Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще кажете за 'Шоуто на Слави'?

Featured Replies

Шоуто е вече досадно.Всичко беше интерезно и забавно в началото - и актиорите,и Слави,и музикантите,но вече остаряха и се изтъркаха като правят едно и също и направо станаха досадни - престанах да гледам шоуто.

• Отговори 267
  • Прегледи 35,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Шоуто е вече досадно.Всичко беше интерезно и забавно в началото - и актиорите,и Слави,и музикантите,но вече остаряха и се изтъркаха като правят едно и също и направо станаха досадни - престанах да гледам шоуто.

<{POST_SNAPBACK}>

Да малко досадни4ки станаха ама ко да ги прай6 Публикувано изображение Тряя ги траи6 :P

На мен все още ми харесват някои неща в шоуто,най-вече актьорите и тримата са много добри. Но какво стана с избраният "артист на народа"-Николай......

Защо не го включва никъде. Или беше само до там?-да вземе 1-вото място.

Ако Слави го е изритал-много ще ми падне в очите. Публикувано изображение

• Автор

На мен все още ми харесват някои неща в шоуто,най-вече актьорите и тримата са много добри. Но какво стана с избраният "артист на народа"-Николай......

Защо не го включва никъде. Или беше само до там?-да вземе 1-вото място.

Ако Слави го е изритал-много ще ми падне в очите.  Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Едва ли :P

Струва си да го гледам ПОНЕДЕЛНИК тогава се смея толко много че нашите ми викат да млъкна :yanim: . Само заради Любо,Краси и Виктор теа ме трепат от всякаде.То само ми вийте аватара пук да видим няма ли да се смеете Публикувано изображениеПубликувано изображение

Отдавна вече не го гледам Публикувано изображение

В началото имаше много интересни предавания,но всичко започна да се повтаря-за съжаление.Няма свежи идеи,едно и също-скука,понякога включвам да видя дали нещо се е променило ама не-и веднага изключвам телевизора Публикувано изображение

• 5 месеца по-късно...

Здравийте,трябва ми шоуто на Слави с участието на певецът Роб Халфорд и неговата група "Halford" Много благодаря предварително.Надявам се някой да ми помогне и да не съм сбълкала с темата. 10х

Здравийте,трябва ми шоуто на Слави с участието на певецът Роб Халфорд и неговата група "Halford"

Много благодаря предварително.Надявам се някой да ми помогне и да не съм сбълкала с темата.

10х

http://torrents.linkos.bg/browse.php?searc...&incldead=1

Тук май са всички Славчовци потърси и ще намелиш!Но не съм сигурна че ще е там плросто потърси!Надявам се да съм ти помогнала

мерси много но го няма. Публикувано изображение

то е много старо и едва ли скоро ще го намеря Публикувано изображение

въпреки че преди го имаше някъде в нета но сега го няма.

• 4 месеца по-късно...

Някой знае ли на коя дата беше еротичния танц на участниците в Слави ШОУ,и ако го има качено някъде,може ли да помогнете с линк plss Публикувано изображение

А...за малко да забравя.Дали ще ви е възможно да ми дадете линк и към предаването с източните танци.Много благодара :P

Привет...може ли финала на 'Танцувай с мен'.Изобщо не бях разбрала,че няма да е от 22:30. :) Мерси много

Slavi.Show.Final.02.02.2007.ReCuted.TVRip.DivX-ArenaTV

Аз пък искам да гледам онзи епизод, когато ги караха да танцуват на музика от филми :rolleyes: Чух, че било много интересно, но така и не го гледах.

• 1 година по-късно...

Ей, вчера чак се разплаках. Много силно шоу направи Слави. И съм много бясна на тъпите, гадни, бездушни политици...няма такава наглост...няма...

Ей, вчера чак се разплаках.

Много силно шоу направи Слави.

И съм много бясна на тъпите, гадни, бездушни политици...няма такава наглост...няма...

Еми време е да изхвърлим боклука ! Публикувано изображение

Дори не знам как да го коментирам.

No Mercy

Обаче на народа наистина му дотегна, лошото е че след едните идиоти, идват други същите тъпи кратуни...

Дори не знам как да го коментирам.

No Mercy

Обаче на народа наистина му дотегна, лошото е че след едните идиоти, идват други същите тъпи кратуни...

Ами как няма да идват - като си ги избираме самите ние ?

За мен най-тъжното в случая е че взеха да убиват децата на България преди да са се родили. Около мен много млади семейни жени не могат да имат деца и това е присъда, която не пожелавам на никого. Но некой тъп депутат да седи и да обяснява на тия женици: "Ние деца можем да правим, ще ви помогнем" е арогантно, нагло, бездушно, безсъвестно...Такъв човек не заслужава да се нарича човек, още повече да бъде част от управлението на страната ни.

Гадно и тъпо е че не приеха закона ... незнам колко си въздаржали се ! Кратуни с кратуни / уфф как ми иде посилна дума / !

Лично аз няма да гласувам на следващите избори. Досега съм гласувал всяка година, заедно със жена ми.Тази година -не ! И не само заради призива на Слави.

Е то бива " пази другарче " ... ама тяхното не бива !!! Кой бе вторият от дясно на Орешарски ?" Ми ни знам " ; " Аз говорих по телефона " ... !

.....

Но некой тъп депутат да седи и да обяснява на тия женици: "Ние деца можем да правим, ще ви помогнем" е арогантно, нагло, бездушно, безсъвестно...Такъв човек не заслужава да се нарича човек, още повече да бъде част от управлението на страната ни.

Знаеш ли кое е лошото ?

Не думите - подобни думи сме праскали и ние с теб, лекомислено и без да влагаме нищо лошо в това.

Лошото е, че този човек би трябвало да не е лекомислен и да се изказва като в хоремага.

Предполага се, че той така си мисли наиситна-това е неговият светоглед.

Тъпанари.

Лично аз няма да гласувам на следващите избори.

Досега съм гласувал всяка година, заедно със жена ми.Тази година -не !

И не само заради призива на Слави.

И... какво ще стане като не гласува масата?

Ще гласуват табуретките. Всички ония, които гласуват под строй и кой ще спечели изборите?!

от близо шест години пиша във форум Славишоу и за пръв път съм напълно несъгласна с това, което са измислили сценаристите му. напълно несъгласна!!

знам, че на всички ни писна от неуредици, но не мисля че правилен начин е негласуването, правилен начин е да подкрепяме всяко недоволство, без значение дали ни биндисва или не - учители, полицаи, майки, бащи... всяко недоволство!

иначе пак сме си ние, който вдигне глава от катрана и бой по нея, българска ни работа

слав не е прав с тъпия си призив

никак!

чудя се защо трифотов не стане депутат? сигурно щото народа ще го нарича със същите епитети ,които той употребява в моменто по техен адрес. като се прави ,че знае как се правят закони , да влезе в парламента и да прави закони . само дето няма да е продуцент на парламента и там не може да прави кавото си иска, а ще е зависим от другите. да го видя тогава какви ще ги говори.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.