Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя антивирусна програма предпочитате и защо? (част 1)

Featured Replies

Използвам главно NOD32 и от време на време сканирам с F-Prot и нямам проблеми. :ph34r:

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 242,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Гласувам за McAfee!

От 2 години го ползвам в офиса и у дома, и нищо не е пропуснал.

Пробвал съм какво ли не .. но от McAfee Internet Security съм най-доволен.

За мен най-добри са Kaspersky и NOD32,като за сега използвам NOD,защото е по-лека

NOD 32

Просто по бързина на сканиране, по лекота и по ефективност смея да твърдя, че останалите са доста назад. Kaspersky също е доста ефективен, но по бързодействие просто не може да се сравнява с NOD-а ;-)

След ката прочетох новината за "скрити файлове в атнивирусните" в Калдата,

за сетен път се уверих, че не напразно си харесвам PC-cilin на Trend Micro

Мисля че BitDefender превазхожда всички!

<{POST_SNAPBACK}>

А какво те кара да мислиш така?

Действително съм чул че е добра ама пък най-добра...такава няма още иначе всички ще ползваме нея ;)

най-добрите за мен антивирусни са KAV, F-secure и BitDefender

най-добрите за мен антивирусни са KAV, F-secure и BitDefender

<{POST_SNAPBACK}>

хм защо никой не похвали AVAST!4.6 home edition?

За мен е наистина много добра програма!

И нека изброя някои от предимствата и за да се обоснова!

Доста е лека почти не се усеща от машината.

Много приятен изглед + български език

Безплатна е за домашна употреба.

А има доста зорък поглед и не изпуска вируси.

И има настина много леки настроики и дори абсолютно нищо да не разбираш от ПЦ ще се оправиш!

Преди съм бил на Kaspersky,Panda,BitDefender,AVG 7.0...

Но не съм много доволен касперски много товари пандата още повече а бит дефендера не е много зорък и изпуска от време на време а за НОД 32 не съм много доволен защото изпуска вируси и не е толкова ефикасна.Сканера и е много некадърен.

За това казвам АВАСТ! РУЛЗ номер 1 :):):yanim::P:wors:

С уважение -NeO-

ако някой съм обидил,унижил или ядосал с този пост само да каже и го изтривам.

Няма програма която да не изпуска вируси.Аз лично съм чистил след Avast и то с Kaspersky.Просто ако вируса е нов и програмата няма дефиниции в базата си данни,не може да го хване.Още няма програма която да хваща 100% вирусите чрез евристика.Затова предпочитам Kaspersky, защото имат най много обновявания в месеца от всички други антивируси.

Няма програма която да не изпуска вируси.Аз лично съм чистил след Avast и то с Kaspersky.Просто ако вируса е нов и програмата няма дефиниции в базата си данни,не може да го хване.Още няма програма която да хваща 100% вирусите чрез евристика.Затова предпочитам Kaspersky, защото имат най много обновявания в месеца от всички други антивируси.

<{POST_SNAPBACK}>

Не е лош Касперски :temperature: Обаче честите обновявания са белег за лош евристичен метод cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Аз мога да похваля Pro версията,от 4 месеца съм я сложил на два компютъра и съм страшно доволен.Чехите доста са се постарали.Не мисля че отстъпва на други програми на по-известни производители.Home версията незнам как е ,но преполагам че е нещо подобно.Мразя тежки програми които имат леки аналози и то не по-лоши.

Не е лош Касперски :eek: Обаче честите обновявания са белег за лош евристичен метод cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

[/Евристиката не е достигнала до такова високо ниво че да можеш да разчиташ на нея.Пък и последните продукти на Kaspersky са с доста добри евристични логаритми.KIS 2006.

Хора не знам, обаче Кашперски нещо ми падна в очите

Аз лично съм доволен от авг - с него съм от дълго време,

но някой път като влезе троянец - Авг-то издиша.

Обаче чувам ,че и кашперски не ги трие всичките...

Та незнам НОД-а ли ще да е ...?

Редактирано от ozzy (преглед на промените)

Хора не знам, обаче Кашперски нещо ми падна в очите

Аз лично съм доволен от авг - с него съм от дълго време,

но някой път като влезе троянец - Авг-то издиша.

Обаче чувам ,че и кашперски не ги трие всичките...

Та незнам НОД-а ли ще да е ...?

<{POST_SNAPBACK}>

След дълго скитане и опити с какво ли не, отново се върнах в правата вяра :eek: При яка машина Norton Internet Seciruty 2005 AntiSpyware edition е оптималното за мен решение :)

Рейтинг на AVG от сайт, в който потребителите имат право да гласуват за програмите, които се публикуват: http://www.chip.de/downloads/c1_downloads_...id1=9232&tid2=0

http://www.chip.de/downloads/c1_downloads_...id1=9232&tid2=0

Доста посещаван сайт, гласуват много хора. Учудваща за мен е голямата разлика между рейтингите на двата продукта на Grisoft...

Според мен много логична разлика

защото avg free версията не чисти автоматично всичко и особено троянци

докато про версията си е много стабилна - за съжаление не може да се хакне!

Много бързо те надушва през интернет и си става пак share

Днес тествах да пусна NOD32 и Kaspersky последни версий заедно и стана на компютър с 192 RAM с малката забележка, че двете програми НЕ се стартираха едновремено с пускането на Windows.

Първо инсталирах Kaspersky и му дадох EXIT махнах от регистрите да не се стартира заедно с windowsa после инсталирах NOD32.

След рестарта като се зареди windowsa с NOD32 пуснах ръчно Kaspersky и двете програми тръгнаха и сканираха всеки отворен файл без проблем.

Надявам се да съм бил полезен с този тест. Не е препорачително програмите да се пускат от потребители с 128 RAM.:)

Редактирано от mxk (преглед на промените)

аз предпочитам Kasperski i EZ Etrust Antivirus не че до преди 6-7 месеца ползвах антивирусна :) просто не съм хващал качесвен и не ми се ще да хващам

Днес тествах да пусна NOD32 и Kaspersky последни версий заедно и стана на компютър с 192 RAM с малката забележка, че двете програми НЕ се стартираха едновремено с пускането на Windows.

Първо инсталирах Kaspersky и му дадох EXIT махнах от регистрите да не се стартира заедно с windowsa после инсталирах NOD32.

След рестарта като се зареди windowsa с NOD32 пуснах ръчно Kaspersky и двете програми тръгнаха и сканираха всеки отворен файл без проблем.

Надявам се да съм бил полезен с този тест. Не е препорачително програмите да се пускат от потребители с 128 RAM.:temperature:

<{POST_SNAPBACK}>

Ако едната е изключена може да "работят".В кавички ,защото ако не те защитава в реално време ,фактически антивирусната не работи.Ако вируса е сериозен може да те прецака за нула време.После как ще я пуснеш да сканира.Пък и повечето се "карат" помежду си когато работят заедно,да не казвам всички.Затова най добрия вариант е да се довериш на една.Ако ти е добър компютъра Kaspersky e по доброто решение според мен.Но все пак всеки си има собсвени наблюдения и собствено мнение.NOD32 също е едно много добро решение.

Сега пробвам eTrust.МИсля, че е добър продукт. Относно Kasperksy писна ми от тази програма обсебва цялото внимание. А за AVG, какео да кажа, това едва лие програмата, която бих си закупил.

Ееее,недей така.Аваст има версия изцяло на български език даже и на безплатната версия.Няколко вида скан,включително и на архиви,вградена стена и чести ъпдейти.Досега не ме е подвела(на два компютъра съм я сложил),докато чувам че AVG "пропуска" понякога" разни неща :) .Може и да са слухове разбира се,всички пропускат по принцип.Не съм пробвал ваши продукти но съм се зарекъл че Аваст ако ме издъни ще пробвам BitDeffender.Евентуално след това ще пробвам AVG aма това явно няма да е скоро защото Аваст много лови(направо се плаша :hush: )Майтап бе laugh.gif

сега използвам Касперски(а преди това бях със Нортан системуорк)...от касперски съм доволен(по-лек е от нортъна поне)...,но като допълнителна заштита ползван EWIDO...(абсолютно съвмвстим е със други антивирусни програми...колкото и да е странно!!!http://www.ewido.net/en/compatibility/).. тежичък е но пък ако има нещо го намира..

Значи ползвам си Касперски а Еуидо го пускам само когато аз си реша...

За сега толкова...Поздрави!!! cool.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.