Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще кажете за 'Шоуто на Слави'?

Featured Replies

Най ми харесва (но го гледам във вибокса със задна дата), как имитират НЕкадърната Андреа и онази селянка Галена, хахахахаха, просто Андрюша и нейният талант винаги са ме забавлявали у този страхотен актьор ... само подобни неща си търся да гледам от Слави и май те са последните му интересни неща!!!
  • Отговори 267
  • Прегледи 35,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Няма изтъркване това шоу по пр.Аз съм голям фен,обаче не е зле да се обнови изцяло да се вкарат съвсем други неща,като външни скечове и др.Слави сериозно трябва да се позамисли за нов проект като цяло. :)

• 2 месеца по-късно...

Когато едно шоу премине от щикотливост и злободневни закачки, /без да се плаши да закача и силните на деня/, към уреждане на лични отношения с определени хора /когато те не могат да отговорят/ - вече шоуто престава да бъде шоу. Минахме хубавия период на кукувщината, после започнаха да хапят принципно властта - кой да е /най-вече личните врагове като Иван Костов/, после влезнаха в ефир и започна периода на патетиката - колко сме горди и патриоти, после дойде периода на "как да си запълня рейтинга с тъпи състезания", после дойде периода на болен съм и .... спрях да го гледам. Сега не знам. Всъщност за това дето Слави е болен - то е трагедия и е нещо, което разрушава човешката личност и идентичност - от периода на отказа и отричането, през периода на озлобяването до периода на примирението - разбирам го напълно. Ама напълно! С едно малко уточнение, че самият Слави твърди, че е велик професионалист! Ами явно не може да не омеси нещата. Най-великите знаят кога да се предадат и да се махнат от полезрението. Понякога честта и името на човека са по-силни от парите, които би изгубил, ако се махне.

• 2 месеца по-късно...

Хубава песничака направи чичо Слави, ама няма да се промени нищо в тази държава. Ама така е има пари човека дава ги за глупости...

• 3 седмици по-късно...

“Танцувай с мен - 3 ... стаен”

Публикувано изображение

Новият проект на “Шоуто на Слави” е за абсолютно всеки.

Новият проект е с голяма награда.

Новият проект е голямо предизвикателство.

Но в него има няколко важни елемента:

Първият важен момент - наградата - Чисто нов, тристаен, напълно обзаведен апартамент в София

Затова и новият ни проект се нарича “Танцувай с мен - 3 ... стаен”.

Друг важен момент в “Танцувай с мен - 3 ... стаен” е, че за първи път може да се явите не само индивидуално, но и семейно. Защото в нов, обзаведен софийски апартамент човек може да живее не само сам, но и с жена си, с децата, с гаджето, или със сестра си или брат си.

Затова в нашия нов проект “Танцувай с мен - 3 ... стаен” може да участвате сам, с гадже, с роднина или с цялото ви семейство.

Важното е, ако не сте сам, да бъдете с човек или хора, с които имате роднинска или лично-емоционална връзка. Защото ако победите, ще имате общ апартамент.

Няма ограничение във възраста, може да доведете дядо си, или пък дядо ви да доведе вас. Единственото условие, е да не сте професионалисти.

Ако искате да участвате в “Танцувай с мен - 3 ... стаен” и да спечелите тристаен апартамент в София, напълно обзаведен и чисто нов, изпратете видеозапис на ваш танц и телефонен номер за обратна връзка, на имейл: [email protected]

или на адрес:

София 1463,

площад България №1

НДК, Зала 12, за “Шоуто на Слави”

Краен срок за записване – понеделник, 31 януари 2011 г.

П.П. Не харесвате Слави Трифонов , всичко е ОК , НО това не е вашата тема ! Ще трия всеки хейтърски коментар ! Като не харесвате човека , какво го дирите в тази тема , градивна критика и мнение ДА , но изстъпления НЕ ! Със здраве !

Евала му правя на този човек ! Доста хора направиха предавания подобни на неговото, но повечето не успяха ! Толкова пари и награди раздаде през тези години и на всичкото отгоре продължава ! БРАВО !

Редактирано от GetFun (преглед на промените)

Поредна тъпотия на Слави ! Ако живееше в СФ щеше да знаеш колко много апартаменти имат надпис продава се :rolleyes: Слави пак ще изпере нечии пари и заблудените души с смс ще платят шоуто и този апартамент на строителя и така всички доволни ! Хем строителя ще си вземе парите , хем Слави ще запълни ефира с поредната боза ! Да му милси този който ще му дадат един непродаваем апартамент в краен квартал в СФ който никой не иска :cool:

Ще взема да се запиша - с ангорката сме много добри в танците-манците

Поредна тъпотия на Слави ! Ако живееше в СФ щеше да знаеш колко много апартаменти имат надпис продава се :wors: Слави пак ще изпере нечии пари и заблудените души с смс ще платят шоуто и този апартамент на строителя и така всички доволни ! Хем строителя ще си вземе парите , хем Слави ще запълни ефира с поредната боза !

Да му милси този който ще му дадат един непродаваем апартамент в краен квартал в СФ който никой не иска ;)

Тук си прав! Но не само при Слави се правят тези трикове. В България почти с всичко се спекулира. Най-много ме е яд,че се спекулира със здраве.Но както и да е! Темата е друга в момента.

Ужасно се изтърка, и шоуто, и опитите да се внесе нещо ново със тези състезания и конкурси. Понякога като хвана "Актьорската вечер" гледам, но иначе не си губя времето. Просто "Шоуто на Слави" вече не е толкова интересно, мина му времето. Особено се дразня като пуснат "Нов проект" - а.k.a. поредната глупост, завършваща с кола или пари. То просто си личи, че и на Слави не му е много ентусиазирано да ги води, а и отношението му е ужасно.

Като те гледам на аватара ... набори сте с шоуто ! Като станеш бизнесмен и тв водещ да даваш по големи награди, и да се задържиш по дълго да екран от него !

И да ти кажа , отдавна е изобретено дистанционното управление , като не ти харесва , щрак бутона и гледаш " Шоуто на опусумите Иван и Андрей "

Ха със здраве !

Ми, набори сме сигурно, но това не ме спира да си изразя мнението. Все пак точно това е целта на тази тема. Вместо да се държиш грубо обаче, просто можеше да си замълчиш и да се проявиш като "свестен" модератор. П.П. Между "по" и "дълго" се пише тире.

И защо да се правя на

"свестен" модератор

както ти имаш право на мнение , така и аз имам същото право ! Нито съм те нагрубил , нито съм обидил с нещо ... просто констатирах нещо ! Ето ти пример , не харесвам чалга музиката и по твоята логика трябва да вляза в тема

Желания и линкове към поп фолк песни - 3 част

и да почна да псувам на ред ... ами няма как да стане ... може да не харесвам музиката , ама не съм хейтър , даже с удоволствие бих помогнал на някой да си намери парче , което не може !

ОК ?

• 2 седмици по-късно...

Днес Сряда, 19 януари 2011 г. групата V.O.XX ще гостува в шоуто на Слави

Публикувано изображение

V.O.XX е новата група на Дичо, бившия вокал на Д2. Дичо събира новата си формация и след 8-месечни репетиции, творчески търсения и свирене пред публика, музикантите са готови със своята концепция и насока.

След като напуска D2, певецът започва работа по солови парчета с един от китаристите на P.I.F - Иван Велков. При поредно аранжиране, двамата стигат до извода, че трябва да направят банда. Следват среща и обсъждане с Ицо, Марто и Наско (също членове на P.I.F.). Така се ражда V.O.XX.

Дичо Христов - вокал: роден в София на 1 декември 1973

Атанас Касабов - барабани: роден във Велинград на 8 ноември 1982

Иван Велков - китари: роден във Варна на 23 май 1976

Христо Христов - китара: роден в Пловдив на 27 януари 1981

Мартин Николов - бас: роден в София на 17 юни 1980

Изт:slavishow.bg

Според мен днес ще е интересно предаване:). Искам да ги чуя тези момчета как свирят, нямал съм възможността до сега :yanim:

Редактирано от BoShKo (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Започна кастинга за новото шоу ... има доста интересни индивиди ! Да видим кой ще изберат . Интересно ми е ако вие бяхте на мястото на този пич , как бихте реагирали ?

http-~~-//www.vbox7.com/play:9b892952

10 бона ... са си 10 бона !

Започна кастинга за новото шоу ... има доста интересни индивиди ! Да видим кой ще изберат . Интересно ми е ако вие бяхте на мястото на този пич , как бихте реагирали ?

http-~~-//www.vbox7.com/play:9b892952

10 бона ... са си 10 бона !

Тц.

Аз си нямам опашка, но примерно да ми предложат 10 000 да си обръсна брадата ?!

Е, никога няма да стане заради някакви си пари.

Мога да си я обръсна, ама когато сам реша, а не зради Слави или който и да е друг , че ще ми даде пари за това.

Тц.

Аз си нямам опашка, но примерно да ми предложат 10 000 да си обръсна брадата ?!

Е, никога няма да стане заради някакви си пари.

Мога да си я обръсна, ама когато сам реша, а не зради Слави или който и да е друг , че ще ми даде пари за това.

Док , съгласен с теб приятелю ... ама това е една ш***а плитка , и аз не бих се отказал от приятел , ама от нещо такова преходно ... 10 000 хилки са това :) !

Док , съгласен с теб приятелю ... ама това е една ш***а плитка , и аз не бих се отказал от приятел , ама от нещо такова преходно ... 10 000 хилки са това :sobbing: !

Важен е принципа .

Тя и моята брада ще си порасне, ама за пари не се продавам.

Илиев , приятелю , да ти кажа отдавна е изобретено тава чудо

Публикувано изображение

като не ти се гледа , цък копчето и си на друг канал и гледаш турски сериали . Казал съм го в първият пост на предната страница !

То аз не го гледам това предаване поне от 5г ! И се учудих , че все още го има в ефир ! От 2г не гледам БТВ(Няма Шпионска Лига , няма Формула 1 ) :sobbing: Само , че аз съм на Булсат и дистанционното ми няма толкова много копчета :clap: Да кажеш на тези от булсат да му сложат повече копчета :hush: Не гледам турски сериали :biggrin: но виж не бих отказал нещо с Дон Джонсън(Неш Бриджис) или Брус Уилис(Съдружници по неволя) е в краен случай и твоя колега House M.D. :)

Редактирано от iliev72 (преглед на промените)

То аз не го гледам това предаване поне от 5г ! И се учудих , че все още го има в ефир !

От 2г не гледам БТВ(Няма Шпионска Лига , няма Формула 1 ) :sobbing:

Само , че аз съм на Булсат и дистанционното ми няма толкова много копчета :hush:

Да кажеш на тези от булсат да му сложат повече копчета :biggrin:

ТИ може да не го гледаш, ама доста хора в страната и в чужбина го гледаме.

:cool: Ей модераторите какво сте ме нападнали :) Да не сте фенове на улчиндолски задник :grimace:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.