Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи-част 2

Featured Replies

Е,по по лека.Дайте първо да направим регламент и да се тества тогава.Този архив също да влезе в теста.

Настройки: По подразбиране

Ъпдейт: последен

Програма: версия + снимка на настройките мисля,че никой няма да менти всеки може да провери на практика :laughing5:

За натоварването...вече е относително нещо не се сканират в ежедневието такива архиви

ОС : нужно е да се упомене непременно.

И моля без надскачане

Татганайка знам за настройките повярвай ми.Не ги бутай

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 97,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Още един нов файл, за който няма още индикации от: AhnLab-V3, AntiVir, Authentium, CAT-QuickHeal, eSafe, eTrust-Vet, Ewido, F-Prot, F-Secure, Fortinet, Ikarus, K7AntiVirus, Kaspersky, Norman, Panda, P

• Самата програма не засича , но файлове в нея ги засича.

Публикувани изображения

Е,по по лека.Дайте първо да направим регламент и да се тества тогава.Този архив също да влезе в теста.

Настройки: По подразбиране

Ъпдейт: последен

Програма: версия + снимка на настройките мисля,че никой няма да менти всеки може да провери на практика :laughing5:

За натоварването...вече е относително нещо не се сканират в ежедневието такива архиви

ОС : нужно е да се упомене непременно.

И моля без надскачане

Добре,хайде един да напише регламента официално,за да го приемем всички.Понеже виждам и нови неща,като ОС /натоварване и пр. ,но това изисква повече време.Затова да си определим дата на изнасяне на резултатите,след като уточним с кой архив ще се тества.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Аз мога да направя архива. Няма проблем. Имам доста източници, надявам се помощ от другите участници. Но нека да не се бърза. Съгласен съм с engineer, с nikssi и с mihnev_sz, но наистина трябва по-полека. Има ЛС за някои детайли все пак. Но регламентът трябва да го има в началото. Ако той се избистри - после е лесно. :)

Внимание!!! Вируси!!! Който не знае какво прави да не кликва на линка даден по-долу.

Име на файл: spe_v121.zip

Размер на файл: 3.36 MB

spe_v121.zip

Сканирани 978

Открити 705 от Kis 2009 454 final с настройки по-подразбиране

AVAST BETA 4.8 с настройки по подразбиране открива и трие успешно 681 зарази,но при повторно сканиране открива още 19 които не може да премахне.

http://prikachi.com/files/431132F.jpg

nikssi

тогава защо твърдиш че не проверява архиви с настройки по подразбиране? angry.gif

Редактирано от tanganika (преглед на промените)

Нека nologo се заеме с Архива.Без бети.Публикувайте архива тук ако трябва на ЛС да не цъкат момците по линковете...

Според мене трябва да има парола на архива и да се прати на участниците на ЛС :)

Правилното Планиране Предотвратява Пръд...во..Поси....не

Правилото на петте П нека го спазим и планираме нещата.И,без изцепки тоя това онова

опс.Съгласен не видях поста по горе Ама вече той трябва да е друг защото се знае за него :wors:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

тогава защо твърдиш че не проверява архиви с настройки по подразбиране? angry.gif

Не е включена опцията да сканира архиви по-подразбиране,същото се отнася и за Авира.Трябва допълнително да им сложиш отметките.

Но това според мен трябва да е изключение,все пак си ги имат опциите,иначе няма как да участват в теста,нали така?

1. работим с архива на Михнев

2. Аз поемам първите 5 програми в списъка- Авира, Ашампоо, Аваст, АВГ и Бит Дефендер

3. дата за приключване на теста- другата неделя...т.е. 9 ноември.

ОК?

ОК.

AVAST BETA 4.8 с настройки по подразбиране открива и трие успешно 681 зарази,но при повторно сканиране открива още 19 които не може да премахне.

http://prikachi.com/files/431132F.jpg

nikssi

Защото при настройките като цъкнеш на проверка чавката на архивите я няма момко biggrin.gif Задаваш чуствителността на скенера и слагаш чавката там.

При бетата нямам понятие как е но в Про версията и безплатната е така. biggrin.gif Гледай,не се бий по главата моля те.

1. работим с архива на Михнев

2. Аз поемам първите 5 програми в списъка- Авира, Ашампоо, Аваст, АВГ и Бит Дефендер

3. дата за приключване на теста- другата неделя...т.е. 9 ноември.

ОК?

Ако ще се ползва същият архив нека да почваме програмите дето не са тествали.

Ти вади писалката и смятай biggrin.gif

Съгласен!

1. Нека nologo направи архива и го пусне на ЛС.

2. Архива да е с парола

3. Без бета версии, със настройки по подразбиране

4. Резултати да не се обявяват докато не приключи теста

5. Аз поемам първите пет програми в списъка- Avira, Ashampoo, Avast, AVG Bit Defender. Нека всеки от вас поеме по някоя от другите програми

6. Край на теста- 9 ноември 15.00 ч.

който е съгласен да подкрепи!

Съгласен.Кво да хвана да тествам sad.gif Май нещо което не е свързано с Касперски Вие кажете

Защото при настройките като цъкнеш на проверка чавката на архивите я няма момко biggrin.gif Задаваш чуствителността на скенера и слагаш чавката там.

При бетата нямам понятие как е но в Про версията и безплатната е така. biggrin.gif Гледай,не се бий по главата моля те.

и при Бета версията е така както си го описал. http://prikachi.com/files/431165U.jpg

Съгласен!

2. Архива да е с парола

5. Аз поемам първите пет програми в списъка- Avira, Ashampoo, Avast, AVG Bit Defender. Нека всеки от вас поеме по някоя от другите програми

Началото кога е? Защото ми се ще да има добър архив. Той не става за ден-два. Иначе още сега мога да дам архив, но няма да е изпипана работата с по-новите инфекции. Трябват време - поне седмица. Мога да взема за новия тест Comodo IS, McAfee, Ikarus и Windows Live OneCare (не знам защо е пропуснат в предложението).

Предложението да се работи с архива на mihnev_sz дотогава е добро, но nikssi спомена, че вече е тествано. Но това не е толкова важно, нека да има повече резултати.

P.S. Но ако искате - давам веднага един нов архив. Пуснах го на engineer. Не вярвам да е тестван поне в този си вид.:)

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Не беше нужно да си правиш труда.Знаех го :) Чавката трябва да е сложена

по подразбиране я няма чавката,но и без нея пак проверява архивите.

nologo Ikarus не брои заразите трие всичко наред без да информира за броя.

Редактирано от tanganika (преглед на промените)

Съгласен!

2. Архива да е с парола

В добавка към поста на инженера :

1.С каква ОС

2.С коя антивирусна и линк към точната версия

3.Настройка по-подразбиране с изключение на Аваст и Авира само да се сложат отметките за сканиране на архиви,нищо повече

3.Колко "Сканирани",колко "Открити",колко "Обработени",колко"Изтрити"

4.Натоварване на процесора по време на сканиране на архива,снимка от таск менаджера.

Мисля,че това е достатъчно.

Заемам се само с Кис 2009 final,понеже нямам възможност точно тази седмица с други програми.

Колко весело е станало тук - нима не пропускате различния начин на класифициране и съответно отброяване при различните продукти !? Цял ден разхождам Panda Antivirus Pro 2009 из разни странни портали с настройки на максимална сигурност и сега имам да разглеждам логове с 320 вируса, 56 spyware и 2 непознати атаки - тя издържа, но нямам намерение да и коригирам настройките или да я изключвам- за да изтеглям архиви- мога да се самоблокирам - защото едва ли е "хванала" всичко от проверката при реални условия. Също така - освен тези 20 програми - има още поне 30 други, които също са интересни ! Някои от тях показват качествено справяне по по-добър начин от повечето от тези в тази двадесетица. Не виждам смисъл да участвам в подобно мероприятие и ще съм само зрител без право на още мнения... Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

В добавка към поста на инженера :

1.С каква ОС

2.С коя антивирусна и линк към точната версия

3.Настройка по-подразбиране с изключение на Аваст и Авира само да се сложат отметките за сканиране на архиви,нищо повече

3.Колко "Сканирани",колко "Открити",колко "Обработени",колко"Изтрити"

4.Натоварване на процесора по време на сканиране на архива,снимка от таск менаджера.

Мисля,че това е достатъчно.Заемам се само с Кис 2009 ,понеже нямам възможност точно тази седмица с други програми.

AVAST може и по подразбиране резултата със поставена отметка да проверява архиви пак е същия ето

http://prikachi.com/files/431189l.jpg

Аз ще тествам Twister

В такъв случай вскичко вече е изяснено и чакаме архив от nologo на ЛС

Нека да изчакаме още някой,който иска да участва с друга антивирусна освен вече обявените,нека даде заявка тук.

TNN защо мислиш ,че не трябва да участваш?Да не би да те притеснява,че Панда ще се издъни?

За теб ще има специално изключение:

Не е нужно да даваш снимки,просто напиши как се е справила.

п.с понеже снимките не ти се нравят.

В такъв случай вскичко вече е изяснено и чакаме архив от nologo на ЛС

Добре, надявам се да приключа максимум до седмица със съставянето на новия архив по регламента. Да пусна все пак един нов тест дотогава? Имам архив, който не е лош. Пак е архив на степен. Ето го: V2@4storing (4.58 MB).

P.S. Aко не желаете настоящия тест - V2 (има данни за него при engineer) просто ще си коригирам мнението и ще го махна. :)

.............................

nologo Ikarus не брои заразите трие всичко наред без да информира за броя.

Благодаря ти за информацията. Ще го видим този Ikarus, ако не може и лог да прави - лошо. :wors:

Редактирано от nologo (преглед на промените)

"""Да не би да те притеснява,че Панда ще се издъни?""" Тя не е моя за да имам притеснения - при настройки на max не ми позволява да тегля заразени архиви, а аз не смея да ги променям - уточних защо - сега трябва да "инспектирам и допочиствам" своята ОС! Защото всички продукти по нещо пропускат и няма идеален ! Може още утре да избера друг продукт - например някой непробван от мен над една година. По-късно може и да се включа. Поздрави

................

По-късно може и да се включа. Поздрави

Надявам се включването ти да е за тест със заразени файлове. Ще се радвам да го видя.

Добре, надявам се да приключа максимум до седмица със съставянето на новия архив по регламента. Да пусна все пак един нов тест дотогава? Имам архив, който не е лош. Пак е архив на степен. Ето го: V2@4storing (4.58 MB).

P.S. Aко не желаете настоящия тест - V2 (има данни за него при engineer) просто ще си коригирам мнението и ще го махна. :P

Благодаря ти за информацията. Ще го видим този Ikarus, ако не може и лог да прави - лошо. :)

В този архив намирам 116 обекта, сканираните са 264.

post-24580-1225667233_thumb.jpg

P.S. Aко не желаете настоящия тест - V2 (има данни за него при engineer) просто ще си коригирам мнението и ще го махна. :P

Благодаря ти за информацията. Ще го видим този Ikarus, ако не може и лог да прави - лошо. :)

Изтри напълно целия архив

http://prikachi.com/files/431205j.jpg

AVG Antivirus 8.0.196

линк -> http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1139658

http://4storing.com/m7mjf/c5cf7aaac209cb1e...b10ca9cfa7.html

431395I.jpg

лог файла под номер 1

от поста на Михнев -- http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1142322

http://4storing.com/free/ks0q2/33f9576baf3...982c99dbc5.html

лог файла под номер 2

От къде намери толкова файлове ohmy.gif

Последният линк не съм пробвал,нещо не се сваля.Качето го и някъде другаде

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

P.S. Aко не желаете настоящия тест - V2 (има данни за него при engineer) просто ще си коригирам мнението и ще го махна. :speak:

Благодаря ти за информацията. Ще го видим този Ikarus, ако не може и лог да прави - лошо. :laughing5:

Доклдавам рзултати от Аваст Хоум 4.8.

Още при теглене програмата намира гадина го спира 67214184ku8.png.

След това спях аваст,свалих архива ,пуснах аваст и го сканирах--->26507533cq0.png

в крайна сметка 145 заразени от 333 проверени... :shock11:

Доклдавам рзултати от Аваст Хоум 4.8.

Още при теглене програмата намира гадина го спира 67214184ku8.png.

След това спях аваст,свалих архива ,пуснах аваст и го сканирах--->26507533cq0.png

в крайна сметка 145 заразени от 333 проверени... ;)

Комодо откри 78 в този архив!!!

Внимание!!! Вируси!!! Който не знае какво прави да не кликва на линка даден по-долу.

Име на файл: spe_v121.zip

Размер на файл: 3.36 MB

spe_v121.zip

Сканирани 978

Открити 705 от Kis 2009 454 final с настройки по-подразбиране

http://i.data.bg/08/11/03/1227457_orig.jpg

P.S. Aко не желаете настоящия тест - V2 (има данни за него при engineer) просто ще си коригирам мнението и ще го махна. ;)

Благодаря ти за информацията. Ще го видим този Ikarus, ако не може и лог да прави - лошо. ;)

http://i.data.bg/08/11/03/1227464_orig.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.