Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

Деинсталирай KM player, почисти регистрите ако е необходимо и инсталирай последната версия.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 296,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ъпдейтнах си версията на KMPlayer и след това картината, независимо от това какво видео гледам, рязко се развали. Картината стана като на кубчета и независимо от това, че изтрих тази версия и си върнах старата, проблемът остана. Търсих в настройките, но нямах успех. Ако някой може да ми помогне, имал е същия проблем с този плейър, бих бил много бладорен :)

http://www.kaldata.c...ината-на-филми/

Виж снимките с настройките на

jossbomon

Деинсталирай KM player, почисти регистрите ако е необходимо и инсталирай последната версия.

А как да разбере дали е необходимо ?

Ползвай тази програма : http://www.kaldata.com/modules.php?modid=1&action=show&id=952

Ползвай тази програма : http://www.kaldata.c...ion=show&id=952

Кой да я ползва тази програма? Междодругото ти ли ще я платиш:

Публикувано изображение

В случай,че му омаже регистрите ти ли ще му оправяш компа? Аааааа забравих после,че го пратиш на сервиз :ph34r:

Регистрите няма да му ги омаже, защото той вече вероятно ги е омазал. Не видях че програмата е платена, има и безплатни подобни. Колкото до сервиза ги изпращам, защото вместо да четат и после да правят каквото и да било първо пипат и после казват:"Помощ нищо не работи". От моя опит,който имам, излезе ли проблем с кодеци и плеъри единствено само преинсталация на Windows оправя проблема. Дано не се стигне до там.

Обработка на видео на Haali's вади малко по-добра картина и поне при мен (напук на всичката логика) товари по-малко.

• 3 седмици по-късно...

Значи като си пусна филм и искам субтитритеми да са под лентата на филма а не на самия филм Публикувано изображение

Мерси за подсказването

Значи като си пусна филм и искам субтитритеми да са под лентата на филма а не на самия филм Публикувано изображение

Мерси за подсказването

Премести ги бе човек.

Е как ? Аз ако знам няма да питам :)

В опциите за субтитри, Draw to Overlay Surface

Отваряш плейъра. Десен бутон с мишката, от менюто отиваш на видео, от там посочваш видео рендер, след това маркираш VMR9 (good quality subtitles). След това с десен бутон посочваш субтитри, позиция и виждаш съответните бутони, с които се мести позицията на субтитрите.

Редактирано от spielberg (преглед на промените)

Здравейте! Имам проблем с KMPlayer-a - започна да ми пуска някой от филмите надолу с главата. Някой може ли да ми каже как да си ги обърна в нормално състояние?

Здравейте!

Имам проблем с KMPlayer-a - започна да ми пуска някой от филмите надолу с главата. Някой може ли да ми каже как да си ги обърна в нормално състояние?

Това за първи път го чувам.Пробвай с тези същите филми с друг плейър...
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте,проблемът ми е,че не мога да променя яркостта на картината като гледам филми колкото и да я увеличавам тя не се променя,търсих по настойките,но не помогна нищо.Моля помогнете ако може. Благодаря

Здравейте,проблемът ми е,че не мога да променя яркостта на картината като гледам филми колкото и да я увеличавам тя не се променя,търсих по настойките,но не помогна нищо.Моля помогнете ако може.

Благодаря

А със каква ОС си.Ще направиш ли шот със пусната картина.

С натискане на десен,върху екрана по време на филм има долу опция-панел за управление.Трябва да си на пауза,променяш яркостта и като стартираш отново филма тръгва с новата настройка.

Щом си със ХР, трябва да имаш вграден Windows Media Player. Можеш ли да пробваш със него и да кажеш по същият начин ли излиза картината.

Да по същия начин е пробвах с GOM player и става да променя яркостта,но с KM не ако може да помогнете ще е добре,защото съм го свъкнал него,но ако ли не ще го сменя голяма работа.

Да по същия начин е пробвах с GOM player и става да променя яркостта,но с KM не ако може да помогнете ще е добре,защото съм го свъкнал него,но ако ли не ще го сменя голяма работа.

Деинсталирай КМ и очистете регистрите на компютъра. Погледнете в Program files и ако е останала негова папка, я изтрийте. После си изтеглете КМ - а от Калдата и го инсталирайте на чисто. Тогава отново пробвайте дали се променя яркостта или не. При добра операционна система, няма никакъв проблем.

Ето:http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=50612

Още по-добре е да ползвате линка на "ba40_kiro64". Аз също ползвам само него.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Даже ако е възможно, след деинсталацията, ако има папка KTMPlayer във %appdata%, да я изтрие първо и след това да пристъпи към следваща инсталация.Мога да препоръчам подобен плеар на автора. Тъй като аз го използвам и съм доволен:

http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Video-Players/PotPlayer.shtml

Добре благодаря ще пробвам с изтриването ако не,ще почна да ползвам PotPlayer до колкото чух и той е много добър.

Добре благодаря ще пробвам с изтриването ако не,ще почна да ползвам PotPlayer до колкото чух и той е много добър.

Изтриването е едно, деинсталирането е друго, а почистване на регистрите е съвсем различно. Вие точно това не забравяйте да направите, след като сте деинсталирали и изтрили ненужните файлове и остатъци от тях. Тогава на чисто си качете програмката и при условие, че операционната ви система е ЧИТАВА, аз съм сигурен, че няма да имате проблем. Отделно за плеара не ви трябват никакви кодеци, защото последните са вградени в него.Накрая, като го инсталирате, ще си отметните какви типове видеоформати искате да отваряте. Има го в меню настройки.Убеден съм, че ще сте много доволен от плеара. Успех Ви желая!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.