Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой антивирусен софтуер бихте закупили или не и защо?

Featured Replies

Аз поне, не. За пореден път съм с безплатният вариант иначе. Но принципно само за ЕСЕТ бих броил пари. Имам най-голям опит с нея и съм и свикнал. На различни конфигурации се държи еднакво. Комодо преди около два месеца я бях инсталнал, питаше ме 100 пъти 1 и също нещо, нета ми се разкачаше.Ядосах се и я разкарах. Какво и стана, вече седмица и повече се държи супер добре и ме пита само важни неща. Не искам да обидя Комодо. Както казах, нищо друго освен ЕСЕТ. Но в края на месеца като платя сметки-метки и т.н. и почна с борчовете (верно 10-20 лв. само) една такса от 6-7 лв. за антивирус, борчовете ще отидат към 30-40...

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

• Отговори 171
  • Прегледи 21,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

При наличието на безплатните Comodo IS Premium Free заедно с Comodo DNS, за какво ми са платените им версии? Какво толкова охранявам? Какви пари за програми като ESET-Kaspersky-Avira и т.н. Нека първо те се справят със защитата на лицензионните си права и пиратите да спрат да предоставят безплатно всевъзможни ключове в сайтовете си... Никой не купува нещо, което е безплатно и общодостъпно!

При наличието на безплатните Comodo IS Premium Free заедно с Comodo DNS, за какво ми са платените им версии? Какво толкова охранявам? Какви пари за програми като ESET-Kaspersky-Avira и т.н. Нека първо те се справят със защитата на лицензионните си права и пиратите да спрат да предоставят безплатно всевъзможни ключове в сайтовете си... Никой не купува нещо, което е безплатно и общодостъпно!

Шизо..(TNN) ,преди две години друга песен пееше!

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=95173&st=120

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=95173&st=165

Имам един въпрос към тебе:

Какво те накара в Comodo да си промениш мнението за него на 360* ?

Няма програма, която да не може да се кракне/код, който да не може да се разбие и т.н.! Има всякакви дисасемблатори и други инструменти с които и начинаещ хакер би се справил. Единственото е уменията, качеството и времето за което ще бъде направено това. Само, че това е истинско престъпление, не като да теглиш торентче от "Арена". А относно серийните номера има най-различни способи - от хакване на сайта на дистрибуторите до... Да обвиняваш компаниите, че им кракват антивирусите и т.н. е все едно да обвинявашш хората, които биват убивани, че са си виновни за това. Дали това, че не се срещат кракове, фиксове и т.н. за програми като VBA 32, Ikarus, ФПрот и т.н. е понеже имат супер яка защита или понеже не се използват чак толкова и защита с тях и без тях няма голяма разлика?

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Колебаех се много м/у Kaspersky и Bitdefender и накрая взех Дефендера за 3Pc /разделих си парите, но това няма значение/ Може и да съм направил лош избор, но на нея се спрях. :rolleyes:

• 2 седмици по-късно...

Публикувано изображение

Привет, Bass Alpine Type X. Добре дошъл във форума. Цитираш това мнение:

Kaspersky Internet Security 2009

Защита от всякакви атаки :cool:

обаче с грешка в цитата. Мнението е от 20 септември 2008 г. и от тогава изтече доста вода. Ще може ли да се внимаваш, когато публикуваш коментар?

Публикувано изображение

Привет, Bass Alpine Type X. Добре дошъл във форума. Цитираш това мнение:

обаче с грешка в цитата. Мнението е от 20 септември 2008 г. и от тогава изтече доста вода. Ще може ли да се внимаваш, когато публикуваш коментар?

Аз се чудя защо ми дава грешка в цитата но прав си :

То не е лесно да цитираш мнение от преди 3 години :cool:

Аз се чудя защо ми дава грешка в цитата но прав си :

То не е лесно да цитираш мнение от преди 3 години :)

От кога сме 2012 колега..

От кога сме 2012 колега..

Мнението е от 2008 ;)

Да, прав си, но пак не е вярно защото мнението е от Септември ;) /тия постове по - добре да се преместят в празни приказки, че...//

Не бих дал пари.Не съм виновен,че има простаци,пишещи вируси,че да давам пари да се защитавам.

Като си изтегля(което вече направих) AVIRA със регистрационен файл до края на април.После-Trial Fix :down: Няма да давам пари занещо,за което не съм виновен.

Като си изтегля(което вече направих) AVIRA със регистрационен файл до края на април.После-Trial Fix

Ти смяташ ли,че като ползваш fix-ната антивирусна имаш някаква защита,или че въобще имаш антивирусна??

Мое лично мнение,е че по-добре да нямаш никаква антивирусна отколкото Kaspersky със крак за 5800 дни примерно, но всеки си решава....

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Като си изтегля(което вече направих) AVIRA със регистрационен файл до края на април.После-Trial Fix :down:

Няма да давам пари занещо,за което не съм виновен.

Виновен си че пиратстваш,а това не се толерира!

Виновен си до толкова,че потвърждаваш с това твое действие неуважението към труда на разработчиците!

Виновен си,че окепазяваш програмите с подобни fix-ове и си мислиш че си защитен,после се оплаквате и подскачате като ощипани моми!

Ако Каспера е тежък...Какво остава за Нортън?

Новата версия на Norton IS въобще не е тежка !

Kaspersky-според мен най-добрата антивирусна програма.

И според мен, ама е много скъпа :down:

WKS бих закупил по ред причини...

PS. Да не се чудят незапознатите какво е WKS

Публикувано изображение

Редактирано от Гост (преглед на промените)

А относно закупуването закупих си(може да се каже) тъй като се плаща месечен лиценз Trend Micro Maximum Security,приограмата наистина е много добра, много лека и съм изключително доволен от нея..Мога да я препоръчам на всеки...

Естествено...че бих си закупил,а и го правя от години,:) лиценз за КИС 2011.....Тази година ми струваше 57 лв (за една година)....... :)..!А защо...мисля че сме говорили хиляди пъти...!:)

Виновен си че пиратстваш,а това не се толерира!

То не се и толерират вирусите,ама...аз ли съм виновен че разни идиоти пишат вируси?Не ги пиша аз,няма да платя за чуждата бумащина.

Виновен си до толкова,че потвърждаваш с това твое действие неуважението към труда на разработчиците!

Аз щи дам едно неуважение на теб...като толкова ги оважаваш вземи плати ти.И то е на година лиценз-не вечен ми на година...много искат.Може би на есет е най-добре,защото нода може със СМС да плащаш

Виновен си,че окепазяваш програмите с подобни fix-ове и си мислиш че си защитен,после се оплаквате и подскачате като ощипани моми!

Тя не е с фикс а със нормален ключ от незнам си кой.Към май само трябва да почна новия триал(слагам едн фикс да ми нулира триала) и така.

Не съм сложил крак,не я правя на регистрирана,нали?Триал си е,какво неуважение...нищо незаконно няма.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.