Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моята фотогалерия :)

Featured Replies

Здравейте,

нов съм тук и реших да ви се представя чрез моята фотогалерия.

можете да я разгледате ТУК :)

Предпочитам критики, така че... бъдете искрени :)

Е, ти предпочиташ критики, ама от мен няма да ги получиш! Много хубави снимки - онемях! ohmy.gif

Браво!

Снимката с простора и дрехите на него в планината ще си я забия за тапет. biggrin.gif

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Изглежда имаш талант и оригинално фотографско виждане. Впечатлена съм. Критиките и от мен няма да ги получиш. Пожелавам ти много нови успехи в тази насока cool.gif

:) Определено засвужават внимание. Браво!
  • Автор

Eхеее ! Много сте мили, благодаря :angry:

fedora, коя от двете ? Ако искаш, мога да ти я дам в оригинален размер :)

Съжалявам ама не мога да си изкривя душата и да критикувам тези невероятни снимки! Поздравявам те и ти благодаря, отдавна не бях разглеждала нещо толкова хубаво :-) Изтеглих си няколко снимчици :-) Радва ме, когато виждам такива талантливи хора като теб! :-)

fedora, коя от двете ? Ако искаш, мога да ти я дам в оригинален размер :)

Много си мил! IMG_9997_8_9 e снимката, отдалеко се вижда по-добре планината.

Много е оригинална, поне аз не съм виждала подобна гледка, макар да съм бродила из планините.

• Автор

Toва е от заслона на Тевно езеро - в Пирин. Невероятно, вълшебно местенце

ЗАПОВЯДАЙ :P

Много си мил! IMG_9997_8_9 e снимката, отдалеко се вижда по-добре планината.

Много е оригинална, поне аз не съм виждала подобна гледка, макар да съм бродила из планините.

Снимките ти са мнooого добри. Поздравления :P

Благодаря! Вече съм неотразима и всички ми завиждат за гледката. biggrin.gif

Еййй, повечето снимки са страхотни наистина :go ahead: С какъв фотоапарат снимаш, ако не е тайна?

• Автор

Благодаря отново :)

Фотоапарата е Canon EOS 20d, но по-важни са обективите. Повечето от снимките са с Canon 17-40L F/4.0 , някои - с Canon 28-80 F/3.5-5.6, някои - със Sigma 70-300, a последния, който си взех и вече ми е мания е типично портретен - твърд Canon 50мм F/1.8

Еййй, повечето снимки са страхотни наистина ;) С какъв фотоапарат снимаш, ако не е тайна?

Супер са, снимките :speak:

Много ме кефят! Изтеглих си няколко и аз като fedora ще ги ползвам за тапет ;)

Евала ти правя за уникалния талант, като разглеждах снимките ти се сетих за дядо ми, лека му пръст, и той като теб беше уникален фотограф

Желая ти ползотворно снимане занапред и бляскава творческа реализация!

По принцип не влизам често в този раздел, но нямаше как да не те поздравя и аз.

Страхотни са снимките.Като се прибера ще смъкна няколко да си поразнообразя декстоп-а :speak:

Сайта вече е вкаран в Bookmarks/Favorites...

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Прекрасни снимки,поздравления!!! :)

Влюбен съм в Рила и Пирин и смятам,че по великолепен начин си уловил красотата им...На места виждам интересни ефекти..Окото си го направил доста сюрреалистично... ;)

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

• Автор

Aми всъщност ефектите са само в тази галерия - наречена High Dynamic Range. То не е и точно ефект, в смисъл, не е правено с Photoshop примерно. Идеята е да се снимат вместо една - три снимки с различна експонация. Първата - недоекспонирана, втората - нормална и третата - преекспонирата. После взимаш от недоекспонираната най-светлите места, от преекспонираната - най-тъмните и от нормалната всичко останало. Групираш го в една снимка, правиш му Tone Mapping - и това е резултата ;)

Прекрасни снимки,поздравления!!! :P

Влюбен съм в Рила и Пирин и смятам,че по великолепен начин си уловил красотата им...На места виждам интересни ефекти..Окото си го направил доста сюрреалистично... ;)

Прекрасни снимки наистина - най-много ме хвана онази "it is the end of the world...we know it" - я сподели ти ли залюля люлката a ? и ръждясалия резервоар на фона на пустошта...

• Автор

;)) Заглавието е "it's the end of the world AS we know it" - т.е. това е края на света такъв, какъвто го познаваме...

амиииии.. аз бях май :speak: Местенцето беше до Шабла, един запустял, изоставен къмпинг... много депресиращо място. Едни срутени бунгала, едни ръждясали пейки, люлки, басейн, пълен с боклуци, с изпопадали фаянсови плочки... уж минахме за 5 минути а останахме да снимаме над 2 часа....

Прекрасни снимки наистина - най-много ме хвана онази "it is the end of the world...we know it" - я сподели ти ли залюля люлката a ? и ръждясалия резервоар на фона на пустошта...

За името - мое недоглеждане или по скоро съм се разсеял, че правех още нещо в същото време...

Иначе благодаря за информацията. И все пак трябваше още няколко снимки да качиш на басеина нпр и ако имаше едно детско колело вътре в него или футболна топка... добра композиция би стнала [според мен де]. Поздрави за фотографиите наистина са запленяващи.

Редактирано от Enei (преглед на промените)

поздравления за снимките,страхотни са и ти също си страхотен фотограф :)

Великолепно! Сигурно сте някакъв световно известен фотограф

Прекрасни снимки.Това,което бих казала като критика е,че някои са с твърде дълги имена и отвличат вниманието от самата снимка.

• Автор

Mного ви благодаря, ама направо ме засрамихте. Далеч от известен съм - просто аматьорски си снимам за удоволствие :speak:

Madonna, мислих си дали няма да има такъв ефект, но реших да го направя така - защото смятам, че всеки кадър си върви с нещо... дори не е заглавие, някаква история, някаква връзка. И понеже ограничението на тази галерия е да го запиша като заглавие, го направих...

просто аматьорски си снимам за удоволствие :speak:

Продължавай в същия дух...Определено имаш усет за красивото. Насладих се на всяка една снимка :)

малеее и ти си аматиор?!!?ти просто ме разби..страшен си,продължавай да ни раздваш във форума,чакаме още снимки!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.