Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля за скрийнсейвър!

Featured Replies

Всеки път като натисна Save File и после никъде не ги откривам, все ми пише, че файла е FAILED Публикувано изображение Какво му става? Публикувано изображение

Къде е това Save

Публикувано изображение

Аз си го издърпах на десктопа,там ми стои като иконка

Която се задейства като цъкнеш върху нея-и розите ми станаха затрупани със снежинки

Публикувано изображение

Нищо не му е станало

Публикувано изображение

FAILED означава че е записан вече

Пусни чичо Сърч да ти го търси къде е у компа

Там е-ама не можеш да го откриеш

Като се дърпа нещо му се показва къде да ходи-папка,десктоп

Нищо не му е станало

Публикувано изображение

FAILED означава че е записан вече

Пусни чичо Сърч да ти го търси къде е у компа

Там е-ама не можеш да го откриеш

Като се дърпа нещо му се показва къде да ходи-папка,десктоп

Няма го!

Публикувано изображение

А това какво е? Публикувано изображениеПубликувано изображение

http://img255.imageshack.us/my.php?image=filekf5.jpg

Няма го! Публикувано изображение

А това какво е? Публикувано изображениеПубликувано изображение

http://img255.imageshack.us/my.php?image=filekf5.jpg

Да не са активирани пак някакви защити ? О.0 И това "FAILED означава че е записан вече", малко не съм съгласен. Според мен има пусната антивирусна, която пречи на файла да се изтегли, затова и се показва съобщението "FAILED" и в крайна сметка се сваля само малка част от програмата (тя е 143 KB,а този snow в D:/ трябва да е само част от нея) и накрая приложението не може да се отвори ...

Миличка, ето ти програмката - няма да ти дава съобщение за вирус, защото в тази наистина няма вирус!

Теглиш и инсталираш!

Eдит: ето как изглежда при мен - аз естествено съм разкарала всякакви дядомразовци, елени, мечки и сие... Картинката знаеш, че сама я избираш.

Поздрави!

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Миличка, ето ти програмката - няма да ти дава съобщение за вирус, защото в тази наистина няма вирус!

Теглиш и инсталираш!

Eдит: ето как изглежда при мен - аз естествено съм разкарала всякакви дядомразовци, елени, мечки и сие... Картинката знаеш, че сама я избираш.

Поздрави!

Да, но папката не иска да се разархивира Публикувано изображение Незнам какво става на компютъра, защо нищо не пуска. Публикувано изображение

http://img293.imageshack.us/my.php?image=700np6.jpg

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Да, но папката не иска да се разархивира Публикувано изображение Незнам какво става на компютъра, защо нищо не пуска. Публикувано изображение

http://img293.imageshack.us/my.php?image=700np6.jpg

Качих го сега тук

Изтеглих го и го разархивирах без проблем!

//Да, наистина първият линк, който ти дадох е с повреден архив. Обикновено ги проверявам, но сутрин ми е трудно. Публикувано изображение

Работи си горният линк, ама хайде още един : Alternative Link ...

Успях да го изтегля но.........тези снежинки не правят компютъра замръзнал а и тия елхи , мечки и компания са грозни.

Толкова ли няма кой да го направи онзи скрийнсейвър? :sobbing::P :P :P

Успях да го изтегля но.........тези снежинки не правят компютъра замръзнал а и тия елхи , мечки и компания са грозни.

Ще ме извиняваш, ама какво ли не ти дадохме и угодия няма ... Скрийнсейвърът на "fedora" си е много хубав даже, а и за другият има линкове, но като не ни вярваш, няма да го имаш. Аз съм до тук ...

Поздрави, FEarBG ...

Абе, ти разгледа ли настройките, въобще?

Махаш отметките на чекбоксовете, пък за мечките и дядото даваш възможно най-малката големина - 0 или 1.

И аз тръгвам след FEarBG ... вече. Публикувано изображение

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Аз само да кажа, че си го чопнах и много ме кефи.

Ей, сега си го пуснах в бачкането да си ми вали...и дори си напусках сума ти мечоци и дядо мразчовци...ама компа нещо взе да забива, та ги оставих наполовина. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ето моите настройки:

Публикувано изображение

А, тези са за скрийна

Публикувано изображение

Естествено, правиш какво правиш, после едно OK не забравяй!

Едно голямо БЛАГОДАРЯ! ;):rolleyes:

Браво на fedora-спаси ни и нас от мъките :rolleyes:

Бре! Зехте че и угодихте!!!!! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

И аз ще си тафя малко мечки :)

Качих го сега тук

Изтеглих го и го разархивирах без проблем!

//Да, наистина първият линк, който ти дадох е с повреден архив. Обикновено ги проверявам, но сутрин ми е трудно. Публикувано изображение

Супер е.Мерси много за линка :rolleyes:

• 3 месеца по-късно...
Здрасти, бих искала да помоля някой ако може, да ми направи скрийнсейвър с Дидълчо. Наближава Св. Валентин а антивирусната ми изтри сладкия Дидълчо, дето се разхождаше и пускаше сърчица, бил вирус. Много ми е мъчно за мишлето и искам да си го имам. Ако някой може да ми направи такъв скрийнсейвър - без вирус естествено, ще съм му много благодарна! Публикувано изображение;):P :P
  • 8 месеца по-късно...

някой може ли да ми даде или изпрати линк за snow 1.0,програмата за сняг.и аз я имах преди и сега я търся навсякаде,но да не е от дата бг,за6тото няма как да вляза там от 4ужбина.благодаря на вси4ки

някой може ли да ми даде или изпрати линк за snow 1.0,програмата за сняг.и аз я имах преди и сега я търся навсякаде,но да не е от дата бг,за6тото няма как да вляза там от 4ужбина.благодаря на вси4ки

[download]

• 1 година по-късно...

Бих искала да ви попитам само,програмата ,,Snow,, падащите снежинки на deskstopa,и аз си я свалих,после реших да я деинсталирам и не става,много се притесних,а снежинките се увеличават...малко смешно и странно,но моля да ми кажете как мога да я премахна?Не можах да намеря от къде да я деинсталирам претърсих компютъра :) ....

Благодаря ви предварително ...Поздрав :):yanim:

Редактирано от stela22 (преглед на промените)

• 11 месеца по-късно...

Тук са много красиви:lafim.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=3

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.