Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя антивирусна програма предпочитате и защо? (част 1)

Featured Replies

Бях с Панда Титаниум 2006, просто перфектната програма лови всичко, само че много ми забавяше компютъра и затова я махнах. Сега съм с няква тъпа FProt, препоръчайте ми някоя по-добра пичове!

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 242,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

B-boy[styLe],дали Gdata ще изкара 706 гадинки(колкото каспера) във файла който е дал Dr.Web в поста си?Аз го пробвах но мисля че са по-малко защото никаде не пише колко са.(предварително се извинявам ако се отклонявам от темата).

За не правя СПАМ и ФЛООД ето тук:

713 - вируса

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...pic=3089&st=225

снимка:

http://img446.imageshack.us/my.php?image=s...051809395ia.png

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Symantec  and Kaspersky. Проблема на първата обаче е редкия ъпдейт.

<{POST_SNAPBACK}>

Какво разбираш под "рядък ъпдейт"?Ползвам Symantec AntiVirus Corporate Edition от близо 2 години и виждам, че се ъпдейтва всеки ден.

Panda Platinum Internet Security 2006 :rolleyes:

Какво разбираш под "рядък ъпдейт"?Ползвам Symantec AntiVirus Corporate Edition от близо 2 години и виждам, че се ъпдейтва всеки ден.

<{POST_SNAPBACK}>

Ползвал съм го около 6 месеца и никога не се е ъпдейтвал повече от 3 пъти в седмицата.

legislator,аз също съм я ползвал.На 3-4 дена се ъпдейтва.

Symantec AntiVirus има настройки по подразбиране за честотата на ъпдейт, които са веднъж на седмица и когато те бъдат променени, програмата се ъпдейтва всеки ден.

Symantec AntiVirus има настройки по подразбиране за честотата на ъпдейт, които са веднъж на седмица  и когато те бъдат променени, програмата се ъпдейтва всеки ден.

<{POST_SNAPBACK}>

Може даправи опит за ъпдейт, но такъв няма всеки ден.Това е абсолютно сигурно тъй като съм пробвал ръчно. :)

• Администратор

От години съм с Kaspersky Antivirus. Виждал съм NOD32, Norton, AVG, AntiVir, McAfee, Panda, F-Prot (него го ползвах до преди Kaspersky), но за мен Kaspersky е синоним на сигурност

<{POST_SNAPBACK}>

аз също а ъпдейта е бърз

:bye:

От скука изчетох цялата тема и ми направи впечатление, че всеки си хвали антивирусната програма (в повечето случаи по няколко), а тези десетина процента, които си работим с Norton Antivirus много-много не се вълнуваме от темата. А защо ли?... biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

така си е :yanim::clap:

Аз съм на 450 мегахерца и съм с Аваст про.Иначе съм ползвал много антивирусни ама тая за момента мисля че си върши работата и не тежи.

аз съм с NOD32 и мога да кажа, че е перфектен. Kaspersky отнема много ресурси ненужно, иначе също е много добра.

• 2 седмици по-късно...

Правил съм си експеременти с доста антивирусни програмки и само ще кажа NOD32 Лека, бърза , ефектна 10 x

Немога да разбера защо защитавате Софтуер който ЯДЕ от ресурсите на системата, след като има такъв който прави същото и използва мнооого по-малко ресурси. Слагайте си NOD32, и забравете за вируси, троянски магаренца, и подобни. от близо година със с win2003 и НОД32. до сега нищо не е влязло или излязло без позволение.

Честито на победителите.

Въпреки че съм с 780MBram, Kaspersky e прекалено тежка и мудна за Antivirus.

От година съм с Nod32 и оттогава не съм видял вирус най-добрата за мен пък и не товари компа

Много ми се иска някой от вас, които така хвалят NOD32 че не е тежка програма, да постне тук един Screen Shot на Windows Task Manager, да видя просто, колко памет изразходва въпросният антивирус.

Много ми се иска някой от вас, които така хвалят NOD32 че не е тежка програма, да постне тук един Screen Shot на Windows Task Manager, да видя просто, колко памет изразходва въпросният антивирус.

<{POST_SNAPBACK}>

Погледни статията в подписа ми, последната страница.

Нямам голям опит с антивирусни програми - преди NOD32 съм ползвал само Norton Antivirus 2001, F-Prot и Kaspersky. Но мога да кажа, че първите две ме издъниха, а Kaspersky-то ми изяждаше ресурсите на машината (не, че са кой знае какви). :clap: Откакто съм с NOD32, не само, че не ми се е налагала преинсталация на Windows-а, ами и по принцип никакви вируси, шпиони и коне не са ми правили поразии! :clap: Съгласен съм, че Kaspersky реагират най-бързо на новите вирусни заплахи, но пък сканира 250GB-ия ми диск за около има-няма 5 часа! :) А NOD-а ги лови или още като се стартират и направо ги чисти, или при първия скан, който не отнема повече от час! :speak:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.