Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще кажете за 'Шоуто на Слави'?

Featured Replies

Въпреки че не съм особен почитател на личността на Слави, съм абсолютно съгласна с всичко, което каза, ама с всичко. Защо да обиждаме единственият човек осмелил се да каже в публичното пространство в национална медия истината. Защо да го плюя? Че ни управляват идиоти всички го знаем, ама идиотизма наистина е достигнал до страшни размери. Само като гледам поведението на господата-политици, които лъжат, мажат и така мазно се прикриват лошо ми става. Ама нали обикновеният българин не контактува с тях, не знае какво е. Общо взето, докато нещо не ни засегне лично седим и си траем. Лично аз няма да гласувам.

• Отговори 267
  • Прегледи 35,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

И... какво ще стане като не гласува масата?

Ще гласуват табуретките. Всички ония, които гласуват под строй и кой ще спечели изборите?!

от близо шест години пиша във форум Славишоу и за пръв път съм напълно несъгласна с това, което са измислили сценаристите му. напълно несъгласна!!

знам, че на всички ни писна от неуредици, но не мисля че правилен начин е негласуването, правилен начин е да подкрепяме всяко недоволство, без значение дали ни биндисва или не - учители, полицаи, майки, бащи... всяко недоволство!

иначе пак сме си ние, който вдигне глава от катрана и бой по нея, българска ни работа

слав не е прав с тъпия си призив

никак!

Така си мислех и аз - виж това, кога съм го писал .....

Не става и не става......Каквото и да правим, колкото и да се борим - на изборите подкарват циганите под стой и вотът се обръща на където искат хората с пари.Вече 20 години -тъпчем на едно и също място Публикувано изображение

p.s. препоръчително е да се прочете цялата тема - донякъде темата се покрива с дискусията, която подеха Слави и сценаристите му.

Даже не "донякъде", ами напълно - да гласуваме ли или да не гласуваме ?

Това е въпроса.

:P

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Док, не ми се отваря линка. Динди, слав е фурнаджийска лопата, чакай малко и ще видш как пее друга песен. и моля те не разбирай, че изпитвам доволство от парламентаристите ни, от безхаберието им или от алчността им. но... не гласуваме ли... пак на себе си вредим, не забравяй, че турците и циганите не пропускат "купона" аз не желая ахмед глиган да ме управлява, както не желая и станиМишев, нито воленчо лидеров и... ще гласувам. там има и някой и друг читав човек, нека не ги слагаме под общ знаменател всичките... а слав... най-много да призове да се гласува за герб, в малко по-късен етап.

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Док, не ми се отваря линка.

Подфорум -"Политика" ; Тема - Гласуването става задължително? , постове 59 и 83

Текущ въпрос - Слави изпълнява ли политически поръчки ?

Ако отговорът е положителен - значи призивът му обсклужва интересите на Доган , защото Доган и ДПС са тези, които ще изгубят най-много при висока избирателна активност.

При ниска активност делът на пуснатите за тях бюлетини е по-голян, печелят повече места в парламента, другите партии не могат да имат абсолютно мнозинство и няма как да направят правителство и са принудени да се коалират с ДПС.

При висока ще бъде точно обратното и Доган ще бъде в парламента, но няма да участва в правителството.

Та - изпълнява ли Слави политически поръчки ? :)

p.s.този върпос ми хрумна вмезапно, докато пишех този пост.

Ще пусна тема в подфорум "политика", защото ми се струва, че тук има нещо по-дълбоко от самото шоу.....

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Въпреки че не съм особен почитател на личността на Слави, съм абсолютно съгласна с всичко, което каза, ама с всичко. Защо да обиждаме единственият човек осмелил се да каже в публичното пространство в национална медия истината. Защо да го плюя?

Че ни управляват идиоти всички го знаем, ама идиотизма наистина е достигнал до страшни размери.

Само като гледам поведението на господата-политици, които лъжат, мажат и така мазно се прикриват лошо ми става. Ама нали обикновеният българин не контактува с тях, не знае какво е. Общо взето, докато нещо не ни засегне лично седим и си траем.

Лично аз няма да гласувам.

Защо си мислите , че в други предавания не се повдига този въпрос.

излиза, че освен трифонов друг не мисли за решаването на проблема.

Док, не ми се отваря линка.

Динди, слав е фурнаджийска лопата, чакай малко и ще видш как пее друга песен.

и моля те не разбирай, че изпитвам доволство от парламентаристите ни, от безхаберието им или от алчността им.

но... не гласуваме ли... пак на себе си вредим, не забравяй, че турците и циганите не пропускат "купона"

аз не желая ахмед глиган да ме управлява, както не желая и станиМишев, нито воленчо лидеров и... ще гласувам.

там има и някой и друг читав човек, нека не ги слагаме под общ знаменател всичките...

а слав... най-много да призове да се гласува за герб, в малко по-късен етап.

Виж за мен Слави в случая не е важен и не смятам, че трябва да обсъждаме личността му.

Все повече напоследък се замислям дали симпатизирам на някой от публичното пространство. И все не откривам някой който да харесвам, рано или късно всички се оакват.

Не съм съгласна, че гласуването ще доведе до промяна. Политиката е една зависимиост от този и онзи. Като всички вътре са с мръсни ръце и най-етичната и добронамерена личност ще се изцапа. Като се намираш в кочина, няма как да останеш чист.

П.П Иначе се носят разни слухчета за Слави, ама ще видим дали са верно. Важното, е че дава гласност на този случай, а ако не беше той, най-вероятно нямаше да има такъв обществен отзвук.

Обсъждате личността на Слави. Ами, за мен той е един от малкото ни така наречени звезди или пък публични хора, който буди уважение в мен. Аз не знам дали той ще има изгода, ако гласуваме или не, не ме и интересува. Но е факт, че и да гласуваме, и да не го правим положението си е все същото Аз последно гласувах, когато избрахме НДСВ, оттогава съм гласувала само за кмет, но за кмет ще гласувам пак, а за правителство- едва ли На мен също ми е интересно какви слухове се носят за Слави, макар че не вярвам на приказката, че във всеки слух има доза истина. Това са хора, които много добре знаят какво правят и го правят с цел. Могат дори и слух да пускат сами за себе си (Слави и неговите сценаристи визирам), ако им изнася.

Да не се гласува не призова пръв Слави, а професор ВУчков още преди месец. Ама той е в недотам популярна медия и не получи такъв отзвук. А и открай време му се носи славата на "смахнатия професор". Всъщност той призове не толкова да не се гласува, а да се пускат невалидни бюлетини. Каквато е идеята и на Слави (доколкото разбрах от предаването в понеделник). Въпросът е какво се случва ако 50 и нагоре процента от бюлетините са невалидни. ТОзи резонен въпрос зададе зрителка на проф. Вучков и той обеща да извика специалист в студиото, с когото да го обсъдят. НЕ съм гледала дали е викал. НО всъщност въпросът си остава - какво се случва ако повече от половината бюлетини са невалидни? И от отговорът зависят много неща.

:hush: Клюкарки Публикувано изображение

Винаги има всякакви слухове и честно да ви кажа обикновено се оказват, че не са истина. Тъй че не се тормозете ще поживеем и ще видим.

НО всъщност въпросът си остава - какво се случва ако повече от половината бюлетини са невалидни? И от отговорът зависят много неща.

Е как, какво става? Фалшифицират се резултатите, измислят се някакви инфантилни обяснения и застава този на власт, който е най-удобен. Защото неудобни политици няма. За да си политик, трябва да си удобен.

П.П Забравих да честитя на политиците ни коледни им премии. Докато всички в страната ни ги тресе кризата, те понеже са си спукали задниците от работа най-много заслужават. Браво!Честито! Да не забравите да гласувате и за по-високи депутатски пенсии, ама не се свенете, защо само 1400, направете ги поне 2000, те бабите могат и с по 200.

П.П2 Ей, днес много черни коментари пускам, отивам към празните приказки да се заредя с коледно настроение. Публикувано изображение

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Преди бях голяма фенка на Слави, но след първото издание на Мюзик Айдъл, който продуцира - не мога да го гледам! Манията за величие го обхванала от всякъде и трябва спешно да се "излекува"!

• 4 седмици по-късно...

Аз лично го гледам само заради Краси Радков... иначе вече не ми е интересно като преди. :huh:

• 1 месец по-късно...

Здравейте, какво според вас става със Слави Трифонов? По медиите казват че се е разболял от остра бронхопневмония, вие вярвате ли на това? Доста време се лекува от тази пневмония, и аз съм боледувал от остра двустранна, но дори и да го е повторило пак трябваше отдавна да е забравил че е боледувал. Замислили ли сте се защо ходи винаги със гола глава и защо ослепя ей тъка, без да му има нищо, историята за възпаления лицев нерв. След като много хора не повярваха че е ослепял от възпален лицев нерв, самият той излезна пред ефир, само и само да разкара всички други съмнения и да убеди нас зрителите, че едва ли не нищо сериозно му няма! По улиците като слушам какви неща се говоря за Славито и се стряскам, дали са истина и ако са истина какво ли ще стане със шоуто му, дали ще го остави на Иво Сиромахов или ще го свалят от ефир. :)

Снощи даваха реклама на Шоуто за Понеделник и казаха, че Слави се завръща ;) Честно да си кажа и на мен не ми се вярва да е било само пневмония, но също и не смятам, че ни влиза в работата какво точно му се случва, не е длъжен да дава обяснения за здравословното си състояние. Той ще проецени какво да каже и какво не. Мен не ме интересува от какво е болен, искам само да оздравее... Искам да продължи шоуто, защото съм свикнала да заспивам на него :)

А бе Слави да се връща наистина, щот ми е тъпо да гледам предаване, което се казва "Шоуто на Слави", пък никъв Слави да няма...

Слави се връща на екран в понеделник, поне така пише в днешния броя на "24 часа". Рядко гледам шоуто в последните година-две, но Иво Сиромахов, чиито писания с удоволствие чета, едва ли е най-удачният заместник-водещ, той не е харизматичен като Слави и е нормално гледаемостта да пада. По-горе бе изказано съмнение относно продължителността на възстановяване след пневмония, което ми прозвуча несериозно - всеки си е различен, няма регламентирано във времето излекуване от болести, та се чудя на коментара. На 1 юни 2005 г се разболях от вирусна пневмония, която ме влачи чак до към края на август - началото на септември. От напет левент за броени дни и седмици се превърнах в "развалина человеческа", а в случая Слави отсъства само месец, поне доколкото следя предаването.

Слави се връща на екран в понеделник, поне така пише в днешния броя на "24 часа". Рядко гледам шоуто в последните година-две, но Иво Сиромахов, чиито писания с удоволствие чета, едва ли е най-удачният заместник-водещ, той не е харизматичен като Слави и е нормално гледаемостта да пада.

По-горе бе изказано съмнение относно продължителността на възстановяване след пневмония, което ми прозвуча несериозно - всеки си е различен, няма регламентирано във времето излекуване от болести, та се чудя на коментара. На 1 юни 2005 г се разболях от вирусна пневмония, която ме влачи чак до към края на август - началото на септември. От напет левент за броени дни и седмици се превърнах в "развалина человеческа", а в случая Слави отсъства само месец, поне доколкото следя предаването.

Ти може и две години да боледуваш, но Слави не :sobbing: за него се грижат най-големите специалисти, мислиш ли че няма да го изправят на крака за норматив, при положение че вече има голям избор от съвременни силни антибиотици и лекарства. Не е като едно време да има само пиницилин, ти наистина ли вярваш че е болен от пневмония и вярваш ли че при предишното му отсъствие беше болен от възпаление на лицевия нерв.

Иво Сиромахов наистина не може да води шоуто по начина по който сме свикнали да го гледаме!

Хммм... всичко си е до организъм според мен, но наистина има много добри специалисти...И все пак е важен духът и желанието за живот....Както при Слави, според мен той е човек със доста силен дух! :rolleyes: Аз също си го харесвам, ако ще и папата от Рим да сложат, пак няма да има висок рейтинг предаването!Слави си е Слави! ;)

Честно казано, това предаване не го следя от 5 години някъде.

Досадно. И актьорите станаха еднообразни и гостите безинтерсни. Добре поне, че Слави спря изявите си като певец :wors:

За гостите съм съгласна,но за артистите не.Винаги ми е било интересно и се чудя от каде тоз талант :wors:

Правилно, къде има като Радков и Калев? :wors:

...ти наистина ли вярваш че е болен от пневмония и вярваш ли че при предишното му отсъствие беше болен от възпаление на лицевия нерв...

Не знам, не съм лекар, но и Слави е човек като всички нас, ако и да го лекуват истински специалисти. Сигурен съм само, че бая жълти медии понатрупаха парици покрай неговите неволи.

Ами шоуто си е ОК, който не му харесва да не го гледа...

:)

Ей споделете си мнението за шоуто на Слави Трифинов Публикувано изображение

Напоследък започна да ми харесва шоуто... вицовете , които разказва може да са най-глупавите на света, но когато той ги разказва, не спираш да се смееш.. Сякаш се завърна сега с нови сили...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.