Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Свещеник блудствал 40 години с деца

Featured Replies

• Автор
Добро заключение скъпа ми шефке, обаче странно защо ли педофилите са все от мъжки пол?!?!?!

Какво ли има в главата на мъжете, което е по-различно от женския мозък?!?!?

Не разбирам, защо отправяш риторичния си въпрос след моя пост ohmy.gif

Моето заключение относто професията, няма нищо общо с твоте догатки за пола. Аз за пола - нищо не съм казала :cheers:

Не съм мъж, за да знам какво се върти в техните глави. Иначе, с удоволствие бих ти отговорила.

• Отговори 55
  • Прегледи 5,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Всяко стадо има и мърша

Дори и в Божието

Уви твърде много е вече мършата ....

Добро заключение скъпа ми шефке, обаче странно защо ли педофилите са все от мъжки пол?!?!?!

Какво ли има в главата на жените, което е по-различно от мъжкия мозък?!?!

Не разбирам, защо отправяш риторичния си въпрос след моя пост ohmy.gif

Моето заключение относто професията, няма нищо общо с твоте догатки за пола. Аз за пола - нищо не съм казала ;)

Не съм мъж, за да знам какво се върти в техните глави. Иначе, с удоволствие бих ти отговорила.

А аз се чудя защо престъпниците са все мъже?

А за въпроса не бе задължително да ми отговаряш! ;)

Уви твърде много е вече мършата ....

Какво ли има в главата на жените, което е по-различно от мъжкия мозък?!?!

Да, твърде много...

И явно не си чел темата, нито постовете ми! ;)

• Автор
А аз се чудя защо престъпниците са все мъже?

Не, не съм съгласна. Престъпниците не са само мъже. Педофилията е по-ясно изразена при мъжете, но престъпленията като цяло не са. Майки убиват или захвърлят новородените си, това е не по-малко престъпление. ;)

..........

.....

Айде сега все били от мъжки пол -ми така ще бъде-живеем в условие на матриахрат и жените са провече права от мъжете..

Пример -моята любимка Царина, която участва в шоуто на Слави в момента.Момчето, за което сега ще се жени, тя си го "взе" още когато то беше на 15 години и живее с него на "семейни начала".

Ако един мъж беше направил това-веднага щеше да бъде обвинен в педофилия, нали ?

Просто на жените такива работи се прощават.

p.s.Царина си е печена от всякъде.Много и се кефя :P

Време е най-после да слезеш на земята и да си отвориш очите.

Чакам ти да ми ги отвориш очите, аз явно сама не мога малка съм не разбирам!

Не, не съм съгласна. Престъпниците не са само мъже. Педофилията е по-ясно изразена при мъжете, но престъпленията като цяло не са. Майки убиват или захвърлят новородените си, това е не по-малко престъпление. :ph34r:

Е, да но не е като да блудстваш с дете примерно!!! Престъпленията не са еднакви, едното е нанасяш травма психическа на един човек за цял живот!

Айде сега все били от мъжки пол -ми така ще бъде-живеем в условие на матриахрат и жените са провече права от мъжете..

Пример -моята любимка Царина, която участва в шоуто на Слави в момента.Момчето, за което сега ще се жени, тя си го "взе" още когато то беше на 15 години и живее с него на "семейни начала".

Ако един мъж беше направил това-веднага щеше да бъде обвинен в педофилия, нали ?

Просто на жените такива работи се прощават.

p.s.Царина си е печена от всякъде.Много и се кефя :)

Брей, човек да не попита нещо ще му изядете езика :P значи! ;)

Явно никой не знае как стоят нещата реално или не иска да каже?!

• Автор
Е, да но не е като да блудстваш с дете примерно!!! Престъпленията не са еднакви, едното е нанасяш травма психическа на един човек за цял живот!

Смяташ ли, че захвърлянето на едно дете от майк му, не оставя травма за цял живот.

Но пък си права, че престъпленията не са еднакви - отнемането на детски живот от собствената му майка е тотална изродщина !

Чакам ти да ми ги отвориш очите, аз явно сама не мога малка съм не разбирам!

Как ще си малка. Можеш да пишеш, часовник носиш, за романтика мислиш :ph34r:

Такива както свещеника трябва най-малко да гният в затвора до карая на живота си.Болни мозъци!

Смяташ ли, че захвърлянето на едно дете от майк му, не оставя травма за цял живот.

Но пък си права, че престъпленията не са еднакви - отнемането на детски живот от собствената му майка е тотална изродщина !

Абе, едно е да захвърлиш някой, съвсем друго е да посягаш върху тялото му, за да го омърсяваш!!!Ако го захвърлиш все някой друг може да го вземе, но посегнеш ли въру тялото и душата му връщане назад няма и шанс няма за този човек-дете!

Отнемане на живот ли, ако си убиват децата ДА, но ако просто ги оставят не съвсем!

Смятам, че единия има шанс -а другия няма! Така считам аз! Може и да греша, но за момента това е моето гледище!

Как ще си малка. Можеш да пишеш, часовник носиш, за романтика мислиш :speak:

Кой знае...това не е гаранция, а и часовник не нося от както си взех ГСМ! ;)

А от всичко написано от теб, най-много ми харесва романтиката, жалко че я няма! ;)

Такива както свещеника трябва най-малко да гният в затвора до карая на живота си.Болни мозъци!

Или направо да им спестим мъките, щото и тяхната не е лесна- с болен мозък не се живее!?

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Долу-горе във връзка с темата искам да ви подсетя и за онзи австриец, който държеше дъщеря си в продължение на години заключена вкъщи - не си спомням как се казваше. Та, може би сте разбрали, че се оказа, че е държал и майка си заключена вкъщи в продължение на години, за да и отмъсти за това, че се е държала лошо с него като дете. Чудя се, дали тази травма, която той има от майка си (в случая няма значение дали той наистина има право да и се сърди или просто е възприел нещата по трагичен начин) дали това не е повлияло върху решението му да се държи така с дъщеря си, понеже е от женски пол. Той е намразил силно майка си като дете, а това често значи, че намразва и жените въобще - мисля си, че сигурно това го е накарало да мъсти на жените. Е, добре, че не е мъстил на всички жени, които приличат на майка му, защото обикновено това правят серийните убийци на жени.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Интересно ми е какво отговарят вярващите на въпроса : Има ли господ ? , след такива гадни новини.

Кен това Сатана и неговите лоши подръжници ги правят тези неща. Те приобщават хората към себе си по този начин.

ohmy.gif 40 години и не е получил наказание? Никой не го е издал?!?

Каква давност, бе? angry.gif Тия наред ли са? Давност, моял ти се!!! А това, което са изпитали децата, че дори и собствения му син........

Точно така не трябва да има давност, защо да има давност, да се омаловажават тези престъпления.

Кен това Сатана и неговите лоши подръжници ги правят тези неща. Те приобщават хората към себе си по този начин.

Сигурна ли си? Това Йехова ли ти го каза? Може и да си права.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

А в женския мозък какво има?

Родила и хвърлила детето си в контейнера,или го удушила и т.н.

Можеш ли да ми отговориш?

:blink:

А в женския мозък какво има?

Родила и хвърлила детето си в контейнера,или го удушила и т.н.

Можеш ли да ми отговориш?

:blink:

Явно последния ми пост, не си го прочела!!! Ама нищо за всичко има време под слънцето!

Помисли какво съм писала и чак тогава нападай, мерси...

Долу-горе във връзка с темата искам да ви подсетя и за онзи австриец, който държеше дъщеря си в продължение на години заключена вкъщи - не си спомням как се казваше. Та, може би сте разбрали, че се оказа, че е държал и майка си заключена вкъщи в продължение на години, за да и отмъсти за това, че се е държала лошо с него като дете. Чудя се, дали тази травма, която той има от майка си (в случая няма значение дали той наистина има право да и се сърди или просто е възприел нещата по трагичен начин) дали това не е повлияло върху решението му да се държи така с дъщеря си, понеже е от женски пол. Той е намразил силно майка си като дете, а това често значи, че намразва и жените въобще - мисля си, че сигурно това го е накарало да мъсти на жените. Е, добре, че не е мъстил на всички жени, които приличат на майка му, защото обикновено това правят серийните убийци на жени.

Травми от много неща може да има - тук си прав, психиката е сложно нещо...

Явно последния ми пост, не си го прочела!!! Ама нищо за всичко има време под слънцето!

Помисли какво съм писала и чак тогава нападай, мерси...

Четох,четох-аз чета

Ама нищо не разбрах-за това пак питам

Кой има шанс-педофила или убийцата-кажи де?

:P

И не нападам никой-просто питам

Това пък за времето под Слънцето съвсем не го разбрах ама карай

Отговори на въпроса,моля

Четох,четох-аз чета

Ама нищо не разбрах-за това пак питам

Кой има шанс-педофила или убийцата-кажи де?

:rolleyes:

И не нападам никой-просто питам

Това пък за времето под Слънцето съвсем не го разбрах ама карай

Отговори на въпроса,моля

Шанс за психиката и живота на детето жертва!Ама, кой да чете важните неща...няма уви!

Цитирах Еклесиаст, явно малко хора тук знаят нещо за него, ама видиш ли с други глупости могат да се занимават примерно, а някой да си размърда сивото вещество не е възможно!

Изказвам, част от мислите си, нямащи нищо общо с твоята особа!

Говорим за децата, аз поне де...за другите не знам...

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Шанс за психиката и живота на детето жертва!Ама, кой да чете важните неща...няма уви!

Цитирах Еклесиаст, явно малко хора тук знаят нещо за него, ама видиш ли с други глупости могат да се занимават примерно, а някой да си размърда сивото вещество не е възможно!

Изказвам, част от мислите си, нямащи нищо общо с твоята особа!

Говорим за децата, аз поне де...за другите не знам...

OFF

Когато се цитират мислите на чужд човек-то те се слагат в кавички

Както и се посочва източника

OFF

Когато се цитират мислите на чужд човек-то те се слагат в кавички

Както и се посочва източника

:PНе е задължително, който знае какво искам да кажа и кой е източника, ще се сети и сам! :)

:PНе е задължително, който знае какво искам да кажа и кой е източника, ще се сети и сам! :)

OFF

У вас може-не и на публично място

Влез си в темата Религия и Мистика

Дано ти обърнат внимание

:)

OFF

У вас може-не и на публично място

Влез си в темата Религия и Мистика

Дано ти обърнат внимание

:)

Че тук не става ли дума за религия!? :angry22:

Нещо пак си пропуснала час...не знам по какво, няма значение! ;)

Че тук не става ли дума за религия!? ;)

Нещо пак си пропуснала час...не знам по какво, няма значение! :P

Не,не става въпрос за религия

Иначе темата щеше да си е там

А ти май само заглавието на темата четеш

И ми говориш за разликите между мъжкия и женския мозък

Пусни тема в Здраве и медицина-питай там

Между другото скоро имаше случай на семейство-не на цигани-убили и разфасовали новороденото си бебе и го закопали

На части

Намерена е засега само долната част на трупчето

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.