Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

аз съм вече с kmplayer от 3 години и нямам забележки. Изкючително лесно се борави. Той притежава вградени кедици и не са му необходими други програми

Редактирано от xaidut (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 296,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

стана като го изтрих ръчно.като се разрових из гугъла gen_ml.dll излезе че е някъв файл от плугините на уинамп...........ако не беше станало така щях да го преинсталирам наново без да слагам отметка още при исталацията на уинамап библиотеката

стана като го изтрих ръчно.като се разрових из гугъла gen_ml.dll излезе че е някъв файл от плугините на уинамп...........ако не беше станало така щях да го преинсталирам наново без да слагам отметка още при исталацията на уинамап библиотеката

Предполагам всичко е наред, така ли е или пак ли дава грешка?

Предполагам всичко е наред, така ли е или пак ли дава грешка?

вече спря с грешките.стана пак бърз.всичко се оправи
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте имам проблем със звук surround prologic под KMPlayer. Os-то е Windows 7 Ultimate x64 звуковата карта е Asus Xonar D2. Под Windows media player звъка surround prologic работи но като анстроя звука в KMPlayer да е surround prologic се чува звук само от предните две колони ,а ако сложа звука да е както входния сихнал тогава е 5.1 като говоренето е само от среднаат колонка което не ме устройва. Къде може да е проблема ?

Проблема се състои в това, че иконата за MP4 файловете мистериозно изчезна,също така и windows explorer не вижда файловете с разширение MP4,тоест иконата на Км не ги асоциира.Не че е кой знае какъв проблем но ме дразни,с последната стабилна версия съм на плейяра от форума им.

Има ли медицина за този проблем благодаря :rolleyes:

Пробвах и да сменя иконата,но резултат няма. Публикувано изображение

При версия 2.9.4.1434 такъв проблем не съществува.Иконата си е на място,виж дали отметките са правилно нагласени-опциите добави,премахни,промени,по подразбиране,възстанови поразцъкай го там из асоциране менюто,ако трябва я преинсталирай наново,освен ако не е нещо бъгаво.Не е нормално да я няма иконата.Пък и ти си прав,ако всичко друго си работи нормално да не ти пука.

Проблема е решен.С 1435 съм. Изтрих от регистрите "ShellEx" в директорията HKEY_CLASSES_ROOT\KMPlayer.mp4 и сега си е наред,но това е някакъв бъг май.

Редактирано от M_Polyce (преглед на промените)

Иконите се губят съвсем нормално, заради това има копче "По подразбиране"

Иконите се губят съвсем нормално, заради това има копче "По подразбиране"

Пробвах и с това копче,нищо не стана.Според мен не е нормално да се губят иконите,след като никога не съм махал отметката!!!

Само изтриване на регистъра помага:)

• 3 седмици по-късно...

Предлагам това да е темата за всякакви въпроси и мнения за програмата. Айде аз да съм първия проблем: Когато слушам интернет радио(радио нова) :( ,изведнъж Kmplayer забива много яко :P ,и дори през task manager-a трудно се изключва.Да не би да е от настройките?

МИнах на нова версия и сега не знам как да правя скрийншотове с програмата. Няма го в менюто раздела "Прихващане". Моля да ми помогнете... с кой бутон или комбинация се правят снимки?

МИнах на нова версия и сега не знам как да правя скрийншотове с програмата. Няма го в менюто раздела "Прихващане". Моля да ми помогнете... с кой бутон или комбинация се правят снимки?

Няма ли кой да ми помогне... налага ми се да направя снимки от няколко дена и разчитах на вас...

Няма ли кой да ми помогне... налага ми се да направя снимки от няколко дена и разчитах на вас...

Комбинацията е ctrl+alt+e или десен бутон на плейера от менюто "прехващане/кадър: както е на екрана

• 3 седмици по-късно...

Ей направо побърквам се, преинсталирах K-Lite и KMPlayer обаче проблема при гледането на .mkv( HD) филми остава, няма субтитри. Като гледам avi-та няма проблеми. С BSPlayer като отворя .mkv и си има суб.... чистих регистри вс, рес и пак не помага...

Ей направо побърквам се, преинсталирах K-Lite и KMPlayer обаче проблема при гледането на .mkv( HD) филми остава, няма субтитри. Като гледам avi-та няма проблеми. С BSPlayer като отворя .mkv и си има суб.... чистих регистри вс, рес и пак не помага...

Инсталирай само KMPlayer с неговите кодеци (вградени са), и виж дали ще отстраниш проблема.

Преди това деинсталирай К-Lite и др. пакети кодеци ако имаш.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

Пробвах, пак няма суб....

Като спомена KLite, предполагам 4е не ползваш Media Player Classic, защото кодеците които си ка4ваш с KLite, не оказват влияние на KMPlayer, той си идва със собствени такива!!! По вероятно е да си решиш проблема със ръ4на настройка на плейъра и най-ве4е на субс. :speak:

Аз съм с КМ плейър и се сещам за две неща: 1. Пробвай да вкараша субите ръчно (десен бутон върху плейъра, суб и му показваш къде са)ако името на файла със субите не е като името на филма. 2. При някои mkv файлове отдолу има черна лента. Може субите да са се скрили под нея и да не ги виждаш. С Ctrl+V си включи VMR модула и може да се появят.

С името на .mkv файла са суб, и ръчно да ги слагам пак не се показват. С това 2-рото дето викаш не става. Ето нещо интересно

Публикувано изображение

Тук излизат и си вървят както трябва, но на плеъра не се показват.

От настройките Видео (Разширени) > Обработка на видео > VMR 9 Без обработка (кач. субтитри) и ще стане :)

С това пак няма, смисъл като превключа на него за секунда се появяват 1 ред суб и после пак няма, има суб примерно на Overlay Mixer, само че тогава ми маха Aero ефекта, не че е трагедия, ама е дразнещо. Също суб има на Direct3D 9 RBG Surface (HQ SUbs) но пак премахва Aero-то...

Забелязох, че си с Windows 7 там се избира Видео (Разширени) > Обработка на видео > Разширена обработка на видео (C/A)

Мда ама пак няма суб... пробвах с 3-те опции за Draw от опциите на субтитрите но и при 3-те варианта не се показват...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.