешното.CIS засичаше инсталационните файлове на нортън също(NIS&NAV 2010), още когато бяха в бета стадий.Изобщо не е някакъв прецедент това.Засичат се по някаква причина, а не случайно.

Кой знае този път каква непозната технология за защита използват от Комодо та Нортън реагира.Преди време пък Касперски беше получил страхова невроза от инсталационния му файл.

Е при теб как става инсталирането, а при мен Сонара го засича и изтрива

Използвам настройките по подразбиране на Norton.SONAR е на Automatic.Както пише в Help Agrresstive mode хваща повече и не толкова опасни програми,но може да предизвика и фалшиви аларми.Все пак им писах.

И да,аДски смешно е,че се засича инсталационен файл.Направо паднах на земята от смях.

SONAR 2 на aggressive въобще не спира инсталацията на comodo cloud

Аз да под WIN XP- става е има бъгове

има Sandboxie

и е и червен interface

Някой от вас скенирал ли е с Comodo cloud ?аз го инсталирах и скенирах с него но ми изкара почти всички системни файлове suspisius file. Това нормално ли е според Вас? Споделете мнения за тази програма!!!

Да аз- и не съм доволен

Някой от вас скенирал ли е с Comodo cloud ?аз го инсталирах и скенирах с него но ми изкара почти всички системни файлове suspisius file. Това нормално ли е според Вас? Споделете мнения за тази програма!!!

Промениха релийза от public на beta, заради тези проблеми.

Това Комодо има ли уеб гард /онлайн сканиране/, както имат Авира, НОд, Касперски и повечето програми. От известно време го ползвам, но не съм виждал да засича директно от нета. чак като сваля файла и дам ръчно сканиране, тогава засича. sad.gif

Това Комодо има ли уеб гард /онлайн сканиране/, както имат Авира, НОд, Касперски и повечето програми. От известно време го ползвам, но не съм виждал да засича директно от нета. чак като сваля файла и дам ръчно сканиране, тогава засича. sad.gif

Има но трябва да го включиш,виж в настройките на антивируса.

е все пак е фрий. Няма подобно опции, поне аз не съм забелязал такива.

е все пак е фрий. Няма подобно опции, поне аз не съм забелязал такива.

И аз така си мислих. значи като антивирус е на нивото на Авира-фрий, щото и тя няма уеб гард. кофти! sad.gif

И аз така си мислих. значи като антивирус е на нивото на Авира-фрий, щото и тя няма уеб гард. кофти! sad.gif

Няма WebGuard,но в настройките на антивируса може да промениш след като бъдесвален файла да го засича и без намеса от твоя страна.

Засичането на зловредния код преди да е записан на харддискане може да се каже че е предимство или повишава нивото на сигурност.

Няма WebGuard,но в настройките на антивируса може да промениш след като бъдесвален файла да го засича и без намеса от твоя страна.

Засичането на зловредния код преди да е записан на харддискане може да се каже че е предимство или повишава нивото на сигурност.

дай снимка да видя как става тая настройка?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.