Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще кажете за 'Шоуто на Слави'?

Featured Replies

Много благодаря за информацията :help:

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 267
  • Прегледи 35,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Какво мислите за новото "реалити" на Слави "Умна и красива" и "реалитата" му като цяло? Прочетох в някакъв сайт (вероятно жълт), че Слави щял да си търси жена така :speak: Наскоро видях Светльо - участник в предишно негово предаване в X-Factor. Той каза, че Слави го е излъгал за обещания албум.Помня, че забрави и едно обещание към участниците в Танцувай с мен 1. Някой да е чувал за Тома Горанов след Претендентът. Уж щеше да става заместник, когато Слави отсъства. Трябваше да си вземе парите и да си ходи.

http://vbox7.com/play:0da9e30a2d

• 2 седмици по-късно...

Да ви кажа честно на мен само в началото ми харесваше и то не много.

• 2 месеца по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Слави, пей бате, не се занимавай с политика..

Не съм сигурен коя от двете злини е по-малката. Слави в момента се самоиронизира постоянно за пеенето си. А защо сега? След като издаде 15 албума е лесно да каже - "Хе-хе, ама аз не мога да пея". Ами знаем бе, Славчо. Ти само мънкаш на микрофона в ниския регистър, а като дойде време да извисиш гласче, отзад мощно се включва ку-ку бенд и бек вокалите. Така и аз мога да изпея всичко.
  • 2 седмици по-късно...

Шоуто беше интересно в началото, но още тогава се знаеше, че ще се изчерпа. Мисля че ако го промени изцяло може отново да стане интересен.

• 4 седмици по-късно...

Попаднал Слави Трифонов на един остров при едни канибали. Хванали го, и му казали:

- Ако ни разкажеш виц, който да не знаем, няма да те изядем, а ще те пуснем.

Но те предупреждаваме, че имаме Интернет, и не сме като публиката в шоуто ти.

....................

Изяли го! Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...

На мен ми харесват актьорските вечери. Най-много ми харесват Димитричка,Андреа Оплуева,Галена Прехвалена,Мъди(Мадона),Лили Иванова,Гугутка Заспалова,Деса Поетеса и Володя Стоянов. Въпреки,че то Андреа,Галена и Лили отдавна ги е нямало де :) Ама Володята е убийствен. Харесват ми постоянните конкурси,общо взето има защо да го гледаш, а и Слави има и хубав глас, има много опит в ТВ бизнеса...харесва ми. Не е като ония лигавите Иван&Андрей. А и рекламата по Нова е по-дълга,и това допълнително ме отказва да гледам тия лигавищини.

Харесват ми постоянните конкурси,общо взето има защо да го гледаш, а и Слави има и хубав глас, има много опит в ТВ бизнеса...харесва ми. Не е като ония лигавите Иван&Андрей. А и рекламата по Нова е по-дълга,и това допълнително ме отказва да гледам тия лигавищини.

Да, 100 пъти по-добре е от "Шоуто на Иван и Андрей" - Слави и екипът му са къде-къде по-добри от тези в Нова, които май вече ги и няма. Предпочитам го и пред повечето сериали, които са здръстили телевизиите. Щом като все още е на екран, то значи има рейтинг - няма да го държат само за хубост, защото там всичко е пари! А дори и да го махнат някой друг веднага ще го прилапа :D
  • 1 година по-късно...

9 годишен талант втрещи Слави Трифонов - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2828996

Публикувано изображение

Крисия Тодорова е третокласничка в ОУ“Васил Левски“-Разград, неин музикален ръководител е Свилена Дечева от Центъра за работа с деца. Освен с пеене, момичето се занимава и с балет.

Слави Трифонов нарече изпълнението й страхотно, призна, че не всеки изпълнител може да го накара да стане на крака, покани майката на момичето да седне до него в журито. Допълни още, че представянето на Крисия му пълни сърцето.

Още с първия куплет детето потресе и Слави, и комисията със сценичното поведение и големия си глас. За два дни видеото му в сайт за видеообмен събра над 25 000 гледания.

Редактирано от agr (преглед на промените)

Ей споделете си мнението за шоуто на Слави Трифинов :cool:

Персоната Слави Трифонов без сценаристите си /по данни са 14 на брой/е толкова,колкото  като папагал без оперение!

Актьорите участващи в сатиричния нюанс в това шоу са  сполучливи,но вече все в повтаряемост,назадничавост и разсмива едноообразна публика..и никаква градация

• 3 седмици по-късно...

Малката и сладка Крисия снощи отново вдигна на крака „Шоуто на Слави“ с My Heart Will Go On. Веднага след изпълнението й във Facebook се появи интересен статус от детето. То написа, че е изпяло песента от „Титаник“ заради своите почитатели и всички българи, обръщайки се лично към тях. /инфо/

• 1 месец по-късно...

Слави изчезна с Мартина и заряза шоуто. Дългия пак глези любимата си с екзотична ваканция  (инфо)

Слави Трифонов си взе отпуска по ние от време и от миналия петък не се е вясвал в шоуто си. Вместо него на стола на водещия в последните два дни се редуват сценаристите му, а в понеделник на националния празник предаването бе излъчено на запис. Дългия е изчезнал, без да предупреди никого от екипа си и колегите му го чакали в събота в Свищов на първия концерт на Крисия и Симона, но така и не се появил. Чак на другия ден звъннал да съобщи, че е заминал и няма да го има няколко дни, включително за изявата на ангелогласните деца в Разград на 3 март.

Не си направил обаче труда да обясни къде е и никой от подчинените му не знае дестинацията на ваканцията. Че е отпътувал за някое екзотично място обаче станало ясно заради факта, че е в компанията на любимата си Мартина Огнянова. Танцьорката от балет „Магаданс” също не се появила на работа след почивните дни и след като миналата седмица шашна зрителите с екстравагантната си прическа на плитки, сега явно я показва из някой тузарски курорт.

„Шефа не обича да казва кога и къде ще пътува, защото се притеснява, че папараците постоянно го следят и щракат с Мартина. Където и да отиде, се намира някой да го снима и не може дори за ден да се усамоти дори на хиляди километри от България. Преди споделяше поне къде ходи, но вече и това не казва. Сигурно е на някое топло място, защото Мартина си пада по екзотичните плажове и пак е решил да я глези”, обясняват хората на Дългия.

Абе къде изчезна тоя? Да не се готви да напуска или направо да е напуснал, че и такива слухове се носеха преди няколко седмици? Или пък се е оженил тайно. Тая телевизийка е толкова потайна, че предавания изчезват без следа и нищо повече не се чува за тях. Къде е и оная Ели Гигова? Преди поне им слушах глупостите като се прибера от работа, сега пълна скука. 

• 7 месеца по-късно...

Почина Димитър Коклин – художник-гримьорът, който правеше чудеса за превъплъщенията на актьорите на сцената и пред камерата.
Димитър Коклин работи с екипа на шоуто в продължение на 19 години, като се присъединява към него по времето на „Каналето“.
Поклон пред паметта му!

http://www.blitz.bg/news/article/300478        http://www.slavishow.com/почина-нашият-колега-димитър-коклин/

• 4 месеца по-късно...

Като малък си мислех, че е нещо велико. След това пораснах видях, че има по-добри шоута като шоуто на Джими Кимъл и други подобни и сега си мисля, че Шоуто на Слави е скучно и посредстствено. Не съм го гледал от много години и не бих си хабил времето с него.

• 3 месеца по-късно...

Взимал е интервю от много известни личности, което си е похвално, но сценаристите му са под всякаква критика.

• 2 месеца по-късно...

Едно време ми харесваше,но вече не ми е особено интересно,стана ми еднообразно и почти не го гледам.

Тва предаване отдавнаааа, отдавна умря. В началото наистина беше интересно, но ... Пък и Слави е голям тъпанар. Направо се чуда как толко много хора го харесват!?

Toтално се изчерпа...добре че бяха тези конкурси за певец,актъор и т.н. :)

Леле, от позицията на времето ми е доста смешно това. Не казвам, че не се е изчерпало и не е безинтересно, но се чудя щом хората 2006 са си милели, че шоуто трябва да се спира какво ли си мислят сега...  :ohmy:

• 2 седмици по-късно...

Гледам само откъси на предаването в YouTube, но само ролите на Виктор Калев. За сега той единствен ми е най-смислен от всичко, което се случва там. Невероятен е в образите на Саня Армутлиева, Лили Иванова и Фики Стораро. АРТИСТ! 

• 8 месеца по-късно...
преди 35 минути, Deco^^ написа:

Защо Виктор Калев не участва в предаването? От няколко месеца го няма...

Щото са скараха с Дългия. Иска повече внимание (дет са вика) , ма оня дългуч не си поплюва. Носят се слухове, че ще ходи при Любо Нейков, ма ша видим.

Върл фен съм на Слави, ма заради своя нрав и характер (визирам Дългия), Виктор Калев нито е първия, нито ще е последния актьор ( и не само), който ще напусне шоуто му.

Слави е голем пич, ма е голям работохолик и малцина могат да издържат на характера му и строгостта, която прилага към екипа си.

преди 1 минута, skalata_73 написа:

Щото са скараха с Дългия. Иска повече внимание (дет са вика) , ма оня дългуч не си поплюва. Носят се слухове, че ще ходи при Любо Нейков, ма ша видим.

Върл фен съм на Слави, ма заради своя нрав и характер (визирам Дългия), Виктор Калев нито е първия, нито ще е последния актьор ( и не само), който ще напусне шоуто му.

Слави е голем пич, ма е голям работохолик и малцина могат да издържат на характера му и строгостта, която прилага към екипа си.

Да, но както виждаш са много добри професионалисти и всичко при тях е изпипано. Да си видял някъде провал в негово начинание??? Така е и в цял свят, така се работи и така се прави!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.