Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще кажете за 'Шоуто на Слави'?

Featured Replies

Ей споделете си мнението за шоуто на Слави Трифинов Публикувано изображение

Редактирано от FUCK (преглед на промените)

• Отговори 267
  • Прегледи 35,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Досадно. И актьорите станаха еднообразни и гостите безинтерсни. Добре поне, че Слави спря изявите си като певец ;)

Допада ми предаването. Едно от малкото неща, които гледам. Винаги може и по-добре, естествено, но на този етап е добро.

Едно време ми харесваше,но вече не ми е особено интересно,стана ми еднообразно и почти не го гледам.

Тва предаване отдавнаааа, отдавна умря. В началото наистина беше интересно, но ... Пък и Слави е голям тъпанар. Направо се чуда как толко много хора го харесват!?

Тоя патриота отдавна не го гледам защото само гледа да се изтъкне с нещо,а и не е на моето ниво.В смисъл не са ми интересни неговите тъпизми.Понякога се заглеждам заради актьорите които са доста добри.Любо Нейков като го видя само почвам да се смея,гледах и наскоро за Цеко сифоня(голем смех).

Toтално се изчерпа...добре че бяха тези конкурси за певец,актъор и т.н. :whist:

<{POST_SNAPBACK}>

напълно съм съгласна :hush:
  • Автор

напълно съм съгласна  :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

Явно всичките сте против него.Подкрепям ви :bye:

Е,вие какво очаквате от едно вечерно шоу?Аз лично си го гледам всяка вечер като приспивателно Публикувано изображение

На мен ми харесва балета. :hush: Другото е ала бала. Слави идиота с продажните си сценаристи. То така е било винаги, ама поне в началото беше интересно. Сега е боза. Последно го гледах като си бях в България за нова година. Едни такива плоски шеги, идваше ми по-скоро да плача, отколкото да се смея.

Е,няма начин да не са "плоски"-шоуто е направено с цел да бъде достъпно за по-широк кръг от зрители. След като не може да си прави шеги с политиците-какво му остава на Слави?Ще пуска плоски,стари вицове,за да не обиди никого......

• Автор

На мен ми харесва балета. :) Другото е ала бала. Слави идиота с продажните си сценаристи. То така е било винаги, ама поне в началото беше интересно. Сега е боза. Последно го гледах като си бях в България за нова година. Едни такива плоски шеги, идваше ми по-скоро да плача, отколкото да се смея.

<{POST_SNAPBACK}>

Ха-ха някой хора го гледат заради балета да Публикувано изображение

Тоя патриота отдавна не го гледам защото само гледа да се изтъкне с нещо,а и не е на моето ниво.В смисъл не са ми интересни неговите тъпизми.Понякога се заглеждам заради актьорите които са доста добри.Любо Нейков като го видя само почвам да се смея,гледах и наскоро за Цеко сифоня(голем смех).

<{POST_SNAPBACK}>

И аз вече почти не го гледам-много еднообразно е

Както каза и ти,само Цеко Сифоня и Мс фараона ме расзмиват-

особенно тази реплика на Цеко Сифоня към Фараона-А ти си просто мръсен египетски чорап,няма ме стресне некав скапан ананас Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Поздрави

• Автор

И аз вече почти не го гледам-много еднообразно е

Както каза и ти,само Цеко Сифоня и Мс фараона ме расзмиват-

особенно тази реплика на Цеко Сифоня към Фараона-А ти си просто мръсен египетски чорап,няма ме стресне некав скапан ананас Публикувано изображение  Публикувано изображение  Публикувано изображение  Публикувано изображение

Поздрави

<{POST_SNAPBACK}>

И аз съм тей.Гледам го главно заради тея двама смешници.Аз съм голям фен на Цеко Публикувано изображение

Е,няма начин да не са "плоски"-шоуто е направено с цел да бъде достъпно за по-широк кръг от зрители.

След като не може да си прави шеги с политиците-какво му остава на Слави?Ще пуска плоски,стари вицове,за да не обиди никого......

<{POST_SNAPBACK}>

Хе-хе, явно, защото е прицелено в по-широк кръг от зрители, затова почти никой, който познавам не го гледа. Явно някъде в България има сериозна концентрация на фенове, която не се обажда след като и в темата повечето не го гледат. :)

Как да не си прави шеги с политиците? По мои спомени си ги хранеше редовно. Е, като му дойдат на гости е света вода и им се умилква като котарак. А се пише патриот.

• Автор

Хе-хе, явно, защото е прицелено в по-широк кръг от зрители, затова почти никой, който познавам не го гледа. Явно някъде в България има сериозна концентрация на фенове, която не се обажда след като и в темата повечето не го гледат.  :)

Как да не си прави шеги с политиците? По мои спомени си ги хранеше редовно. Е, като му дойдат на гости е света вода и им се умилква като котарак. А се пише патриот.

<{POST_SNAPBACK}>

Да бе особенно как се гаври със проф.Вучков(по прякор Кучков Публикувано изображение )

Хе-хе, явно, защото е прицелено в по-широк кръг от зрители, затова почти никой, който познавам не го гледа. Явно някъде в България има сериозна концентрация на фенове, която не се обажда след като и в темата повечето не го гледат.  :down:

<{POST_SNAPBACK}>

Е,ти все пак си в Англия,а от моите познати почти всички го гледат(аз лично-за приспивателно) Публикувано изображение

Патриотизмът няма нищо общо с умилкването (май :) ).А шегите му с политиците отдавна не са това,което бяха по времето на Жан Виденов и Костов... Публикувано изображение

Просто му служиха юздата....

• Автор

Е,ти все пак си в Англия,а от моите познати почти всички го гледат(аз лично-за приспивателно) Публикувано изображение

Патриотизмът няма нищо общо с умилкването (май :down: ).А шегите му с политиците отдавна не са това,което бяха по времето на Жан Виденов и Костов... Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

По смещтно ми е шоуто в понеделник :bye:

Патриотизмът няма нищо общо с умилкването (май :P ).А шегите му с политиците отдавна не са това,което бяха по времето на Жан Виденов и Костов... Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Кога съм казвал, че съм в Англия? :P Де да бях. В Германия съм. Да,тогавашните шеги бяха готини. Ех, помня времето на Каналето, когато бяха целия екип. Имаше толкова добри скечове. Леко офтопик: Никога няма да забравя как Тончо Токмакчиев веднъж беше Христо Бонбонев (май беше) и обясняваше как тренирали срещу бурета, обаче буретата имали много добра тактика, стоели неподвижно, и победили с 4 или 5 на 0. :)Публикувано изображение Това ме събори от стола тогава.

EDIT: това-онова.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

• Автор

Кога съм казвал, че съм в Англия?  ;) Де да бях. В Германия съм. Да,тогавашните шеги бяха готини. Ех, помня времето на Каналето, когато бяха целия екип. Имаше толкова добри скечове. Леко офтопик: Никога няма да забравя как Тончо Токмакчиев веднъж беше Христо Бонбонев (май беше) и обясняваше как тренирали срещу бурета, обаче буретата имали много добра тактика, стоели неподвижно, и победили с 4 или 5 на 0.  :eek:  Публикувано изображение Това ме събори от стола тогава.

EDIT: това-онова.

<{POST_SNAPBACK}>

Сложи си един сателит е :PПубликувано изображение:P

1. Няма пари за такива неща. 2. На общежитие съм и не дават да се слагат таквизи неща. 3. Няма ни една българска телевизия, която да ми липсва истински. :)

• Автор

1. Няма пари за такива неща.

2. На общежитие съм и не дават да се слагат таквизи неща.

3. Няма ни една българска телевизия, която да ми липсва истински.

:)

<{POST_SNAPBACK}>

Ахам добре разбрах ;):P :bye:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.