Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Силата на мисълта и самовнушението

Featured Replies

ohmy.gif

Образното мислене се съпътства с видения на духове!!! В смисъл?! Истински духове?

За кое си мислиш, че е моя мечта, да виждам духове ли?!

хайде сега ти малко да говориш за себе си, а не аз те те представям, окей?... cool.gif

• 4 седмици по-късно...
  • Отговори 129
  • Прегледи 29,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

„Помнете: Всичко, което мислите и чувствате, ще стане. Каквото пожелаеш, ще го придобиеш. Някой обича да пуши, но е беден, няма пари за цигари. Той иска цигара от тоя, от оня, докато един ден стане въздържател. Тогава започват да му предлагат цигари. Той казва: Късно се сетихте. Едно време аз исках от вас, не ми давахте всякога. Сега вие ми предлагате, но аз се отказвам. Много от вашите желания ще се реализират тогава, когато се откажете от тях. Отрицателните желания се реализират, когато сте се отказали от тях, а положителните се реализират точно навреме.“ – П. Д.

Може би има връзка с това, че много често се случва това, от което се страхуваме най-много. Случва се това, което искаме да не се случи. Силната емоция създава напрежение, а положителните емоции при повечето хора са твърде слаби за да създадат достатъчно силно напрежение, което да материализира желанията им. С други думи вярата им е слаба. От друга страна при много хора страхът е силен, но той не предизвиква желаните последствия, а тъкмо обратното.

Редактирано от Shiniasu (преглед на промените)

Сила на мисълта? Ето тук: Постиженията на г-жа Нина Кулагина

http://www.fun-on.com/science_nina_kulagina_telekinesis.php

:top secret:

Ако сте имали такава тема, дайте линк към нея.

Вярвате ли в това, което пише в почти всички книги за духовно самоусъвършенстване и постигане на успехи чрез силата на мисълта, че положителното мислене може да прломени живота ви? Вярвате ли, че чрез самовнушение променяте не само себе си - характер и други подобни, но и целия ви живот може да се промени?

Ако сте имали доказателства, случки с вас самите, споделете ги. Кога със силата на мисълта си или да го наречем самовнушението сте променили себе си, живота си, другите?

Сила на мисълта? Ето тук: Постиженията на г-жа Нина Кулагина

http://www.fun-on.com/science_nina_kulagina_telekinesis.php

:top secret:

Е това какво постижение е? - Мерене на мускули. Хората ти казват, че има Духовен свят те се занимават с алабализми... ;)

... Хората ти казват, че има Духовен свят те се занимават с алабализми... :top secret:

Нали каза ,че няма духове,ся пък Духовен свят!

Като Го разбра от Първия път още ,Абхау Чаран Де -то ,

кажи ми плийз за Триадата,(ако искаш разбира се ),че сега попаднах на мого интересно нещо!

Къде по-точно видя мускули?

:)

Е това какво постижение е? - Мерене на мускули. Хората ти казват, че има Духовен свят те се занимават с алабализми... :)
Ти успяваш ли да се справиш с мислите и чувствата ти, свързани с твоите желания? :)

Донякъде. Нещата са на степени. Винаги има какво още да се желае. Пълен контрол на мислите и чувствата, като се има предвид също, че контрол не означава потискане, си е доста сериозно постижение. За себе си мога да установя някакво развитие за последните няколко години в това отношение, но не мога да го оценя количествено.

Ако питаш дали успявам със силата на мисълта да постигам желанията си, ще ми е трудно да отговоря еднозначно, просто защото няма как да измеря резултата. Това, което искам обикновено се случва, но доколко това е резултат от силата на моята мисъл е трудно да се определи. Пък и самите ми желания не са примерно: "Искам нова кола", и като я получа да кажа: "Виж, желанието ми се сбъдна", или пък: "Искам да стана директор, там където работя" – такива желания нямам.

Колкото и да е силна мисълта на един човек, факта, че за да се реализира каквото и да е, трябва да са налице подходящите за това условия, не може да бъде избегнат. Значи, със силата на мисълта ние спомагаме да се създадат подходящи условия, но не определяме какви точно да бъдат тези условия. После, условията трябва да бъдат използвани. Има и изключения, когато нещата се получават без човек да предприеме каквито и да било действия, но в повечето случаи на човек му се налага да положи някакво усилие за постигане на целта си. Мисълта може да ти помогне, да улесни нещата, но няма да свърши цялата работа.

И аз имам за Вас една книга "Psychic Discoveries Behind the Iron Curtain". Авторите разглеждат три страни: бившият СъвеЦки Съюз, Чехия и ... България, разбира се. В главите за СССР (стр 38) специално се говори за Месинг. Третата част на книгата разглежда любимата на всички българи леля Ванга. Книгата е на научно ниво и второто й издание е разширено.

http://www.raven1.net/psydisc.htm

Имам за вас един много интересен филм на руски език за най-популярният съветски екстрасенс (от еврейски произход е) Волф Месинг. Той е използвал доста добре силата на внушението, както ще видите от филма.

http://www.vesti.ru/videos?vid=177245&...t=1&cid=300

• 2 седмици по-късно...
Може би има връзка с това, че много често се случва това, от което се страхуваме най-много. Случва се това, което искаме да не се случи. Силната емоция създава напрежение, а положителните емоции при повечето хора са твърде слаби за да създадат достатъчно силно напрежение, което да материализира желанията им. С други думи вярата им е слаба. От друга страна при много хора страхът е силен, но той не предизвиква желаните последствия, а тъкмо обратното.

Здравейте,идвам от едни други форуми,където се чепка същата вълна.Силно подозирам,че Shiniasu е изчел/а/ много книги по

езотерика,по специално Силва,Кехоу,Зеланд.Аз ще ви препоръчам последните двама,особено последния.При него нещата сякаш

са по-ясни и подредени,сигурно защото е физик.В "спиралата" има книгите им.Приятно четене и успех!

Къде по-точно видя мускули?

:baby:

Визирах лудостта да се надпреварват този или онзи КОЙ по-вече виждал в матрицата?.... :P

Матрицата е място, като ИЗПИТАНИЕ, не -място за оставане.

Този или онзи, който 'виждал' матрицата се самозалъгва. Това е като притчата за комуниста-труженик, който когато се сдобие с ключовете за апартамента-вилата и колата -вече умира. А през цялото това време се труди усърдно и привързано. :beer:

Отдай се на ПЕРСОНАЛНИЯ БОГ и не се кахъри за видения, сънища, пророчества и магии. :P Всичко това е 'сода', 'лимонадка' и си прахосваш живота и времето от тревоги и кахъри -'какво щяло да стане' в матрицата?..

вместо да реализраш Бога

...к'о ще стане ли?..... Ми Коста ще престане. cool.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Вярвате ли в това, което пише в почти всички книги за духовно самоусъвършенстване и постигане на успехи чрез силата на мисълта, че положителното мислене може да прломени живота ви? Вярвате ли, че чрез самовнушение променяте не само себе си - характер и други подобни, но и целия ви живот може да се промени?

Ако сте имали доказателства, случки с вас самите, споделете ги. Кога със силата на мисълта си или да го наречем самовнушението сте променили себе си, живота си, другите?

Какви доказателства търсиш?

Само погледни колко хора влизат в този раздел "Религия,Мистика,Езотерика". От тях по голямо доказателство няма.

Какви доказателства търсиш?

Само погледни колко хора влизат в този раздел "Религия,Мистика,Езотерика". От тях по голямо доказателство няма.

Аз съм обикновена твар и не разумявам на сложните Ви спорове - искам много искам да ми кажете кой е изпитал силата и благодатта на изповедта и молитвата! Тогава сигурно ще оттече онова, което Ви кара - не да спорите, а да се мразите в крамола! cool.gif Дано да съм на правилното място.Ада

http://www.vbox7.com/play:d74134c7

Материя "лекува" материя, материята не лекува нематерия.

Душата е нематериална, а мисълта е финоматериална.

Изчистването от мръсни мисли не става с "чисти мисли" ВЕДНАГА, а ПЪРВО- с медитация.

Не може бутилка, пълна с мръсотия да я "изчистиш" с чиста течност. cool.gif Двете течности се сместват и пак всичко е мръсно. Дори в бутилката да има Дори и 1 капка мастило изпортва цялото мляко, което налееш вътре. ;)

Изчистването на бутилката от дори капката мастило става ЧРЕЗ МЕДИТАЦИЯ-ОТСЪСТВИЕ НА ВСЯКАКВА МИСЪЛ. А не- с разни "сили на мисълта".

:rolleyes:

...но си малка още,... има време , ще го осъзнаеш по-късно! ;) Време ти треве.... cool.gif Темпо, Хронос, Сатурн, Кала.... biggrin.gif

Ето една статийка, макар и не точно за силата на мисълта, но пак е свързана с нея. :huh:

Вие ходили ли сте на екстрасенси да ви лекуват? Не питам дали вие сте екстрасенси, а дали сте ходили на такива да ви лекуват. cool.gif

http://www.blitz.bg/article/6407

Аз съм обикновена твар и не разумявам на сложните Ви спорове - искам много искам да ми кажете кой е изпитал силата и благодатта на изповедта и молитвата! Тогава сигурно ще оттече онова, което Ви кара - не да спорите, а да се мразите в крамола! cool.gif Дано да съм на правилното място.Ада

http://www.vbox7.com/play:d74134c7

Много ни хареса клипа/песента по точно,някои от картинките са ми малко кичозни за вкуса/.Те ми се струва че не се мразят обаче.Това е любов чрез спор.Ако им свикнеш ,ще го разбереш. cool.gif

Много ни хареса клипа/песента по точно,някои от картинките са ми малко кичозни за вкуса/.Те ми се струва че не се мразят обаче.Това е любов чрез спор.Ако им свикнеш ,ще го разбереш. cool.gif

Нео, не знам защо когато нещо не им отърва на ристените и аааааайде шупууууууууууууур изтапанят Христос и казват "Бог е любов". па дори и "Пре-Любование". biggrin.gif

.....така разбират ристените Любовта- като знаме, което може да развееш във всяка една ситуация, която не ти отърва.

А Учението на Христос е по-скоро МИЛОСТ и НЕНАСИЛИЕ, не точно - "Любов". cool.gif

"Любов" има много видове, както и има пре-пре с Любовта, т.е. има 'превишаване на дозата Любов'.

Докато ако някой превиши Милост или Ненасилие то той неможе да сгреши. :sobbing:

...че така ми ти с прословутата грешно-разбрана ристенска "ЛибоФФ" biggrin.gif

Къде виждаш кич, драги/а? ohmy.gif

Всичко е Любов biggrin.gif

Ето какво открих в един друг форум: cool.gif

Здравейте, впечатлена от мненията тук реших да се регистрирам и да разкажа някои неща, не които съм прочела или чула, а в които сама съм се убедила.

Интересувам се от тези неща повече от 11 години. За първи път чух за Закона на привличането през 1998 в Щатите, където бях на специализация. Тогава признавам си имах много закостеняло мислене и трудно възприемах нещо такова, но с времето се промених. За да не разказвам цялата си история, ще премина направо на фактите.

Започнах да прилагам този закон края на 2000 година, но в началото не се получаваше това което очаквах. Бях се срещнала с няколко хора които знаеха много по този въпрос, а по късно попаднах и на семинар на една жена Естер Хикс(не съм много сигурна дали е популярна в България), от която бях силно впечатлена.

През първите 3-4 месеца не се промени нищо в живота ми, не че бях нещастна или болна , но не бях и в много завидно положение. Въпреки това знаех че не трябва да се отказвам. Първия сигнал че това нещо действа, беше когато ми предложиха работа каквато аз исках. Случи се по много странно стечение на обстоятелствата. Бях изрязала от един строителен каталог една сграда и исках един ден да живея на последния етаж в тази сграда. 11 месеца по късно наистина се нанесох в тази сграда. Не на последния етаж и не в голям апартамент,но все пак беше там. Малко по късно разбрах че последния етаж не е предназначен за жилищни нужди. Просто през цялото време аз визуализирах и си представях всичко- гледката, пода, дори щорите. не се отказвах, въпреки че ума ми от време на време ми казваше "Ти си луда". Когато това се случи реших че щом мога това мога всичко. От тогава до днес поне 90% от нещата които искам, ги привличам. Да, понякога се случва и да не работи, но може би аз бъркам някъде.

както казах се бях срещнала с доста такива хора, които за запалени по това и прилагаха закона от доста време. На някои вероятно ще им прозвучи откачено, но един от тези хора е успял със силата на мисълта да увеличи размера на пениса си с 5 см. за по малко от 4 месеца. Той е на 34 години,така че едва ли е било естествен разтеж.Виждала съм снимки преди и след. Една друга жена е успяла да се излекува от СПИН 6 месеца след като е открит.

Виждала съм, не лично, но са ми показвани снимки на 2 ма души на които им израстват ампутираните крайници. Нямам представа защо тези случаи не са толкова известни по света. И ако искате вярвайте съм виждала как със силата на мисълта румънче на 12 години чупи стъкла и огъва твърди метални предмети.

Наистина това нещо действа, и не са никак малко хората които го могат. И аз бях решила че много малко хора го могат и не всеки може да го постигне, някакъв вид застраховка че нещата при мен няма да се получат. Но се получават. Така че не боли ако се опита, нито струва пари, Единственото което трябва да се научи човек и което е по сложно е как да допуска нещата да се случват.

Как да стигна от мястото което се намирам до мястото където искам да отида

Въпросът, който чуваме може би най-често от физическите си приятели е: “Защо ми отнема толкова много време да получа това, което искам’?”

Не е защото не го искаш достатъчно силно.

Не е защото не си достатъчно интелигентен.

Не е защото не си достоен.

Не е защото съдбата е срещу теб.

Не е защото някой друг вече е грабнал твоята награда.

Причината все още да не си получил това, което желаеш е, че задържаш себе си на вибрационна честота, която не съвпада с честотата на желанието ти. Това е единствената причина - няма друга. Важно е да разбереш, че ако спреш и помислиш или още по-важно, спреш и почувстваш,, ще можеш да определиш точно къде има дисонанс.

Единственото нещо, което трябва да направиш е нежно и постепенно, една по една, да се освободиш от мислите на съпротивление, защото те са ограничаващите фактори, които ти влияят. Нарастващото облекчение ще ти показва, че се освобождаваш от съпротивлението, точно както чувствата на нарастващо напрежение, гняв, неудовлетвореност са ти показвали, че усилваш съпротивлението си.

Благоденствието чака пред вратата ти.

Искаме да ти напомним най-важното, което трябва да проумееш, преди да можеш да разбереш всичко останало:

Благоденствието се лее, то те иска! Благополучието чака пред вратата ти. Всичко, което някога си желал, изречено или не, е излъчено към теб на вибрационно ниво. То е било чуто и разбрано от Първоизточника и той е откликнал, сега използвайки емоциите си ще намериш начин да го допуснеш при себе си - извиквайки емоция след емоция.

Ти си физическо продължение на Енергията на Първоизточника.

Ти си продължение на Изначалната Енергия. Намираш се на гребена на мисловната вълна. Твоята времево-пространствена реалност е създадена със силата на мисълта много преди да се прояви във физическата форма, в която я виждаш сега. Всичко в твоето физическо обкръжение е създадено от Нефизическия Първоизточник. И точно както Първоизточникът е създал твоя свят и теб самия, със силата на съсредоточената мисъл, ти продължаваш да твориш, света си от позицията си на гребена на мисловната вълна в тази времево-пространствена действителност.

Ти и това, което наричаш Първоизточник, сте едно и също.

Не можеш да бъдеш разделен от Първоизточника.

Първоизточникът никога не е разделен от теб.

Когато мислим за теб, ние мислим за Първоизточника.

Когато мислим за Първоизточника, мислим за теб.

Първоизточникът никога не излъчва мисъл, която го отделя от теб.

Не можеш да излъчиш мисъл, която да причини пълно отделяне (всъщност отделяне е твърде силна дума), но можеш да излъчваш мисли, които са с достатъчно различна вибрационна природа, за да затруднят естествената ти връзка с Първоизточника. Ние наричаме това състояние съпротивление.

Единствената форма на съпротивление или затрудняване на връзката ти с това, което е Източникът идва от теб, от физическата ти гледна точка. Източникът е винаги изцяло на твое разположение. Благополучието ти се предлага непрекъснато и ти често, но не винаги си в състояние на допускане. Искаме да ти помогнем съзнателно да допускаш, връзката си с Източника през по-голяма част от времето.

Като продължение на Нефизическата Енергия ти отвеждаш мисълта отвъд всичко, което тя някога е била - и чрез контраста ще стигаш до изводи и решения.

И щом се изравниш вибрационно с желанието си, Нефизическата Енергия, която създава светове, ще потече през теб, което означава, че ще ти донесе въодушевление, страст и триумф. Това е съдбата ти.

От Нефизическото Ти си създал себе си и сега, от физическото, ти продължаваш да създаваш. Всички ние трябва да имаме цели, към които да насочваме вниманието си; желания, които ни фокусират, за да усещаме как истинската ни същност протича през нас, за да бъде продължено Всичко, Което Е.

Личните предпочитания са движещ фактор в развитието ти.

Не подценявай стойността на предпочитанията си, защото еволюцията на планетата зависи от вас, които се намирате на гребена на мисловната вълна и продължавате да настройвате все по-фино желанията си. Контрастът, разнообразието, които те заобикалят, представлява идеалната среда за формиране на личните ти предпочитания. Като стоиш сред този контраст от теб непрекъснато се излъчват нови предпочитания под формата на вибрационни сигнали, които достигат до Източника и той им откликва. В този момент Вселената се разширява.

Тази книга не е посветена на разширяващата се Вселена, на това как Източникът откликва на всяко искане или на това доколко ти си достоен, защото всичко това е даденост. Тази книга е посветена на това как да се настроиш на вибрационна честота за получаване на всичко, което искаш.

Науката на Съзнателното Съзидаване.

Искаме да ти помогнем преднамерено съзнателно да постигнеш нещата, които заобикалящата те среда те вдъхновява да желаеш, защото искаме да изпиташ удоволствието радостно и съзнателно да създаваш собствената си действителност. Ти наистина създаваш собствената си реалност. Ти и никой друг. Ти създаваш собствената си реалност, дори когато не осъзнаваш, че го правиш. По тази причина често твориш по инерция, неосъзнато. Когато осъзнаваш собствените си мисли и ги излъчваш целенасочено, тогава ти съзнателно твориш собствената си действителност. Именно това е било твоето намерение, когато си взел решение да дойдеш в това тяло.

Желанията и вярванията ти са просто мисли. “Поискай и ще ти бъде дадено”. Искаш с вниманието си, с нуждата си, с желанието си. Това е искането (независимо от това дали желаеш нещо да се случи или да не се случва, ти искаш…) Не се налага да използваш думите си. Необходимо е само да го усещаш в съществото си: Аз желая това. Аз харесвам това. Аз съм признателен за това. Това желание е в началото на всяко привличане.

Никога не се изморяваш от разширяването или от сътворяването, защото идеите за нови желания нямат край - те протичат непрекъснато. С всяка нова представа за нещата, които би искал да преживееш, да притежаваш или да знаеш… ще дойде и нейното осъществяване. А с тази проява ще дойде новата перспектива, от която се нуждаеш. Контрастът и разнообразието нямат край и затова процесът на изникването на новите желания никога няма да приключи. Тъй като това “искане” няма край, потокът на “откликване” също не секва. По този начин за теб винаги ще има нови перспективи. Пред теб вечно ще се откриват нови контрасти, нови вдъхновяващи желания и гледни точки.

Когато разбереш, че никога няма да спреш да съществуваш и че в теб непрекъснато ще се раждат нови желания, както и че Първоизточникът никога няма да престане да им откликва, тогава може би ще приемаш по-лесно това, че желаеш нещо, което все още не е дошло при теб.

Ние желаем да се превърнеш в Същество, което е доволно от това, което има и в същото време е нетърпеливо да получи повече. Това е оптималната изходна позиция, от която да твориш - да си на ръба да получиш онова, което идва към теб. Изпълнен с положително очакване на промяната, без чувства на нетърпение, съмнение или страх, че не си достоен да го получиш. Това е Науката на Съзнателното Съзидаване в най-чист вид.

“Поискай и ще ти бъде дадено: Как да осъществим желанията си”

Ето какво открих в един друг форум: cool.gif

Здравейте, впечатлена от мненията тук реших да се регистрирам и да разкажа някои неща, не които съм прочела или чула, а в които сама съм се убедила.

Интересувам се от тези неща повече от 11 години. За първи път чух за Закона на привличането през 1998 в Щатите, където бях на специализация. Тогава признавам си имах много закостеняло мислене и трудно възприемах нещо такова, но с времето се промених. За да не разказвам цялата си история, ще премина направо на фактите.

Започнах да прилагам този закон края на 2000 година, но в началото не се получаваше това което очаквах. Бях се срещнала с няколко хора които знаеха много по този въпрос, а по късно попаднах и на семинар на една жена Естер Хикс(не съм много сигурна дали е популярна в България), от която бях силно впечатлена.

През първите 3-4 месеца не се промени нищо в живота ми, не че бях нещастна или болна , но не бях и в много завидно положение. Въпреки това знаех че не трябва да се отказвам. Първия сигнал че това нещо действа, беше когато ми предложиха работа каквато аз исках. Случи се по много странно стечение на обстоятелствата. Бях изрязала от един строителен каталог една сграда и исках един ден да живея на последния етаж в тази сграда. 11 месеца по късно наистина се нанесох в тази сграда. Не на последния етаж и не в голям апартамент,но все пак беше там. Малко по късно разбрах че последния етаж не е предназначен за жилищни нужди. Просто през цялото време аз визуализирах и си представях всичко- гледката, пода, дори щорите. не се отказвах, въпреки че ума ми от време на време ми казваше "Ти си луда". Когато това се случи реших че щом мога това мога всичко. От тогава до днес поне 90% от нещата които искам, ги привличам. Да, понякога се случва и да не работи, но може би аз бъркам някъде.

както казах се бях срещнала с доста такива хора, които за запалени по това и прилагаха закона от доста време. На някои вероятно ще им прозвучи откачено, но един от тези хора е успял със силата на мисълта да увеличи размера на пениса си с 5 см. за по малко от 4 месеца. Той е на 34 години,така че едва ли е било естествен разтеж.Виждала съм снимки преди и след. Една друга жена е успяла да се излекува от СПИН 6 месеца след като е открит.

Виждала съм, не лично, но са ми показвани снимки на 2 ма души на които им израстват ампутираните крайници. Нямам представа защо тези случаи не са толкова известни по света. И ако искате вярвайте съм виждала как със силата на мисълта румънче на 12 години чупи стъкла и огъва твърди метални предмети.

Наистина това нещо действа, и не са никак малко хората които го могат. И аз бях решила че много малко хора го могат и не всеки може да го постигне, някакъв вид застраховка че нещата при мен няма да се получат. Но се получават. Така че не боли ако се опита, нито струва пари, Единственото което трябва да се научи човек и което е по сложно е как да допуска нещата да се случват.

Честно да ви кажа започвам супер много да се чудя как може да вярвате на подобни глупости.

Таман прочетох малко от http://www.sibir.bg/blog/adela/?blogPage=b...mp;artID=218719 за тази "тайна". Това са толкова големи глупости колкото само едно малоумно 5 годишно хлапе може да измисли. Пълно е с несъответствия, противоречия, очевадни измислици и лъжи и тук таме навързано туй-онуй.

"Започнах да прилагам този закон края на 2000 година, но в началото не се получаваше това което очаквах."

Нормално е внушението да отнеме време докато ти промие мозъка напълно.

"Първия сигнал че това нещо действа, беше когато ми предложиха работа каквато аз исках."

Нормално е да търсиш работа каквато искаш. Следователно няма да ти предложат работа която не търсиш. Примерно аз кандидатствам за шофьор, и след една седмица да ми се обадят и да ми предложат място за програмист.

Заключение: Това не е сила на мисълта или закон за привличане, а чисто и просто търсене на това което искаш.

"Бях изрязала от един строителен каталог една сграда и исках един ден да живея на последния етаж в тази сграда. 11 месеца по късно наистина се нанесох в тази сграда. Не на последния етаж и не в голям апартамент,но все пак беше там. Малко по късно разбрах че последния етаж не е предназначен за жилищни нужди."

На това пък не знам какво да отговоря. Все едно на мене много да ми се ходи до магазина да си купя една вафла, ама супер много. Мисля си два часа за това, след това тръгвам и отивам в друг мазазин и си купувам чипс. Не съм си взел вафла, но все пак съм преборил мързела и съм отишъл до някъф магазин. И после случайно на другият ден някой да ми спомене че другият магазин не продавал вафли.

Заключение: Колкото и да мислите за магазина в който ви се ходи, ако не отидете няма как да стане. Освен ако не платите на някой да ви занесе на ръце в магазина. А понякога колкото и да искате дадено нещо и колкото и усилия да полагате - няма как да стане понеже е невъзможно. Примерно как да купя вафли от магазин за бельо?

"Да, понякога се случва и да не работи, но може би аз бъркам някъде."

Не понякога, а никога. Ако аз бачкам като шивач и си влагам всички усилия в работата, няма как на 100% всичко да е перфектно. Ако мисля за шиене по цял ден и нищо не правя - няма как да се ушият дрехите. Ако не мисля толкова вманиачено а си гледам работата съсредоточено - ще имам успех. Ако не мисля за шиене и не шия - нищо няма да стане. Ако "мисленето за шиене" обозначим с А, "шиенето" с Б, с 1 - правенето му, а с 0-неправенето - ще имаме 4 ситуации: А0Б0, А0Б1, А1Б0, А1Б1. От четири ситуации две ще са печеливши т.е. 50% защото при тях сме се хванали да бачкаме. Изводът е че ако наблегнем на действията в 50% от случаите ще спечелим, а ако наблегнем на "тайната" - само в 25%.

Извод: Фактът че когато гледам телевизия и ям чипс, виждам картината на телевизора не значи че няма да виждам картината ако не ям чипс, или че ако ям чипс и гледам в небето ще хвана MTV. С две думи това си е 25%-на случайност която няма нищо общо с резултата.

"Наистина това нещо действа, и не са никак малко хората които го могат. И аз бях решила че много малко хора го могат и не всеки може да го постигне, някакъв вид застраховка че нещата при мен няма да се получат. Но се получават. Така че не боли ако се опита, нито струва пари, Единственото което трябва да се научи човек и което е по сложно е как да допуска нещата да се случват."

Вярно е че всеки живее в свой собствен свят, но не бива да се отдалечаваме чак толкова много от реалността.

А това най ме изкефи:

Проф. Фред Алън Уулф - квантов физик: Това, което ви говоря, не е някакво самозалъгване, празни фантазии или побърканост! Говоря ви от позицията на едно по-дълбоко, фундаментално разбиране. Квантовата физика наистина започва да клони към това откритие. Тя казва, че не може да има Вселена без Разумът да проникне в нея, и че всъщност умът оформя това, което възприемаме. Ако не го разбирате, това не значи, че трябва да го отхвърлите. Вие не разбирате съвсем и електричеството. Първо на първо, никой не знае какво точно е електричеството. И въпреки това се наслаждаваме на ползата от него. Знаете ли как работи това? Аз не знам. Но знам това: можете да сготвите вечеря на човек с електричество. Но също така можете да сготвите и човека...

Аз със сигурност разбирам повече от квантова физика от този.

Редактирано от BlueTrance (преглед на промените)

Честно да ви кажа започвам супер много да се чудя как може да вярвате на подобни глупости.

Таман прочетох малко от http://www.sibir.bg/blog/adela/?blogPage=b...mp;artID=218719 за тази "тайна". Това са толкова големи глупости колкото само едно малоумно 5 годишно хлапе може да измисли. Пълно е с несъответствия, противоречия, очевадни измислици и лъжи и тук таме навързано туй-онуй.

"Започнах да прилагам този закон края на 2000 година, но в началото не се получаваше това което очаквах."

Нормално е внушението да отнеме време докато ти промие мозъка напълно.

"Първия сигнал че това нещо действа, беше когато ми предложиха работа каквато аз исках."

Нормално е да търсиш работа каквато искаш. Следователно няма да ти предложат работа която не търсиш. Примерно аз кандидатствам за шофьор, и след една седмица да ми се обадят и да ми предложат място за програмист.

Заключение: Това не е сила на мисълта или закон за привличане, а чисто и просто търсене на това което искаш.

"Бях изрязала от един строителен каталог една сграда и исках един ден да живея на последния етаж в тази сграда. 11 месеца по късно наистина се нанесох в тази сграда. Не на последния етаж и не в голям апартамент,но все пак беше там. Малко по късно разбрах че последния етаж не е предназначен за жилищни нужди."

На това пък не знам какво да отговоря. Все едно на мене много да ми се ходи до магазина да си купя една вафла, ама супер много. Мисля си два часа за това, след това тръгвам и отивам в друг мазазин и си купувам чипс. Не съм си взел вафла, но все пак съм преборил мързела и съм отишъл до някъф магазин. И после случайно на другият ден някой да ми спомене че другият магазин не продавал вафли.

Заключение: Колкото и да мислите за магазина в който ви се ходи, ако не отидете няма как да стане. Освен ако не платите на някой да ви занесе на ръце в магазина. А понякога колкото и да искате дадено нещо и колкото и усилия да полагате - няма как да стане понеже е невъзможно. Примерно как да купя вафли от магазин за бельо?

"Да, понякога се случва и да не работи, но може би аз бъркам някъде."

Не понякога, а никога. Ако аз бачкам като шивач и си влагам всички усилия в работата, няма как на 100% всичко да е перфектно. Ако мисля за шиене по цял ден и нищо не правя - няма как да се ушият дрехите. Ако не мисля толкова вманиачено а си гледам работата съсредоточено - ще имам успех. Ако не мисля за шиене и не шия - нищо няма да стане. Ако "мисленето за шиене" обозначим с А, "шиенето" с Б, с 1 - правенето му, а с 0-неправенето - ще имаме 4 ситуации: А0Б0, А0Б1, А1Б0, А1Б1. От четири ситуации две ще са печеливши т.е. 50% защото при тях сме се хванали да бачкаме. Изводът е че ако наблегнем на действията в 50% от случаите ще спечелим, а ако наблегнем на "тайната" - само в 25%.

Извод: Фактът че когато гледам телевизия и ям чипс, виждам картината на телевизора не значи че няма да виждам картината ако не ям чипс, или че ако ям чипс и гледам в небето ще хвана MTV. С две думи това си е 25%-на случайност която няма нищо общо с резултата.

"Наистина това нещо действа, и не са никак малко хората които го могат. И аз бях решила че много малко хора го могат и не всеки може да го постигне, някакъв вид застраховка че нещата при мен няма да се получат. Но се получават. Така че не боли ако се опита, нито струва пари, Единственото което трябва да се научи човек и което е по сложно е как да допуска нещата да се случват."

Вярно е че всеки живее в свой собствен свят, но не бива да се отдалечаваме чак толкова много от реалността.

А това най ме изкефи:

Проф. Фред Алън Уулф - квантов физик: Това, което ви говоря, не е някакво самозалъгване, празни фантазии или побърканост! Говоря ви от позицията на едно по-дълбоко, фундаментално разбиране. Квантовата физика наистина започва да клони към това откритие. Тя казва, че не може да има Вселена без Разумът да проникне в нея, и че всъщност умът оформя това, което възприемаме. Ако не го разбирате, това не значи, че трябва да го отхвърлите. Вие не разбирате съвсем и електричеството. Първо на първо, никой не знае какво точно е електричеството. И въпреки това се наслаждаваме на ползата от него. Знаете ли как работи това? Аз не знам. Но знам това: можете да сготвите вечеря на човек с електричество. Но също така можете да сготвите и човека...

Наистина ли ? :speak:

• 2 седмици по-късно...

Така ли? Сериозно? Ами обясни точно какво представлява електричеството. Ама не с догматично-ученически фрази и замъглени понятия.

Аз също мога да дам бегло обяснение относно електричеството. Това обяснение не се вързва с догматичната физика на евреина АйнЩайн.

Електричеството е елемент от Праната. А Праната е божията жизнена сила, която "пронизва" Творението, и няма маса и тегло, нито форма.

За тази прана говори и евреина д-р Райх, но я нарича Оргон. Възможно ли е той да не е чувал термина Прана? Едва ли. Въпреки, че е юдей д-р Райх достига (интуитивно) до забележителни изводи и резултати, достойно защитава убежденията си, както и изводите от изследванията си, заради което лежи 2 пъти в затвор - първият път в хитлеристки, втория. в американски (страната на свободата - 1984) - където и умира. В изследванията си д-р Райх убедително доказва, че людете (да не се бъркат с ХОРа), които са с (об)рязани пластелинчета са дегенерати, и прилага световна географо-урбанистична карта, където са посочени местата, които непринадлежащите към хомо сапиенс населяват. Държа да отбележа, че д-р Райх е обрязан еврей. Също като крадеца - служител в патентно бюро от където е краднал "идеите си" - АйнЩайн.

Друг елемент на Праната се нарича Меме (произнася се Мийм) и е носител на божия РазУм.

(Изглежда този елемент от праната не можеш да го "уловиш" cool.gif във твоя тъжен транс...)

• 3 седмици по-късно...

tuksum,iskam da te popitam kakvo misli6 za telepatiqta,dai linkove ako ima6 pod ruka

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.