Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кажете за 13-та зодия

Featured Replies

Опитвам се да си намеря информация за 13-та зодия - зодия паяк, независимо от това дали информацията ще е на английски или руски език. На български има само една статия, която останалите сайтове са копирали.

Опитах се да си намеря информация на руски или английски, но не намерих НИЩО! Ако вие успеете да намерите, кажете ми къде, за са прочета.

За тези, които не знаят, 13-та зодия е съществувала в миналото и се е наричала паяк. Нейният знак е бил кръста. Тази зодия е била забранена - май от някакъв римски император. Има две версии за това защо е била забранена. Първа версия - защото нейният знак е бил кръст, а тогава е имало гонения срещу хриситияните. Втора версия - защото тази зодия се е смятала за зодията на магьосниците, а тогава са се страхували от магьосниците. Смятало се е, че чрез забраната на тази зодия и премахването и ще се намали нейното влияние.

Между другото, аз съм зодия паяк, но поради липсата и, сега съм зодия телец.

Между другото, зададох този въпрос в Yahoo Answers, но представете си, забравих как точно си формулирах въпроса и сега не мога да намеря отговора на въпроса. Помагайте бре.

• Отговори 90
  • Прегледи 22,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Абе, не знам колко зодии има. Ама онази седмица ми подхвърлиха, че имало и 13-ти месец в годината. Та таку-виж се окаже, че и годината е по-дълга и зодиите били повече... P.S.Данчо, ти защо така

• какъв ти е проблема сам да си търсиш в руските и английските сайтове?

• Тайна зодиака Долгое время маги и астрологи скрывали от людей существование 13-го знака зодиака - Змееносца, покровителя периода времени, когда силы Добра и Зла вступают в борьбу за души людей...

Опитвам се да си намеря информация за 13-та зодия - зодия паяк, независимо от това дали информацията ще е на английски или руски език. На български има само една статия, която останалите сайтове са копирали.

Опитах се да си намеря информация на руски или английски, но не намерих НИЩО! Ако вие успеете да намерите, кажете ми къде, за са прочета.

За тези, които не знаят, 13-та зодия е съществувала в миналото и се е наричала паяк. Нейният знак е бил кръста. Тази зодия е била забранена - май от някакъв римски император. Има две версии за това защо е била забранена. Първа версия - защото нейният знак е бил кръст, а тогава е имало гонения срещу хриситияните. Втора версия - защото тази зодия се е смятала за зодията на магьосниците, а тогава са се страхували от магьосниците. Смятало се е, че чрез забраната на тази зодия и премахването и ще се намали нейното влияние.

Между другото, зададох този въпрос в Yahoo Answers, но представете си, забравих как точно си формулирах въпроса и сега не мога да намеря отговора на въпроса. Помагайте бре.

14 са! Колкото планетарните системи във вселената: 7 небеса, Земя и 6 ада. 14-тата се нарича Змиеносец е и на 180 град, от Паяка.... cool.gif

Мен ако питаш, някой се опитва да развали цялата красота и всички взаимозависимости в астрологията. Зодиите никога и никъде не са били тринадесет.

• Автор

Аз четох някъде, че на зодия паяк и казвали змиеносец. Не знам на кое да вярвам.

И пак - ако намерите информация, независимо дали е на английски или на руски за тази зодия - давайте я.

А ти откъде прочете, че зодиите били 14?

Охо U.Ra,ти правиш революция в Астрологията или?

Нещо повече за ,,Паяка,,?,чак ми стана любопитно

май има противоречия в астрологията..

Редактирано от Aliah (преглед на промените)

14 са! Колкото планетарните системи във вселената: 7 небеса, Земя и 6 ада.

Това пък откъде го измисли...

Искрено ме развеселявате,като започнете с тези теории за небеса,адове,фини светове и прочее biggrin.gif

Това пък откъде го измисли...

Искрено ме развеселявате,като започнете с тези теории за небеса,адове,фини светове и прочее biggrin.gif

Да,наистина е весело.Абе само на мен ли така ми се струва,ама къде се изгубиха розенкройцерите?Ура май им отне думата? cool.gif

• Автор

За какви свитове говориш? Говорим за зодии.

Айде да отговорите конкретно на въпроса ми и да се опитате да намерите материли на някои от вече посочените от мен езици. Аз също ще продължа търсенето. Разчитах на вас, но явно засега няма ефект.

Охо U.Ra,ти правиш революция в Астрологията или?

Нещо повече за ,,Паяка,,?,чак ми стана любопитно

май има противоречия в астрологията..

Прекрасна Лейди Лайла!

Да не се окаже, че си Змиеносец?.. cool.gif

Паяк=Chelicerata отреждали периода между 16 май и 12 юни.*гепа около седмица от края на теленцето :P и останалото - от баджанаците

Змиеносец. Ophiuchus 30 ноември до 17 Декември.

по принцип. Змиеносец*не носи лък, а змия, или предния знак-Скорпиона, е прочутата "Феникс"(Жар Птица) или ГАРУДА във Ведическата митология. Ввъв всички митологии ще срещнете еквивалент за феникса, прицата, която възкръсва от Жаравата или АДХО-локас, адските планети.

Змията(нагата), както знаеш е асоциирана със Скорпион(Шива-Лингам) и 8 дом, Сатурн. А огненената птица характеризира пък част от Стрелеца.

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

За какви свитове говориш? Говорим за зодии.

Айде да отговорите конкретно на въпроса ми и да се опитате да намерите материли на някои от вече посочените от мен езици. Аз също ще продължа търсенето. Разчитах на вас, но явно засега няма ефект.

Човек,който не знае какво точно търси,пита хора,които пък от много "знаене" съвсем нищо не знаят... biggrin.gif

U.Ra, откъде си намерила такава информация? Не бъди скръндза и сподели.

аааа, бялата кок-кошка ще ревнува.... ;) не казвам:nono: ...да не се :whist: разкудкудяка...ахахахахаа :rolleyes:

И аз знам, че 13тата зодия е ЗМИЯ.... някъде го бях чела преди много години за това.... мисля, че в едни от тези вестници ПСИХО ; ФЕНОМЕН.... те май сега вече не излизат. Така че провери в читалните на библиотеките, където се пазят стари вестници :rolleyes:

• Автор

В кои библиотеки се пазят стари вестници, особено пък вестник "Психо"? За тази на площад Славейков знам, но не ми е хрумвало да търся там. Надявах се да открия цялата информация в нета, но нищо не става.

И аз знам, че 13тата зодия е ЗМИЯ.... някъде го бях чела преди много години за това.... мисля, че в едни от тези вестници ПСИХО ; ФЕНОМЕН.... те май сега вече не излизат. Така че провери в читалните на библиотеките, където се пазят стари вестници :rolleyes:

На тези вестници трябва да се има пълна и неограничена вяра! Подкрепям напълно! biggrin.gif

• Автор

Ох, съвсем се обърках. Току що четох на английски за 13-та зодия, която те наричат Snakehandler, но тя не обхваща тези дни, които обхваща зодия Паяк. Зодия паяк е през част от месец май и малко от юни, а зодията Snakehandler, което аз си превеждам като Змиеносец е в края на годината.

Няма ли кой да помогне да поразбулим малко мистерията.

Аз съм от зодия паяк,имам няколко професии,от които най - често практикувам любовчийството.

Иначе съм типичен близнак. От мен може да се очаква всичко. Не довършвам докрай нещата никога.

Положителното ми е ,че ме запомня всеки-имам чувство за хумор и мога да помогна с правилен съвет.

Впечатлявам високопоставени хора, за които не съм и предполагала. Изненадвам неприятно враговете си,без да правя директна мръсотия. Просто обстоятелствата работят в моя полза.

Млада съм и досега съм изживяла най-красивите любовни истории ,за които не съм смеела да мечтая.

Животът ми е една наслада,но съм несериозна.Преди време имах магически способности- по-скоро гадателски.

Но е грях човек да се занимава с това и вече ги нямам,защото искам да бъда нормален човек и със самовнушение се преборих с всичките си паранормални видения и възможности.

Започвам вече и да се отричам от зодия близнаци и още повече от зодия Паяк.

Последвай моя пример, и ще имаш успех във всичко.

Аз съм от зодия паяк,имам няколко професии,от които най - често практикувам любовчийството.

Иначе съм типичен близнак. От мен може да се очаква всичко. Не довършвам докрай нещата никога.

Положителното ми е ,че ме запомня всеки-имам чувство за хумор и мога да помогна с правилен съвет.

Впечатлявам високопоставени хора, за които не съм и предполагала. Изненадвам неприятно враговете си,без да правя директна мръсотия. Просто обстоятелствата работят в моя полза.

Млада съм и досега съм изживяла най-красивите любовни истории ,за които не съм смеела да мечтая.

Животът ми е една наслада,но съм несериозна.Преди време имах магически способности- по-скоро гадателски.

Но е грях човек да се занимава с това и вече ги нямам,защото искам да бъда нормален човек и със самовнушение се преборих с всичките си паранормални видения и възможности.

Започвам вече и да се отричам от зодия близнаци и още повече от зодия Паяк.

Последвай моя пример, и ще имаш успех във всичко.

• Автор

Не разбрах, как ще имам успех във всичко - изясни ми.

Като говорим за самовнушението, ще трябва да пусна отделна тема по този въпрос, защото е интересен. Аз също много пъти се променях чрез самовнушение. Ти какво си постигала чрез самовнушение.

Ох, съвсем се обърках. Току що четох на английски за 13-та зодия, която те наричат Snakehandler, но тя не обхваща тези дни, които обхваща зодия Паяк. Зодия паяк е през част от месец май и малко от юни, а зодията Snakehandler, което аз си превеждам като Змиеносец е в края на годината.

Няма ли кой да помогне да поразбулим малко мистерията.

А, добре, че поне пое, че има и 14! cool.gif Това добре! Сега каква още 'мистерия' ти изглежда?.... ;)

А, добре, че поне пое, че има и 14! cool.gif Това добре! Сега каква още 'мистерия' ти изглежда?.... ;)

Зодиакалните знаци за 12 - не заблуждавай начинаещите в тази материя

• Автор

Не днам дали е 14-та. Там са я обявили за 13-та зодия, но не знам дали са знаели за зодия Паяк, която е в края на май. Може би, Змиеносец и Паяк са една и съща зодия, но не разбирам несъответствието в месеците, в които тези зодии са активни, ако мога така да се изразя. Няма ли тук хора, говорещи чужди езици, които да се включат в търсенето?

Не днам дали е 14-та. Там са я обявили за 13-та зодия, но не знам дали са знаели за зодия Паяк, която е в края на май. Може би, Змиеносец и Паяк са една и съща зодия, но не разбирам несъответствието в месеците, в които тези зодии са активни, ако мога така да се изразя. Няма ли тук хора, говорещи чужди езици, които да се включат в търсенето?

"1 зодия от на 2 на 180 градуса"?.... ohmy.gif Е, че ти знаеш ли какво е 'зодия', по принцип?.... ;)

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.