Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за [PROTOTYPE]

Featured Replies

правиш се на войник преди да отидеш на синьото ,взимаш от покривите на сградите от войниците базуките и с TAB целиш хеликоптерите...много е лесна ;)

Гледай да имаш поне по 2ракети в базуките щот става кофти иначе ...Като ти свършат... Публикувано изображение

/следващата ти мисия е една с танкове и другата е последния цар...най-лесно се убива като му изкарваш шиповете от земята и го замерваш с хеликоптери :blink:

Редактирано от SilentScream (преглед на промените)

• Отговори 314
  • Прегледи 38,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Значи хеликоптерите ги минах, зациклих на следващата мисия, и незнам какво да правя.

Публикувано изображение

В тази база ме праща и се побърках да ги трепя, а те излизат един след друг и нямат край, когато отида като войник, обикалям всичко и пак нищо, да не би да трябва да унищожа сградата?

играта ще тръгне ли на видеокарта радеон xpress 1200 ???

По скоро не. Дори може да не зареди.

правиш се на войник преди да отидеш на синьото ,взимаш от покривите на сградите от войниците базуките и с TAB целиш хеликоптерите...много е лесна :)

Гледай да имаш поне по 2ракети в базуките щот става кофти иначе ...Като ти свършат... Публикувано изображение

/следващата ти мисия е една с танкове и другата е последния цар...най-лесно се убива като му изкарваш шиповете от земята и го замерваш с хеликоптери ;)

за по лесно-крадеш си хеликоптер и ги трепеш с него ;) като го унищожат-с камшика и нов ;)

http://www.torrentreactor.net/torrents/315...-resolution-fix

Намерих това, подменя dll файл. Ще мога да го тествам най-рано утре.

Попаднах на следния текст: ако паметта на видеото е по-малка от 512 мегабайта играта орязва високите резолюции. Споменаха за подобни похвати в Grid и GTA4.

В оригинал:

http://www.laptopvideo2go.com/forum/index....st&p=116414

...От следващия линк не ми се отваря форума на активижън.

Не сработи. Сега на резолюция пише disabled. То си пише в readme че премахва ниските резолюции, но и нищо не дава.

Помагайте че зациклих яко, след като се бих със русия, като го победих и гой ми би една инджексия в гърба, отидох при един доктор и той обесняваше нещо, аз обаче не знам английски. След това минах една или две мисии, не си спомням и пак отидох при същия доктор, на гърба ми има едно червено петно което мърда, и като излезнах от доктора ми изчезнаха всички мисии, всичко. На картата няма нищо освен четири червени зони, две сини и една лилава, аз ги обиколих всичките, целия град обиколих и нищо.

Неможах да го обесня по най-добрия начин но който е минал нивото ще се сети за какво става въпрос!

А би ли споделил как успя да минеш мисията?

еми аз го минах като играх с ръката дет са разтегля.Като стреля требва да диверол и да избегаш от ракетите и докато презарежда го биеш с нея от далече.

Редактирано от zeleto (преглед на промените)

Да махна 10, за да сложа по-стар? Хахах, направо... Ако не си забелязал, при някои игри, в края на инсталацията ти казва, че ти трябва поне версия 9.0ц или по-нов. При теб да е имало случай с игра, която да ти иска 8-ма версия и да ти прави проблем, защото си с 9-та?

Да махна 10, за да сложа по-стар? Хахах, направо... Ако не си забелязал, при някои игри, в края на инсталацията ти казва, че ти трябва поне версия 9.0ц или по-нов. При теб да е имало случай с игра, която да ти иска 8-ма версия и да ти прави проблем, защото си с 9-та?

'хахах' не го очаквах от теб. Като за начало направи това което пише на прозорчето.

еми аз го минах като играх с ръката дет са разтегля.Като стреля требва да диверол и да избегаш от ракетите и докато презарежда го биеш с нея от далече.

Имах предвид, когато си с хеликоптера и трябва да търсиш сигнал. Има ли някаква хитринка или....? Не мога да се справя с това.

Как се минава мисията в която управлявам един хеликоптер... какво трябва да се направи? ;)

SUN_CITY, и аз същото попитах малко по-нагоре за същото, но никой не иска да отговаря.

Минах я... стрелях по заразени контейнери и тея изродчета дето ги показва с червена точка Публикувано изображение

Ако не сте минали мисията със хеликоптера, цаката е да прихванеш сградата със бутона Tab и да стреляте докато я взривите, няколко сгради са!

Ако не сте минали мисията със хеликоптера, цаката е да прихванеш сградата със бутона Tab и да стреляте докато я взривите, няколко сгради са!

Lol, ти как въобе си стигнал до там, без да ползваш Tab? Публикувано изображение Аз без него съм жив зян. ;)

А някой знае ли дали ще стане нещо ако събера 200-та сини светлинки? Публикувано изображение

до колкото си спомням трябваше да взривиш сградата(също като заразените сгради),а не да влизаш вътре :speak:

А какво става, ако убия някои от тия, които трябва да "хапна"? Все ми казва, че не трябва да ги убивам, но съобщението се маха бързо и не мога да го прочета цялото. Предполагам се съживяват после, но тъй като не съм сигурен реших да питам...

онези с червената иконка?ами изтърваш важна информация за Алекс..обясни за кои става дума или пиши на xfire да ти помогна :sobbing:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.