Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Чува ли бог молбата за някакви прищявки?

Featured Replies

Приемете първо че аз съм вашия бог, и после познайте за какво можете да ми се молите laugh.giflaugh.gif:lol:

Амиии...можем да ти се молим да ни пратиш най-новата версия на Gizmo. :hush: Познах ли?

Всичко е въпрос на подсъзнание.

Редактирано от elman (преглед на промените)

Според мен Бог знае още преди да се родите какво ще искате от него. Той ви е сложил програмата в главите.

Според мен Бог знае още преди да се родите какво ще искате от него. Той ви е сложил програмата в главите.

Като се замисля е нормално да знае, все пак душата ни не умира, така, че е нормално да се знае какво ще искаме от него в физическия си живот и той ни го дава, но понякога ние самите неможем да си го вземем.

• 6 месеца по-късно...
На кого ли се молят... И за какво ли Го молят...

obama_muro_efe312168797621318507436.jpg

viajes11.jpg

ами тези...

escanear00199sk.jpg

muro2uv.gif

как мислите?

Ами тези на кого се молят...

18.jpg

Лелко, купи си от нашата библия, само тя е истинското слово на бога... - то си е вид молитва това, само леко завоалирана... :lol6::)

Ами този на кого се моли ?

krishna09_0.JPG

Ами като го гледам, капнало му е и на него от "божественото мляко" на Кришната, само дето било малко холерогенно от реката Ганг, ма карай, ще го излекуваме... biggrin.gif:Pbiggrin.gif Важното е да е тържествено и божествено и малко по-така трансцедентално отвъдматериално. То холерата това прави, ще - директно те вкарва в транса на дента и в лоното на Кришна за броени часове, ахаха.

Ами като го гледам, капнало му е и на него от "божественото мляко" на Кришната, само дето било малко холерогенно от реката Ганг, ма карай, ще го излекуваме... biggrin.gif;)biggrin.gif Важното е да е тържествено и божествено и малко по-така трансцедентално отвъдматериално. То холерата това прави, ще - директно те вкарва в транса на дента и в лоното на Кришна за броени часове, ахаха.

Определено считам, че индивидът от снимката желае искренно освобождение от матрицата. Личи си по изражението на лицето му. Това е и моето желание, колкото и смешно, абсурдно и невероятно да ти се струва?... cool.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Редактирано от aeu (преглед на промените)

Ами тези на кого се молят...

18.jpg

На Йехова, Богът на Исус, чието слово е проповядвал. ...и не се молят, ама както и да е...

Лелко, купи си от нашата библия, само тя е истинското слово на бога... - то си е вид молитва това, само леко завоалирана... :rolleyes::blink:
Хм.Кратко и ясно, ама съдържа две лъжи... :P :P :P

Редактирано от arenas (преглед на промените)

На Йехова, Богът на Исус, чието слово е проповядвал. ...и не се молят, ама както и да е...

Хм.Кратко и ясно, ама съдържа две лъжи... :P :P :P

Добре де, хайде не купи си, ами виж и просвети се, не само тя, а единствено тя. Същото, че пак...

Обаче, грешката ми аз си я виждам другаде - не молитва, а просия - огромна грешка съм направила в изказа си. :wub::Pbiggrin.gif

Хах, сега го видях това със сивичкия шрифт - виждаш ли, хехехе, на едно мнение сме по основни пунктове. :grimace:

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Определено считам, че индивидът от снимката желае искренно освобождение от матрицата. Личи си по изражението на лицето му. Това е и моето желание, колкото и смешно, абсурдно и невероятно да ти се струва?... cool.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Не ми се струва нито абсурдно, нито невероятно - то си е в реда на нещата да искаш това, съвсем нормален копнеж е и не е никак смешно.

Знам.

Не ми се струва нито абсурдно, нито невероятно - то си е в реда на нещата да искаш това, съвсем нормален копнеж е и не е никак смешно.

Знам.

Тогава защо, като примитивният Камериер настояваш, че Кришна-съзнание било няквка 'сектичка', която 'дърпала хората от обществото'?.. не виждаш ли, че обществото е на нагите, илюминатско? cool.gif .. 'Астралната свобода' на нагите?. В кали-йуга с раджа Йуда?.. biggrin.gif

Редактирано от aeu (преглед на промените)

Тогава защо, като примитивният Камериер настояваш, че Кришна-съзнание било няквка 'сектичка', която 'дърпала хората от обществото'?.. не виждаш ли, че обществото е на нагите, илюминатско? cool.gif .. 'Астралната свобода' на нагите?. В кали-йуга с раджа Йуда?.. biggrin.gif

Виждам. Представа нямаш колко до болка в окото виждам и не по мое желание, повярвай.

Но виждам и друго, което ти не - сега ще ти го посоча - ако обществото е на нагите и е секта, то Кришна съзнанието е нищо друго, освен сектичка в сектата, която прави хората още по-слепи, за не виждат в дълбокото на другите около тях и да им се привиждат като примитивни, като демони, като подвластни на наги и т.н. - да не изреждам... ;)biggrin.gif

И ако обществото като цяло с неговия фалшив и мухлясъл псевдоморал е една голяма секта с дебела стена, то влизайки в сектичка в тази секта нищо друго не се случва, освен стените да се удвояват...

Виждам. Представа нямаш колко до болка в окото виждам и не по мое желание, повярвай.

Но виждам и друго, което ти не - сега ще ти го посоча - ако обществото е на нагите и е секта, то Кришна съзнанието е нищо друго, освен сектичка в сектата, която прави хората още по-слепи, за не виждат в дълбокото на другите около тях и да им се привиждат като примитивни, като демони, като подвластни на наги и т.н. - да не изреждам... :huh:biggrin.gif

И ако обществото като цяло с неговия фалшив и мухлясъл псевдоморал е една голяма секта с дебела стена, то влизайки в сектичка в тази секта нищо друго не се случва, освен стените да се удвояват...

"Влезте през тясната врата" е казал Христос е имал в пред вид не 'кафеза в кафеза' или 'матрица в матрицата', а именно затварянето на врати в съзнанието за външния материален свят и Установяването върху ТОЧКАТА- която за разлика от будизма, е ЖИВА и ЛИЧНОСТ, с трансцедентакан форма и трансцедентлано име. cool.gif

Ако не 'работеше' Трансцедентализма досега и национали и социали да бяхаме прелапали за фалшивите си заплетени каузи. ;)

....не съм бил против Луцифер, който следваш, само трябва да знаеш кога да му кажеш добронамерено 'Благодаря, приятелю, ти ме спаси от Астралната Я-ма(Ма-я) на Абрахамизма, но аз дойдох, видях и победих Астралът... ;) И аз съм бил като тебе- насли сме въздухари... biggrin.gifbiggrin.gif

iloceano.jpg

http://www.vbox7.com/play:d98ef197

"Влезте през тясната врата" е казал Христос е имал в пред вид не 'кафеза в кафеза' или 'матрица в матрицата', а именно затварянето на врати в съзнанието за външния материален свят и Установяването върху ТОЧКАТА- която за разлика от будизма, е ЖИВА и ЛИЧНОСТ, с трансцедентакан форма и трансцедентлано име. cool.gif

Ако не 'работеше' Трансцедентализма досега и национали и социали да бяхаме прелапали за фалшивите си заплетени каузи. :huh:

....не съм бил против Луцифер, който следваш, само трябва да знаеш кога да му кажеш добронамерено 'Благодаря, приятелю, ти ме спаси от Астралната Я-ма(Ма-я) на Абрахамизма, но аз дойдох, видях и победих Астралът... ;) И аз съм бил като тебе- насли сме въздухари... biggrin.gifbiggrin.gif

iloceano.jpg

http://www.vbox7.com/play:d98ef197

Сега.

• 10 години по-късно...
на 21.09.2008 г. в 21:01, FIGI_78 написа:

Ако човек си мисли,че е заслужил нещо и се моли за него,дали ще му се даде?

Ще му се даде ,ако и този човек проумее мисията си ,и се потруди да заслужи исканото нещо.

Иначе Бог се опитва да даде на всеки всячески всичко искано.

То заслуженото ще ни се даде и без да го искаме, но когато си поискаме нещо, то може да ни се даде и без да е заслужено, както често се случва всъщност. Тук проблемът е, че после може полученото да ни изслезе солено и да съжаляваме, че сме го поискали. 

преди 22 минути, Anjel Dimitrov написа:

Например някое наказание,както често се случва.

в повечето случаи

преди 7 часа, Anjel Dimitrov написа:

..........

Скъса се да вадиш теми от (2009г ?!!!) коша за боклук ! :lol6:

• 1 месец по-късно...
на ‎21‎.‎9‎.‎2008‎ г. в 21:01, FIGI_78 написа:

Ако човек си мисли,че е заслужил нещо и се моли за него,дали ще му се даде?

Да, но трябва да си искрен, т.е. Бог знае как да разбере това.

Има чудеса, да, има ... но ти първо трябва да повярваш, че има.

п.п. Затова е казано внимавай какво си пожелаваш, Бог е глух и не реагира на други честоти ...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.