Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Силата на мисълта и самовнушението

Featured Replies

"spam" на английски значи 'кълцано мясо', което не е много нетипично на абрамците. ;) Може и да не ти е толккв анеприятно сега, айде! Плюс това, нали отчиташ факта, че този форум не само за "богоизбрани" и "правоверни", като цяло?.. ..

Аз имам таква философия: "След като аз не мога да правя челна стойка, това не означава, че друг също не може" :jeer: ...не знам за тебе, ти ще кажеш?... :handshake:

Все пак, ако не те хване старшината в черно, може да хвърлиш едно око тайно(както ти си знаеш) на написаното. :P Пък какво ще кажеш, дали четеш или не, дали ти харесва или не- имам си едно на ум, след като пишеш в обратната посока, нали?... cool.gif

ПС: Вместо да ми благодариш дето ти направих вчера разбор на аколадите на подписа ти, ти 'ме прескачаш'?.. ахахахаа

Гледам Ура оспамил целия форум...супер досадно :clap: трябва да прескачам като кон, за да не му чета глупостите...

Силата на мисълта може да материализира желанията от света на мислите в реалния...това на което аз също искам да си дам обяснение е, защо когато силно желаеш нещо, прекалено силно, то не се случва или се забавя...някой тук изрази мнение (ще ме извини не обърнах внимание на ника, а не ми се рови пак в темата и да мина през всички тъпотии на Ура), че влагаме много от енергията си и това го възпрепятства, а да повтаряме "ако стане", в такъв случай не поставяме ли отново под съмнение вероятността желанието ни да се превърне в реалност? Освен това мнозина твърдят, че колкото повече споделяш тези неща, то те повече се блокират...аз смятам, че това се случва само в ума ни и самия страх не позволява.

• Отговори 129
  • Прегледи 29,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Идан, нямаш късмет и изобщо остави. Тъкмо кажеш нещо и идва Ура и се из.... пардон, върху това, което си написал. Така де, като гълъбчетата на нашия прозорец. :handshake: Приеми го просто. Всяко съобщение си има и едно прикрепено.... такова... от Ура. Прескачай и не вдишвай.

Редактирано от azbuki (преглед на промените)

Идан, нямаш късмет и изобщо остави. Тъкмо кажеш нещо и идва Ура и се из.... пардон, върху това, което си написал. Така де, като гълъбчетата на нашия прозорец. :) Приеми го просто. Всяко съобщение си има и едно прикрепено.... такова... от Ура. Прескачай и не вдишвай.

УАУ, Ура да не огнетител на евреите?. ohmy.gif .. Не думай! Айде сега да не измисля нов холокоуст? ;)

Тактиката ви ми допада, тъй като не мога да отрека, че и аз не я прилагам. cool.gif Когато ходя до тоалетната никога не гледам това, кое съм произвел. :P Неприятно ми е, все пак, нали разбираш?.... не може такъв убав човек, като мене, такова кофти нещо да произведе! Абсурд! cool.gif

Идан, нямаш късмет и изобщо остави. Тъкмо кажеш нещо и идва Ура и се из.... пардон, върху това, което си написал. Така де, като гълъбчетата на нашия прозорец. ;) Приеми го просто. Всяко съобщение си има и едно прикрепено.... такова... от Ура. Прескачай и не вдишвай.

Айде беее то хванах морска болест от прескачане, главоболие от неизмерима глупост и надгащи се вълни на отвращение от тези миризливи изпарения...тъкмо се чудех как ли го търпят в къщи?!?!?!?! ;) аз да съм досега тясно да му се е видяло :) ...

:P искам някой да изчистиииииии!

...аааа това ли са BTW гълъбчетата с които си говориш на иврит? ;)

Айде беее то хванах морска болест от прескачане, главоболие от неизмерима глупост и надгащи се вълни на отвращение от тези миризливи изпарения...тъкмо се чудех как ли го търпят в къщи?!?!?!?! ;) аз да съм досега тясно да му се е видяло :) ...

:P искам някой да изчистиииииии!

...аааа това ли са BTW гълъбчетата с които си говориш на иврит? ;)

ахаххахахаа "морска болеест'.. ;)

Айде сега, прескачай и не се косИ, дали някой ще чете или не!.... ;) Ти нали не четеш, ко се оплакваш? Имаме или нямаме плурализъм тука?.. cool.gif

...аааа това ли са BTW гълъбчетата с които си говориш на иврит? :P

Ми те викат само гугу. Тва кво значи на иврит? Пробвам се нещо да им кажа, ама май не вдяват. Само житото много им харесва и ми ос..... така де, перваза. Е, като Ура форума.

П.П. Предлагам да неутрализираме изпаренията със силата на мисълта.

Ми те викат само гугу. Тва кво значи на иврит? Пробвам се нещо да им кажа, ама май не вдяват. Само житото много им харесва и ми ос..... така де, перваза. Е, като Ура форума.

Това не е ли лична обида, сега?... И то без аргументи и без почва?... :):angry:

Вместо да благодариш, че ти давам грешките ти, ти се ежиш, като японско петле и се слагаш на яхудите, като Фрау Меркел?.. :)

E, че как да не значи!!!! Те децата до незнам кой месец викат така :hush: .

Хееей ето ти на възможност да видим на практика как и дали силата на мисълта ще проработи ohmy.gif . Но предлагам да бъде цялостно неутрализиране, а не само честично на миризмата! Нека проверим доколко неимоверното желание може да се материализира, и ако не какво точно е попречило това да се случи...

Слушай кво, силата на мисълта си използвай, за да промениш своя живот. С другите е по-добре да се бориш по стария познат на всички начин - чрез действия. Доколкото знам, да се използва силата на мисълта или магии, за да навредиш на други хора се наказва от по-висшите сили.

Иначе, разбирам шегата. Разбирам те. :hush: Много е смешно.

Айде някои от вас да разкаже за личния си опит със силата на мисълта. Не само да си приказвате, колкото да се намирате на приказка.

Елоооооо, само не с тоя тон! На нито едно същество не съм навредил до момента и с подобни простотии като магии, за да си постигна целите не се занимавам, както и няма да падна толкова ниско...Ето сега те чух вече!

Който не разбира от майтап си е негов проблема!!!

Хубаво поне, че мен разбираш cool.gif

Айде като си толкова дай тон и ти започни, че и другите да се отпуснат...сигурен съм има много с подобни изживявания, нооо разкажи ни ти пръв/а!

Редактирано от Idan (преглед на промените)

E, че как да не значи!!!! Те децата до незнам кой месец викат така :hush: .

Олеле какъв пропуск! Добре че ми припомни.

Хееей ето ти на възможност да видим на практика как и дали силата на мисълта ще проработи ohmy.gif . Но предлагам да бъде цялостно неутрализиране, а не само честично на миризмата! Нека проверим доколко неимоверното желание може да се материализира, и ако не какво точно е попречило това да се случи...

Ами айде, почваме да се напъваме да мислим и ефектът от експеримента ще се види веднага във форума, т.е. хипотезата автоматично бива тествана. Все пак дано комисията по оценка на резултатите има предвид, че голяма сила на мисълта се иска за премахване на ТАКАВА миризма и нейния, хм, източник. cool.gif

Олеле какъв пропуск! Добре че ми припомни.

Ами айде, почваме да се напъваме да мислим и ефектът от експеримента ще се види веднага във форума, т.е. хипотезата автоматично бива тествана. Все пак дано комисията по оценка на резултатите има предвид, че голяма сила на мисълта се иска за премахване на такава миризма и нейния, хм, източник. cool.gif

Няма да говориш така, защото Туксъм е тук и сега ще те скастри!!! И после пак ми кажи нещо за Марс...или ми се смей sad.gif

Няма да говориш така, защото Туксъм е тук и сега ще те скастри!!! И после пак ми кажи нещо за Марс...или ми се смей sad.gif

Подозренията ми са, че ако не бях ти казала за Марс, нямаше толкова да се вживееш biggrin.gif

Self-fulfilled prophecy!

Нали говорехме за силата на мисълта?

Подозренията ми са, че ако не бях ти казала за Марс, нямаше толкова да се вживееш biggrin.gif

Self-fulfilled prophecy!

Нали говорехме за силата на мисълта?

О, вярвай, познавам го аз това прекрасно влияние и онова, което каза не е допринесло за причината да му обръщам такова внимание.

Ноооо права си! Темата ми посказа, че защо пък да не се опитам чрез силата на мисълта да го озаптя?...После ще разкажа за резултатите, но предполагам това ще отнеме поне 2 седмици :hush:

О, вярвай, познавам го аз това прекрасно влияние и онова, което каза не е допринесло за причината да му обръщам такова внимание.

Ноооо права си! Темата ми посказа, че защо пък да не се опитам чрез силата на мисълта да го озаптя?...После ще разкажа за резултатите, но предполагам това ще отнеме поне 2 седмици :hush:

...заптиета тандем "Мрас и марС", от Немска и Руска Хазария... :nono:

...заптиета тандем "Мрас и марС", от Немска и Руска Хазария... :rolleyes:

За Марс и Марс, нямаш си представа колко си близо до истината...

Силата на мисълта може да материализира желанията от света на мислите в реалния... Освен това мнозина твърдят, че колкото повече споделяш тези неща, то те повече се блокират...

Да, блокират се. Хората споделят за да разредят прекалено силното напрежение, което ги е обхванало. Мълчанието може да спомогне за генерирането на енергия и то много мощна, но не самото мълчание генерира енергията, а съпътстващата го умствена концентрация и вътрешен стремеж. Мълчанието само запазва вече натрупаната енергия.

Нагласата "ако стане" не означава, че човек се съмнява. По-скоро съмнението ще дойде, когато човек иска нещо на всяка цена, а условията не позволяват това нещо да се реализира. Човек може да прави всичко както трябва и нещата пак да не се получават просто защото има и странични фактори влияещи върху резултата, независещи от него.

Ей, ти да не се уплаши? Няма страшно!

Не се плаша

Просто се извинявам, че размазах темата от тъпият факт, че не прочетох в кой раздел е писана

Грешката е моя

Да забравим за това

п.п. ще изтрия постовете си и ...нека темата си продължи своят ход

Редактирано от Vladek (преглед на промените)

Ей, ти да не се уплаши? Няма страшно!

Сигурно си си помислил, че някой ще ти въздейства със силата на мисълта си. Не се безпокой, това със сигурност няма да съм аз.

Иначе е добре, че не вярваш и че вярваш в собствените си сили. Ако не вярваш, че някой може да ти въздейства и си напълно уверен в себе си, е много малко вероятно някой да успее да ти въздейства. Не че не може, но е малко вероятно.

Ей Туксъм какво мислиш за маговете?

E, че как да не значи!!!! Те децата до незнам кой месец викат така :) .

Нямате шанс.У.Ра внесе много свеж полъх в форума.Различните гадинки имат различни любими миризми.

Давам пример за силата на мисълта.Интересно ми бе колко шекела струва 1 лев.Но не го написах,защото знаех че ще си получа отговора и без това.Така и стана.Лева сам ми отговори,че са 3 ,предполагам приблизително. cool.gif

Сигурно искаш да ме попиташ дали аз съм маг. Не, не съм. Но, кой знае маг ли е или не е . Може би някои от вас е един неосъзнат маг.

Ама аз не съм специалист по маговете. Дори и някой да е маг, това не значи, че той може всичко. Даже знам от първа ръка, поне по мнението на някои хора , че някои магове са полудявали и са били изпращани в психиатрия след като са злоупотебили със силата си. Нека тези, които искат да се правят на магове не забравят, че няма незаменими хора, че не могат да променят съдбата. Знам и за хора, които са се занимавали с магии, за да постигнат материални облаги и наистина са се сдобили с временен резултат. Накрая обаче, не само загубват всичко, но и получават някакво наказание от съдбата.

Но, силата на мисълта, която се използва за да помогнеш сам на себе си не е лоша. Напротив. Който иска да постига успехи трябва да я използва. Независимо от това дали вярваш в нея или не, тя действа. Например, човек може и да не вярва в силата на мисълта, но е уверен в себе си постига успехи. Това е така, защото той вярва, че ще се справи с разни неща. Неговите мисли са насочени към успеха. Е, естествено тяхната съдба ги води - да си дойдем на думата.

Горе долу е така,ама не съвсем.Ако ти кажа истината ,по вероятно е ти да се побъркаш. :P

Shiniasu, смяташ ли, че независимо от силта на мисълта ни, по-важна е съдбата, т. е. колкото и да искаме да постигнем нещо, по-важно е каква ни е съдбата и в крайна сметка ще стане това, "което е писано". Дали и доколко можем да променим съдбата си със силата на мисълта? Ти как мислиш?

Съдбата са просто следствията от предишни действия - наши и на другите. За да реализираме каквото и да е намерение, трябва да имаме подходящи условия за това. Със силата на мисълта си привличаме благоприятни възможности по принципа на съответствието, увеличаваме шансовете, но нищо не е гарантирано.

Кажи истанта, а аз ще поема риска. Ще гледам да не се побъркам. Наистина.

neo2311, сега като видях снимката ти от филма "Матрицата" се сетих за едно нещо, което написах по-горе в тази тема. Питах пишещите тук дали смятат, че филма "Матрицата" показва, макар и в доста преувеличен вид силата на мисълта. Ти какво мислиш за това? И ми кажи истината, от която ще се побъркам.

И да ,и не.Номера е че всеки намира каквото търси.Така че сам трябва да го разбереш.Истината е че всичко което поискаш истински ще стане,но дали ще си доволен от това,не можеш да знаеш предварително. cool.gif

А ти не смяташ ли, че съдбата ни е предопределена от... да го наречем друга сила?

Нещата са много преплетени. Всеки човек притежава свободна воля, която дори и нищожна сама по себе си в планетарен мащаб оказва своето влияние. Има индивидуална, национална, расова, планетарна и др. видове карма. Има еволюционен план, ръководещ осъществяването на всички еволюции протичащи на планетата и в дългосрочна перспектива той ще се осъществи. И въпреки това свободната човешка воля няма да бъде нарушена. Малко ми е трудно да намеря точни думи. Представи си един кораб пътуващ от едно пристанище към друго. Пасажерът е свободен в рамките на това, което му се предлага на борда на кораба, може дори и да наруши установения ред на него, може да скочи ако иска и зад борда, но не може да отиде до друго пристанище освен начертаното от курса.

А имало ли е случаи, когато ти не си бил доволен от резултата? Имам предвид - сериозни последици.

Не,аз явно съм оптимист....и късметлия.

Нещата са много преплетени. Всеки човек притежава свободна воля, която дори и нищожна сама по себе си в планетарен мащаб оказва своето влияние. Има индивидуална, национална, расова, планетарна и др. видове карма. Има еволюционен план, ръководещ осъществяването на всички еволюции протичащи на планетата и в дългосрочна перспектива той ще се осъществи. И въпреки това свободната човешка воля няма да бъде нарушена. Малко ми е трудно да намеря точни думи. Представи си един кораб пътуващ от едно пристанище към друго. Пасажерът е свободен в рамките на това, което му се предлага на борда на кораба, може дори и да наруши установения ред на него, може да скочи ако иска и зад борда, но не може да отиде до друго пристанище освен начертаното от курса.

А скочилият зад борда ,къде ще стигне? cool.gif

А скочилият зад борда ,къде ще стигне? cool.gif

Скачане зад борда = прекъсване на връзката с духовната диада (атма+будхи). Доста е трудно да се осъществи, но ако човек е твърде упорит в злото може и да го постигне.

Нямате шанс.У.Ра внесе много свеж полъх в форума.Различните гадинки имат различни любими миризми.

Давам пример за силата на мисълта.Интересно ми бе колко шекела струва 1 лев.Но не го написах,защото знаех че ще си получа отговора и без това.Така и стана.Лева сам ми отговори,че са 3 ,предполагам приблизително. cool.gif

Горе долу е така,ама не съвсем.Ако ти кажа истината ,по вероятно е ти да се побъркаш. :yanim:

Какъв свеж полъх, Нео? ohmy.gif Представям си как им е бил застоял въздуха...добре всичко е разбираемо, хора различни, имат си възгледи за живота, но някой да те преследва от тема на тема и да апострофира това вече е досадно :beer: ...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.