Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

Здравейте,без да искам смених скина на КМ Player и сега не мога да го върна,ползвах скина които е по дефолт,моля за помощ

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 296,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ще е удобно ли да дадеш един shot на твоя player, за да видя дали си с този облик, които искам,малко нахално става от моя страна ;)

Здравейте!э Инсталирах си новата версия на плейъра, но се появи следния проблем: като слушам музика и гледам филми на задните колони не се чува вокала, съответно актьора, а само музиката. Понеже за музика ползвам flac формат, то на тази версия като слушам съответната песен звука ту се увеличава и намалява,почти незабележимо е, но се усеща и е дразнещо. Откъде може да е проблема.

Здравейте!э Инсталирах си новата версия на плейъра, но се появи следния проблем: като слушам музика и гледам филми на задните колони не се чува вокала, съответно актьора, а само музиката. Понеже за музика ползвам flac формат, то на тази версия като слушам съответната песен звука ту се увеличава и намалява,почти незабележимо е, но се усеща и е дразнещо. Откъде може да е проблема.

F2 за да влезеш в настройките на плеера и виж снимката.post-114911-0-76152500-1305710514_thumb.

здравейте, пускам блурей с опцията цяла папка, филма си върви перфектно но немога да разбера откъде да пусна субтитрите. Някой ако е гледа блурей с програмата да сподели.

здравейте, пускам блурей с опцията цяла папка, филма си върви перфектно но немога да разбера откъде да пусна субтитрите. Някой ако е гледа блурей с програмата да сподели.

Няма да стане с тоя плеар да гледаш Blu-ray компилация.Това става с ArcSoft TotalMedia Theatre 3 или CyberLink PowerDVD.Добре се справя и Media Player Classic Home Cinema в комбинация с K-Lite кодек пакета.

КМPlayer подкарва видео файла от blu-ray сорса,но не и компилацията от меню,видео и субтитри.

Редактирано от galin59 (преглед на промените)

Аз гледам с кибер линк и XBMC но са много малки субтитрите и звукът е тих, някой ако знае друга програма с която може да се увеличават субтитрите на блурей ще съм му благодарен, или линк ако е срещнал тема по този въпрос да не спамим тук.

KMplayer 3 Инсталирах KMplayer, но виндолса не го намира като порограма, нито при open with,add or remove programs..... и т.н. Иначе си работи , просто трябва да дирпам файла в плеара иначе нестава, преди го бях инсталирал на 32bit pro и си работеше нормално.

Здравейте, съжалявам ако има вече друга такава тема, но не видях... Та, проблема ми е със субтитрите: тегля вече втори филм и субсите се бъгват ;) В първия филм имаше разминаване ( и то огромно) сега във втория филм субтитрите не ми се появяват, има ги когато стопирам филма на пауза ;) Изтрих KMPlayer и го изтеглих отново, по-нова версия и пак същия проблем. Ще съм много благодарна ако някой ми помогне. :)

KMplayer 3

Инсталирах KMplayer, но виндолса не го намира като порограма, нито при open with,add or remove programs..... и т.н.

Иначе си работи , просто трябва да дирпам файла в плеара иначе нестава, преди го бях инсталирал на 32bit pro и си работеше нормално.

Цъкни с десния бутон върху файла, който искаш да възпроизведеш, избери "Open with ...", след това "Browse", и посочи файла KMPlayer.exe. При 64-битов WIn7 той се намира в "C:\Program Files (x86)\The KMPlayer\" . За да запазиш асоциирането на този тип файлове с KMPlayer, трябва да имаш отметка на "Always use the selected program to open this kind of file" .

(пуке) бавно и мъчително , но работи , благодаря

А според мен е по-лесно така, защото, ако си сложил отметката, следващият път ще е достатъчно да кликнеш 2 пъти върху файла, за да го отвориш. А и вече KMPlayer ще го има в контекстното меню.

Другият начин е от настройките да зададеш ръчно асоциациите:

Публикувано изображение

А сигурна ли си, че проблемът не е във филмите? Опитвала ли си да ги пуснеш с друг плеър?

еми пробвах и пак се разминава видеото със звука и субтитрите не ми се вярва да е от самите филми,защото никой няма такива оплаквания, ама два филма подред... :begging: :begging: ще пробвам с друг... такам с третия филм нямаше проблем, явно съм попаднала на такива филми :help wanted2: е все пак благодаря :P;)

пробвай с vlc player, когато бях на вградена видеокарта FULL HD филмите имаха същия проблем, когато ги пусках с KMP

Да знаете защо прекъсва звука?

Проблема не е в тонколонките

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

еми пробвах и пак се разминава видеото със звука и субтитрите не ми се вярва да е от самите филми,защото никой няма такива оплаквания, ама два филма подред... :cool::mad: ще пробвам с друг... такам с третия филм нямаше проблем, явно съм попаднала на такива филми :rolleyes: е все пак благодаря :P;)

Каква видео карта ползваш и какъв процесор?

Да знаете защо прекъсва звука?

Проблема не е в тонколонките

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Дай малко по-подробно за да се ориентирам към проблема ти.

• 2 седмици по-късно...

Наложи се да си преинсталирам KMPlayer, но нещо не мога да настроя субтитрите да ми излизат под картината (най-долу на екрана), а ми ги дава в самата картина. Вероятно не мога да се сетя къде точно се правеше тази настройка, така че ако някой се сеща как става, ще му бъда благодарен, ако ми помогне. :wors: PS: Аз съм с версия 3.0.0.1440

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Направи си настройките така:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

След това задържаш Ctrl и със "[" или "]" ги местиш нагоре и надолу.Със задържане на Alt и F1(F2) регулираш размера на шрифта.

Редактирано от galin59 (преглед на промените)

Мерси много. :wors: При предишната версия, която ползвах, някои неща бяха по-различни, но пък в тази картината е още по-хубава. :wors:

Пробвахте ли с натискане на Enter?

Да Не става

Да Не става

Нищо не се променя

Да Не става

Нищо не се променя

Излиза резолюция 808/454

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.