Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

Здравейте !!!! Искам да помоля за линк към EXE файл на последната версия на плеъра.И да попитам,има ли я на офиц.сайт,и,ако,да,къде се намира това EXE. Благодаря предварително :clap:

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 296,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

...Искам да помоля за линк към EXE файл на последната версия на плеъра...

Версия 2.3.9.1422 Бета - търси ги във форума на сайта.

Някой знае ли как се правят снимки от филм с КМПлейъра понеже търсих навсякъде но не откривам тази опция.

Хора помогнете!!!Свалям филми на които пише че има субтитри БГ/не да се свалят отделно-във филма са си/но като пусна филма----сори БГ не изкарва.Гледам филмите на КМplayer ако това има някакво значение въпреки, че съм прегледала форума със отзвуци за този плеар мисля, че не е от там проблема.Просто не мога да си го обясня.

Абе, доволна съм от КМ плеара но нещо разбутах, а менюто ми на въпросния плеар е на английски а аз не съм добре с английския.И сега субтитрите ми излизат на български но отзад на пред е превода.Някой може ли да помогне

Абе, доволна съм от КМ плеара но нещо разбутах, а менюто ми на въпросния плеар е на английски а аз не съм добре с английския...

Деинсталирай сегашната версия, изтегли си последната засега бета версия, която има чудесен български превод и би трябвало да нямаш проблеми; още в началото на инсталирането сложи отметка за нулиране на настройките. После го настройваш по твое желание, пък ако нещо е неясно - питай.

Ето ти линк: http://rapidshare.com/files/75445722/KMP_293_1428_beta.exe

Имам един въпрос!Аз съм с колонки 5.1 -но немога да изкарам звук през всички колони макар че в настройките ги наместих за5.1!Чуват се но без задните!С K-lite кодеци съм и там са направени на 5.1 и само през Windows playera се чуват всичките!

• 2 седмици по-късно...

Какво се правеше от настройките за да не седи плеъра винаги най-отгоре?

Здравейте и Честита Нова 2008 на всички!

Изтеглих си преси няколко дни от АтенаБГ "Карибски Пирати: Проклятието на черната перла" x264 и имам няколко проблема:

1. Разминава се картината и звука и то драстично. До сега бях с версия 2.9.3.1214 и си сложих последната финална 2.9.3.1428, но проблема си остана. Като пусна филма на BSPlayer-a този проблем го няма. Имам инсталирани K-Lite Codec Pack Full 2.79. Не вярвам да е от кодеците, защото както казах на другия плеър няма проблем.

2. Често картината спира/накъсва, което отново на BSPlayer-a не се забелязва.

Някакви идеи защо се получава така?

Редактирано от ukrainian (преглед на промените)

Здравейте и Честита Нова 2008 на всички!

Изтеглих си преси няколко дни от АтенаБГ "Карибски Пирати: Проклятието на черната перла" x264 и имам няколко проблема:

1. Разминава се картината и звука и то драстично. До сега бях с версия 2.9.3.1214 и си сложих последната финална 2.9.3.1428, но проблема си остана. Като пусна филма на BSPlayer-a този проблем го няма. Имам инсталирани K-Lite Codec Pack Full 2.79. Не вярвам да е от кодеците, защото както казах на другия плеър няма проблем.

2. Често картината спира/накъсва, което отново на BSPlayer-a не се забелязва.

Някакви идеи защо се получава така?

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=54722

Какво разбираш под "винаги най-горе"?

Preferences -> General (в дървото) -> Screen (в дървото) -> General (в дясната част) ---- Там има On Top, слагаш на Video и Audio Never и си готов. :speak:

Публикувано изображение

Има ли начин субтитрите да излизат автоматично ? Почти винаги се налага да ги зареждам ръчно - СУБТИТРИ-ЕЗИК НА СУБТИТРИТЕ-ВТОРИ СУБТИТРИ. Дали има някаква настройка това да става като заредя филма ?

Има ли начин субтитрите да излизат автоматично ? ...

Ако филма и субтитрите са написани по един и същ начин, то всеки плейър ще ти ги зарежда автоматично. Не е проблем да погледнеш и да коригираш единия файл, ако това се налага.

Например: Film.avi и Film.sub - така няма да имаш проблеми, опитай.

------

Имам проблем с последната версия, а и не само с нея - част от филмите насичат по необясними причини. Направих проба с 10 филма, от тях 6 насичаха (неравномерно движение на коли, хора...). Опитах с 3 други плейъра - никакъв проблем, вървят си нормално. Същите проблеми имах и с някои от последните бета версии, но мислех, че те са причината за проблема. Идеи?

Здравейте! KMPlayer е супер програма за гледане на видео, но не ми "разпознава" субтитрите. Става въпрос българските субтитри. Откъде мога да променя енкодинга, да бъде Cyrillic за да си ги показва нормално, а не като "йероглифи"? Имам инсталиран български пакет за PCLinuxOS, системата разпознава езика, къде е проблема тогава? Благодаря предварително. Моля модераторите да преместят поста ми в специалната тема за KMPlayer, съжалявам за грешката, просто не се съобразих, че има тема за програмата..

Редактирано от BoReTo (преглед на промените)

Здравей !

Отваряш плейъра . Settings -> Configure KMPlayer -> General -> Xine -> subtitles.separate -> cp1251

Това е ! Успех !

Ако филма и субтитрите са написани по един и същ начин, то всеки плейър ще ти ги зарежда автоматично. Не е проблем да погледнеш и да коригираш единия файл, ако това се налага.

Например: Film.avi и Film.sub - така няма да имаш проблеми, опитай.

------

Имам проблем с последната версия, а и не само с нея - част от филмите насичат по необясними причини. Направих проба с 10 филма, от тях 6 насичаха (неравномерно движение на коли, хора...). Опитах с 3 други плейъра - никакъв проблем, вървят си нормално. Същите проблеми имах и с някои от последните бета версии, но мислех, че те са причината за проблема. Идеи?

Значи трябва да ги обработя предварително от .avi -->.sub ? Имах предвид следното - отивам на опън файл, избирам филма и след като тръгне филма, субтитрите автоматично тръгват. При WMP този номер става, е не всякога ама в повечето случай.

==================================================

Иначе ъпдейтнах до последната версия, и нямам проблем нищо не насича ?!

Значи трябва да ги обработя предварително от .avi -->.sub ?...

Не! Огледай още веднъж примера, който ти дадох - и двата файла (.avi и .sub или .srt) трябва да бъдат написани по абсолютно един и същ начин - ако има разлики в главни и малки букви, интервали, горни или долни тирета и т.н. Двата файла трябва да се различават само и единствено по разширенията си.

Някои плейъри (BSPlayer например) четат субтитрите и "по подразбиране", т.е. леко различаващи се от начина на изписване името на филма, но не разчитай на това.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.