Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще кажете за 'Шоуто на Слави'?

Featured Replies

Напоследък започна да ми харесва шоуто... вицовете , които разказва може да са най-глупавите на света, но когато той ги разказва, не спираш да се смееш.. Сякаш се завърна сега с нови сили...

Да така е, чудя се само за колко ли време се е завърнал.
  • Отговори 267
  • Прегледи 35,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да така е, чудя се само за колко ли време се е завърнал.

Не знам за колко време е,но аз искам да е за много :P

А снощи гледахте ли предаването 16 години Ку-ку бенд? За мен това беше най-доброто шоу от години насам, напълни ми се душичката отвсякъде. Много ми хареса как Слави и Евгени представиха развитието и промените както във визията на бенда, така и в състава, и въобще кадрите от концертите и звездите, които са им идвали на гости...Дори установих, че помня и текстовете на песните още от Рома ТВ и другите стари албуми :P

Слави се опитва да разнообразява с различни игри обаче и те ще ни омръзнат според мен нещо му се губи в неговото предаване и това се дължи на факта че като захване едно нещо и си го прави до втръсване не публиката иначе Слави е пич но понякога ме дразни определено.

Слави се опитва да разнообразява с различни игри обаче и те ще ни омръзнат според мен нещо му се губи в неговото предаване и това се дължи на факта че като захване едно нещо и си го прави до втръсване не публиката иначе Слави е пич но понякога ме дразни определено.

Игрите, които е организирал досега, на мен не са ми омръзвали :clap:

А, доколкото разбрах, от днес продължават предаванията, посветени на 16 години Ку-ку бенд, само че всяка вечер водещ-помощник ще му е различен член от бенда. Аз с интерес ще си ги гледкам :yanim:

Снощи с Вени на барабаните беше супер :)

На мен с Евгени ми беше по-готино. Но иначе Венко ме изкефи с неговото "много" Публикувано изображение И песните, дето избра, също ми бяха от любимите :)

Аз искам с Гъмзата... ех този човек как ми пълни дучишката като вземе да свири... Нямам против да играя цяла вечер пред музиката му Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Ей, тоя Ванката се оказа голям пич. И как само пее :) въобще не очаквах, че може да има такъв глас. Иска ми се този рожден ден на Ку-ку бенд да не свършва никога Публикувано изображение

Гале , всяко хубаво нещо си има край ! Аз чакам Годжи .

Интересно ми е къде е Борис Солтарийски ... цяла седмица го няма в шоуто ?!?

• 3 седмици по-късно...

Във форума им пише, че ще продължат рождените дни, но не се знае кога Публикувано изображение

Ще гледаме още Нели, Годжи, момчето на перкусиите (все му забравям името).

А вчера много се накефих на...професор Илия Илиев и неговия екип в състав... Публикувано изображение

те вече само свирят ли?

не

имаше поредица заради 16-тия рожден ден на Ку-ку бенд. Но после не искаха да изпуснат едни гърци за гости, после пък почна Бягство към победата, та оставят още 3 предавания, с които трябва да се завърши маратона за рождения ден, само дано не го отложат или да не решат изобщо да не го завършат...

Снощи предаването беше посветено на един министър.

Историята баша следнта:

Гост в шоуто ще бъде Валерия Петрова.

Валерия Петрова, младши експерт в дирекция "Европейска координация и връзки с обществеността" в Министерството на регионалното развитие и благоустройството, официално е уволнена от работа, защото е подавала сигнали за постоянно пушене в сградата на министерството, което е изрично забранено. Валерия е получила заповедта си за прекратяване на трудовите взаимоотношения на 26 март 2009 г.

Беше изключително поучително предване, странно е че в нета почти не виждам отзвук, а има за какво да дискутираме. Лично аз съм възмутена от наглостта на родните политици, то не че и друг път не сме я виждали, но продължават да ме изненадват.

Странно, но и предния скандал с Ин вивото и той бързо по-залезе и до колкото разбрах последици за никого не е имало. Дори са имали наглостта да искат официално извинение от Антония Първанова, че раздухала историята. Абееее...

П.П Малко повече инфо...http://news.ibox.bg/material/id_79829451/fpage_0/

Дидка , гледах сношното предаване и много ме възмути наглоста на министър Гагаузов ... да уволни това симпатично момиче което си е в правото !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

девойката явно не е чела правилата за началника 1. началника винаги е прав 2. ако мислиш че началника не е прав погледни точка 1 3. началника не ти е баща, но може да ти е*е мамата 4. началника не чете весник, той се информира 5. началника не закъснява, той е бил забавен от някой и прочие все пак живеем в българия и неписаните закони са по-важни и спазвани от писаните.

Димитров , затова брат няма да се оправим 100 години ... момичето направило забележка че се пуши в сградата и я уволнили !

димов съм но както и да е ами ние и 1000години няма да се оправим червените пари вече са изпрани, праица е царица както всеки знае а като са където не трябва и законни което е най-лошото ходи им ги земи, А по темата, отначало гледах шоуто на слави с голям интерес, любим ми е "отец нафарфории" ама вече и сценаристите и самия слави се изчерпаха и не ми привличат вниманието.

Димитров , затова брат няма да се оправим 100 години ... момичето направило забележка че се пуши в сградата и я уволнили !

Погледни от другата страна, ти ако си на мястото на шефа и някоя чистачка ако започне да ти прави забележки че се пуши в сградата за която ти отговаряш и с две думи че не си вършиш работата както трябва ще я оставиш ли на работа?
handcream , приятелю , момичето не е чистачка ... а и като ти си писал правилата , поне ги спазвай . Все пак е министър ! Смешно е за такъв повод да я уволни ... Да беше си измислил нещо друго ! А и нали закона / доколкото си спомням аз / гласи че не се пуши в затворени помещения ... това да не е кафе-сладкарница , сградата на министерството е !

Аз лично не бих имала подобна смелост. Явно средата си има огромно значение. Но това, което ме дразни, е че сме пълни селяндури, ама си умреме да се биеме в гърдите какви европейци сме. Къв европеец, бе брат? Нали накъдето и да погледнеш е кочина.., а тези които коват законите в кочината са си най-големите свине.

Хм, това момиче контрольор по спазване на заповедта ли е било ?

НЕ ... има съвест и манталитет , който ние нямаме и към който се стремим !

аз също съм пушач , но подкрепям момичето напълно !!! ;) има поговорки : "малките камъни обръщат каруцата"- неспазването на "малките" закони направиха от нас селяни Публикувано изображение , и "рибата се умирисва от главата"- тя си мирише вече 20г. ;) ... докато не се отреже няма да стане... :sobbing:

• 2 месеца по-късно...

Митак, гледа ли го с Годжи?

На мен лично много ми хареса :) И с кеф установих, че най-любимата ми песен на Слави- Ад и Рай- е и неговата най-любима :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.