Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Печелене на пари от интернет

Featured Replies

Искам да попитам дали има сигурни начини за печелене на пари от интернет, независимо от вида на действията(стига да са законни) благодаря предварително :shy11::speak::baby::baby::wors::):):);)

• Отговори 140
  • Прегледи 57,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Няма такива филми-забрави. Има балъци,да щракат по иконки и рекламки и да чакат парички-ама няма да получат :shy11: Други печелят от тая пирамида.

Абе има начин - правиш си сайтче, рекламираш го, слагаш рекламен банер и ти си човека. Само дето малко български фирми си държат на обещанията и не плащат редовно парите. Но ако сайта ти е на английски нищо не пречи да го регистрираш в рекламната мрежа на Google. Те са честни и ти дават парите, като изкараш определена сума - сто долара ако не се лъжа. Плаща се на клик или на показан банер. Но всичко опира до посетители на страницата ти. И да знаеш - номера с непрекъснатото рефрешване на страницата не става :shy11: - програмистите от google си знаят работата. Е толкова от мене относно печеленето на пари црез реклама.

Редактирано от Dimitar Tabakoff (преглед на промените)

• Автор

много ти благодаря, но незнам как да си направя сайт или по точно незнам на каква тема Публикувано изображение

mAlChO_Ch, не се захващай, нищо няма да спечелиш. Не те обиждам, но ти си несериозен. В смисъл ако си мислиш, че като направиш лична страница с Web Page Maker (примерно) и го хостнеш в hit.bg, ще почнат да текат парите, жестоко се лъжеш. Не съм съгласен, че Google са много честни, защото и те правят едни шмекерии, за да не ти пратят парите, но това е друга тема. Google плащат на клик на банера, а не на импресия, да отбележа също! При направени от теб 50 долара ти пращат пин кода на адреса, който си подал, а като стигнеш 100 долара, ти пращат чека. Осребряването е около 5-20 долара в зависимост от банката, която изберете

Редактирано от pemo (преглед на промените)

• Автор

mAlChO_Ch, не се захващай, нищо няма да спечелиш. Не те обиждам, но ти си несериозен. В смисъл ако си мислиш, че като направиш лична страница с Web Page Maker (примерно) и го хостнеш в hit.bg, ще почнат да текат парите, жестоко се лъжеш.

Не съм съгласен, че Google са много честни, защото и те правят едни шмекерии, за да не ти пратят парите, но това е друга тема.

Google плащат на клик на банера, а не на импресия, да отбележа също! При направени от теб 50 долара ти пращат пин кода на адреса, който си подал, а като стигнеш 100 долара, ти пращат чека. Осребряването е около 5-20 долара в зависимост от банката, която изберете

Благодаря ти много чудех се дали да се захващам 1) защото нз каква да е темата на сайта

2) малко ме съмнява тази работа, защото едва ли ще платят

А ти знаеш ли някакъв начи защото ми трябват пари за ново PC

• Автор

Аз съм "намерил" нчин за печелене на пари и това е еврофутбола, но залозите ми зависят от някои голям с който да заложа,но много пати не се намира такъв човек Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от mAlChO_Ch (преглед на промените)

От нета ако намериш някаква свястна PTC (Paid To Click) програма, ама не се надявай на много - около 4-5 долара на месец най-вероятно ще правиш. Най-добре почвай да следиш мачовете и си залагай в Еврофутбол - там поне печалбите са "по-сигурни" :)

• Автор

От нета ако намериш някаква свястна PTC (Paid To Click) програма, ама не се надявай на много - около 4-5 долара на месец най-вероятно ще правиш.

Най-добре почвай да следиш мачовете и си залагай в Еврофутбол - там поне печалбите са "по-сигурни" :)

аз много искам да залагам,но съм на 14 и неми дават. Пък няма никои голям с който да заложа! иначе в неделя спечелих 13 лв, но сега няма с кой да залагам Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Аз съм "намерил" нчин за печелене на пари и това е еврофутбола, но залозите ми зависят от някои голям с който да заложа,но много пати не се намира такъв човек Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

mAlChO_Ch вземи се в ръце, не се отдавай на хазарт и подобни пороци, а питай родителите си, ако имат собствен бизнес, да им помагаш с някои задачи срещу някаква сума. Или питай съседите, кой има нужда да му се измие колата и т.н. По-лесно е отколкото да се занимаваш в глупости, част от които незаконни и трудни!

• Автор

mAlChO_Ch вземи се в ръце, не се отдавай на хазарт и подобни пороци, а питай родителите си, ако имат собствен бизнес, да им помагаш с някои задачи срещу някаква сума. Или питай съседите, кой има нужда да му се измие колата и т.н. По-лесно е отколкото да се занимаваш в глупости, част от които незаконни и трудни!

аз имам една идея за издаване на вестник, който за начало да распространявам в квартала. Само че ми излиза доста скъпо да разпечатвам изданията и да ги копирам Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

ако можеш да ми помогнеш ще сам ти много благодарен!Благодаря предварително :clap::clap::clap::wors::wors::wors::wors::):down:

Ето каква зарибявка ми пратиха наскоро:

Здравейте, работата е надомна и без работно време. Преди четири месеца сърфирах из интернет, търсейки някакъв допълнителен доход.

Разбрах за тази компания, която редовно изплаща изработените пари на клиентите си. ДОБРОТО в случая е, че си независим, работиш в къщи и получаваш толкова повече, колкото повече работиш. Е, отначало трябва да имате търпение, защото първите месеци се изкарват до 150-200 лева, при положение че работите всеки ден и сте в нета по4-6 часа средно, но за една година дохода става не по малък от 500 лева на месец /а за тези, които денонощно са пред компютъра, и по 800-1000

лв./.

КАК СТАВА РЕГИСТРИРАНЕТО?

Много просто.То заема едва 10 минути - с уникално потребителско име и

парола,след това изтегляш един малък софтуер - под формата на лента,

която се разполага в долната или в горната част на монитора и по нея започват

да текат реклами,докато си в Интернет. През това време ти може въобще

да не гледаш самите реклами, а да си вършиш друга работа-например да си

пишеш е-мейл или да разговаряш с твой приятел/ка от другия край на

земното кълбо. Важното е рекламите да вървят по лентата и индикаторът

да свети в зелено.

Тази компания продължава да плаща не само това, което e обещалa,

А ДОРИ И МНОГО ПОВЕЧЕ! Аз се "прикачих" към човек, от който научих, че

и досега компанията упорито държи на реномето си като редовно изплаща

обещаните чекове!

НЕ Е ДОВОЛЕН САМО ТОЗИ, КОЙТО НЕ Е ПРОБВАЛ !

ПРИНЦИПЪТ Е СЛЕДНИЯ:

1.Отивате на посечения от мен линк долу и се

регистрирате-име,адрес,телефон,е-мейл и пр.Много важно е да посочите

точен адрес-улица,номер,град,тъй като на него ще Ви се изпращат

заработените суми с чекове!!

2.Отивате на графа Member-кликвате там,пишете в кутийките името и

паролата, с които сте се регистрирали, натискате Логин- и влизате във

вашия Account.

3.Намирате графа Download-от там изтегляте една малка

програмка.

4.Когато влизате в Интернет винаги първата Ви работа ще е да стартирате тази малка програмка – пишете името и паролата си,после Логин - в горния ъгъл на монитора Ви се появява лентата с едно човече, което като започне да бяга - значи вие вече правите пари! Когато човечето не бяга - то вие не правите пари! На лентата горе се появяват и точките, които вие заработвате от вашия престой в Интернет, а тези точки се обръщат в края на месеца в пари! На долния десен ъгъл на екрана се появява знака на долара-$- ако той свети в зелено-$, значи точките ви се увеличават и вие заработвате пари, а ако е в червено-$ - то точки не ви се отчитат и не се правят пари! В момента заработката, с която можете да стартирате е 0,60 $ на час - което е 600 точки! Затова работете винаги, когато сте в интернет за да трупате точки.(Примерно от началото на месеца до 15 число на същия месец направих 17000 лични точки, дадоха ми още 5000 бонус точки. От рефералите, които ми бяха 12 наброй, получих към 4000 точки, получих и 19 златни точки които се таксуват много повече от обикновените точки и всичко това е направено като съм работил вечер след работа - средно на ден по 2 часа, а няколко дена изобщо не съм работил!!!)Затова само от вас зависи дали още в началото на следващия месец ще можете да направите заявка да ви изпратят чека, като първия чек ще се забави малко повечко към 25 дена а следващите 4екове ще престигат до 15 дена!!!

Но това далеч не е всичко! Вие бихте могли да печелите повече ако

привлечете хора да се регистрират след Вас под Вашето име - реферали.

Когато вие привлечете реферали - получавате процент върху тяхната

месечна заработка. Когато вашите реферали привлекат други

реферали, които вече се явяват индиректни реферали за вас, Вие и от тях

печелите! - и така структурата в дълбочина продължава до 8-ма позиция

под вас!..........и така нататък....

Доста нереално ми звучи Публикувано изображение

Ето каква зарибявка ми пратиха наскоро:

Здравейте, работата е надомна и без работно време. Преди четири месеца сърфирах из интернет, търсейки някакъв допълнителен доход.

Разбрах за тази компания, която редовно изплаща изработените пари на клиентите си. ДОБРОТО в случая е, че си независим, работиш в къщи и получаваш толкова повече, колкото повече работиш. Е, отначало трябва да имате търпение, защото първите месеци се изкарват до 150-200 лева, при положение че работите всеки ден и сте в нета по4-6 часа средно, но за една година дохода става не по малък от 500 лева на месец /а за тези, които денонощно са пред компютъра, и по 800-1000

лв./.

КАК СТАВА РЕГИСТРИРАНЕТО?

Много просто.То заема едва 10 минути - с уникално потребителско име и

парола,след това изтегляш един малък софтуер - под формата на лента,

която се разполага в долната или в горната част на монитора и по нея започват

да текат реклами,докато си в Интернет. През това време ти може въобще

да не гледаш самите реклами, а да си вършиш друга работа-например да си

пишеш е-мейл или да разговаряш с твой приятел/ка от другия край на

земното кълбо. Важното е рекламите да вървят по лентата и индикаторът

да свети в зелено.

Тази компания продължава да плаща не само това, което e обещалa,

А ДОРИ И МНОГО ПОВЕЧЕ! Аз се "прикачих" към човек, от който научих, че

и досега компанията упорито държи на реномето си като редовно изплаща

обещаните чекове!

НЕ Е ДОВОЛЕН САМО ТОЗИ, КОЙТО НЕ Е ПРОБВАЛ !

ПРИНЦИПЪТ Е СЛЕДНИЯ:

1.Отивате на посечения от мен линк долу и се

регистрирате-име,адрес,телефон,е-мейл и пр.Много важно е да посочите

точен адрес-улица,номер,град,тъй като на него ще Ви се изпращат

заработените суми с чекове!!

2.Отивате на графа Member-кликвате там,пишете в кутийките името и

паролата, с които сте се регистрирали, натискате Логин- и влизате във

вашия Account.

3.Намирате графа Download-от там изтегляте една малка

програмка.

4.Когато влизате в Интернет винаги първата Ви работа ще е да стартирате тази малка програмка – пишете името и паролата си,после Логин - в горния ъгъл на монитора Ви се появява лентата с едно човече, което като започне да бяга - значи вие вече правите пари! Когато човечето не бяга - то вие не правите пари! На лентата горе се появяват и точките, които вие заработвате от вашия престой в Интернет, а тези точки се обръщат в края на месеца в пари! На долния десен ъгъл на екрана се появява знака на долара-$- ако той свети в зелено-$, значи точките ви се увеличават и вие заработвате пари, а ако е в червено-$ - то точки не ви се отчитат и не се правят пари! В момента заработката, с която можете да стартирате е 0,60 $ на час - което е 600 точки! Затова работете винаги, когато сте в интернет за да трупате точки.(Примерно от началото на месеца до 15 число на същия месец направих 17000 лични точки, дадоха ми още 5000 бонус точки. От рефералите, които ми бяха 12 наброй, получих към 4000 точки, получих и 19 златни точки които се таксуват много повече от обикновените точки и всичко това е направено като съм работил вечер след работа - средно на ден по 2 часа, а няколко дена изобщо не съм работил!!!)Затова само от вас зависи дали още в началото на следващия месец ще можете да направите заявка да ви изпратят чека, като първия чек ще се забави малко повечко към 25 дена а следващите 4екове ще престигат до 15 дена!!!

Но това далеч не е всичко! Вие бихте могли да печелите повече ако

привлечете хора да се регистрират след Вас под Вашето име - реферали.

Когато вие привлечете реферали - получавате процент върху тяхната

месечна заработка. Когато вашите реферали привлекат други

реферали, които вече се явяват индиректни реферали за вас, Вие и от тях

печелите! - и така структурата в дълбочина продължава до 8-ма позиция

под вас!..........и така нататък....

Доста нереално ми звучи Публикувано изображение

Не се връзвайте,няма нищо такова :offtopic_s:

:offtopic_s::help:

Говоря от личен опит,защото и аз се бях засилила по една такава обява.

И още ми се пълни кутията от тия,където се регистрирах-ужас-няма спасение :help:

Добре че ме светнаха навреме.

Трябват им БАЛЪЦИ да им щракат по разни рекламки.

После този на когото е рекламата отива някъде да си продава продукта и казва:

Ето-вижте само колко много хора са посетили моя сайт и са гледали мойта реклама Публикувано изображение

Изводите оставям на вас.

Пари няма да получите вие.

Сещайте се кой ще спечели от цялата работа Публикувано изображение

Може да е набутвация, но разпространението й става със самото й споменаване, като някакъв вирус.. Затова ако стане дума за ###### или продължите с останалите глупави интернет програми, темата която неведнъж е била обсъждана, ще бъде затворена!

Искам да попитам дали има сигурни начини за печелене на пари от интернет, независимо от вида на действията(стига да са законни) благодаря предварително :):clap::clap::);):clap::wors::wors::wors:

Най-сигурния начин да изкарваш пари по интернет е да работиш като фрийлансър, но за това ти трябват доста знания.

аз имам една идея за издаване на вестник, който за начало да раЗпространявам в квартала. Само че ми излиза доста скъпо да разпечатвам изданията и да ги копирам Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

ако можеш да ми помогнеш ще сЪм ти много благодарен!Благодаря предварително :clap::);):clap::):clap:

Виж сега, с този вестник няма да успееш, най-малкото заради куриозния ти правопис!

Писала съм ти вече, малко физическо усилие няма да ти навреди. Затова вдигай си задника от пред компютъра и отиди да изхвърлиш боклука, изчисти и измий чиниите, после да видим дали майка ти, впечатлена от самоинициативата няма да ти даде левче-два отгоре на джобните, ама го направи не само за прите, а и за да я зарадваш - това е по-важно. Ама и ти какво толкова си закъсал за пари?!

Нали живееш с родителите си? Имаш храна, легло и топла вода всеки ден?! Тогава за какво толкова си приритал за работа?!!!

• Автор

Виж сега, с този вестник няма да успееш, най-малкото заради куриозния ти правопис!

Писала съм ти вече, малко физическо усилие няма да ти навреди. Затова вдигай си задника от пред компютъра и отиди да изхвърлиш боклука, изчисти и измий чиниите, после да видим дали майка ти, впечатлена от самоинициативата няма да ти даде левче-два отгоре на джобните, ама го направи не само за прите, а и за да я зарадваш - това е по-важно. Ама и ти какво толкова си закъсал за пари?!

Нали живееш с родителите си? Имаш храна, легло и топла вода всеки ден?! Тогава за какво толкова си приритал за работа?!!!

1)майка ми и баща ми няма да ми дадат пари за това, че ще измия чиниите или ще изхварля боклука или нещо подобно, защото аз попринцип си го правя.

2)съседите са повечето някви старци дето нямат пари да се оправят пак ще дават намен

3)парите ми трябват за ново РС защото наще казаха, че на тях тва им варши работа ама извиняваи

РС c 128 рам и процесор пентиум 2..............

Ми преговаряй с родата вместо глезотийки или неща, които вече си имаш за Коледа да ти подарят компютър или паричния му еквивалент! :clap: Аз поне, почти така направих. И тук вече опира и до дипломатичност-да им внушиш, че и те имат нужда от нова машина! :clap: Успех и стискам палци.

• Автор

явно нищо няма да стане и ще си остана със стария компютър! почти всички мои приятели работят я в някои магазин я някъде другитя, а аз ............................ Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...

Хаха... аватара е култов!!!! И малко в страни от темата: има ли начин в домашни условия само с използване на интернет по честен и справедлив начин да си докарваш допълнителни доходи? Интересува ме има ли работа про която да се плаща директно при показани резултати без да е необходимо да киснеш в офиса....?

Измамници.

Мда.Истината е че пари без труд няма.Освен ако не се събличаш пред уебкамери да те гледат разни бледолики английски чичковци.

Бе то лошо няма ако те влече ама... надали за косматия ми гъз на някой ще му се откъсне много от сърцето.... макар, че знае ли чоек - свят голям, перверзници много! :ass::nono:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.