Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще кажете за 'Шоуто на Слави'?

Featured Replies

:cool: Ей модераторите какво сте ме нападнали :) Да не сте фенове на улчиндолски задник :grimace:

На неговия задник може и да не сме фенове, ама ти гледай да не станем на твоя :blink:

мхм http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

• Отговори 267
  • Прегледи 36,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

До това води дългогодишна работа с пациенти :cool: Док няма да ставам твой пациент :)

До това води дългогодишна работа с пациенти :) Док няма да ставам твой пациент :P

Е, :cool: и аз те не ща :grimace:

Ама така си е, де - кат не ти е приятен - не го гледаш.

А например от години си се приспивам с него като няма нищо друго за гледане по телевизията :blink: Не казвам, че съм фен, Боже опази, но пък почити всички мои познати в чужбина го гледат с интерес.

Предпочитам "Педя човек , лакат брада" пред този плешвец за преспиване :cool:

Ето кои ще ни забавлява следващите 3 месеца

http-~~-//www.vbox7.com/play:5eb2240b

даже и съграждани имам :yanim:

• 5 седмици по-късно...

Всеки път в последните 5г когато съм гледал това шоу винаги съм си задавал въпроса колко бездарно и безидейно може да бъде и всеки път си съм си казвал е по-зле от това не може да бъде , но всеки път успяват да ме изненадат с бездарието и безидейността ! Днес докато обядвах в едно заведение гледах 10-на минути от едно от предколедните шоута ! Ужас - оказа се че винаги може да се направи нещо по безидейно и бездарно от предишното ! Просто не знам как нормален човек би давал пари за такава помия ! Кога ли най-после ще му бият шута на този бездарен шут :cool:Публикувано изображение

Редактирано от iliev72 (преглед на промените)

Ама снеже ако имаш идеи и ако се мислиш за по голям талант от хората участващи в шоуто на слави, давай направи едно шоу. Обещавам ти че редовно ще те гледам.

Кой ще бъде изгонен днес от "Танцувай с мен - 3...стаен"? В понеделник предстои да видим: Оценките на финалистите, танцували в петък. Кой ще напусне "Танцувай с мен - 3...стаен" след задачата "Кючек" и каква ще бъде новата задача на финалистите! Не пропускайте и Актьорската вечер! Източник: "Шоуто на Слави" programata.tv

• 3 седмици по-късно...

Аз лично много харесвам Слави Трифонов и екипа му! Страхотни професионалисти са и патриоти.Радвам се, че осмиват така политиците в България,защото наистина на нищо не мязат и би трябвало да се засрамят от поста си.Относно актьорите и балета пълно шест имат от мен, много ме забавляват.Пожелавам на Слави да е здрав, все така добър и земен,да прави още такива добри проекти и да има истинска жена до себе си, за да осмисля всичко това.

http://vbox7.com/play:6b274b7c Този клип от въпросиния концерт, не знам от коя година е , нито как е заглавието на концерта и не успях да го намеря в интернет пространството. Ако може дами го намерите златни ще сте :cheers:

http://vbox7.com/play:6b274b7c

Този клип от въпросиния концерт, не знам от коя година е , нито как е заглавието на концерта и не успях да го намеря в интернет пространството.

Ако може дами го намерите златни ще сте :whist:

Грешката е моя...не зная кой концерт е!

Имам записани и двете части на концерта - записал съм ги на приемника. Като намеря време (Четвъртък или Петък) ще ги конвертирам и ъплоадвам,ако все още не сте ги намерили. Някакви предпочитания за конвертирането???

ПП: защо не видите и в сайта на БТВ? току що конвертирането отпадна :wub:http://www.btv.bg/shows/shouto-na-slavi/videos/video/1210226105-Shouto_na_Slavi_15_godini_Sofi_Marinova__1_chast.html и http://www.btv.bg/shows/shouto-na-slavi/videos/video/2084963168-Shouto_na_Slavi_15_godini_Sofi_Marinova__2_chast.html . Жив и здрави :)

Редактирано от maver (преглед на промените)

Това което ти ми даваш е 15 Години Софи Маринова. Аз търся концерт от поне преди 5-6 години :whist: Някой все пак ще може ли да го открие :/

Великото отечествено турне 2003 Се нарича турнето , ако някой го открие да казва :Д

• 2 месеца по-късно...

Пълен крах за "Шоуто на Слави"

"Шоуто на Слави" отбеляза рязък срив в рейтинга си за 2011 г. Предаването, което до неотдавна бе сред лидерите на телевизионния екран, вече заема незавидното 35-о място в рейтигните на агенция ГАРБ за първото полугодие.

Традиционните излъчвания на Слави Трифонов и компания от 22,30 часа са събрали едва 959 000 зрители. За сравнение лидерът в подреждането - турският сериал "Забраненият плод", е привлякъл 1 810 000 почитатели. По-сериозен интерес са предизвикали единствено няколкото извънредни предавания на "Шоуто на Слави", излъчени между 20 и 21 часа.

На челна позиция в класацията е сериалът "Столичани в повече". Българската продукция е привлякла 1 805 000 зрители, което й отрежда второ място след "Забраненият плод".

Сериозен срив в рейтинга търпят и доскорошните лидери от "Господари на ефира". Рачков, Зуека и сие са гледани от 855 000 тв-маниаци, което ги поставя на едва 43-то място в подреждането на най-гледаните тв продукции.

БЛИЦ

:clap:

• 1 месец по-късно...

Здравейте,наскоро гледах качено Шоуто на Слави -Софи Маринова 15 год.на сцената,хубав концерт много ми хареса.направи ми и голямо впечатление момичетата и момчетата от оркестъра с цигулките - интересува ме някой знае ли как е името на този оркестър(група)с цигулките???

Публикувано изображение

Сигурен съм че си се заинтересувал от на момичетата...цигулките. Намери си от някъде цялото предаване или по скоро края му и надписите - там ще ги пише кои са. Това което е качено на сайта на бтв е клъцнато точно преди тях.

Е, разбира се момичетата са красиви :rolleyes: ,но ме интересува цялата група.В Youtube го има качено но пак няма групата в надписите,гледах го на забавен кадър за да не пропусна! :lol6:

Първо там попитах_никакъв отговор,за това пуснах тема тук :)

Първо там попитах_никакъв отговор,за това пуснах тема тук :)

Квартет "Хипотик"(Hypotic).

Беше толкова лесно да се намери...

Понеделниците са долу горе интересни заради актьорите.През другите дни не го гледам особено предаванията с редколегиите.

Редактирано от Cell (преглед на промените)

Пълен крах за "Шоуто на Слави"

"Шоуто на Слави" отбеляза рязък срив в рейтинга си за 2011 г. ...

Че това предаване има ли го още.... :P
Пази боже от такива 'патриоти', като Слави.Иначе шоуто се изчерпа тотално...
Вече няма " шоуто на Слави" след като се опитва в сериозните неща на политиката рейтинга падна на целия му екип.! :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.