Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

Новия 3.0.1438 е ток и жица (Windows XP силно орязан с nLite, x32 битов)! Никакви проблеми. Инсталираш правиш малко козметични настройки и забравяш за видео-плеър. Знам че просвирва и адуио не зле, но за уаидо си има вездесъщия Foobar.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 296,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте!Нещо не мога да се оправя с хардуерното ускорение при КМ плеъра.инсталирах последното FFDSHOW,coreAVC2.0, направих настройките както съветва HOLLER_PZ ,но като пусна някое H264 в трея не ми излиза иконата на КУДА.Освен това един филм който преди преди това си вървеше макар и с леки засечки ,сега не ще да тръгне/GIJOE_EL 20101080p Dorbаta/. Phenom X4 9650 4GB ram NVIDIA 9800GT win7 ultimate 64 bit

Редактирано от marlov (преглед на промените)

Здравейте!Нещо не мога да се оправя с хардуерното ускорение при КМ плеъра.инсталирах последното FFDSHOW,coreAVC2.0, направих настройките както съветва HOLLER_PZ ,но като пусна някое H264 в трея не ми излиза иконата на КУДА.Освен това един филм който преди преди това си вървеше макар и с леки засечки ,сега не ще да тръгне/GIJOE_EL 20101080p Dorbаta/.

Phenom X4 9650

4GB ram

NVIDIA 9800GT

win7 ultimate 64 bit

Опитай друг видео файл с H264 за да видиш дали пак ще имаш същите проблеми. Бях изтеглил филм с H264 и имах същия проблем но се оказа че, файла е повреден.

Инсталирах си наскоро KMPlayer, който ме кефи щото дава хубав звук и може да пусне DTS. Понеже имам тунер – Aver TV Hibrid Volar Hx си настроих каналите, но възникнаха следните проблеми: 1.Не мога да гледам на цял екран, в смисъл картината на което и да е TV предаване не запълва екрана; 2.Не мога да правя записи, къде ли не търсих и не мога да открия такава функция. 3.Говора бръжди, явно понеже от отваряне – настройки на WDM/BDA устройството в секция“ Аудио“ избрах „устройство: Audio in /Aver Media A827 USB Hy/“ , от „Задай“ намалих силата на звука, която беше на макс., но функцията „Приложи“ не е активна и когато плейъра се изключи и включи наново пак се получава бръжденето, понеже силата на звука си е пак на макс. Освен това екрана при включване на плейъра го нагласям на половин размер /50%/ и вече с дистанционното като го натисна запълва екрана.Само че при изключване и включване на плейъра вече не е половин размер /50%/, а тъй като някой път искам да е на малък екран, не знам как да се запамети функцията. И последно, възможно ли е плейъра да хваща телевизии онлайн.

2.Не мога да правя записи, къде ли не търсих и не мога да открия такава функция.

За записване само на звука от дадено видео, клавишната комбинация е Alt и A.

За записване на част от видеото, клавишната комбинация е Alt и C.

Наскоро си инсталирах KMPlayer, като използвах версията дадена от solid snake, но при запис от телевизията няма говор /звук/ на това което съм записвал.

Здравейте! Наскоро преинсталирах лаптопа и не мога да разбера как да накарам КМП да стартира даден видео файл с двойно щтракване върху файла? Избрана е опцията за отваряне на КМП с двойно щтракане и КМП стартира, но стартира видео файла. Трябва с контексното меню да се отвори. При натискане на плей бутона тръгва последния стартиран с него файл. Версията е 2.9.3.1431 инсталационна.

... не мога да разбера как да накарам КМП да стартира даден видео файл с двойно щтракване върху файла? Избрана е опцията за отваряне на КМП с двойно щтракане и КМП стартира, но стартира видео файла.

Какво точно искаш или не искаш?

Ами аз го казах. При двойно натискане на лявото копче на мишката върху някой видео файл трябва да стартира КМП и да тръгне видео файла, но сега само се стартира КМП без да тръгва видеото. Когато натисна бутона „Възпроизвеждане“ тръгва видеото, но не това, което съм избрал, а последно пусканото от КПМ. Трябва в контекстното меню да избера „Отвори файл“ и да посоча точно кой. Тогава тръгва.

Явно никой не знае как да помогне.

Явно е проблем с асоциациите, опитай да асоциираш на ръка функцията Play (или както е дефинирана) с този плеър

Явно никой не знае как да помогне.

Виж как са асоцирани моите файлове post-114911-052622800 1285447233_thumb.j и виж опцията за тяхното стартиране

Редактирано от solid snake (преглед на промените)

Виж как са асоцирани моите файлове post-114911-052622800 1285447233_thumb.j и виж опцията за тяхното стартиране

И моите са така. Аз съм с ХР, но това няма значение. Нека за трети път да поясня. Всички видео формати са асоцииране с КМП и при тяхното избиране с двойно щтракане на мишката се отваря КМП, но НЕ СЕ СТАРТИРА САМОТО ВИДЕО! Трябва от контексното меню да избера „Отваряне на файлове“ и тогава да избера кое видео искам да тръгне. Ако избера бутона „Възпроизвеждане“ тръгва не файла, който съм избрал, а последния пуснат. Това вече за трети път го обяснявам.

Деинсталирай плеъра и пак го инсталирай наново. Ако той ти върти номера или неволно си натиснал някой клавиш който да му е задал едно-друго (че и на мен ми се случи наскоро), ще се оправи. По възможност с професионален деинсталатор, и ако те пита дали да запомни текущите настройки, му откажи.

ПП: Погледни и това (F2): Публикувано изображение

Деинсталирай плеъра и пак го инсталирай наново. Ако той ти върти номера или неволно си натиснал някой клавиш който да му е задал едно-друго (че и на мен ми се случи наскоро), ще се оправи. По възможност с професионален деинсталатор, и ако те пита дали да запомни текущите настройки, му откажи.

ПП: Погледни и това (F2): Публикувано изображение

Какво да обърна внимание на снимката? Ето и моят как е:

Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

здравей те.парво не иска да ми се инсталира кмп на бг след като го инстална ми исписва при отварчне това class not registered.и другото което искам да поппитам е можели да го направя след като ми сварши фюлма да ми изключва компа както на bs player? здравей те.парво не иска да ми се инсталира кмп на бг след като го инстална ми исписва при отварчне това class not registered.и другото което искам да поппитам е можели да го направя след като ми сварши фюлма да ми изключва компа както на bs player?

здравей те.парво не иска да ми се инсталира кмп на бг след като го инстална ми исписва при отварчне това class not registered.и другото което искам да поппитам е можели да го направя след като ми сварши фюлма да ми изключва компа както на bs player?

здравей те.парво не иска да ми се инсталира кмп на бг след като го инстална ми исписва при отварчне това class not registered.и другото което искам да поппитам е можели да го направя след като ми сварши фюлма да ми изключва компа както на bs player?

Отваряш интернет експлорър и си дърпаш адоб флаш плеиър ( ако не е инсталиран), деинсталираш кмплейер и го инсталваш на ново. Но, ще го инстлираш като default или по подразбиране без да слагаш отметките които са махнати( ако си с виста или 7-ца трябва да е някоя от последните версии).По другия въпрос не мога да ти отговоря, защото не ми се е налагало да ползвам така опция.

С KMPlayer като пусна някой филм ми е на зелени правоъгалничета.С BSplayera ми сече.Моля помогнете. :rolleyes:

Здрасти  petricha !!!!

За class not registered:

Десен бутон>опции> настройки> горе вляво >стандартни настройки.

:)

Здрасти  petricha !!!!

За class not registered:

Десен бутон>опции> настройки> горе вляво >стандартни настройки.

:)

Как да направя така че плеъра да превърта не през 5, а пред 1-2 секунди?

Виж снимката post-114911-057687300 1288026892_thumb.p

• 3 седмици по-късно...

Здравейте! От 2-3 дни започнах да ползвам плеъра и за музика! Малко ми е неудобен, но свиквам! Въпроса ми е: как да махна следния надпис в плейлистата: post-241463-0-82421000-1289380775_thumb. Още един въпрос: защо като тръгна да зареждам цялата си папка с музика, която съдържа към 13-15 хил. песни, плеъра забива (not responding)? Иначе не се различава много от Уинампа! Благодаря!

Привет, реших да инсталирам новите драйвери ( 260.99 ) на GEFORCE 6600 LE. Проблемът, който настъпи е, че мога да контролирам хардуерно цветовете на KM Player-ът както преди. Предполагам, че трябва да се направи някаква настройка в контролният панел на NVIDIA но за разлика от предните такива ( където давах отметка на overlay mixer), този ми е доста непознат и не знам как да постъпя. Моля за съвет !

Редактирано от pavel717 (преглед на промените)

Опитвам се да направя снимка от едно DVD, но  ми дава - Работата в режим "Супер Скорост" е невъзможна, защото липсва филтъра за трансформация на KMP. Ако файлът е avi няма проблеми. Какво може да е? Пробвах това, но без ефект. 

Редактирано от icemans (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.