Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

Имам един въпрос. От около година забелязвам, че часовника на КМ плеъра през няколко месеца самоволно започва да брои наобратно и пак самоволно се оправя. Не съм пипал никакви настройки. Имам предвид , като пусна клип или филм, таймера който отброява колко време е изминало започва обратно броене. Не е болка за умиране, ама ме дразни. Сега от 2 месеца е така. На какво се дължи това и как мога да го оправя да си отчита времето нормално.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 296,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имам един въпрос. От около година забелязвам, че часовника на КМ плеъра през няколко месеца самоволно започва да брои наобратно и пак самоволно се оправя. Не съм пипал никакви настройки. Имам предвид , като пусна клип или филм, таймера който отброява колко време е изминало започва обратно броене. Не е болка за умиране, ама ме дразни. Сега от 2 месеца е така. На какво се дължи това и как мога да го оправя да си отчита времето нормално.

Кликваш веднъж с мишката върху таймера и начинът на броене се сменя.

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Кликваш веднъж с мишката върху таймера и начинът на броене се сменя.

Много благодаря gothicrock. То било проста работа, ама кой да се сети.

Има ли някакви допълнителни настройки по плеъра и по драйвера на видеото, които могат да подобрят качеството на картината ?

Помощ! KM playera ми е на китайски, как да оправя езика, като нямам идея от тези йероглифи, къде се намира настойката!

Помощ! KM playera ми е на китайски, как да оправя езика, като нямам идея от тези йероглифи, къде се намира настойката!

Десен в/у плеара-> отдолу нагоре броиш 6-тата опция и там ще видиш останалите езици. Препоръчвам ти да го изтеглиш от линка в по-горния ми пост.

Има ли някакви допълнителни настройки по плеъра и по драйвера на видеото, които могат да подобрят качеството на картината ?

Десен на плеара->Видео (Разширени)->Обработка на видео-> тук експериментираш, но аз ползвам VMR9 Без обработка (кач. субтитри).

\

Десен в/у плеара-> отдолу нагоре броиш 6-тата опция и там ще видиш останалите езици. Препоръчвам ти да го изтеглиш от линка в по-горния ми пост.

Благодаря така и направих, но сега субтитрите ми излизат пак на друг език как да ги направя на бг?

Има и друг проблем, едва ли е от плейъра, понеже и с другите се чува едно леко пращене на звука, ще съм благодарна ако помогнете, че едоста дразнещо

Да допълня, че скоро ми преинсталиха лаптопа, ако това има значение.

Благодаря така и направих, но сега субтитрите ми излизат пак на друг език как да ги направя на бг?

Има и друг проблем, едва ли е от плейъра, понеже и с другите се чува едно леко пращене на звука, ще съм благодарна ако помогнете, че едоста дразнещо

Да допълня, че скоро ми преинсталиха лаптопа, ако това има значение.

Start-> Control Panel->Region and Language-> Във всички менюта настройваш Bulgarian. Особено от значение за проблема ти е последния таб Administrative->Language for non-Unicode programs тук трябва да е Bulgarian (Bulgaria) ->Applay->OK

Не е ясно дали са ти инсталирали всички драйвери след инсталацията, та проблема със звука може да е от лош драйвер или просто е прекалено усилен.

Редактирано от baikolio95 (преглед на промените)

Start-> Control Panel->Region and Language-> Във всички менюта настройваш Bulgarian. Особено от значение за проблема ти е последния таб Administrative->Language for non-Unicode programs тук трябва да е Bulgarian (Bulgaria) ->Applay->OK

Не е ясно дали са ти инсталирали всички драйвери след инсталацията, та проблема със звука може да е от лош драйвер или просто е прекалено усилен.

Благодаря ти за помоща :) вече са на бг субтитрите!

За драйверите вчера усилвах нещо сега ще проверя!

Разбира се.

Какво искаш да подобряваш?

Благодаря ти за помоща :) вече са на бг субтитрите!

За драйверите вчера усилвах нещо сега ще проверя!

Добре се справи с инструкциите, явно не си русичка... Ориентираш се добре в материята! ;)

Разбира се.

Какво искаш да подобряваш?

Интересувам се, дали има някакъв начин да се подобри качеството на картината, гледах в други теми разни снимки от плеъри,

но те бяха някакви други.

И ако е от значение, ето каква е машината:

Процесро: AMD Athlon 64 X2 5000+ @ 3,120

Radeon HD 5670 OC (830/1050)

RAM 5 GB DDR2

• 4 седмици по-късно...

The KMPlayer - Hardware acceleration

Четох няколко теми из интернет по въпроса, но бяха стари и не си приличаха по никакъв начин. Та въпросът ми е, как да добавя Hardware acceleration в КМР ? Гледах, че процеса е доста сложен, а не искам да правя глупави грешки.

Процесро: AMD Athlon 64 X2 5000+ @ 3,120
Radeon HD 5670 OC (830/1050)
RAM 5 GB DDR2

Процесорът ти е достатъчно мощен и принципно не би трябвало да има нужда от хардуерно ускорение за KMPlayer. Аз лично не съм го използвал и не мога да ти дам съвет. Но пък ако някой може да каже нещо по въпроса, ще ми е интересно да го прочета. :)

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Имам въпрос-винаги съм ползвал КМPlayer и съм много доволен, но защо от както си сложих новата версия 3,1 преди няколко месеца и като пусна нещо да гледам цветовата схема ми се променя на Windows 7 Basic-просто ме дразни-мога ли да го оправя някак си?

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

Имам въпрос-винаги съм ползвал КМPlayer и съм много доволен, но защо от както си сложих новата версия 3,1 преди няколко месеца и като пусна нещо да гледам цветовата схема ми се променя на Windows 7 Basic-просто ме дразни-мога ли да го оправя някак си?

Еми това е от ОС не от КМР, просто ти товари и ОС сменя темата. Имаше начин да се премахне това, ще потърся и ще ти кажа.

Не знам дали ще помогне, но опитай това:

Start -> (десен бутон) Computer -> Priperties -> Advanced system settings -> Advanced -> Performance -> Settings... -> Visual Effects -> Adjust for beas appearance -> Apply -> OK

Редактирано от danchobg (преглед на промените)

Десен на плеара-> Видео (Разширени)->Обработка на видео-> тук маркирай VMR9 без обработка (кач. субтитри)

Здравейте, имам сериозен проблем с версия 3.1.0.0 R2. В прозореца на плейъра не се изписва името на файла (песента), която се възпроизвежда. Проблема се проявява само при аудио формати (поне при .МР3).

http://img96.imagesh...4/playaudio.png

При плейване на видео (клип, филм) името се появява.

http://img443.images...2/playvideo.png

Имате ли идея на какво може да се дължи това - софтуерен бъг в плейъра или грешни настройки?

С Windows 7 SP1 x86 съм.

Здравейте ползвам програмката най вече за филми и сериали и съм много доволен от нея обаче имам един леко дразнещ проблем.Когато пусна някой филм ми се появява ето това.Всъщност когато пусна филма нищо не мога да правя забива плеъра и след около 10 сек се появява това.Как да го оправя.Благодаря.:)) това Публикувано изображение

Може да пробваш това:

http://saibalrouth.b...n-at.htmlНамери намери папката plugins в папката на кмплейъра и файла gen_ml.dll, за по-сигурно cut и paste върху десктопа (ако не ти разреши дерта триенето на файла да си го върнеш пак в папката). Стартирай плейъра. Ако го има проблема пак, поне ще върнеш файла на мястото му от десктопа ...

Може би защото съм със стара версия но при мен няма такъв файл. С ХР съм.

А ако не помогне това, което те съветва androns премини към по-стара версия. Видях, че има няколко поста за този проблем след инсталиране на последната версия...

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Здравейте,искам да попитам как се настройва КМPlayer за да взема сигнал от Easycap за да мога да гледам телевизия чрез него,сега използвам DScaler и горе-долу съм доволен но прочетох,че с КМPlayer също може да се гледа и предпочитам с него да гледам ако има начин разбира се.

Успях да го настроя но нямам звук а само картина,пробвах всичките настройки но така и не се появява звукът.Ако някои знае от къде се настройва ще съм благодарен.

Редактирано от plamen010 (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Със Windows XP съм, звукувата карта е вградена 7.1 и колоните са 5.1 Проблема е когато гледам филмите през KMPlayer от колоните се чува пукане което е доста дразнещо. Със друг плеър това пукане го няма. Пробвах какво ли не в настройките на KMPlaer, но досадното пукане не изчезва. Самото пукане се появява много рядко на определени места в филма. Знаете ли как да оправя този проблем? Проблема го има само на 5.1 звук (ac3; dts) а ако е двуканален не се чува пукането (mp3).

Редактирано от atanasik (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.