Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

KMPlayer е безплатен мощен аудио и видео плейър, който поддържа широк списък от кодеци и файлови формати. Предлага и пълна VCD/DVD функционалност. Програмата позволява разширяване на възможностите й чрез plugin-и, а също така разполага и с вградени аудио и видео кодеци.

KMPlayer e чудесен мултимедиен плейър, който поддържа голям брой формати сред които: VCD, DVD, AVI, MKV, Ogg, OGM, 3GP, MPEG, WMV, RealMedia, QuickTime и други. Програмата разполага с вградени декодери и кодеци, както и с разнообразни аудио ефекти и филтри, скинове. Позволява да правите запис на аудио, видео, както и да заснемате екрана и др. Интересно е да се спомене и възможността за работа директно със съдържанието на имидж файлове и стандартни архиви (.zip и .rar). Архитектурата му, позволява интеграция на разнообразен брой външни филтри.

Публикувано изображениеЛиценз: Freeware

Публикувано изображениеОфициална страница: KMPlayer.com

Повече за KMPlayer можете да научите от нашата статия The Kmplayer - кратко ревю.

Забележка: Този плеър още не е изпробван дали работи така, като пише в описанието. Сайтът е изцяло на корейски, а форумът не дава достатъчно информация.

Редактирано от nologo
Koрекция (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 296,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Изпробван е :down: Аз съм с него от около 2 месеца и имаше няколко проблема, но в последната тестова версия са оправени. Ползвам го за музика, за филми и за DVD плейър и съм много доволен засега. До сега не съм имал видео файл който да не е отворен с него, при това имам инсталиран само XviD кодек, основно работя с вградените кодеци. Във форумът има още един българин, който е много доволен и от работата на програмата с TV Tuner-а (аз лично нямам и затова не мога да кажа нищо по въпроса)

А който се интересува, ето линк към последната тестова версия:

http://www.kmplayer.com/beta/kmp.zip

И аз го тествах и бих казал, че е изключителен плейър. Май ще сменя BSPLayer. Публикувано изображение

Найстина има прилики с WinAmp-а, но пък има скинове и можеш да си смениш външният вид :hush:

Не мислите ли, че трябва да уважим този страхотен(според мен) плейър и да го преведем на български ? :hush: П.П. Аз започнах превода, но няма да ми стигнат знанията, за да го преведа целия...

• Автор

Искам и аз да потвърдя добрите качества на този плеър. Аз имам TV тунер и се получи доста добра картина и качествен звук, но е все още тестова версия за WDM capture и някои ТВ канали се наложи доста да ги настройвам. Програмата иска малко по-подробно запознаване (не е сложна), за да се използват пълноценно възможностите и. Благодарности на forka2k и eXRuLeZz за коментарите и предложенията.

:hush:

А лек ли е защото при мен това е жизнено важно поне на тоя комп?

<{POST_SNAPBACK}>

Относително е... аз понеже ползвам и BSPLayer мога да кажа, че е малко(съвсем малко) по тежък от BSPLayer-а.

П.П. В момента операционна ми система е в трагично състояние и немога да установя точно, но общо взето не е тежък.

Редактирано от eXRuLeZz (преглед на промените)

• Автор

Дано не те заблудя, но при мен товари два пъти по-малко CPU а РАМ - по-малко от Winamp (при мен е с доста добавки и филтри) и JetAudio. А с WinDVD сравнението е още по-драстично в полза на този плеър. Става дума за музика и филми.

Но зависи какво ще си настроиш. Компютърът ми е доста мощен и преценката в случая е относителна.

Щом е по-тежък от Бсплеър няма да върши работа,поне за тежките филми.Аз най-тежките Waf ми вървят само на Мплеър.Иначе гледам с Кристъл плеър.Утре от работата ще го пробвам това плеърче на лаптопа.Браво и за начинанието за превода!!!

При мен лично памета не е минавала 15 Мб. Наистина мплейъра е най-лекият който съм виждал досега. Браво за превода, аз лично не мога да помогна, защото знанията ми по английски не са много добри Публикувано изображение

много добър и лек с мноооого опции, много съм доволен от него. Попаднах на него преди 6-7 месеца и веднага ми допадна ... просто добре свършена работа от страна на създателите му :P:wors::wors:

За съжаление тази седмица ми е много натоварена(класни, контролни) и нямах много време да го преведя изцяло, а само малка част. Ако някой иска да се пробва да го довърши може да свали това, което аз съм превел от тук.

• 1 месец по-късно...

имам малък проблем с плеяра на цял екран не изкарва картина а само черен екран апри нормално състояние работи перфектно някои може ли да ми каже какъв е проблема педварително благодаря

Изтегли си последната Beta от тук: KMPlayer Beta (от 15.01.2006)

На този линк периодично се обновяват бета версиите. Напълно е възможно този бъг вече да е фикснат.

мерси .сега ще видиме а по принцип може ли да а нещо от настроиките дали на плеяра или на компа ми

• 1 месец по-късно...

KMPlayer 2.9.1.1043

Нова версия на този уникален плейър! :)

Промени:

Added features

* [03/01] Added some options to adjust font size etc in OSD Playback Information

* [03/01] Added "Cycle AR/Adjust Window Size" functions for user to select it in Mouse Wheel Functions

* [03/08] Added an item to control Haali's video renderer in preferences

* [03/08] Added a web browser control to skin

* [03/12] HTML file can be used as logo

* [03/12] Added Gabest's FLV Source/Splitter

Improved & Updated functions

* [03/01] Updated internal memory manager

* [03/01] Updated Gabest's Filters

* [03/08] Improved VMR9's pixel shader resizer

Fixed bugs

* [03/01] Fixed a bug in Win98/ME, which reports error when displaying messages

* [03/01] Fixed an error with internal splitter when closing after playback

* [03/01] Fixed a bug of not starting playback with a Specified Size

* [03/08] Fixed a bug in Configuration Management, it was not restored with specified video size

* [03/08] Fixed an abnormal behavior in screen expansion(ctrl+q)

* [03/08] Fixed a bug in brief update, it was not worked normally

* [03/08] Fixed an error occurring when opening other WDM device than TV card

* [03/08] Fixed a bug of not saving preferences into .ini file

* [03/08] Fixed a bug of keyframe search with internal MKV splitter

* [03/12] Fixed a bug in Seamless Playback with CD-ROM

Download: KMPlayer 2.9.1.1043 (Full Install version)

Публикувано изображениеKMPlayer 2.9.1.1043 (Full Zip version)

• 4 месеца по-късно...

Толкова го хвалите този плеар ,че и мене подмамихте да го инсталирам. Със изказвания от рода на "Май ще сменя BSPlayer","този страхотен(според мен) плейър " ,"товари два пъти по-малко CPU а РАМ - по-малко от Winamp " и много други . Направо ме зарибихте яко. След 10 дена някаде ще си дам и аз мнението. GLHF

• 2 седмици по-късно...

Прочетох суперлативите ви за плеяра и реших и аз до го изпробвам. Ноистина е добър, няма нещо което да му се опре нито един клип, нито филм. Само имам един проблем ни ми зарежда субтитрите. Опитвах и нищо не се получава. Някой би ли отделил няколко минутки от времето си за да ми обясни. Иначе съм много домолна от него. Невероятен е Благодаря ви че ме запознахте с него.

• 2 седмици по-късно...

Доста добър плеър,всичко върви с него,няма да съжалявате ако го имате на компа :hush:

• 2 седмици по-късно...

jetaudio 6.2.Х е най добрият мултимедиен плеър който е имало досега за бозата и тва си е факт. няма какво да се лъжем

Редактирано от prostoaz (преглед на промените)

jetaudio 6.2.Х е най добрият мултимедиен плеър който е имало досега за бозата и тва си е факт. няма какво да се лъжем

Мойто мнение е същото, така се говори :hush::clap::)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.