Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко често (годишно) боледувате и от какво ?

Featured Replies

При мен варлува грипа , редовно идва на гости всяка зима а и лятото по някое време. Също лятото мн ми излизат младежки пъпки ако това мога да го нарека болест biggrin.gif . С друго не мога да се оплача ами вие ?

Сладките неща и слънцето са голям проблем за пъпките ;)

Иначе за болестите - около 3 пъти боледувам за по седмица - хрема, главоболие.

боледувам всяка зима от тежка хрема biggrin.gif иначе от друго не съм боледувал от години :speak:

Аз почти не боледувам.Всяка година ни "боцкат" ваксина, не знам от това ли е, или съм си така по рождение....До сега не помня да съм боледувал тежко.А моята съпруга какво да ви кажа......през ден през два, я глава ще я заболи, или стомах, или хрема......

Всяка година минимум 2 пъти - грипчета, но най-вече се тръшвам от любов laugh.gif

Стига с тези болести..Дайте за нещо по-оптимистично да си говорим....

Що за откачена тема е тва! Че то откога има цикличност при болестите, че да им правя и статистика?! Тази година може да съм се разболяла 3 пъти, миналата 10, а догодина да не се разболея нито веднъж! Тва е нещо, което зависи от мн обстоятелства. Примерно днеска времето беше чудесно и на излизане не си взех връхна дреха, а вечерта на прибиране реших да се отбия до фитнес-залата. И така се прибрах вече на тъмно и на студено и то след тренировка... И сега като следствие от тва леко кашлям и носа ми тече... А ако си бях взела връхна дреха нямаше да така... Тва имам предвид...

Привет!

За мое щастие мога да се похваля, че се разболявам веднъж на няколко години (бяха 4, съдейки по картона), но за съжаление се разкашлях яко миналата седмица. Не можех да отсъствам от задълженията си, затова нито отидох на лекар, нито отсъствах... Малко се помъчих (4 дена), но в крайна сметка се оправих. :)

Поздрави!

При мен варлува грипа , редовно идва на гости всяка зима а и лятото по някое време. Също лятото мн ми излизат младежки пъпки ако това мога да го нарека болест biggrin.gif . С друго не мога да се оплача ами вие ?

Отговор за младежките пъпки!

...аз от влюбване боледувам, много е коварна тази болест и никой не е застрахован, че дори и имунизация да има пак няма да се разболее...такива ми ти работи, тъжни-понякога носещи усмивки, но след това боли! Та така...

То пубертета го минах, но това което се случва след него доста по-трудничко било!!!Не съм си и представяла колко било трудно да си ни възрастен, ни дете! biggrin.gif Прехода е стръмен, паднеш ли може и да не оцелееш...Хайде успех и по-малко боледувания! :)

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%83%...%82%D0%B5%D1%82 Лек за нищо няма, релно само симптомите се махат или се премахват-остраняват проблемите хирургически, режеш си душата, за да става издържлива на всичко...колкото повече режеш от душата си толкова по-силен ставаш докато накрая си осъзнал, че си възрастен индивид от мъжки или женски пол!

Това е...

Вирусни инфекции/настинки/-всеки сезон,поне по веднъж! cool.gif

• 2 седмици по-късно...

За щастие много рядко боледувам(около 5 пъти в годината вече), а температура вдигам веднъж на 2-3 години,

Ох, немога да преценя с точност, но определено нещо съм се повредила в бизките две години. Имах един период, в който не знаех, какво е настинка, хрема, грип. Не пиех хапчета, не си слагах противогрипни ваксини, ама чисто и просто не боледувах...Какво стана напоследък :speak: В близките две години, де що има настинка - за мен ще се лепне :angry: Повредила съм се ! laugh.gif

Всяка есен и всяка пролет съм поне по веднъж на антибиотици. Зимата не боледувам толкова, колкото пролетта и есента. То не е гърло, то не е температура, то не е хрема... Дори в момента съм с болно гърло, хремата ми мина преди 10 дена.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.