Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

В София никъде няма северини.

Има в Златната пещ.

• Отговори 3,3k
  • Прегледи 116,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

не беше ли Саварина?

Елемаг е тъпота и ;):P скъпота

М?

Мислиш, че ще ме обидиш ли?

Ами нормално е да ти е тъпотия. Както е нормално за мен да не е.

Фантастико те кефи ли?

И Билла?

И Кауфланд?

М?

Мислиш, че ще ме обидиш ли?

Ами нормално е да ти е тъпотия. Както е нормално за мен да не е.

Фантастико те кефи ли?

И Билла?

И Кауфланд?

Като заговорихме за Кауфланд, се сетих за една мацка, страшен образ от форума на Сиромахов.

Разправяше как веднъж е сънувала, че е участвала в терористично нападение над Кауфланд biggrin.gif Информация за заложници и развръзка не ми каза, ама... ;)

Изправена съм пред тежка дилема. Измих си зъбите. Но се сетих, че има шоколад.

Ми после ще ги измиеш пак - къф е проблема? biggrin.gif

Ми после ще ги измиеш пак - къф е проблема? biggrin.gif

Вече ми се спи и ме мързи. Интересно защо не ме мързи да ида да взема шоколадчето.

По същия казус минава и дилемата "току-що се изкъпах, ама ми се допика сега...но после пак трябва да се мия"

Ммм... шоколадче с цели лешници... (Мъжът ми не обича такъв, затова е оцелял. Пък аз от време на време "забравям" за вкусовите му предпочитания, та оцелява по нещо такова :) )

П.П. Благодарение на Censored си спестих още една дилема :)

Редактирано от desert_rose (преглед на промените)

не беше ли Саварина?

И аз така мисля,че се казваше

И аз така мисля,че се казваше

мисля, че беше пандишпанено сиропирано тесто. Не е голяма философия. :)

Мисля си, че тези по-горе не са виждали това, за което говорят, но са чули-недочули нещо и айде барабар петко с мъжете.

Мисля си,че трябва да го опитам тва чудо на кулинарния гений...Айде,уикенда ше ме водите да ядем Саварина

Мисля си, че от eztv се гаврят с мен :angry: Пускат ми само резулт шоуто т.е. както се падат сега, нечетните епизоди. В момента се убивам да търся S07E06, а вече изгледах S07E07 на Dancing with the stars US :angry: единственото което намирам е не само съмнително като източник, но е и в тракер изискващ регистрация :angry: Какво става, не разбирам, защо ме подлагат на този психически тормоз sad.gif

ПП: Добре де, не съм го запомнила името. Както казах, от години не съм си поръчвала Саварина.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Мисля си, че тези по-горе не са виждали това, за което говорят, но са чули-недочули нещо и айде барабар петко с мъжете.

Виждали сме ние,виждали...на мен лично ми е твърде сладко,сиропирано такова..правя веднага асоциация с толумбички-блякс

Развесели ме мъничко. Помниш ли второто ми писмо до теб? Там ти писах нещо от рода на "съжалявам, че започнах нещо което не мога да завърша... сега знам и какво изпускам..."

Мисля си, че от eztv се гаврят с мен :angry: Пускат ми сами резулт шоуто т.е. както се падат сега, нечетните епизоди. В момента се убивам да търся S07E06, а вече изгледах S07E07 на Dancing with the stars US :angry: единственото което намирам е не само съмнително като източник, но е и в тракер изискващ регистрация :angry: Какво става, не разбирам, защо ме подлагат на този психически тормоз sad.gif

ПП: Добре де, не съм го запомнила името. Както казах от години не съм потъчвала Саварина.

И това ми напомня на Dirt...започнаха сериала, зарибиха ме и го спряха...!!!

не беше ли Саварина?

И аз мисля че е така...може би говорим за различни неща.

Саварината е брашно,захар,яйца и бакпулвер.Пече се и после се добавя прясно мляко.За какво ви е да си го купувате...прави се толкова лесно?

И аз мисля че е така...може би говорим за различни неща.

Саварината е брашно,захар,яйца и бакпулвер.Пече се и после се добавя прясно мляко.За какво ви е да си го купувате...прави се толкова лесно?

Ами сиропа?

Наистина се казва саварина - забравих и се подведох по това, което тези преди мен бяха написали.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Мисля си , че е добре понякога да броиш до 10 , преди да кажеш или напишеш нещо! biggrin.gif

Понякога даже и успявам! biggrin.gif

Ами сиропа?

Наистина се казва саварина - забравих и се подведох по това, което тези преди мен бяха написали.

Прави от прясно мляко и захар.Изсипва се върху плънката и се оставя хубаво да си поеме от сиропа и изстине.

Ако се яде топло не е хубаво,поне на мен не ми харесва.

Аз така го знам.Може да има различни видове.

Мисля си, че леко не ме разбраха.

още един неразбран cool.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.