Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

Мисля, че да. Деинсталирах плеъра, след което го инсталирах наново. Какво имате в предвид под "ако я направи както трябва"? Нещо по-особено ли трябва да се направи?

Двата горни поста са много важни за ВАС! Помислете по тях.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 298,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Почистете регистрите и временните файлове с CCleaner : Download

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Това го правите след като дейнсталирате KMplayer-а.Има и програми,като iObit Uninstaler или Revo Uninstaler,които след дейнсталиране на програма имат опция почистват за остатъчни елементи на диска и регистрите.

Редактирано от SLI™ (преглед на промените)

И така. Направих това, което вие nikoleta и skalata_73 ме посъветвахте. Деинсталирах KM Player и почистих регистрите с предложената програма. След това инсталирах PotPlayer. Честно казано за първи път чувам за него. Никакви настройки не съм пипала и да :) , няма абсолютно никакви проблеми, било то с картината или субтитрите. Само ми направи впечатление, че с PotPlayer картината е по-разпъната вертикално. Благодаря!

Само се чудя дали сега, ако инсталирам отново KMPlayer ще се оправи положението.

И така. Направих това, което вие nikoleta и skalata_73 ме посъветвахте. Деинсталирах KM Player и почистих регистрите с предложената програма. След това инсталирах PotPlayer. Честно казано за първи път чувам за него. Никакви настройки не съм пипала и да :) , няма абсолютно никакви проблеми, било то с картината или субтитрите. Само ми направи впечатление, че с PotPlayer картината е по-разпъната вертикално. Благодаря!

Само се чудя дали сега, ако инсталирам отново KMPlayer ще се оправи положението.

Работете си с този плеар и няма да имате проблем. Отворете настройките му и си оправете картината.Последният има и българско меню, ако имате проблем с езика! Желая ВИ успех! Няма да качвате никакви кодеци!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

...Само ми направи впечатление, че с PotPlayer картината е по-разпъната вертикално....

Това как да ти стартира възпроизвеждането на файла можеш да го направиш от тук - десен бутон на плеъра,F5 и после от тези опции.После Apply и OK.Ако имаш питанки пиши на лични,че да не спамим темата :) Публикувано изображение

И какво сега? Отписахме KMPlayer, защото друг плеърт няма същия проблем, който се появява при него? Следователно проблема не е решен, а просто избегнат.

• 4 седмици по-късно...

Здравейте,при мен проблемите са 2 със въпросния Kmplayer.Първият се появява понякога,когато избирам да гледам даден филм без значение кой,точно когато трябва да тръгне филма,просто нищо не се случва,плеъра забива,не ми дава да цъкна по него с мишката, просто застива,дори с опит да го затворя по културния начин не иска,става само от диспечера на задачите.Втория проблем се състои в това,че когато гледам определени филми или клипове(по-големи по размер може би) и превъртя малко напред или назад звука изчезва,картината продължава както трябва,но няма звук... оправя се само,когато го пусна повторно .Първия проблем може да е несъвместимост окей,но звука защо изчезва?На какво може да се дължи?Опитах всичко,махнах стария плеър с рево унинсталер про ,свалих последната версия от Kaldata,инсталирах го,но проблема остана... :( Интересното е,че не го прави при всички филми и клипове а само при по-големите например .... Озадачен съм... :( Благодаря предварително!!!  

Може компютъра ти да е слаб, опитай с друг плеър примерно VLC или PotPlayer и кажи как е.  Иначе проблема ми прилича на бавен или натоварен хард диск, когато пусна торенти + още нещо или копирам нещо м/у хардовете се получава така с звука. После си настига картината и е наред.  Също опитай F2 -> Общи -> възпроизвеждане -> Приоритет(отгоре е)  и включи режим супер скорост и му вдигни приоритета с 1-2 степени. 

Компютъра ми не е слаб само да подчертая.Блгодаря за съвета.

От няколко дни имам странен проблем с въпросния плеър а и не само с него с Windows media player го има същия проблем, а той е следния. Като пусна някой филм ми излиза бял екран и нищо друго има звук, но нито субтитрите се виждат нито картината. Ъпдейтнах до последната версия на KMpayer до последната версия на Flash Player, но проблема си остава, моля някой ако може да ми помогне да го отстраня защото един филм не мога да изгледам.. Ето за какво става дума

http://prikachi.com/images.php?images/711/6416711B.jpg

Редактирано от Azer0Th (преглед на промените)

Макар че няма логика защото кмплеяра си има вградени кодеци ако нямата инсталиран кодек пакет  истеглете и инсталирайте това http://www.mediacodec.org/download/

Пробвахте ли с друг плеър интересно каква ви е операционната система дъното съмнява ме да се е прецакал видео драйвъра пробвайте преинсталирайте видео драйвера и  рестартирайте компа да видим мисля че ще се управи така

Макар че няма логика защото кмплеяра си има вградени кодеци ако нямата инсталиран кодек пакет  истеглете и инсталирайте това http://www.mediacodec.org/download/

Пробвахте ли с друг плеър интересно каква ви е операционната система дъното съмнява ме да се е прецакал видео драйвъра пробвайте преинсталирайте видео драйвера и  рестартирайте компа да видим мисля че ще се управи така

Инсталирах кодек пакета, но проблема си остава. Пробвах с BSPlayer, Windows Media Player, GOM Player, но без резултат, операционната ми система е Windows XP SP3. Видео драйвера го преинсталирах и пак нищо.

Инсталирах кодек пакета, но проблема си остава. Пробвах с BSPlayer, Windows Media Player, GOM Player, но без резултат, операционната ми система е Windows XP SP3. Видео драйвера го преинсталирах и пак нищо.

Ако всички препоръки са изпълнени коректно, остават 2 възможности, или повреден DX, или омазана система. Ето линк за последния DX -> http://download.microsoft.com/download/8/4/A/84A35BF1-DAFE-4AE8-82AF-AD2AE20B6B14/directx_Jun2010_redist.exe

Просто съм учуден нямам други варианти и какво друго да кажа питах се да помогна но уви тежък случай според мен

Просто съм учуден нямам други варианти и какво друго да кажа питах се да помогна но уви тежък случай според мен

Един приятел се отзова на помощ и проблема се оказа в настройките на видеото Catalyst Control Center в подразделение Color аз лично не помня да съм ръчкал нещо пък и драйвърите преинсталирах следователно всичко трябва да се е сменило с Default настройки, обаче не е било така, та въпросния приятел го направи на Default и сега всичко е OK.

Редактирано от Azer0Th (преглед на промените)

Така си и знаех драйвърите са се омазали

за друг път да знаеш драйвъри се деинсталират с драйвъри стартираш сетъпа на драйвъра и ако го има ще те попита за поправка или деинсталл важното е че се е управило :ph34r:

Решението за субтитрите

Публикувано изображение

Решението за показване на видеото

Публикувано изображение

И крайният резултат 

Публикувано изображение

благодарение на тази тема и на хората които споделят съветите си за решаването на проблема със софтуера,си реших проблема с новата версия на плеяра.
Нито съм преинсталвал драйвери или каквито и други програми съм допълвал специално за да тръгнат субтитрите или видеокартината, просто и единствено от настройките на плеяра си оправих проблема.

Редактирано от velin72 (преглед на промените)

От няколко дни KMPlayer прави един проблем ( Става дума за  KMPlayer_3-6-0-87  и  KMPlayer_3.6.0.87_h ) като пусна да върви някакъв филм и след това го спра при следващото пускане тръгва забавено звук и картина няма значение дали е  AVI,WMV,MKV.

Сложих си една по-стара версия ( KMPlayer_EN_3.0.0.1442_R2 ) и за сега този проблем не се появява пробвах да го спирам и пускам 10-15 пъти нищо върви си добре.

Някакви идеи до сега бях със новата версия и не съм имал такъв проблем

пробвай тази опция или някой от опциите за обработка на видеото. аз лично от по горния ми пост ,с опцията която съм показал всичко върви без проблем 

Публикувано изображение

Редактирано от velin72 (преглед на промените)

@velin72

Не става пробвах повечето но не ще не знам какво стана тази версия я ползвам още от както излезе и до сега проблеми не съм имал???

:no-no:

Публикувано изображение

Редактирано от Nider (преглед на промените)

Настройките за точната версия се пазят в регистрите. Ресетни ги от Опции -> Настройки -> бутона най-долу в ляво "Нулиране на настройките".

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.