Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя антивирусна програма предпочитате и защо? (част 1)

Featured Replies

Айде на всички превърженици на F-prot да са ви честити 200080(при последен ъпдейт) вируса които вече хваща.Дочакахме и минахме 200 000 biggrin.gif

Мисля че това е рекорда.

Май няма друга антивирусна която да е минала това число :yanim:

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 242,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Айде на всички превърженици на F-prot да са ви честити 200080(при последен ъпдейт) вируса които вече хваща.Дочакахме и минахме 200 000 biggrin.gif

Мисля че това е рекорда.

Май няма друга антивирусна която да е минала това число :)

<{POST_SNAPBACK}>

Зависи какви са,аз бях с Ф-прот допреди 3 месеца.Порази ме W32/parite.Много гаден вирус който скапа всичко.Не дава да стартираш нито една програма,даже и антивирусната.Седиш и гледаш,всичко завърши за 5 минути след което преинстал и сложих Аваст про от която съм доволен засега.Нарочно си правих разни тестове и лови,ъпдейтва се почти всеки ден(даже и по два пъти).Пробвайте.Следващия път се каня да пробвам Bit Defender.

Зависи какви са,аз бях с Ф-прот допреди 3 месеца.Порази ме W32/parite.Много гаден вирус който скапа всичко.Не дава да стартираш нито една програма,даже и антивирусната.Седиш и гледаш,всичко завърши за 5 минути след което преинстал и сложих Аваст про от която съм доволен засега.Нарочно си правих разни тестове и лови,ъпдейтва се почти всеки ден(даже и по два пъти).Пробвайте.Следващия път се каня да пробвам Bit Defender.

<{POST_SNAPBACK}>

Ми и аз един път като свалих едно .exe беше заразено с W32.Parite и F-Prot изквича веднага.При скан го дезинфектна и нямаше проблеми.

Може би не си си я ъпдейтвал или незнам. sad.gif

Аз си я ъпдейтвах ръчно всекидневно,явно не е била излязла дефиницията за вируса още.Най странното че бях в другата стая и като се върнах при компютъра вируса вече "действаше".

• 2 седмици по-късно...

Kaspersky Anti-hacker+Kaspersky Antivirus? По-добро решение да ми предложите??? НЯМА! Ще пусна тема за касперски антивирус как да я направим лека като НОД32. /е,са, моята машина е AMD64 - на много слаб комп може да има известно забавяне/

Предпочитаният антивирус за мен е този който не е кракнат.Всички останали рано или късно дават"фира".

Едно разумно мнение.

<{POST_SNAPBACK}>

И пример за такъв антивирус според мен е безплатият за домашна употреба Avast! Antivirus - Free Home Edition!!

Аз съм с него от доста време и просто съм очарован!!!

И между другото, в моят квартален РС-клуб на всички машини съм сложил точно тази версия и от 4 месеца не съм пипнал нито един бацил :angry:

Каква е тази мания по Аваст не мога да разбера! В близкото минало ми се клеха че била блокук, сега гледам в подписите на някои потребители се среща даже. Каква е тази коренна промяна?

Много лови,проверява страницата преди да я отвори,лесен интерфейс включително и на български,сканира архиви,чести и безпроблемни ъпдейти.Сложих я на шефката на лаптопа след като махнах Нортън 2005 който твърдеше че системата е чиста и намери 5 троянеца(безобидни бяха де).Сложих я и у нас.Хубава програма,има и безплатна версия ако някой държи.Аз съм с 4.6 pro.Много ми допадна още първия път,от два месеца съм с нея и съм доволен(ще видим докога :ph34r:).Поздрави!

Ползвам AVG 7. Преди ползвах версия 6. В комбинация с Zone alarm. За мен тази комбинация върши работа, но аз не мога да съм много обективен защото ползвам Firewall на Linksys и съм много доволен.

Ами досега бях с Нортон Антивирус, но отскоро ползвам НОД32 и мога да кажа, че съм доста по-доволен от НОД-а

Версията доколко ми е известно се казва Anti-spyware edition. И още нещо - защо не лови ad-aware?! Един тест с рекламни блокуци нортън мълчи. Не мога да разбера - излиза специална нова версия и тя да не лови реклами...иначе като цяло е добър, но не the best.

Много лови,проверява страницата преди да я отвори,лесен интерфейс включително и на български,сканира архиви,чести и безпроблемни ъпдейти.Сложих я на шефката на лаптопа след като махнах Нортън 2005 който твърдеше че системата е чиста и намери 5 троянеца(безобидни бяха де).Сложих я и у нас.Хубава програма,има и безплатна версия ако някой държи.Аз съм с 4.6 pro.Много ми допадна още първия път,от два месеца съм с нея и съм доволен(ще видим докога :eek:).Поздрави!

<{POST_SNAPBACK}>

напълно съм съгласен с всичко това, като искам да добавя и факта, че програмката е много " лека " и не тормози системата. А най - хубавото е , че няма проблем при съвместната работа с AVG , която също заслужава добри думи!

NOD32, ако не е кракната!

AVG в службата ми "подари" две преинсталации.

:bye:

В службата сме на Trend micro на работните станции + NOD32 за пощенския сървър. До сега проблеми не сме имали, ама програмите са си легални пък и системните си разбират от работата.

У нас от 2 месеца съм на Avast Home, която е безплатна и е за некомерсиална употреба. Изключително съм доволен.

От една седмица съм с f-secure anti-virus client security 6 и засега съм много доволен.Настроил съм го така както препоръчва Wankata и наистина работи много леко и сигурно.

Kaspersky е истината :P В края на крайщата в комбинация с ZoneAlarm си работи перфектно...

преди да си сложа NOD32 бях с AVAST v4.6 и двете програми са много добри само аваста малко бави чата и все ме питат защо толкова бавно съм пишел не са ми пуснали нищо а Касперски ми подари една ПРЕИНСТАЛАЦИЯ :wors:

"Kaspersky Anti-Hacker"

Ква бела можете да си направите с него не е истина :yanim:

До колкото до антивирусни предпочитам Касперския въпреки че зема 64 до 90 рам за НОД32 тя е за по слаби ПЦ-та защото не тавари много и е добра но не чисти worms :yanim: " WormKiller 1.0"

По-Здрави

AVAST емного добра лека е и не ми е пуснала нищо

Абе разбира се Kaspersky !! Пробвал сам и AVG Free ама нещо не ми допадна. за NOD 32 не мога да кажа нищо , но съм я намразил, защото ми се предлага от моя доставчик на нет. Може и да греша, но единствената ми среща с нея не остави добри впечатления в мен... Абе квато и антивирусна да сложите , пак ще бъде пробита защитата , така, че СПОКО :clap:

Досега твърдо залагах на Kaspersky, обаче вече съм разколебан, тъй като пробвах новия Symantec Client Security 3.01, който след Каспера откри 3 пропуснати гадини.И което е най-фрапиращо, че едната е W32.Weird, което е вирус от 1999г.. Това ме навежда на мисълта, че в Kaspersky нещо куца.

ClamAV - ползвам го в офиса и е добър, защото не товари машината! В къщи съм с Norton Internet Security - от него съм супер доволен въпреки тежестта му!

ZoneAlarm Security Suite - втора година не съм преинсталирал заради бубулечки, и е лека за стари компютри, като моя.....

Бях с AVG,Norton,Bitdefender(последната е доста добра),но Kaspersky си остава най-добрата(лично мнение)

Някой беше казал:"Където стъпи руски крак,трева не никне" cool.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.