Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

Мисля си за наглите същества, свободно щъкащи напред-назад...

Че и със самочувствие маа му стара...

• Отговори 3,3k
  • Прегледи 116,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Мисля си за числа,справки,фактури,таблици и прочее тъпотии :P

Мисля си за числа,справки,фактури,таблици и прочее тъпотии :P

е, нали си в пенсия, трева да имаш по-други мисли biggrin.gif

е, нали си в пенсия, трева да имаш по-други мисли biggrin.gif

Вече не съм в пенсия. Отново съм в играта :Pbiggrin.gif

ХИ-хи, една колежка ми звъни да ме пита за едни задачи как се решават. Намерила е на кого да се обади :question:

ХИ-хи, една колежка ми звъни да ме пита за едни задачи как се решават. Намерила е на кого да се обади :question:

Ами като висиш в тоз форум, тъй ша е, че и по-зле. Я къш от компа и фащай задачите, да не фана 2637 и да дода да та натупам посред нощ!

Амаха! После колко била гадна математиката, намерили би ли на кого да звънят, кой ми сра в гащите. Айди бягайда четеш!

Чудя се, да се прекъсне една изповед не е ли погрешно? Аз си имам един голям недостатък-не забравям. Някога попитах "защо хубави теми се затварят заради лоши потребители?". Щях и да попитам защо се заличават теми, а не постове, но няма да го направя, защото не искам да се бъркам в чужди задължения. Все пак налице е монолог. В законодателството и престъпниците имат право на защита...

Чудя се защо помагача се обърка, че темата ми е за неговото его, като тя беше за моето. Моето его трябваше да възхвалява или мачка, ама нейсе...

Мисля си за една случка... 5 часа не бях спрял да говоря... прибирам се и съквартиранта ми заявява "Ама ти изобщо не говориш!". "Не"- му казах- "с теб не говоря". Та и тук се намират такива чаровни момичета които да плачат на нечие рамо, че не могат да ми пратят ЛС и в изблик на благоговение техните закрилници да прилагат най-ефективната защита-нападението. Жалко е, наистина. Жалко е...

Ами като висиш в тоз форум, тъй ша е, че и по-зле. Я къш от компа и фащай задачите, да не фана 2637 и да дода да та натупам посред нощ!

Амаха! После колко била гадна математиката, намерили би ли на кого да звънят, кой ми сра в гащите. Айди бягайда четеш!

Ейййй, я се поуспокой. Аз на работа няма възможност да чета и да решавам задачи :question: То си иска концентрация. А тук мога само да спамя- за това не се иска много мислене :question: Не знам що ти се оправдавам, ама напоследък спамя само от работа....

Чудя се, да се прекъсне една изповед не е ли погрешно? Аз си имам един голям недостатък-не забравям. Някога попитах "защо хубави теми се затварят заради лоши потребители?". Щях и да попитам защо се заличават теми, а не постове, но няма да го направя, защото не искам да се бъркам в чужди задължения. Все пак налице е монолог. В законодателството и престъпниците имат право на защита...

Чудя се защо помагача се обърка, че темата ми е за неговото его, като тя беше за моето. Моето его трябваше да възхвалява или мачка, ама нейсе...

Мисля си за една случка... 5 часа не бях спрял да говоря... прибирам се и съквартиранта ми заявява "Ама ти изобщо не говориш!". "Не"- му казах- "с теб не говоря". Та и тук се намират такива чаровни момичета които да плачат на нечие рамо, че не могат да ми пратят ЛС и в изблик на благоговение техните закрилници да прилагат най-ефективната защита-нападението. Жалко е, наистина. Жалко е...

Мисля си, че ти е време за суфле...

Или за реване.

Мисля си, че това Фотошопа е ебаси дрогата ohmy.gif

Седнеш уж за малко и след 6-тия час се усещаш, че нещо не е наред.

При мене стана, след като свърши концерта на Найтуиш и цигарите...мамайко...

Мисля си как милото си умира от смях и му се радвам biggrin.gif

Той хубаво си умира от смях, ама нещата дето ми ги праща, така ме разсмяха, че се задавих направо :)

Покрай него все такива гений на творчеството можеш да намериш laugh.gif

твойто мило и мене ме разсмя :)

Абе знаех си аз, че има нещо гнило в Дания. Сега обаче разбрах, че е било зряло в България. Чудя се къде ли се е развалило. Тук, там или някъде по пътя. biggrin.gif

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Абе знаех си аз, че има нещо гнило в Дания. Сега обаче разбрах, че е било зряло в България. Чудя се къде ли се е развалило. Тук, там или някъде по пътя. biggrin.gif

Към София гледай biggrin.gif

Мисля си за суфлета и реванета biggrin.gif

Мисля си за суфлета и реванета biggrin.gif
А браво бе, сега от главата ми не излиза мисълтаза една "Северина". Не съм яла такава от години, ау, със сиропче. Дори не знам къде мога да си купя! В "Неделя" дали правят, че да отскоча?
Мисля си, че това Фотошопа е ебаси дрогата ohmy.gif

Седнеш уж за малко и след 6-тия час се усещаш, че нещо не е наред.

При мене стана, след като свърши концерта на Найтуиш и цигарите...мамайко...

Спомен...

А браво бе, сега от главата ми не излиза мисълтаза една "Северина". Не съм яла такава от години, ау, със сиропче. Дори не знам къде мога да си купя! В "Неделя" дали правят, че да отскоча?

Не. Там правят гадни и засищащи торти.

Ела в София да апнеш, че ако си трудна я вапцахме.

Не. Там правят гадни и засищащи торти.

Ела в София да апнеш, че ако си трудна я вапцахме.

Дам, и аз така си помислих. Ако бях виждала на витрината, щях да си поръчам. Уф, жалко. На мен съвсем сериозно ми се прияде тази "Северина". Преди имаше едни готови които продаваха и само оставаше да ги залееш и да им сложиш сметанката. Не съм обръщала внимание, не съм търсила де, но има ли ги още по магазините. Знаеш ли? Аз утре ще проверя в кваралната бакалия, но все пак.

Ох, ако знаете как ми се хапва хубава шоколадова тортаа...за какво заприказвахте сега за сладкарници и виенски салони sad.gif

Дам, и аз така си помислих. Ако бях виждала на витрината, щях да си поръчам. Уф, жалко. На мен съвсем сериозно ми се прияде тази "Северина". Преди имаше едни готови които продаваха и само оставаше да ги залееш и да им сложиш сметанката. Не съм обръщала внимание, не съм търсила де, но има ли ги още по магазините. Знаеш ли? Аз утре ще проверя в кваралната бакалия, но все пак.

Има ги още или поне в Елемаг - където ние пазаруваме - има даже няколко вида.

Не знам дали има там и дали си ходила в тъй наречените турски сладкарници.

Там е истината.

Иначе всяка една сладкарска къща, произвеждаща толумби и баклавички би трябвало да ги прави. Не може да нямате там такива.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.