Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Учителка бие ученици в 6-то СОУ в Благоевград

Featured Replies

А аз не давам да ми бият чужди хора детето, щом не са го раждали и не са се мъчили за него нямат и право да го докосват с пръст! Това не означава, че детето ми ще е нагло и невъзпитано!!!

Боят не решава проблеми, създава комплекси в едно дете! Каза ли са старите хора: бий говедо, по-говедо! Тоест с бой не става, то като свикне да го бият и впечатление няма да му прави, че някой го набил!

Малко им е !!! Ако знаеш как искам да се върне комунизма и тези лигави тинейджърчета да усетят какво се казва учителски шамар. Предполагам, че вече родителите на тези идиотчета вече са в училището да търсят сметка на учителката за нанесения "побой" върху недоносчетата им, вместо да наколедват разлигавеното си отроче.

Доказано е че първо трябва да се възпитат родителите, а след това да се възпитават децата. Не всеки знае какво е да си родител и няма училища за това, но ако вашето дете изкара учител от равновесие и го накара да му посегне, то явно е направило нещо, не е като от нищо да му се сипят шамарите върху главата от разярената учителка.

Хайде, бре- моето дете няма да е лигаво!!! Как може да слагате всички под един знаменател??? Направо не е за вярване!!!

За мен биенето на дете е крайна мярка! Защото стане ли системно, това означава, че детето няма да се страхува повече! Пък и не трябва да се удря по лицето и по части които може да бъде трайно увредено!!!

Направо съм потресена!!! Що за откачени неща стават в тази държава, аз докато учих в гимназията нямаше такива гадости!

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

• Отговори 77
  • Прегледи 10,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

И аз съм потресена от клипчето все пак сме 2008 година.Принципно мисля,че с бой нещата не се решават.

При положение че сега учителите нямат право да удрят никого,даже да гонят от час,не знам как си е позволила да прави такива неща.

Аз ако бях от родителите на някое от децата направо щях да си я съдя...какво може толкова да е направило детето ,чак така да го бие...

Вярно повечето не разбират като им се говори,но според мен не трябва да се постъпва така.Може да разговаря с детето с неговите родители...да предприеме всякакви други неща.

И аз съм потресена от клипчето все пак сме 2008 година.Принципно мисля,че с бой нещата не се решават.

При положение че сега учителите нямат право да удрят никого,даже да гонят от час,не знам как си е позволила да прави такива неща.

Аз ако бях от родителите на някое от децата направо щях да си я съдя...какво може толкова да е направило детето ,чак така да го бие...

Вярно повечето не разбират като им се говори,но според мен не трябва да се постъпва така.Може да разговаря с детето с неговите родители...да предприеме всякакви други неща.

И аз съм на същото мнение! И точно това си мислех, че как може да е толкова глупава и да не помисли учителката, че може да я осъдят!!! Все пак това не е както да бие нейното си дете!

Права си 2008 година сме и вместо културата да е на ниво, тя е под нормалното ниво! Нещо им става на тези хора...и аз не знам какво!!!

Не знам дали сте прочели по-нагоре мнението на @tuksum, родителите и те не может да се справят със своите деца.....

Не знам дали сте прочели по-нагоре мнението на @tuksum, родителите и те не может да се справят със своите деца.....

Тогава проблема остава на родителите, да решат как да се справят с разглезените си деца!!!

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Тук идва и друг въпрос.Защо правят деца като знаят,че не могат да му отделят необходимото време - било то за възпитание или каквото се сетите.

Все пак нищо не оправдава учителката - няма право да се отнася по такъв начин.

По нейното време може да е било така в училищата,но сега е друго!

Тогава проблема остава на родителите, да решат как да се справят с разглезените си деца!!!

Проблема не си остава на родителите. Той първо се пренася върху съучениците, които желаят да учат в час (защото има и такива), но не могат, защото някой им пречи, след това върху учителите, които оплакват съдбата си и факта, че всеки ден трябва да се занимават с дебили. Накрая, тези дебили ще завършат училище и проблема ще се пренесе в обществото. Не знам какво става с тях, когато завършат училище.

Проблема не си остава на родителите. Той първо се пренася върху съучениците, които желаят да учат в час (защото има и такива), но не могат, защото някой им пречи, след това върху учителите, които оплакват съдбата си и факта, че всеки ден трябва да се занимават с дебили. Накрая, тези дебили ще завършат училище и проблема ще се пренесе в обществото. Не знам какво става с тях, когато завършат училище.

Тогава да променят законите, да изключват ученици които пречат както казваш ти!

Но да ти кажа, честно и такива деца имат нужда от грижа иначе нямаше да провокират по този начин и да търсят внимание по неправилния начин!

А какво става с такива ли, ами или успяват в живота или са в някоя канавка!

Тук идва и друг въпрос.Защо правят деца като знаят,че не могат да му отделят необходимото време - било то за възпитание или каквото се сетите.

Възможно е и нещо друго, просто детето да няма родители, но това е само хипотеза! Ако няма родители или ако има такива които не стават за такива, то много ясно че детето каквото види у тях си това ще прави!Родителите са примера на подражание за едно дете!

• Автор

И какво да направи ? Да му напище забележка, двойка, дори да го заведе при директор ? Ооо, това със сигурност ще помогне. В днешно време учениците не се трогват от подобни наказания. Дори да бъде изключен дадения образ, мама или тате ще бръкнат в дебелия портфейл и работата ще се оправи. Предполагам си гледала бТВ репортерите предната седмица ( или кога беше ) за онзи репортер дето се представи за учител. Та във въпросния филм хората си го казаха: учителят има ограничен набор от средства, с които да се противопостави в дадената ситуация. В такъв случай идва боят като средство за респектиране. Той ВИНАГИ помага ! Не казвам, че боят е правилната постъпка, но при липса на наистина сериозни средства, с които да се поддържа реда в училищата, той е неизбежна мярка...

Аз честно казано никъде не видях детето да провокира с каквото и да било учителката.

Тя направо го сграбчи и започна да го налага.

А ако тя беше на негово място, а?Дали щеше да и хареса боят?

Тая учителка ако беше посегнала на мен щях да я спукам от бой, Но само защото Тя първа е започнала.

И още нещо:Комунизмът не беше с почти нищо по различен от сега.

Май набързо се забравят какви злини причиниха тези болни гадове.

Малко им е !!! Ако знаеш как искам да се върне комунизма и тези лигави тинейджърчета да усетят какво се казва учителски шамар. Предполагам, че вече родителите на тези идиотчета вече са в училището да търсят сметка на учителката за нанесения "побой" върху недоносчетата им, вместо да наколедват разлигавеното си отроче.

Доказано е че първо трябва да се възпитат родителите, а след това да се възпитават децата. Не всеки знае какво е да си родител и няма училища за това, но ако вашето дете изкара учител от равновесие и го накара да му посегне, то явно е направило нещо, не е като от нищо да му се сипят шамарите върху главата от разярената учителка.

Коя част по точно?

Тази с избухването на "Чернобил" ли?

• Автор
Аз честно казано никъде не видях детето да провокира с каквото и да било учителката.

А може би това е целта... Нарочно не са заснели самата причина за боя. Не за заснели как момчето обижда учителката. Така тя пада още повече в очите ни, защото изглежда, че бие детето без причина...

Принципно мисля,че с бой нещата не се решават.

Аз също мисля така. За съжаление обаче учителите са безсилни да се справят с положението в училище,което от ден на ден става все по-неконтролируемо. Те не могат да гонят от час,да намалят поведение и тн...Освен да работи с учениците,работата на учителя включва и работа с родителите.И когато липсва диалога между учители и родители,/ дори липсва и диалога между родители и деца/ проблемите се задълбочават.Голяма част от родителите си мислят,че знаят повече за обучението и възпитанието от учителя. И ако детето им получи по-ниска оценка или забележка те са готови да се "разправят" с учителя,без дори да си зададат въпроса "Защо " и "Каква е причината" да се случи това.

За жалост сега повечето учители са само неуравновесено психически жени на пенсионерска възраст...

Хайде, бре- моето дете няма да е лигаво!!! Как може да слагате всички под един знаменател??? Направо не е за вярване!!!

За мен биенето на дете е крайна мярка! Защото стане ли системно, това означава, че детето няма да се страхува повече! Пък и не трябва да се удря по лицето и по части които може да бъде трайно увредено!!!

И ти го следиш 24/7 и можеш да гарантираш, че се държи прилично с учителите? И че неговите приятели не са идиотчета и не му служат за пример? Това, че детето ти е ангелче вкъщи за пред теб - не значи че е възпитано и в час. Дори учителите да не са повдигали въпроса пред тебе.

Понякога учениците наистина си заслужават боя. От кадрите - определено подкрепям учителката. Достатъчна е позата на ученика - с ръце на хълбоците тип "какво ще ми направиш ма", за да стане ясно накъде бие разговора и че малкия определено знае няколко цветисти израза в повече. А и учителката с тези шамари най-много да му зачерви лицето, но надали ще го увреди полошо от непукизма на родителите му.

Точно с това си отношение на родителите (че учителя е виновен до доказване на противното) ще откажат и малкото клети хора които се опитват да научат децата им на нещо освен пушене, пиене и ... Не смея и да си помисля след 10 години какви тинейджърски изроди ще се разхождат по улиците ни...

А може би това е целта... Нарочно не са заснели самата причина за боя. Не за заснели как момчето обижда учителката. Така тя пада още повече в очите ни, защото изглежда, че бие детето без причина...

Те децата искат да бъдат бити сигурно?!! Аз съм твърдо против боя, особено от учители. Не знам как е било преди 20 години, но сега никой няма право да докосва нечие дете без позволение, камо ли насилие. Има си съответните мерки, които училището взема - забележки, спиране на помощи за дете, изключване...

Камен Донев имаше много хубав цитат за боя:

"Той боя не разгражда, той изгражда."

Видяло се е, че днешната младеж с желязна ръка трябва да се възпитава.

всичко това бе казано по-рано ест че не са го заснели за да я изкарат виновна .... предполагаме че няма какво повече да се каже по тази тема ...Държавата да се оправя с тях и такива като тях ..Явно помежду си не могат да се разберат ;)

Хич не ги жалете малките нещастници. Те от малки знаят две и двеста. Не са невинните ангелчета, които някой неадекватни хора си представят, че са. Те още от най-ранна въраст знаят много добре как да манипулират родителите си. Осъзнават изцяло, че обиждат и унижават учителите си и че не трябва да се държат така. Някакво дете беше коментирало, че учителите били психически неуравновесени хора. Представети си, ако можете, че сте учители и в момента нямате възможност да си смените професията. Представете си, че преподавате на деца - малки пикльовци, които всеки ден трябва да търпите, без да имате възможност да ги накажете и без родителите им да ви помагат с каквото и да е. Представете си, че се опитвате да си препододете урока всеки ден, но не можете. Представете си, че сте всекидневно обиждани и унижавани от малките пикльовци. Вие сте свръхизнервени от факта, но нищо не можете да направите, освен да ги търпите. Представихте ли си го. Само не ми казвайте, че ще си сменяте професията. Споменах по-горе, че нямате такава възможност в момента.

Някакво момиче по-горе спомена, че нейните деца нямало да станат разглезени и била против боя. Е, ще и кажа, че точно нейните деца ще станат такива, щом ги мисли за невинни ангелчета. И аз съм против боя на добрите деца, но специално такива, каквито се виждат на клипа, уверявам ви има с купища в почти всяко училище и много от техните малоумни родители мислят именно така. Е, някои от тях много добре си познават изчадията, но са вдигнали ръце от тях, защото вкъщи командват децата, а не родителите. Да, наистина. Дори да ви звучи невероятно, в някои семейства с либерално отношение към малките пикльовци командват децата.

Колкото до това, че държавата трябвало да се оправя с тях - да сте видели държавата да се оправя с тях?

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Хич не ги жалете малките нещастници. Те от малки знаят две и двеста. Не са невинните ангелчета, които някой неадекватни хора си представят, че са. Те още от най-ранна въраст знаят много добре как да манипулират родителите си. Осъзнават изцяло, че обиждат и унижават учителите си и че не трябва да се държат така. Някакво дете беше коментирало, че учителите били психически неуравновесени хора. Представети си, ако можете, че сте учители и в момента нямате възможност да си смените професията. Представете си, че преподавате на деца - малки пикльовци, които всеки ден трябва да търпите, без да имате възможност да ги накажете и без родителите им да ви помагат с каквото и да е. Представете си, че се опитвате да си препододете урока всеки ден, но не можете. Представете си, че сте всекидневно обиждани и унижавани от малките пикльовци. Вие сте свръхизнервени от факта, но нищо не можете да направите, освен да ги търпите. Представихте ли си го. Само не ми казвайте, че ще си сменяте професията. Споменах по-горе, че нямате такава възможност в момента.

Някакво момиче по-горе спомена, че нейните деца нямало да станат разглезени и била против боя. Е, ще и кажа, че точно нейните деца ще станат такива, щом ги мисли за невинни ангелчета. И аз съм против боя на добрите деца, но специално такива, каквито се виждат на клипа, уверявам ви има с купища в почти всяко училище и много от техните малоумни родители мислят именно така. Е, някои от тях много добре си познават изчадията, но са вдигнали ръце от тях, защото вкъщи командват децата, а не родителите. Да, наистина. Дори да ви звучи невероятно, в някои семейства с либерално отношение към малките пикльовци командват децата.

Колкото до това, че държавата трябвало да се оправя с тях - да сте видели държавата да се оправя с тях?

аз лично те подкрепям и за да потвърдя казаното от теб 5ма от класа ми са такива "изчадия" идват по 1 на 2-3 месеца само да на видят какво правим и си фащат пак пътя ...Едната простата не идва на даскалод а работи като сервитьорка моля ти са ....и тя супер проста от какъвто аспект я погледнеш .....

Почвам да си мисля, че би било добре да се върнат униформите, както и вечерният час. Жалко е, че повечето то децата днес са направо безскруполни...

Вечерен час има!

А относно тея келешчета има си правелник! Несмятам, че трябва чак пък така тая да ги нареди в редичка и да им бие шамари! Ама каквото и да си говорим сега даскалката ще изхвърчи от училището а тея келешчета ще са с последно предопреждение и нищо няма да им направят.

Вечерен час има!

А относно тея келешчета има си правелник! Несмятам, че трябва чак пък така тая да ги нареди в редичка и да им бие шамари! Ама каквото и да си говорим сега даскалката ще изхвърчи от училището а тея келешчета ще са с последно предопреждение и нищо няма да им направят.

Точно така. За съжаление. Няма ли да се организира обществена подписка против разюзданото поведение на учениците и за по-строги мерки срещу тях? Смятам, че такива ученици трябвада се изключват за няколко месеца, а не да се преместват в друго училище. По този начин ще трябва да повтарят класа или да учат във вечерно училище. А родителите им - срещу тях също трябва да има мерки.

Точно така. За съжаление. Няма ли да се организира обществена подписка против разюзданото поведение на учениците и за по-строги мерки срещу тях? Смятам, че такива ученици трябвада се изключват за няколко месеца, а не да се преместват в друго училище. По този начин ще трябва да повтарят класа или да учат във вечерно училище. А родителите им - срещу тях също трябва да има мерки.

???Извинявай за тъпия въпрос,ами ти на кой свят живееш? cool.gifДухът умишлено е пуснат от бутилката,това и децата го знаят.Цирка е пълен.

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

???Извинявай за тъпия въпрос,ами ти на кой свят живееш? cool.gifДухът умишлено е пуснат от бутилката,това и децата го знаят.Цирка е пълен.

Ти да не следиш в коя тема пиша, за да се намърдаш и ти там?

Ти да не следиш в коя тема пиша, за да се намърдаш и ти там?

Споко, аз те следя днес - той почива :P

Споко, аз те следя днес - той почива :P

Ахам, ДАНС е пуснало корени и тук.. и както преди, така и сега, използват сладки неподозрителни девойки-жени biggrin.gif

Трбва да ги пуснат на учениците, за да им вдъхнат респект, а не да следят добрите граждани :)

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.