Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

Плеъра е много добър ползвам го от скоро и вече ми е любимец. Но имам проблем със субтитрите.В смисъл то не е проблем ами просто незнам как става точно .. Субтитрите са много големи .. смисъл има ли начин да ги намаля докато филма върви?Самите букви са доста големи .. как се намаляват? :)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 298,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Плеъра е много добър ползвам го от скоро и вече ми е любимец.

Но имам проблем със субтитрите.В смисъл то не е проблем ами просто незнам как става точно ..

Субтитрите са много големи .. смисъл има ли начин да ги намаля докато филма върви?Самите букви са доста големи .. как се намаляват? :)

Увеличаване размера- Alt+F1

Намаляване размера - Alt+F2

Плеъра е много добър ползвам го от скоро и вече ми е любимец.

Но имам проблем със субтитрите.В смисъл то не е проблем ами просто незнам как става точно ..

Субтитрите са много големи .. смисъл има ли начин да ги намаля докато филма върви?Самите букви са доста големи .. как се намаляват? :wors:

В най-новата версия има меню на български ! Използвай го и няма да имаш проблеми , тъй като плеъра предлага изключително много възможности за настройки !
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте. Как мога да искарам субтитрите в черното поле на телевизора. На монитора става, но тогава на телевизора не се виждат.Доста си поиграх с настройките ,но или имам субтитри без картина или картина без субтитри или и двете но субтитрите не са в черното поле.Не че е болка за умиране,но с BSplayer-а свикнах да са така ,а тази програмка ми харесва повече.

Здравейте. Как мога да искарам субтитрите в черното поле на телевизора. На монитора става, но тогава на телевизора не се виждат.Доста си поиграх с настройките ,но или имам субтитри без картина или картина без субтитри или и двете но субтитрите не са в черното поле.Не че е болка за умиране,но с BSplayer-а свикнах да са така ,а тази програмка ми харесва повече.

Пробвай с Ctrl+] и Ctrl+[

страхотен плеър,има бг езиков файл,който помага за използването на всичките му възможности които наистина са много-просто е номер 1,чете всякакви формати,заради него премахнах всичките си плеъри,които почнаха да ми се виждат много смешни в сравнение с КМ.супер е :help::help::help:

Пробвай с Ctrl+] и Ctrl+[

Tака ги местя надолу и нагоре ,но като влязат в черното изчезват.Има опция "draw to overlay surface" ,когато я включа субтитрите на монитора отиват в черното поле но на телевизора изчезват.

Tака ги местя надолу и нагоре ,но като влязат в черното изчезват.Има опция "draw to overlay surface" ,когато я включа субтитрите на монитора отиват в черното поле но на телевизора изчезват.

Когато заредиш даден филм ... десен бутон в/у екрана на КМ ... нещо си ... video ... rendering ... и пробваш ... при мен ... за да излиза на телевизора на цял екрна .. със субтитри ... тябваше да избера ... нещо си - haali ... или нешо от този род. Пиша от машина, която няма КМ на нея, но по спомен така беше.

Мисля, че ще се справиш.

Поздрави

Alt+R и са отдолу

Когато заредиш даден филм ... десен бутон в/у екрана на КМ ... нещо си ... video ... rendering ... и пробваш ... при мен ... за да излиза на телевизора на цял екрна .. със субтитри ... тябваше да избера ... нещо си - haali ... или нешо от този род. Пиша от машина, която няма КМ на нея, но по спомен така беше.

Мисля, че ще се справиш.

Поздрави

Благодаря , при мене се получи при- render: direct 3D (dx9)..... и субтитри > и отметка на "draw to VMR surface".
  • 2 седмици по-късно...

Ето линк за Български интерфейсен файл (официална версия) за The KMPlayer v2.9.3.1279 Beta - последната версия към момента, за тези които я ползват и нямат търпение файла да бъде включен в архива на програмата.

>>>Български за The KMPlayer v2.9.3.1279 Beta<<<

П.П. Благодарности на Gaffer® за помощта

Публикувано изображение

Ето линк за Български интерфейсен файл (официална версия) за The KMPlayer v2.9.3.1282 Beta - последната версия към момента, за тези които я ползват и нямат търпение файла да бъде включен в архива на програмата.

>>>Български за The KMPlayer v2.9.3.1282 Beta<<<

Публикувано изображение

от край време си имам някакъв тъп проблем с този ми любим плеър ама не знам точно как да го поправя? Проблема ми е следния-когато пусна даден видео файл той ми излиза с някакви много хем цветно хем тъмно,и преди да гледам дадения файл задължително трябва да натисна R за да се нулират някакви си там настройки. Къде да ги гледам и как да ги мана тези настройки?

Ето линк за Български интерфейсен пакет (официална версия) за The KMPlayer v2.9.3.1291 Beta - последната версия към момента, за тези които я ползват и нямат търпение файла да бъде включен в архива на програмата.

>>>Български за The KMPlayer v2.9.3.1291 Beta<<<

Публикувано изображение

Ето линк за Български интерфейсен пакет (официална версия) за The KMPlayer v2.9.3.1291 Beta - последната версия към момента, за тези които я ползват и нямат търпение файла да бъде включен в архива на програмата.

>>>Български за The KMPlayer v2.9.3.1291 Beta<<<

Публикувано изображение

Браво за превода ! Но имам въпрос : различава ли се по нещо от намиращия се в архивирания пакет на плеъра ?

Браво за превода ! Но имам въпрос : различава ли се по нещо от намиращия се в архивирания пакет на плеъра ?

Да, различава се, но промените са по-скоро козметични.

Публикувано изображение

Увеличаване яркост - U Нулиране яркост - Y Намаляване яркост - T Увеличаване наситеност - J Нулиране наситеност - H Намаляване наситеност - G Кликни с десен клавиш и ще разбереш сам...

• 3 седмици по-късно...

Не ще да ми чете субтитрите. Не разбирам защо. Имам инсталиран SpeechLab с Gergana, с нея нямам проблеми, а когато задам настройките на плейъра не чете! HELP Плейъра е много много добър! Обаче като пусна някоя песен се отваря с winamр. Давам насройки да се отварят с КМ, а те пак с winamp. Как да го оправя?

При опциите на асоцииране/прихващане навсякъде даваш отметка да се чете от плеъра! При стил на шрифта-кодировка на кирилица и шрифт напр.ариел! дано съм ти помогнал !

При опциите на асоцииране/прихващане навсякъде даваш отметка да се чете от плеъра! При стил на шрифта-кодировка на кирилица и шрифт напр.ариел! дано съм ти помогнал !

Имам предвид, че като си пусна плейъра и после довлача някоя песен вурху него си тръгва, обаче като ида s десен бутон на свойствата на файла който ще отварям и давам да се отваря с КМ. Пускам си песента и ми излиза грешка.

Редактирано от nemded (преглед на промените)

Имам предвид, че като си пусна плейъра и после довлача някоя песен вурху него си тръгва, обаче като ида s десен бутон на свойствата на файла който ще отварям и давам да се отваря с КМ. Пускам си песента и ми излиза грешка.

Никой ли не може да ми помогне?

Пробвай така: стартираш KMPlayer, натискаш F2, даваш на Асоцииране/Прехващане и си направи желаните файлове да ти ги отваря с KMPlayer. Предполагам, че така ще стане :rolleyes:

• 3 седмици по-късно...

Плейарът изглежда, че е добър, съдейки по вашите отзиви..но имам един проблем - НЕ МИ ТРЪГВАТ СУБТИТРИТЕ. Вместо букви ми излизат някви иниациали или йероглифи. Имам инсталирани ffdshow и въпреки това не ги чете. ПЛС кажете ми как да ги подкарам?

Отиваш на опции- оттам на настройки-оттам на обработка на субтитри-оттам на стил на шрифта и нагласяваш кодировка на кирилица и шрифт примерно ариел ! Успех !

• 4 седмици по-късно...

Проблем с иначе безупречния досега плеър - пуска си .mkv файла, но не показва субтитъра, който е в отделен .srt файл със същото име като видео файла!?! Иначе GOM Player пуска и субтитрите, ама пък картината при него е кофти... ПП: Сложих CCCP кодеци и с техния ZoomPlayer и картината е хубава, и субтитри си има. Защо обаче KMPlayer-ът не ще?

Редактирано от brnn (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.