Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

Не мога да разбера защо прогамата асоцира DAT файлове със себе си. Уж му зададох само видео файлове, а то сега всеки DAT ми го изкарва като KMPlayer файл. Иначе е добра, много лека, удобна и с много скинове, с добри впечателния съм от нея :P BSPlayer убиец!

И аз това се чудя, защо се натиска да отваря DAT-oве като която и версия да съм пробвал неще. Първо си мислих че прави плейлист от филмите в свалените торенти ама не... Странна работа.
  • Отговори 1,2k
  • Прегледи 296,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте !!! :dancing18: Проблема се сътои в това, че като си пусна филм и искам да го оголемя на цял екран той се оголемява, но не ми върви видеото а стои само черен екран.

Здравейте !!! :)

Проблема се сътои в това, че като си пусна филм и искам да го оголемя на цял екран той се оголемява, но не ми върви видеото а стои само черен екран.

Слагай по-стара версия.

Слагай по-стара версия.

Не е от това, защото бутах нещо по настройките и от тогава е така Публикувано изображениеПубликувано изображение

Три пъти опитвам днес да гледам едни филм с KMPlayer, и трите пъти стигам до едно и също място, където ми дава това. Нататък не мога да продължа. Някой може ли да помогне?

За пръв път ми дава такова нещо. Филмът е AVI формат , 1.43 GB , BDRip.

Три пъти опитвам днес да гледам едни филм с KMPlayer, и трите пъти стигам до едно и също място, където ми дава това. Нататък не мога да продължа. Някой може ли да помогне?

За пръв път ми дава такова нещо. Филмът е AVI формат , 1.43 GB , BDRip.

Мисля, че филма, който се опитваш да гледаш не се е свалил на цяло щом ти показва буфериране. Направи му хаш проверка.

А аз отскоро имам един проблем като пусна някой филм и през определено време ми засича. Нагласил съм приоритета да е нормален, но пак насича. Преди нямаше такъв лаг. Някакви идеи?

Мисля, че филма, който се опитваш да гледаш не се е свалил на цяло щом ти показва буфериране. Направи му хаш проверка.

Проверих, свалил се е изцяло, но явно проблема е във филма, защото същото се получи и с GOMplayer, и с SMplayer. Благодаря.

Редактирано от suggs (преглед на промените)

Айде моля някой да каже защо ми засича като пусна филм, защото е много гадно. Прегледах всички настройки и нищо не можах да открия, а ми засича дори и на 700мб .avi файл. Преди нямах такъв проблем. Някой ако знае от къде може да е да казва какво да правя. Или плеъра да сменям?

Айде моля някой да каже защо ми засича като пусна филм, защото е много гадно. Прегледах всички настройки и нищо не можах да открия, а ми засича дори и на 700мб .avi файл. Преди нямах такъв проблем. Някой ако знае от къде може да е да казва какво да правя. Или плеъра да сменям?

Eдин от възможните варианти е да имаш и пакет кодеци (например K-Lite), които да влизат в конфликт с вградените на KMPlayer.

Причината би могла да е и другаде, защото при мен понякога и GOM Player насича, понякога не, при това на един и същ файл, та не мога да си го обясня. Казвам "и", защото при KMPlayer е същото, макар и по-рядко.

Хардуарно не би следвало да имам проблем, защото от всичко има по много, а видеото поддържа и HD.

----

П.П. И един въпрос към ползващите KMPlayer - как да го накарам да не ми "бяга" по екрана - всеки път като го стартирам ми се появява на различно място. Знам, че имаше опция за това, но нещо не мога да я улуча (с българско меню съм, но това е без значение). Някъде из темата имаше решение на този проблем, ама обърнах сума ти и страници, пък не го намирам.

Добавено - открих начина за запомняне на местоположението на плейъра - http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=735076

Още една добавка - пак не мога да го застопоря, дайте съвет, моля!

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Eдин от възможните варианти е да имаш и пакет кодеци (например K-Lite), които да влизат в конфликт с вградените на KMPlayer.

Причината би могла да е и другаде, защото при мен понякога и GOM Player насича, понякога не, при това на един и същ файл, та не мога да си го обясня. Казвам "и", защото при KMPlayer е същото, макар и по-рядко.

Хардуарно не би следвало да имам проблем, защото от всичко има по много, а видеото поддържа и HD.

----

П.П. И един въпрос към ползващите KMPlayer - как да го накарам да не ми "бяга" по екрана - всеки път като го стартирам ми се появява на различно място. Знам, че имаше опция за това, но нещо не мога да я улуча (с българско меню съм, но това е без значение). Някъде из темата имаше решение на този проблем, ама обърнах сума ти и страници, пък не го намирам.

Нямам инсталиран кодек пакет. Само КМ с вградените в него кодеци. Преди не засичаше от няколко дни е така. А на компа на който го ползвам е с видео ФХ 5200 512 Рам и процесор на 2.66, но не ми се вярва да е от видеото или рамта, защото както казвах преди не засичаше.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте... И аз имам кофти проблем с KmPlayer-a . Mного съм доволен от него въпреки, че бях с Виста smile.gif .. Сега, обаче реших да пробвам с новия Windows 7 i KmPlayer-a започна да ми бави, забива, абе въобще стана мазало..., докато Media Pleyar Classic ми работи перфектно ... Между другото съм и доволен от Win-a 7.. Нищо, че е Бета версия smile.gif ... Можете ли да ми дадете съвет, какво мога да направя ? Имам чувството, че нещо му прецаках настройките някъде, но не знам къде... А си го преинсталих и отново, и пак ... Компа ми е мощен - не е от него sad.gif .. Благодаря предварително !!! П.П. С K-Lite кодеци съм, но и преди си бях с тях, а нямаше проблем ...

Така е с новите бета версии инсталирайте някоя стара стабилна версия, най-добри бяха версиите без инсталация...

• 2 седмици по-късно...

Когато си пусна един сериал, върви за около 3-4 минути и ми показва - 4 sek. Left Buffer, после 3, 2, 1 и спира. Прави ми го за първи път и е само когато пусна Everyone Hates Chris. Мерси предварително.

Имах същия проблем преди време, и се оказа, че филма не е цял (при теб - сериала). За всеки случай, опитай и с друг плеър.

здравейте днес седнах да глеам филм със субтитри на KMPlayer гледам гледам по едно време почнаха там на филма да залагат и нали казват "залагам 1000" и плеара ми го казва(озвучава) на английски шо тай как да го опрая нерви ме

здравейте днес седнах да глеам филм със субтитри на KMPlayer гледам гледам по едно време почнаха там на филма да залагат и нали казват "залагам 1000" и плеара ми го казва(озвучава) на английски шо тай как да го опрая нерви ме

десен бутон на екрана

влизаш в опции

отваря ти настройки

там пише диктор субтитри изключваш

и си ти човека Публикувано изображение

не мога да го намеря :) :) :questions::computer2:

след десния бутон и опции

излиза

диктор заглавие

диктор субтитри ит.н.

пусни филма и цъкни тогава Публикувано изображение

10х намерих го а за озвучаването не ща добре е с субтитри :P

УРААААААААААААААААААААААА

кеф ;)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте,може ли някоя от версиите на КМPlayer да отваря фаилове с окончание(.cdg)т.е. текста на караоке песните.Аз лино не успях да ги пусна!?

Редактирано от gugal4o (преглед на промените)

става дума когато се гледа двд филм ,дали може да се коригират позицията и размера на субтитрите.мн рових но не открих как става.при ави се коригират по всевъзможен начин но при двд нещо не откривам как става?дори самата резолюция на буквите е някак си гадна...

Редактирано от gibson58 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.