Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой антивирусен софтуер бихте закупили или не и защо?

Featured Replies

Аз щи дам едно неуважение на теб...като толкова ги оважаваш вземи плати ти.И то е на година лиценз-не вечен ми на година...много искат.Може би на есет е най-добре,защото нода може със СМС да плащаш

Защо да плащам,ползвам безплатни програми в защита!

Като много искат има си безплатни алтернативи,не пиратствай ами си купи лиценза и стига подскача!

Тя не е с фикс а със нормален ключ от незнам си кой.Към май само трябва да почна новия триал(слагам едн фикс да ми нулира триала) и така.

Не съм сложил крак,не я правя на регистрирана,нали?Триал си е,какво неуважение...нищо незаконно няма.

Не врат ами шия!

http://www.eset.bg/forum/viewtopic.php?f=1&t=1373&start=0&sid=65b713f5b790bec2b6446c6ca2e96960&view=print

• Отговори 171
  • Прегледи 21,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ма така е крайно време е хората да разберат, че всичко се плаща...като не плащаш няма да имаш,даже четох тука в форума мнение, че някой си дори да можел да си позволи, нямало да ползва легален уиндоус!!!...Ми компютъра и интернета не е нещо от първа необходимост и въобще не е казано,че всеки трябва да ги има и че всеки трябва да може да си ги позволи...същото се отнася и по темата, ако искаш да си добре защитен плащаш-ако не търсиш алтернативи,отделен въпрос е че много хора няма какво да ядът едва ли не, ама не един, а два компа си взели...смешно....

айде бе моралисти писна ми да ми леят морал всички няма да плащам и това е що да плащам да се защитавам от туй дето не сам виновен аз писна ми всичко се било плащало...ми съгласен съм да имам легален widnows примерно ако заплатат ми беше 1500-200 лв. че да се снабдя легално с Photoshop,windows,avira и т.н.

айде бе моралисти писна ми да ми леят морал всички няма да плащам и това е що да плащам да се защитавам от туй дето не сам виновен аз писна ми всичко се било плащало...ми съгласен съм да имам легален widnows примерно ако заплатат ми беше 1500-200 лв. че да се снабдя легално с Photoshop,windows,avira и т.н.

Ами учи, бачкай яко, и ще имаш, дори по-висока заплата.

айде бе моралисти писна ми да ми леят морал всички няма да плащам и това е що да плащам да се защитавам от туй дето не сам виновен аз писна ми всичко се било плащало...

Недей плаща пиратствай,те си го взимат http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=169058&st=0&p=1877987&#entry1877987

мдаа...

Проблемът е,че имаМ 3 компютъра,и на 3-те съм включвал телефона...

Това не е морализъм....ти ако си мислиш,че има разлика между това да ползваш кракната програма и да влезеш в даден магазин и като видиш нещо скъпо, което не можеш да си позволиш да го откраднеш се лъжеш...Същата работа и с торентите...полагат ни се..откъде на къде..едно време как първо нашите намираха някой дето пътува в чужбина да им донесе валута, за да купят видео от корекома и после една касета обикаляше целия блок...като собственика беше дал задължително пари за нея, в по късни времена хората даваха луди пари за дискове с музика и така...пък сега не стига че всичко ни е под носа на готово, а сме и с претенции,че ни се полага..

айде бе големите моралисти...ще бачкам за да си купя нещо,дето е на 2 клика разтояние в замунда от къв зор...дреме ми за труда на прогамистите дрън-дрън азмалко ли труд полагам...на запад могат да си позволят ама тяхните цени са като тукашните,обаче със заплатите по 1500-200 ЕВРО...айде

Ми да айде стига спам,не знам ти какво работиш но и в БГ доста хора взимат толкова, е разбира се охранители и общи работници-не,но е казано всяка жаба да си знае гьола:speak:

Ми да айде стига спам,не знам ти какво работиш но и в БГ доста хора взимат толкова, е разбира се охранители и общи работници-не,но е казано всяка жаба да си знае гьола:yanim:

Аз във евро говорих-кой в бг взима 1500 евро?

Аз не мога да си представя хора, които си FIX-ват защитата на компютъра. По - добре с безплатен AVAST примерно отколкото с кракнат KIS, NOD, и прочее.

Аз например бих си купил легален Windows, ако имам възможност. Трябва хората да разберат, че да гледаш да си само на аванта, не е никак добре и от това страдат всички.

Аз например бих си купил легален Windows, ако имам възможност. Трябва хората да разберат, че да гледаш да си само на аванта, не е никак добре и от това страдат всички.

Извинявай, но не звучи ли малко йезуитски това. Освен ако не ползваш Линукс като постоянна система, което... изключва принципно посещаването на форума за антивирусна защита. В смисъл, не си съгласен, че "страдат", но и ти причиняваш подобно "страдание" използвайки Уин по този начин...ако правилно съм те разбрал, де. Линукс е безплатен и това кара някои хора да допринасят към Линукс общността чрез уменията си за улесняването на не толкова напреднали потребители. Представи си колко хора биха могли да допринасят ако Уина бе с отворен код при положение, че ползвателите на Уин са в пъти повече от тези на Линукс. С развитието на интернет - технологиите, Sharing is caring не е просто куха фраза и комерсиалността ще бъде измествана все повече от споделянето. Ти помагаш на мен, аз на друг, той на друг. Можеш да избереш да платиш, ако искаш. Пример за подобна помощ е темата за "Премахване на зловреден..." Услуга, която можеш да платиш във всеки компютърен офис. И в повечето случаи ... на същото качество. Разликата - комерс!

Подобно е и с музиката. Мейджър компании, продуцентски къщи, агенти и техните асистенти, Ейчари, Пиари и що ли не плащаш. Музикантът е грабен от тях. Не от теб. Или поне е толкова миниатюрно, че... Да не говорим, че на тоя музикант бих му отишъл на концерт, но без да го чуя - не.

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

NOD32. Ползвам го от 10 години и няма грешка.Не искам да коментирам защо.

Извинявай, но не звучи ли малко йезуитски това. Освен ако не ползваш Линукс като постоянна система, което... изключва принципно посещаването на форума за антивирусна защита. В смисъл, не си съгласен, че "страдат", но и ти причиняваш подобно "страдание" използвайки Уин по този начин...ако правилно съм те разбрал, де.

Ами да не си ме разбрал. Конкретни за Windows съм писал, че ако имам възможност! Има разлика от това да мога да си го позволя и въпреки това да ползвам нелегален Windows. Засега нямам такава и ползвам кракнат такъв, както и 90% от Китайския народ.

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)

Аз във евро говорих-кой в бг взима 1500 евро?

А кой в чужбина взима 1500 евро!!!!!

Защото ,май живееш с някакъв филм в главата.

Ами да не си ме разбрал. Конкретни за Windows съм писал, че ако имам възможност! Има разлика от това да мога да си го позволя и въпреки това да ползвам нелегален Windows. Засега нямам такава и ползвам кракнат такъв, както и 90% от Китайския народ.

Ами не знам как е финансовото ти положение, но не са много българите, които могат да си позволят. Цената му може да е повече от една заплата. И какво ще яде човек - Уиндоус ли? Знам, че е трудно и самият аз мисля в скоро време да мигрирам в посока Линукс (не само заради това, което казваш. Засега ме спира единствено това, че не знам някои неща с пингвинчето как стават), но... бъдещето ще покаже.

Ами не знам как е финансовото ти положение, но не са много българите, които могат да си позволят. Цената му може да е повече от една заплата. И какво ще яде човек - Уиндоус ли? Знам, че е трудно и самият аз мисля в скоро време да мигрирам в посока Линукс (не само заради това, което казваш. Засега ме спира единствено това, че не знам някои неща с пингвинчето как стават), но... бъдещето ще покаже.

Ти за спестявания да си чувал, за една година все ще отделиш 200лв. за Windows, стига да искаш, някои хора само за цигари на месец дават по 100лв. Както и да е. Минавало ми е на ум да си сложа Линукс, но е далеч откъм функционалността, която предлага Windows (Това го казвам сериозно)

P.S. Не четеш какво пиша, казвам АКО имат възможност, няма да го купят, аз аз казвам, АКО имам бих го купил.

Приятен ден от мен!

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)

Благодаря. Приятен и на теб. Вързах се за думата, просто. Не с лошо го казах. А иначе относно заплатата, не мисля, че си прав съвсем, ма има логика в това, което казваш. Не съм от хората, които биха взели кредит или заем, който да нямат перспектива да го върнат или да го влачат дълго време и в момента бачкам за малко кинти. Около 230-250 лв. тоя месец дам ли за нещо извън сметки или храна, в следващите 4-5 месеца ще ми излезе през носа. А пък заем като взема после ми пукат нервите и заради това, де. Много хора са така, мисля. Лек ден и поздрави!

От няколко дни съм с лицензезиран софтуер - BitDefender Antivirus 2011.По нататък ще кажа и своето мнение за продукта.

Редактирано от Lost in...
Реклама (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Единственно ESS бих закупил , не за друго пробвал съм всички антивирусни решения на пазара, безплатни и платени , но винаги се връщам към Nod !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.