Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Учителка бие ученици в 6-то СОУ в Благоевград

Featured Replies

http://zazz.bg/play:0521fdb7

http://zazz.bg/play:d64e5ee7

ohmy.gif ......

• Отговори 77
  • Прегледи 10,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Малко им е !!! Ако знаеш как искам да се върне комунизма и тези лигави тинейджърчета да усетят какво се казва учителски шамар. Предполагам, че вече родителите на тези идиотчета вече са в училището да търсят сметка на учителката за нанесения "побой" върху недоносчетата им, вместо да наколедват разлигавеното си отроче.

Доказано е че първо трябва да се възпитат родителите, а след това да се възпитават децата. Не всеки знае какво е да си родител и няма училища за това, но ако вашето дете изкара учител от равновесие и го накара да му посегне, то явно е направило нещо, не е като от нищо да му се сипят шамарите върху главата от разярената учителка.

Такива дебилчета като тези направо шута в задника,и вън от училището.

Когато остане на улицата родителите да го оправят,човек ли ше става,или поредния боклук.

Як бой трябва и то от мъж! На времето зам.директора ни, Бог да ги прости, яко налагаше циганите, когато се провинят с нещо. Милицията също не прощаваше по домове на повикване. Даскала ни по БГ, ако не удареше 20 шамара на час, все едно се е оспал и пропуснал часа. Даскала по физика налагаше рядко, но точно на място. Никой гък не казваше. Даскала по математика, Бог да го прости, налагаше главно с показалката, но все пак бяхме папардаци в 3 клас. Беше турчин, но най-вече биеше цигани и турци. Кой ти говореше тогава за дискриминация! Кажеш ли гък, под ножа! В средното учил;ище, нямаше как да се провиняваме чак толкова, защото намалявагха поведение. А намалят ли ти поведението във 2 курс, няма безплатна шофьорска книжка категория "C". Намаляваха поведение за 3 отсъствия от час или 9 закъснения. Ей това се казва образование. Бащите ни са били още по-добре, затова са станали и хора. Колко бой са изяли с колани, защото са били с дълги коси и дънки, не е истина!

Тая пасмина сега трябва да си получи урока.

Почвам да си мисля, че би било добре да се върнат униформите, както и вечерният час. Жалко е, че повечето то децата днес са направо безскруполни...

Малко им е !!! Ако знаеш как искам да се върне комунизма и тези лигави тинейджърчета да усетят какво се казва учителски шамар. Предполагам, че вече родителите на тези идиотчета вече са в училището да търсят сметка на учителката за нанесения "побой" върху недоносчетата им, вместо да наколедват разлигавеното си отроче.

Доказано е че първо трябва да се възпитат родителите, а след това да се възпитават децата. Не всеки знае какво е да си родител и няма училища за това, но ако вашето дете изкара учител от равновесие и го накара да му посегне, то явно е направило нещо, не е като от нищо да му се сипят шамарите върху главата от разярената учителка.

Не съм родител, но никога няма да тръгна да търся обяснение от учител, защо ударил шамар на детето! Щом го е ударил, значи го е заслужило! По-добре даскала да бие шамари, отколкото аз, че моите са много тежки! Баща ми бе 78 кила, но шамарите му тежаха на мястото. Аз съм с 35 кила отгоре. Тежко му, ако и гък каже ( лапето де) . Як бой трябва на това поколение. За следващото незнам. Може и добри деца да са, понеже няма да бъдат родени в ония смътни времена! УДРЯЙ С ЛОПАТАТА :PPPPPP

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Още бой им трябва на тия лекета в които са се превърнали децата. През соца-а ако някои от тия деца посмее да се оплаче на родителите си, отнасяше още бой от самите тях.

Редактирано от TeamKiller (преглед на промените)

Почвам да си мисля, че би било добре да се върнат униформите, както и вечерният час. Жалко е, че повечето то децата днес са направо безскруполни...

Да ама ти си ги носила.В моето даскало има униформа и пак не я нося.Па каквото искат тва да ми казват. Опитах се като човек да нося тоя боклук.. хем се къса хем незма какво.Сега придържам поне цветовете на униформата.Като е например черна (с 1 дума трагична , шот тва носим) и нося черни дънки :offtopic_s:

Да ама ти си ги носила.В моето даскало има униформа и пак не я нося.Па каквото искат тва да ми казват. Опитах се като човек да нося тоя боклук.. хем се къса хем незма какво.Сега придържам поне цветовете на униформата.Като е например черна (с 1 дума трагична , шот тва носим) и нося черни дънки :offtopic_s:

Абе ПИЧ (полуизостанал човек), ти да не си ЧУК ( човек умен и красив)? С тия дънки ще вземат да те харесат и по-големите момченца, че не знам тогава kiss.gif Ха, ха, навремето и ние правихме стачки! От 40 човека, 2-ма се навихме. Аз отидох на зъболекар все пак, че имах запазен час :PPPPP. Иначе зимата зъзнехме с коsтюмите. Задължително си оставяхме якетата в съблекалнята. Имахме си номерчета, които въртяхме на чина в час. Кофтито бе, че даскалото се състоеше от 5-6 сгради и щем нещем, трябваше да минаваме почти голи от едно блокче към друго. На всичко отгоре и кенефа бе някъде на двора! Е, поне весело бе!

Най-тъпото за мен бе, че ако не бях облякъл зимното поло ( от ноември), а лятната риза, ме караха да се връщам да се преобличам. 7 километра до вкъщи или около час път с автобус + неизвинено отсъствие! Тъпо беше през комунизма, но поне бягах 3 километра в ХЛОР!

Между другото, професионален шофьор съм за 10 лева ( толкова ми струваха документите в КАТ). Значи си е заслужавало да мръзна, да гоня aвтобуси, да се потя, когато закъснея и когато не си лъсна обувките на машината за лъскане на обувки :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Направо да ви кажа не ми се коментира .... И аз съм ученик ама никога не ме е удрял учител вероятно защото си имам възпитание и не правя мизерии в час.....Тия обаче вероятно си има причина да ги удря аз ко бях на нейно място с юмруци щях ги ..адски са разлигавени сигурно..И на това отгоре имат наглостта да запишат само как ги бие ,а не ЗАЩО ..Карай то те сами си го правят (нали и аз не съм пълен отличник) ама след години поне ще мога горе-долу да си подредя живота малко от малко (макар че и да си научен и начетен не е гаранция за добър живот) те после ще върят(освен ако не намерят някаква далавера ) по улиците и ще се чудят какво да правят с техния живот .......Лично в моя клас има поне 4ма такива дето заслужават да са пребити от бой ...Въпроса е че са малко силни и големи да ги бие учителка ама за това пък по български ми води господин :)

Редактирано от loc_dogy (преглед на промените)

Да ама ти си ги носила.В моето даскало има униформа и пак не я нося.Па каквото искат тва да ми казват. Опитах се като човек да нося тоя боклук.. хем се къса хем незма какво.Сега придържам поне цветовете на униформата.Като е например черна (с 1 дума трагична , шот тва носим) и нося черни дънки :)

Аз не съм носила униформа, но явно сега има нужда. А ти, ако кажеш на дънките уноформа...

Глезени са, повечето хлапета са много глезени, а за съжаление, учителите не могат да се справят с тях. Те нямат респект към нищо, как да ги възпитаваш?!? Добре че не съм учителка

Абсолютно правилно!

Това не са деца, това са лигльовци.

Абсолютно правилно!

Това не са деца, това са лигльовци.

backata напълно си прав ...То ако не ги възпитават родителите им да не би училището да е за това ......И то ще е по-зле сега както е тръгнало още по-разлигавени ще стават ако не ги строяваш ....Това смятай че са адските родители оставят си децата да играят на компа по цял ден и не ги гледат хич ......Викат си те учителите ще ги оправят ....И тази учителка не знам тя явно е на този принцип от доста време ...

Да ги бие бе като ги няма родителите им да ги възпитават.....То тя явно е последната им надежда да станат нещо ,което може да се нарече "човек" ... То те иначе са някакви лигльовци.....

Ся вероятно доста хора ще ме запитат какво имам предвид под "човек" ами предполагам че спокоен добър човек дето не се чуди всяка секунда как да ти направи мизерия :speak: ...

Не съм родител, но никога няма да тръгна да търся обяснение от учител, защо ударил шамар на детето! Щом го е ударил, значи го е заслужило! По-добре даскала да бие шамари, отколкото аз, че моите са много тежки! Баща ми бе 78 кила, но шамарите му тежаха на мястото. Аз съм с 35 кила отгоре. Тежко му, ако и гък каже ( лапето де) . Як бой трябва на това поколение. За следващото незнам. Може и добри деца да са, понеже няма да бъдат родени в ония смътни времена! УДРЯЙ С ЛОПАТАТА :PPPPPP

bildera_ токущо чух песничката много правилна за случая .. :P:)

И така ХОРА Ъпдейт по темата едно да биеш лапе с шамар друго е да го налагаш с злоба Цък и двата записа са качени по мисля че почти едно и също време не знам .....но ето проблема както казах по горе тя има ли право да го налага с такава злоба ..... нали да го биеш с некфи шамари добре ....ама това вече е прекалено даже не го оставя змията ..... :rolleyes: тфа ако тръгне мен така да ме удря ще и зафича един шамар ...То какво е това ...Че после заплашват с изгонване .....Прегледайте видеото ...Даже съм почти сигуре че вече сте го гледали доста пъти :P

вярвам че повечето ще вземат подбно мнение....Те вярно отзад всички се хилят разлигавените лапета ......Явно не им е идвала през акъл да направят нещо по въпроса .....Дали да извикат директора който според видеото се разбра че едва ли щеше да ги защити малко ма те са 20 лапета не вярвам че поне 5 ако и скочат ще я спрат ......

Тя вместо малко само да ги строи като гледам тфа лапе направо ще го убие от шамари ...Чудя са поради каква ли причина директора застава на нейна страна ......Тая сигурно си има семейни проблеми че си го изкарва на тях ....Болна 6 клас лапе така да го налага.....

Хлапенца лигави, ако на това викате шамари и побой . . . .

Пръчка ви трябва . . . Ако смятате че това сега е училище . . .

Знам от учителки, че често, когато те викат родителите, заради провиненията на децата им, родителите казват, че не могат да се оправят с децата си. При това става въпрос не само за тийнейджъри, а и за деца от начална училищна възраст. ПРИ ТОВА ТЕХНИТЕ БАЩИ КАЗВАТ, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ОПРАВЯТ СЪС СИНОВЕТЕ И ДЪЩЕРИТЕ СИ. Щом не могат да се оправят със своите малки деца, представете си какво ще бъде, когато децата им порастнат. Ще бъде точно това, което виждате и най-накрая стана обществено достояние. Те не учат в час, те унижават учителите си. Не знам дали по същия начин унижават и своите родители - вие как мислите? Само и единствено родителите са виновни за това. Няма ли съд за родителите, чиито деца се държат по подобен начин? :P За съжаление, доколкото знам, в момента никой няма право да изключва учениците от училище, те могат само да бъдат преместени в друго училище. С каква цел се прави това преместване - за да се увеличат проблемите на учителите в новото училище ли? Няма ли изправителни домове за малките нещастници? Децата са ужасно нагли и не признават ничий авторитет. Това е масово явление. Предлагам да се въведе боят с пръчка като официално наказание в българските училища. Да има бой не само за учениците, но и за техните родители. При това публично.

Хлапенца лигави, ако на това викате шамари и побой . . . .

Пръчка ви трябва . . . Ако смятате че това сега е училище . . .

Не приказваме за силата на шамара ....Въпроса е етически ....За онези времена баща ми ми е приказвал колко пръчки е отнесъл по ръцете и колко шамара , но въпросът е как може да го налага така злобно ... и то вярно той 100 на 100 е направил нещо да я провокира тя че луда луда е ама предполагам че няма да тръгне за нищо да го бие

...Да не започваме да спорим ...предполага се че всички хора в този форум са спокойни ,интелигентни и разумни хора нали така :P:)

Кой ми е изпратил това, което ми е изпратил по темата или никой не го е пращал - то само се е появило?

Не приказваме за силата на шамара ....Въпроса е етически ....За онези времена баща ми ми е приказвал колко пръчки е отнесъл по ръцете и колко шамара , но въпросът е как може да го налага така злобно ... и то вярно той 100 на 100 е направил нещо да я провокира тя че луда луда е ама предполагам че няма да тръгне за нищо да го бие

...Да не започваме да спорим ...предполага се че всички хора в този форум са спокойни ,интелигентни и разумни хора нали така ;);)

Може би боя не е решение.... От друга страна в Американския колеж който се провини чисти кенефи, мете двора, седи в "карцера" или го гонят за 1-2-3 дни. Има и изключени. Вижте и в бих брадър - като някой се направи на интересен им намаляват бюджета на всичките. може би това е системата.

Знам от учителки, че често, когато те викат родителите, заради провиненията на децата им, родителите казват, че не могат да се оправят с децата си. При това става въпрос не само за тийнейджъри, а и за деца от начална училищна възраст. ПРИ ТОВА ТЕХНИТЕ БАЩИ КАЗВАТ, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ОПРАВЯТ СЪС СИНОВЕТЕ И ДЪЩЕРИТЕ СИ. Щом не могат да се оправят със своите малки деца, представете си какво ще бъде, когато децата им порастнат. Ще бъде точно това, което виждате и най-накрая стана обществено достояние. Те не учат в час, те унижават учителите си. Не знам дали по същия начин унижават и своите родители - вие как мислите? Само и единствено родителите са виновни за това. Няма ли съд за родителите, чиито деца се държат по подобен начин? ;) За съжаление, доколкото знам, в момента никой няма право да изключва учениците от училище, те могат само да бъдат преместени в друго училище. С каква цел се прави това преместване - за да се увеличат проблемите на учителите в новото училище ли? Няма ли изправителни домове за малките нещастници? Децата са ужасно нагли и не признават ничий авторитет. Това е масово явление. Предлагам да се въведе боят с пръчка като официално наказание в българските училища. Да има бой не само за учениците, но и за техните родители. При това публично.

за голямо съжаление си прав и те подкрепям ....Въпроса е в случая кой е виновника и кой трябва да бъде накзан по какъв начин ...Значи за мен и учителката (г-жа Досева ) и лапето (Даниел) прекаляват той да предположим че я напсувал както тя твърди ( те естествено че ще скрият тази част за да яизкарат виновна ) въпроса е че и тя прекалява ..добре шамарите са едно на ръка ...Другото ако не забелязваш тя го удря доста пъти подред и то с злоба както казах по-рано ....По времето когато ти су бил ученик може би това е било някак си казано "нормално" времената се менят ....Вярвам че си прочел коментарите в Zazz.bg почти всеки който е гледал клипа ( такива дето се праят на голмите пичове подбни на лапетата от това училище искат да я бият ) и както ти каза по-горе да това е масово да не се уважава учителят .... В случая фактите водят до заключението че те са виновни прикривайки вината си с нейните преувеличени действия ..... ;) специално тези лигльовци трябва бащите имд а ги хванат да ги бият до посиняване да се научат на уважение и възпитание ... А тази учителка да се замисли как трябва да постъпва с ученика ....Не да го бие ...примерно да го изгони с неизвинено ( макар че по правилник нямат право да гонят) но след като се повтори няколко пъти предполагам че ученикът ще бъде преместен за направени повече от 15 неизвинени ..И със сигурност математиката не е единствения час в който си показват магариите.......

Сега май учителките нямали право да гонят никого от час - трябва да ги търпят. Не знам със сигурност. Нека който знае да каже.

Сега май учителките нямали право да гонят никого от час - трябва да ги търпят. Не знам със сигурност. Нека който знае да каже.

така е онзи ден преподавателката ми по математика ...каза че по принцип не би трябвало да го имат това право макар че съ продължават ....няма лошо всъщност защото от моят клас като изгони 2-3 ма там големи идиоти са и стаята става по-спокойна :blink:laugh.gif

Еми аз съм дотук с дискутирането ако има новини по темата ще обсъждаме .... ;)

Вече нямат право, защото преподавателя е отговорен за децата, по времето, когато те са на училище и ако стане нещо той/тя го отнася..

• Автор

На мене ми е интересно как материала не се е появил из медиите (телевизиите по-конкретно). Защото нали знаете какво ще стане ? Учителката ще е виновна. Винаги става така. За учениците няма да има наказания. Преди време нали имаше пак някакъв такъв случай ? Тогава сценката беше с малко по-големи ученици...

Update: http://zazz.bg/play:1924b225 Милен Цветков за въпросното видео...

Редактирано от saber123 (преглед на промените)

Нали знаете приказката на Камен Донев (в Изповедта на един учител)."Той боят изгражда, не да разгражда".

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.