Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

аз нали си качих 2.9.4. 1434 заради mp.4 и SP3

Държи ли се стабилно, защото аз съм с последния финал 2.9.3.1428, но след известно време на работа, започват да ми насичат видео файловете и мисля да пробвам тази бета?

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 296,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами аз я сложих принудително, заради проблема с mp.4 и SP3!. Отскоро съм с нея и не съм я наблюдавал кой знае колко, но засега е добре. Пробвай нищо не ти пречи, а още повече че й менюто си е същото! Аз по едно време помислих, че са променили и менюто, но след като го оправих се успокоих! Публикувано изображение

Здравейте.Как да накарам на Windows 7 субтитрите да излизат най отдолу,а не в самия кадър. Пробвах да ги направя чрез наслагване,но не става. Преди бях със Виста и пак така беше. За ХР нямаше проблеми с това

Здравейте.Как да накарам на Windows 7 субтитрите да излизат най отдолу,а не в самия кадър. Пробвах да ги направя чрез наслагване,но не става. Преди бях със Виста и пак така беше. За ХР нямаше проблеми с това

При мен на Виста и на ХР става със наслагване, но при 7 незнам. Пробвай с подравняване.

Здравейте, Имам тунер, на който не ми харесваше приложения софтуер за гледане/тежък, бъгав/, и скоро научих, че мога с кмплеъра. Има малко но - има ли възможност в плеъра да се редактират свойствата на дистанционното, в смисъл, да се настрои, че нагоре бутона е нагоре по каналите и подобно, защото сега само някои от копчетата си отговарят? Видях опции за ремоте, ама не мога да въвеждам там със сигнала от дистанционното.

Редактирано от bluelight (преглед на промените)

Аз сега имам друг проблем с тази последна версия. Преди без проблеми използвах "Прихващане на аудио", като готовите файлове ми се записваха в mp.3 мисля и после си ги четях без проблеми. Сега обаче забелязвам, че прихванатото аудио ми се записва в някакъв "Wav" формат и нито KMPlayer-а, нито Winamp-а го четат. Незнам къде може да е проблема, дали е в тази BUILD версия?!? :speak:

@ bluelight, до колкото съм запознат, няма такава опция за редактиране на опциите на дистанционно управление, но се разрови в настраойките може и да намериш нещо.

@icemans, прехващане -> прехващане на аудио -> аудио кодиране и избираш MP3 Encoder.

Да, ама май нямах такова. Довечера ще проверя!

Здравейте ! Искам да попитам: при слушане на мп3-ки има едно малко прекъсване между песента и следващата.. Има ли някаква опция на плеъра да се оправи това. Благодаря :P

ами за тоя плеър незнам..но има 1 програмка казва се "minilyrics" тя е като плугин..става за winamp,jetaudio,bsplayer,realplayer и др.Пробвай я..става за караоке...има и различни скинове и начини за показване на текст :brick wall: Успех... :lol6:

Има ли някакъв начин, да се нулира хардуерния баланс на цвета - яркост от някаква настройка, защото така всеки път да натискам W ми е малко кофти.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,може ли kmplayer да възпроизвежда едновременно субтитри на арабски и на български,или само на арабски и как мога да променя настройките?

Всеки път, когато искам да гледам филм, ми дава този проблем:

Публикувано изображение

Рестартирам ПЦ и след 2 гледания пак ми го дава.Ако цъкна 'Затвори' ми дава филма без звук.

Благодаря предварително на отзовалите се.

Много добра програма с добри характеристики :wors:

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! Имам следния проблем с КМРlayer- слушам през него радио, обаче от известно време като го включа работи малко и спира. Като го рестрартирам започва да мисли и след 20- 30 сек. изписва съобщение... untitled.bmp Някой знае ли на какво се дължи и как мога да го оправя ;)

Пробва ли с друг плейър? Според мене проблема е в самият стрийминг!

Здравейте, имам следния проблем - при възпроизвеждане КМ Player ми вади по екрана зеленикави сенки, петна и ленти. Да не е нещо от настойки те, що ли? С друг плейър няма проблеми...

Пробва ли с друг плейър? Според мене проблема е в самият стрийминг!

преди бях с уинамп, обаче пак имаше същия проблем, а и от него много ми забиваше компа и го изтрих.... Публикувано изображение не ми се иска да трия КМ....или да ползвам друг плейър...този ми върши идеална работа

Редактирано от ani089 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Наскоро КМ започна да ми омазва качеството. Пускам филм с ДВДрип и ми го дава размазано. Филма пак може да се гледа, но е кофти.

пробвах много,но нито един не работи,няма съвместимост

Пробва ли "KMPlayer portable"(KMP_USB)?

Значи, последната Бета, качена тук на сайта, работи с няколко билда на 32-битовата Седмица. Според мен причината не е в плеъра. Кажи какво толкова не съвместимо има и какво не може да се отвори...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.