Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложете костюм за хелоуин.

Featured Replies

Значи имам следния проблем - след няколкоо дена имаме хелолийн парти и ми трябва оригинален костюм. (Пускам тум темата, за да не се приема като спам или флууд, а и защото не знам къде другаде да я пусна laugh.gif ). Значи приемам идеи всякакви, защото до сега съм се спрял само на Фреди Крюгър (Кошмари на улица Елм) и Джейсън (Петък 13-ти), като ако не получа отговор ще се спра на втория вариант, поради факта че по лесно ще намеря хокейна маска, отколкото обгореното лице на Фреди. А също освен идеите за костюм по-големият кахър е от къде да го купя, така че главно се насочете към този жизнено важен въпрос, а именно "Где аджеба се продават тези "Шитс"".

Благодаря предварително :P

Редактирано от frason (преглед на промените)

Подобна молба има и тук, но гледам че е глас в пустиня.

Иначе, какво ще кажеш за това biggrin.gif

phprTeogLnametalo-s-maska-skelet_968.jpg

Кофтито е че е малък размер - 140 см. biggrin.gif

Важното е да си босичък. biggrin.gif

вземаш няколко топа тоалетна хартия и старателно се опаковаш с нея - резултата е една доста сносно изглеждаща мумия biggrin.gif

Ако вземеш стария шлифер на някой родител и си натъпчеш на гърба една възглавница за гърбица можеш доста успешно да имитираш оня от семейство Адамас - чичото. Че му забравих името. Сложи два-три номера по-големи патъци, ръкавици със съдрани пръсти. Нарисувай си черно под ноктите /или порови в цветята на майка си за автентичност/. Със пяна за коса докарай изглед на трайно неумит. Леко гримче от запасите на майка ти - и си готов

• Автор

fedora, аз за това съм пуснал темата в празни приказки, за да няма спам и флууд, а иначе някак си не се виждам в ролята на прилеп ( а за размера, ще е някак смешно имайки предвид, че аз съм 1.90 :))

emmi, благодаря за комплимента

Ти си толкоз урудлив, като оня грозния от сем. Адамс

biggrin.gif

Все още съм отворен за мнения, не спирайте да мислите и нека разрешим заедно този житейски проблем :)

Само да добавя, че колкото по-бързо толкова по-добре ... :)

tala40001.jpg

0282-foto01.jpg

Това съм го виждала на живо,повярвай ми доста си е страшничко.Трябва ти малко боя,грим,едни лещи (не знам как точно се казваха)

Продават се по ку-ку магазините.Може да си сложиш и малко кръв (боя имам впредвид) около устата,по дрехите... :ph34r:

Изобщо малко фантазия ти трябва.

Облечи се като жена :ph34r:

Облечи се като жена :ph34r:

biggrin.gif Да, мислех да му го предложа, но си викам - той пък да не се обиди. Обаче сега няма как да се въздържа.

helloy_10.jpg

helloy_25.jpg

helloy_34.jpg

helloy_03.jpg

• Автор

Ами до сега най ми хареса предложението на ивета, стига да успея някакви такива лещи и може би някаква много бяла пудра барабар с бял спрей за коса ще съм много страшен biggrin.gif

3@suit_3big.jpg

А може и това...

img_51577_301782_r.jpg

laugh.giflaugh.gif

Редактирано от Diin (преглед на промените)

• Автор

Ами, това че се спирам на лудия учен е че просо това, което търся, не мога да го намеря в БГ, а и виждам едни доста понадутички цени - ръкавицата на Фреди Крюгер - 55$ ohmy.gif, ако някой може да ми даде линк или каквото и да е с принадлежности на фреди ще го черпя не една, ами много бири :zipper:

• Автор

Последно се спрях на това, да си облека един шлифер и очила и да отида да диря момата от снимката, която е в поста на ивета :lol6: I'm inlove :wow::);)

• Автор

Имам един много бърз въпрос и се надявам някой да успее да ми отговори. От къде аджеба мога да си взема лещи като на тия двама пичове от снимката.

0282-foto01.jpg

Много ми е спешно, но по важен е отговора, от това кога е даден. Мерси :P

Имам един много бърз въпрос и се надявам някой да успее да ми отговори. От къде аджеба мога да си взема лещи като на тия двама пичове от

Ами аз съм написала,ама няма кой да чете.Продават се в ку-ку магазините.

• Автор

Аз се върнах на обяд от ку-ку магазин, където ме пратиха да обикалям по оптики и отново безрезултатно :P

Аз се върнах на обяд от ку-ку магазин, където ме пратиха да обикалям по оптики и отново безрезултатно :P

кога е този купон? Довечера ли?

Аз се върнах на обяд от ку-ку магазин, където ме пратиха да обикалям по оптики и отново безрезултатно :ph34r:

Тея лещи си имат специално име,но не мога да се сетя.Знам че по ку-ку магазините ги има.

В нашата оптика има, ама са по поръчка, ако си много бърз може и да успееш ;)

А иначе търси в оптиките, и в големите има - мой съученик беше с такива за бала.

• Автор

Докато се опитвам да си намеря лещи, нещо което съм 99% сигурен, че няма да успея да направя, да ви позатормозя и с още нещо. Та значи този сайт се води най-големят за костюми в света и ме интересува специално този костюм.

Някой, по възможност с опит, би ли бил така добър да ми разясни малко:

1. Какво включва комплекта.

2. Каква е цената за доставка до БГ.

3. Как се поръчва?!

Пак Ви Благодаря предварително. :headphones:

ПП: Виждам че тук има лещи, но ако и в български банкноти са на такива цени, ще се облека като селянин.. :)

• Автор

Няма да Ви се обидя, ако ми отговорите бръзо.. :gift:

• Автор

Добре тогава, без да съм нахален, давайте други предложения за страшни костюми.

Що?Костюма на селянин не ти ли ходи?-шегувам се

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.