Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще кажете за 'Шоуто на Слави'?

Featured Replies

Сигурно му вадят пироните!

• Отговори 267
  • Прегледи 35,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Някой знае ли къде е Слави ... цяла седмица не се е появил ???

според едни известни всекидневници бил "премахнат"

...казвам само какво мернах на сергията

с гацо (тази вечер) и шишо (вторник) беше нечовешко

и аз мисля че е за пироните

според едни известни всекидневници бил "премахнат"

...казвам само какво мернах на сергията

с гацо (тази вечер) и шишо (вторник) беше нечовешко

и аз мисля че е за пироните

само артистите са добри,той е хитрец и няма кой знае какви дарби.Нека измисли нещо ново.

Митко, като по-сведущ можеш ли да ми кажеш как се казва произведението с което бе открит концерта в Стар Загора, предаван по bTV? все не мога да му науча името?

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

За мен това шоу е наи-доброто.Пък никои не се задаржа на сцена колкото него.Аз го халесвам цялото предаване.

Не го харесвам и не го гледам.Самовлюбен комерсиалист,ЧАЛГАДЖИЯ,тъп хумор,стари вицове и ред други особености,които правят шоуто му безинтересно.

• 2 седмици по-късно...

Ами аз не гледам БТВ от години-пък този за мен е просто тъпоглавия голонар КравиТРИФУНА --случайно възмъжал и обрал парите на простолюдието с ...боксьорската,комбайнерската и прочие музика :speak:

Пък и темата тук е за Слави, а не за американците, да ви напомня....

Пък и темата тук е за Слави, а не за американците, да ви напомня....

Прав е Док. ... всяко мнение за американци , пакистанци , марсианци от тук нататък заминава за коша !

Относно Слави, доста отдавна имат проблеми. В малка държава, където всички се познават, всички завиждат, изтъкват колко са велики, всезнаещи (визирам "док", например), бързо се става неудобен, пък и втръсваш. Шоубизнес няма по същите причини.

Редактирано от Hanibal_Lektar
Казал съм го предния пост ... да не се сърдите ! (преглед на промените)

За последно гледах това "воу" на нова година(подари липса на избор). Песнички и между тях вицове само и единствено на сексуална тематика. Доповръща ми се направо. Уж иска да се бори с простотията, да оправи избирателната система, да вкара "правилните" хора във властта, ама ...... Отделно от това съм останал с впечатление, че веднъж ако заработиш за него, то трябва да си му длъжен цял живот и да му се кланяш като на бог. Оставиш ли го, и решиш ли сам да си правиш някаква кариера се превръщаш в "един сценарист, който сега пее", "един сценарист, който сега стана водещ", "една певица, която стана и тя водеща" и т.н. А самия Славчо какво е? Явно той се е родил певец и водещ.

Става за гледане само в понеделник

И аз единствено в понеделник го гледам - заради актьорите.

Иначе отдавна се изчерпа откъм идеи.

Плюс това съм фенка на ББ и не ме кефи как му се подиграват.

А Володя Стоянов го познавам лично и въобще не говори бавно,но те са решили и с него да се гаврят.

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Тва предаване отдавнаааа, отдавна умря. В началото наистина беше интересно, но ...

Пък и Слави е голям тъпанар. Направо се чуда как толко много хора го харесват!?

И аз съм на същото мнение :D той няма какво да покаже вече и постоянно прави някакви тъпи конкурси само и само да е във ефир.

Докато Любо Нейков беше в шоуто гледах "актъорската вечер" ,но от както се махна не съм го гледал повече :)

Вярно не е като преди години. Доста затъпя, ама за жалост почти няма други предавания които да стават за гледане. Дано само не го махнат и да пуснат някой турски сериал по това време, че трябва да изхвърля телевизора :P

За последно гледах това "воу" на нова година(подари липса на избор). Песнички и между тях вицове само и единствено на сексуална тематика. Доповръща ми се направо. Уж иска да се бори с простотията, да оправи избирателната система, да вкара "правилните" хора във властта, ама ......

Едната от песничките имаше следната музикална темичка - до, ре, ми, фа, сол, фа, ми, ре, до. :)

Не знам кой "мозък" е композитора ама ..... нямам думи :)

• 1 месец по-късно...

Слави Трифонов се изгаври

с актьорите в шоуто си

Публикувано изображение

Гологлавият шоумен Слави Трифонов, който е известен сред служителите си като непредсказуем и доста стиснат тип, отново е проявил характер, като не се е посвенил да се изгаври с актьорите, които участват в шоуто му, дочу "Шашаво".

Според клюката, която достигна до нас, Дългият е отрязал хонорарите им наполовина.

Това се е случило съвсем наскоро, след началото на поредния конкурс, този път за чужденци живеещи в България, който той завъртя в предаването си.

Слави Трифонов привикал лично подчинените си и най- безцеремонно им заявил, че традиционните понеделници, в които се изявяваха те отпадат и съответно ще им намали драстично и заплащането.

Тъй като Виктор Калев, Краси Радков и Мариан Бачев реагирали доста остро на неприятната вест, Слави замазал положението като им дал съгласието си да се пазарят за различни халтури, от които той ще прибира 20% като техен продуцент.

shashavo.net

shashavo.net

Брей ... и още един " жалт парцал " ... ама тук он-лайн !

Леле ... доповръща ми се ... само като разгледах сайта ... по зле е от колкото си мислих ...

интересно ми е до кога ще търпят това сърдито старче в бтв

До като има гледаемост ... тези който го псувате го гледате повече от нас !

А поста ми беше за парцала който цитира haidukpikaso ... голяма гадост е ... megatone убеден съм че ще намериш много " мили думи " в него за харесвана звезда от теб !

До като има гледаемост ... тези който го псувате го гледате повече от нас !

А поста ми беше за парцала който цитира haidukpikaso ... голяма гадост е ... megatone убеден съм че ще намериш много " мили думи " в него за харесвана звезда от теб !

Гледах редовно Слави преди години когато беше забавен, откакто се разболя много се промени и все към лошо. Напоследък избягвам да го гледам, защото няколкото пъти когато случайно попаднах на предаването, постоянно се опитваше да сдъвка или обиди някой от екипа. Може би е добре да направи пауза и да обмисли добре, какво и как да прави занапред със себе си и шоуто

Шоуто на Слави продължава да предлага същото, както и едно време, може би качеството се понижи съвсем малко, и Слави стана малко по-рязък и нетърпелив, но като цяло няма голяма промяна... Проблема е, че НЯМА промяна - всичко на този свят омръзва, Шоуто на Слави не е изключение, не можеш да предлагаш едно и също нещо повече от 10-15 години и да очакваш то да се приема със същия интусиазъм, както при стартирането му... От време на време го хващам по БТВ, за 20-ина минути успява да открадне вниманието ми, но не повече. Просто тази идея се изчерпа много отдавна и според мен Слави го знае това много добре, най-вероятно тази година му е за последно, след това едва ли ще си продължи договора (мое лично мнение)... Но в никакъв случай не мисля, че Слави Трифонов или който и да е от екипа му са от губещия отбор, просто използваха този шоу формат на макс, тепърва се надявам да предложат нещо ново и интригуващо

Редактирано от ImMortsSis (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

"За мен е половин оргазъм

да започне "Шоуто на Слави" -

Нели Колева открива ...

Отдавна не я гледам тая бльоджа ама случайно ми се весна

Та...

...За мен е пък цял оргазъм да си изключа телевизора

:clap:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.