Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

Значи, последната Бета, качена тук на сайта, работи с няколко билда на 32-битовата Седмица. Според мен причината не е в плеъра. Кажи какво толкова не съвместимо има и какво не може да се отвори...

2.9.4.1434

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 296,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Първоначално публикувано от fikusa Покажи съобщението Привет. Имам следния проблем - инсталирал съм си горепосочения Уиндолс. Инсталиран си k-lite codec pack и BSplayer. Какво става като пусна филм - имам звук и субтитри но не и картина. Ще кажете "преинсталирай си кодеците или бс плеъра". Какво ли не правих. Друга версия на кодеците, друг бс плеър,махане на кодеците и оставане на плеъра само или слагане на кодеците без плеъра и пак неще и неще. Сложих ГОМ плеър. ОК има картина и субтитри но те са не са кирилизирани. Немога да ги оправя от плеъра. Сложих КМ плеър и пак същия проблем - има картина звук и но не и кирилизирани кодеци. На Уиндолс медиа плеър пък менюто за субтитри ми е сиво все едно няма такива и немога да ги настроя. Някой имал ли е подобен проблем и знае ли как се разрешава той? Благодаря предварително Има важна тема за Windows 7 и не е лошо да я прегледаш другият път. Отваряш програмата > options > preferences > video > video rendering > и променяш rendering mode на Internal renderer DirectDraw surface Това се отнася за BSplayer мисля,че това по горе е проблема а не плаера :);)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте Свалих си най-новата версия на kmplayer, но имам проблем със субтитрите. Излизат ми на йероглифи. Рових се из настройките търсейки някой шрифт, който да може да възпроизвежда кирилицата, но така и не намерих. Не съм гледал всичките шрифтове разбира се Мерси предварително

Всички , които сте с KMPlayer Ви препоръчвам да преминете на другото корейско чудо - GOMPlayer!!!

Всички , които сте с KMPlayer Ви препоръчвам да преминете на другото корейско чудо - GOMPlayer!!!

Бях с него, и когато почна да не ми възпроизвежда някои филми, потърсих нещо по-добро. Попаднах на KMPlayer , известно време ползвах и двата, накря махнах GOM-а , и оставих по-добрия Публикувано изображение .

За гледане на ДВД ползвам само и единствено CyberLink PowerDVD 9, всичко останало пускам през KMPlayer. От доста време ползвам тези плеъри и нямат грешка! Преди наистина гледах през GOMPlayer, но KMPlayer се оказа в доста отношения с нива над него.

Здравейте! Имам 1 въпрос относно КМPlayer-a. От скоро започна да прави проблем- когато се опитам да гледам филм ми изписва "Can't make GraphBuilder!". Деинсталирах плейъра, после го изтеглих наново и го инсталирах, и пак така. Някой да има идея къде е проблемът?

• 2 седмици по-късно...

Като пусна kmplayer и веднага ми възвръща папката на един филм там където е била, но я прави празна....изтривам папката от филмите и стартирам пак kmplayer и той пак си създава папката както е била преди от филма....значи нещо в kmplayer, ама не мога да разбера какво?

а какво да направя когато гледам клипчета от фотоапарата ми и звука избързва..някъде се натискаше и се оправяше, ама не помня къде...някой може ли да ми помогне? Публикувано изображение

Искам да попитам защо като пускам клипове от фотоапарата звука се чува само от едната тонколонка , а аз има 5.1 система! Филмите се чуват нормално само тези клипове не! Защо? Като ги пусна на Windows media player 11 се чуват на всички тонколони нормално , а c KMPlayer не става и тва мноо ме дразни! Аудиото ми е Realtek HD Audio и плеъра е настроен правилно но не става! От къде мога да го оправя?

• 3 седмици по-късно...

Search-а в този форум не ми работи, отдавна съм писал и ако е споменавано може да ме насочите на коя страница.

Искам да завъртя едно видео с KMPlayer. Първо се оказа, че трябва да включа разширено контекстно меню за да открия познатата ми опция, но се появи неочакван проблем. Избирам Video Basic-->Sreen rotation и си избирам по часовниковата 90 градуса, но резултата е отрязан, т.е. не се побира цялото в прозореца.

Ще ме упътите ли за опцията за автоматично вместване в прозореца на KMPlayer ;)

здравейте !

Имам следния проблем с иначе този чудесен плеяр: Значи свързах си компа с тв-то и всчико си беше наред до днес , когато решавам да си пусна филм и пускам си го на кмп-то обаче не получавам картина на телевизора ( а кабела с сложен , всичко на 6 ) ... на пц-то звук картина субс всичко.. пускам филм с медия плеят класик и става .. помослих че ако го преинстралим ще се оправи.. да ама не се оправя .. плс много ми е гадно така искам с него да си гледам на тв-то .. плс :P

Виждам, че никой не е отговорил на този въпрос, въпреки, че е отдавна, а аз се сблъсках с него и се рових къде ли не и какво ли не правих, за да го разреша и накрая успях. Затова ще спестя труда на някой друг и ще ви кажа какво направих и какво промених в настройките, за да излезе картината на ТВ.Нещата се оправят като се промени настройката в обработка на видео/обработка и от падащото меню на обработка се избере VMR9 /прозоръчен режим/ и така приятно гледане

аз го ползвам тази програма,НО имам един проблем-->нейскат да ми се ъпдейтнат кодеците и затова немога за гледам няки филми.

Тегли си направо нова версия, но преди да я инсталираш махни старата!

някой знае ли, как се оправя пиксилизацията на филмите с по-ниско качество, картината е на квадрати , и как се слагат субтитрите на черната лента. при инсталирането зададох настрoйките но не се получи

За субтитрите натисни Draw to Overlay Surface.

имам следният проблем с блурей и хд филмите-не мога да променя настройката на яркоста, а и не само нея. лаптопа е -asus m51va,ati hd 3650.всичко е инсталирано коректно,последни драйвери и т.н.-но.................

Здравейте Някой да знае за друг плейър, който "чете" субтитри чрез програма, като SpeechLab или подобна...? Не за друго, но кмп-версиите от декември нямат движение и скоро може да му остареят кодеците. 10х

имам следният проблем с блурей и хд филмите-не мога да променя настройката на яркоста, а и не само нея.

лаптопа е -asus m51va,ati hd 3650.всичко е инсталирано коректно,последни драйвери и т.н.-но.................

Увеличаване на яркостта - U

Нулиране на яркостта (по подразбиране) - Y

Намаляване на яркостта - T

Здравейте

Някой да знае за друг плейър, който "чете" субтитри чрез програма, като SpeechLab или подобна...?

Не за друго, но кмп-версиите от декември нямат движение и скоро може да му остареят кодеците.

10х

Незнам да има по-добра програма, която да чете субтитри на български език от SpeechLab. Даже си мисля, че тя е единствената. Нека някой друг да каже все пак. Публикувано изображение

Незнам да има по-добра програма, която да чете субтитри на български език от SpeechLab. Даже си мисля, че тя е единствената. Нека някой друг да каже все пак. Публикувано изображение

Всъщност питах за друг плейър, който ползва SpeechLab за четене на субтитри. Аз SpeechLab-а няма да го сменям, но кмп-то остаря. Налага се да тегля външни кодеци, което ме върна във времената на mv2-player-а. Та ако има някой друг плейър със спиич енджайн съвместимост - кажете.

Редактирано от aramis (преглед на промените)

Всъщност питах за друг плейър, който ползва SpeechLab за четене на субтитри. Аз SpeechLab-а няма да го сменям, но кмп-то остаря. Налага се да тегля външни кодеци, което ме върна във времената на mv2-player-а. Та ако има някой друг плейър със спиич енджайн съвместимост - кажете.

И на мен ми е направило впечатление, че отдавна не са изкарвали нова версия, но според мен няма нужда от ъпдейт, защото и сега плейъра чете всичко :rolleyes:. Ако някой друг има идея, защо това е така, да драсне няколко реда.

Редактирано от ctelu (преглед на промените)

И на мен ми е направило впечатление, че отдавна не са изкарвали нова версия, но според мен няма нужда от ъпдейт, защото и сега плейъра чете всичко :). Ако някой друг има идея, защо това е така, да драсне няколко реда.

До колкото разбрах, някаква компания е придобила правата на КMPlayer и в момента е спрян от разработка. Има пуснати неофициални версии, модифицирани от някакви руснаци с по-нови кодеци и филтри. Мисля, че последната версия беше 2.9.4.1435 Pre4

От години използвам KMPlayer на настолния си компютър и нямам никакви забележки от него, но преди няколко дена си взех лаптоп с Windows Vista x64 на него, инсталирах най-новия KMPlayer (2.9.4.1434) и си пуснах да изгледам един филм, но на около 5-10 мин. филма леко забива и 1-2 секунди след това картина върви много бързо доде застигне звука и след 5-10 мин. пак. Някой да има предположение или решение на проблема. Благодаря ви предварително.

изтеглих си км плейър и при настройките за звука, пишеше нещо от рода "да избера според това какви колони или слушалки имам от колко места да се чува звука" (нещо такова) , автоматично беше сложено на 2 - слушалки, обаче тъй като имам буфер + 2 малки колонки го сложих на следващото - картинката беше на 2 колонки и посредата имаше още една обаче нещо ми пращи супер яко на някои клипове и не знам дали това е причината, че смених настройките. Може ли някой да каже как да го оправя и дали е от това?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.